perjantai 4. syyskuuta 2020

Aikuisten joulukalenterit 2020

 * sisältää mainoslinkkejä



Kyllä se joulu sieltä tulee tänäkin vuonna. Vaikka vielä voi tuntua aikaiselta ajatella joulukalentereita, on tosiasiassa kalentereiden myynti jo monin paikoin alkanut. Suosituimmat kalenterit myydään melko nopeasti loppuun, sillä kalentereiden suosio on vain kasvanut vuosien saatossa. Aikuisillekin löytyy runsaasti ihania kalentereita joulun odotukseen, mikä on tällaiselle jouluihmiselle aivan ihana juttu! Minä en ainakaan malttaisi odottaa, että pääsee jo luukkuja hypistelemään. Olenkin tähän alle koonnut taas tuttuun tapaan listaa markkinoilla olevista kalentereista. Pääpaino tulee tietysti olemaan kosmetiikkajoulukalentereissa, mutta lisäilen listaan myös muita kalenterivaihtoehtoja aikuiseen makuun. Päivitän listaa koko syksyn ajan ja linkkien kautta pääsette suoraan kalenteria myyvälle sivulle (mainoslinkkien tuotot käytetään blogin kehittämiseen).

Tämä postaus kannattaa muuten tallentaa kirjanmerkkeihin, jotta voit palata tähän myöhemmin. Postaus päivittyy koko syksyn ajan.






Body shopin joulukalenterit ovat tulleet myyntiin ja tuttuun tapaan saatavilla taas kolme erilaista ja eri hintaista kalenteria. Kalenterit ovat pullollaan Body shopin ihania vartalo-, kasvo- ja kylpytuotteita. Halvin kalenteri maksaa 79€ (arvo 120€) ja se sisältää 24 luukkua matkakokoisia yllätyksiä. Keskikokoinen kalenteri sisältää 25 luukkua pieniä ja täysikokoisia tuotteita ja kalenteri maksaa 99€ (arvo 208€). Isoin ultimate joulukalenteri sisältää 25 luukkua kaikki täysikokoisia tuotteita ja kalenteri maksaa 149€ (arvo 346€). Body shopin kalenterit on joka vuosi myyty loppuun, joten kannattaa hankkia omansa ajoissa. Varsinkin brändin tuotteista pitävälle aivan ihana jouluinen ylläri.

hinta: 79€ - 149€

saatavuus: The Body shop verkkokauppa* ja myymälät


ESSENCE



Essencen super suosittu ja edullinen joulukalenteri tulee tänäkin vuonna. Löysin netistä sneak peekin muutamasta tuotteesta, mutta kalenterin koko sisältöä ei näe vielä mistään. Kalenterin ulkoasu on ainakin kivan jouluinen ja pastelliset värit miellyttää kovasti minun silmään. Yksi edullisimmista kalentereista.

hinta: 24,95€




ESSENCE DIY KALENTERI




Essencen super edullinen DIY kalenteri sisältää 24 kauneusyllätystä, mutta erona muihin kalentereihin sinun täytyy itse koota kalenteri. Tässä tietysti miinuksena se, että sisällön näkee etukäteen ellei anna jonkun toisen koota kalenteria puolestasi. Kurkkasin sisällön ja se näytti ihan kivalta. Ei kovin montaa turhaketta vaan oikeasti Essencen meikkejä mikä on kiva. Tämä on ehdottomasti budjettishoppailijan valinta.

hinta: 19,95€







Glossybox joulukalenteri tulee tänäkin vuonna. Kalenterin ulkoasu on upea, mutta hillitty. Vetolaatikoissa on ilmeisesti tuotteet pakattu erillisiin pieniin rasioihin ja tätä boksia voikin helposti käyttää joulun jälkeen vaikka mihin säilytykseen. Glossybox kalenterista julkaistaan sneak peekejä pitkin syksyä ja ensimmäinen tuote on jo julkaistu. Suomi versio on ilmeisesti tänäkin vuonna eri mitä esimerkiksi Ruotsissa, sillä tätä julkaistua sneak peakia en Ruotsin tämän vuoden versiosta löytänyt. Kalenteri tulee tilaajille myyntiin 9.9 ja kaikille muille 12.9. Kalenterin hinta on 99€ ja sen tuotteiden arvo 510€. Tässä onkin tosi huikea arvo ostohintaan nähden, joten luulen että hankin tämän ainakin itselleni. Viime vuonna mulla ei Glossyboxin kalenteria ollut, mutta sisältö oli kuitenkin aika kiva ja tuotteet monipuolisia.

hinta: 99€ 




HOLLAND & BARRETT



Brittiläinen luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa julkaisee jälleen oman edullisen kosmetiikkakalenterin, joka tietysti sisältää vain luonnonkosmetiikkaa. Kalenteri sisältää monipuolisesti ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Värikosmetiikkaa ei ainakaan viime vuonna ollut lainkaan. Itsehän tilasin viime jouluna tämän kalenterin itselle ja olin oikein tyytyväinen sisältöön. Moni tuote onkin löytänyt käyttöön ja etenkin mielenkiintoiset luonnonkosmetiikkabrändit ilahduttivat kovasti. Muutama turhake toki viime vuoden kalenterista löytyi, mutta laatu oli edulliseen hintaan nähden kuitenkin varsin hyvä. Tämän vuoden sneak peak kuvan perusteella uskaltaisin ostaa kalenterin uudelleen. Jos kiinnostaa käydä kurkkimassa viime vuoden kalenterin sisältö ja mietteet, niin postaus löytyy täältä.

hinta: 40£ (arvo 170£) + mahdolliset postit






Lookfantastic joulukalenteri on jo muodostunut perinteeksi ja itse olen tilannut kalenterin kahtena vuonna. Tämän vuoden synkkä ulkoasu ei itseäni liiemmin kutkuttele, mutta sisältö vaikutti varsin hyvältä ja mukana arvokkaita luksus brändejä. LF kalenterin vahvuutena on erityisesti sen edullinen hinta, sillä kalenterin tuotteiden arvo on yli 500 euroa. Katsoin kaikki kalenterin tuotteet ja itselleni tällaisena kosmetiikan suurkuluttajana kalenterissa ei ollut mitään niin sykähdyttävää tuotetta, että kalenteri olisi pakko saada. Kokonaisuus oli kuitenkin tasaisen vahva ja uutena kiinnostavana brändinä mukana on tänä vuonna Natasha Denona sekä Diego dalla palma. LF kalenteri on myyty vuosittain loppuun, joten kannattaa tilata ajoissa jos kalenterin haluaa tänä vuonna saada.

ALEKOODI: joulukalenterista 15€ alennus koodilla ADVENTNEWSUBS kun tilaat samalla kauneusboksin (3, 6 tai 12kk). Aktivoi koodi ja tilaa kalenteri sekä kauneusboksit loppuvuodeksi
Kalenterin unboxaus löytyy Glitteri addiktin Youtube kanavalta täällä.

hinta: 95€







Syksun odotetuin uutinen oli varmasti se, että myös Goodiebox julkaiseen kosmetiikkajoulukalenterin. Kalenterin sisällöstä ei ole vielä annettu ennakkotietoa, mutta tuotemerkeistä on annettu pieni maistiainen ja kalenterissa nähdäänkin tuotteita ainakin Avantilta, Ecookingilta ja Starskiniltä. Kalenterissa 24 luukkua varmasti kiinnostavia tuotteita ja kalenterin arvoksi luvataan 439€ joka on aika huikea! Kalenterin ostamiseen voi muuten käyttää Goodiepointseja, joten Goodieboxin tilaajien on mahdollista saada kalenteri edullisemmin tai jopa ilmaiseksi. 

hinta: Early bird hinta 24.9 saakka 89,95€ (vain tilaajille), tämän jälkeen tilaajahinta 99,95€. Jos haluat liittyä Goodiebox tilaajaksi, niin saat kalenterin edullisemmin. Ei-jäsenien hinta on 119,95€.

Alennus: Uutena Goodiebox tilaajana ensimmäinen boksi -50% tämän linkin kautta KLIK.




REVOLUTION



Revolution meikkeihin mulla ei itsellä henkilökohtaista kosketuspintaa ole, mutta tiedän niiden olevan todella suosittuja ja suhteellisen edullisia.  Brändiltä tulee myös oma joulukalenteri, joka on täynnä heidän värikosmetiikkaa ja sen verran voin paljastaa että ainakin yksi luomiväripaletti tuolta sisältä löytyy. Kalenteri koostuu pienistä pahvirasioista, mutta ulkoasu on silti aika tyylikäs ja ajaton.

hinta: 59,99€




LUMENE


Lumenen joulukalenteri on kiinnostava katsaus Lumenen tuotteita ja mikäli yhden brädin tuotteiden kattavampi tutustuminen kiinnostaa ja olet Lumene fani, niin tässä on loistava tapa tutustua kattavasti heidän tuotteisiin. Kalenterin kuvitus on upea sinertävä talviteema ja korostaakin pohjolan talvea. Kalenterissa on sekä täysikokoisia että matkakokoisia tuotteita ja kattavasti erilaisia ihonhoitotuotteita. Myös muutama meikkituote löytyy. Kalenterissa on 24 luukkua. Suomessa kalenteri ei vielä ole myynnissä, mutta tulee kyllä syksyn aikana ja vinkkailen siitä sitten kun kalenteria on saatavilla. Tällä hetkellä kalenteri on tilattavissa Boozt verkkokaupasta.

hinta: 89,90€ (arvo 249€)

saatavuus: Kicks* (89,90€) , Lyko* NYT -20% ALESSA 69,20€ (norm 86,50€) ja Lumene verkkokauppa (89,90€)



Jos selektiivinen kosmetiikka on enemmän sun juttu, niin Lancomen kaunis pinkki ja kultainen joulukalenteri on mitä yleellisin pakkaus ja yksi tämän joulun upeimmista kalentereista. Kalenterissa melko lailla puolet meikkejä ja puolet ihonhoitoa, joten monipuolinen läpileikkaus brändin tuotteita. 

hinta: 182,50€

saatavuus: Lyko* NYT -20% ALESSA 146€






Feel unique kalenteria katselin kovasti jo viime vuonna, mutta se jäi sitten lopulta hankkimatta. Tänä vuonna kiinnitin myös huomion kalenterin todella kiinnostavaan sisältöön, jossa on monipuolisesti sekä hinnaltaan hyvin arvokkaita brändejä kuten Elemis, Huda beauty ja Charlotte Tilbury, mutta myös ihan tavallisia käyttökosmetiikkatuotteita kuten Essencen ripsiväri. Kalenteri on kuitenkin tosi monipuolinen ja koko setistä yksi omista suosikeistani, jota kyllä kovasti himottelen itselleni. Kalenterin tuotteet ovat arvoltaan yli 250£ joten hyvin on taas ostohintaansa nähden rahoille vastinetta. Viime vuonna Feel unique julkaisi myös pienemmän 12 luukun kalenterin, mutta en tiedä tuleeko tänä vuonna vastaavaa. Joka tapauksessa molemmat kalenterit myytiin melko nopeasti loppuun.

hinta: 101,46€




PIP BOX KALENTERI


Pip box kalenteri osoittautui viime vuonna aivan huikeaksi. Tämä Brittiläinen vegaanikosmetiikkaa sisältävä kalenteri oli monipuolinen kattaus sekä värikosmetiikkaa että myös ihonhoitotuotteita. Mulle jäi mieleen viime vuoden kalenterista erityisesti mielenkiintoiset meikkituotteet ja monet niistä ovatkin päässeet jo ahkeraan käyttöön. Kalenterin pakkaus on hyvin heppoinen, vaikkakin pidin kuvituksesta. Toisaalta näin edulliseen hintaan ei kovin laadukasta pakkaus voikaan odottaa, kun itse tavarat kalenterin sisälläkin maksavat jotain. Tämä vuoden kalenterista ei ole vielä sneak peekejä julkaistu, mutta mikäli kalenteri vaikuttaa yhtä loistavalta kuin viime vuonna niin tilaan tämän ehdottomasti. Vielä minulle ei ole antaa enempää tietoja, mutta tämä kannattaa pitää mielessä jos haluaa edullisen, mutta monipuolisen kalenterin. Viime vuoden kalenterin voit käydä kurkkaamassa tästä postauksesta.
Tänä vuonna kalenteria valmistetaan vain 350 kappaletta, joten tämän hankkimisen kanssa saa olla nopea.

hinta: ? 




RITUALS


Kaikille Ritualsin ystäville iloisia uutisia. Brändi julkaisee tänäkin vuonna jälleen kaksi erilaista kalenteria. Kuvassa näkyvä 3D kalenteri on kalliimpi ja aivan super söpö pieni jouluinen kaupunki. Kyllä kelpaisi tällaista pöydällä ihmetellä koko joulun ajan. Halvempi Rituals kalenteri on perinteinen kalenterilaatikko, jossa tuotteet on sisällä. Rituals tuotteet on aivan ihania ja kalenterin kautta pääseekin tutustumaan moniin brändin eri sarjoista, mikä on aivan mahtavaa. Himoittelee pikkaisen tuo upea 3D kalenteri...

hinta: 65,90€ - 98,90€

saatavuus: 2D kalenteri täältä (65,90€) tai Lykolta* NYT -25% ALESSA 46,88€ (norm 62,90€)
                 3D kalenteri täältä (98,90€)



SELFRIDGES

Selfridges on brändi, josta en ole ennen kuullutkaan. Tänä vuonna kansainvälisesti toimitettava kalenteri on arvoltaan yli 500£ ja kalenteri sisältää 12 täysikokoista tuotetta. Kalenterissa on kiinnostavia brändejä kuten Nars, MAC, Anastasia Beverly Hills ja monia muita. Tämä on koko setin ehdottomasti kalliimmasta päästä ja jääkin oman budjetin ulkopuolelle, mutta ihanan yleellinen pakkaus ja kiinnostavia tuotteita tämä pitää sisällään. Tämän hintaluokan kalenterissa itse ainakin haluan jo kyllä etukäteen ottaa selvää, mitä tuotteita kalenteri pitää sisällään, koska ihan niin paljon rahaa minulla ei ole, että lähtisin sikaa säkissä ostamaan. Tämä kalenteri näyttää muutamien spoilereiden osalta kuitenkin erittäin kiinnostavalta paketilta.

hinta: 210£

saatavilla: julkaisu noin puolivälissä lokakuuta



YVES ROCHER


Yves Rocherin oma kalenteri näyttää tänä vuonna tosi kivasti kuvitetulta laatikolta. Itse tilasin viime vuonna alesta Yvesin kalenterin ja sisältö oli ihan huikea. Kalenterissa oli sekä värikosmetiikkaa että myös huikeita ihonhoito ja hiustenhoitotuotteita. Ihastuin kalenterista saamieni tuotteiden myötä moniin uusiin tuotteisiin, jotka ovatkin jääneet ihan päivittäiseen käyttöön. Kalenteri olikin aivan huikea! Kalenterissa on tänäkin vuonna 24 aivan ihanaa kauneusyllätystä ja veikkaan, että minun on pakko hommata tämä tänäkin vuonna. Kalenteri on myös varsin edullinen ja Yvesin tuotteet kuitenkin ovat tosi laadukkaita ja hyviä, joten tässä saa hyvin rahoille vastinetta.

hinta: 49,90€ (arvo 134€)

ALEKOODI: koodilla SEP10 saatte10€ alennuksen yli 39,90€ ostoksista 22.9 saakka (koskee myös joulukalenteria)








Catrice on Essencen ohella yksi edullinen kosmetiikka brändi ja myös heiltä tulee oma DIY kalenteri. Kalenterissa on brändiltä ihania meikkituotteita ja useampi paletti, joten testailtavaa saa tästä paketista oikein reilusti. Tässä jälleen hyvä ja edullinen kalenteri budjettishoppailijalle.

hinta: 34,95€

saatavuus: Kosmetik4less verkkokauppa





Miehillekin on tänä jouluna tarjolla oma kauneuskalenteri. 24 luukun kalenterin tuotteiden arvo on yli 280€. Huikea pakkaus siis hemmottelua myös miehille tiedossa, siistiä. Kalenterin tuotteita ei ole paljastettu, mutta Lykon sivuilta näkee muutamia tuotemerkkejä sekä sneek peak kuvan, jossa näkyy muutama purnukka. Ainakin partaöljy taitaa paketissa olla. Kalenteri on pakattu isoon toaletti laukkuun, joten tästä saa kätevän "meikkipussin" sitten joulun jälkeen. Ja hauskat pussukat voi uusiokäyttää seuraavan joulun kalenteriin. Ihana tapa hemmotella myös miehiä.

hinta: 76,90€

saatavuus: Lyko verkkokauppa*






Ulalalaa, Lykolta tulee tänäkin vuonna joulukalenteri. Viime vuonnahan heidän joulukalenteri myytiin loppuun ihan ennätysajassa. Mieleni tekisikin kovasti hankkia tämä itselle tänä vuonna. Kalenterissa on 24 luukkua ja tuotteiden arvo on yli 240€. Sen verran kalenterista on kerrottu, että se sisältää meikkejä, tuoksuja, hiustenhoitoa ja vartalotuotteita. Myös yllätyksiä on luvassa! Tuotemerkeistä on paljastettu mm. Ofra, Urban Decay, Rituals ja Emma S. Huimaa! Kalenteri on pakattu isoon meikkilaukkuun ja pussukat voi uusiokäyttää seuraavan joulun kalenterissa.

hinta: 57,90€

saatavuus: Lyko verkkokauppa*




Lyko julkaisee myös hintavemman luxus kalenterin, jonka luukkujen yhteisarvo on yli 440€. Harmillisesti he eivät ole paljastaneet kalenterin sisältöä, enkä osaa siksi sanoa onko kalenterissa lainkaan meikkejä vai pelkästään ihonhoito- ja hiustuotteita. Arvo on kyllä huikea ja tuotemerkit kosmetiikan kermaa. Jos siis kaipaa joulun odotukseen ripauksen luksusta ja yleellisyyttä, niin tässä on huima kalenteri super hyvällä hinta-laatusuhteella. 

hinta: 144,50e

saatavuus: Lyko verkkokauppa*






Suut makeaksi. Iki ihana lakritsi kalenteri sisältää niin maan mainioita suklaakuorrutteisia lakupalloja ja tämä pakkaus onkin jokaisen lakuystävän ja nautiskelija ehdoton valinta jouluksi. Kalenteri on tyylikäs ja korvaa tavalliset suklaakalenterit. Tällä hetkellä menossa kampanja, jolloin ostaessasi kalenterin saat ilmaisen toimituksen sekä extra purkin lakupalloja tilauksen mukaan.

hinta: 65€




YANKEE CANDLE


Kynttilöiden ystäville ihania uutisia. Yankee candle kalenteri sisältää 24 luukullista söpöjä tuoksukynttilöitä. Mikä olisikaan sen parempaa, kuin kynttilät ja joulun odotus. Kalenteri on myös aivan älyttömän kaunis!

hinta: 96,50€

saatavuus: Lyko* NYT -25% ALESSA 72,38€ 



Tässäpä näitä kalentereita jo oli tällä erää! Vielä on paljon kalentereita julkaisematta ja siksi päivitänkin tätä postausta aina, kun saan uutta tietoa kalentereista. Kannattaa siis käydä säännöllisesti seuraamassa tätä postausta ja tallentaa se itselle helposti löydettäväksi. Luulen, että syyskuun loppuun mennessä jo hyvin monet brändit ovat kalenterinsa julkaisseet ja myyntikin jo alkanut. Lokakuussa kauppa käy jo kuumana, joten kannattaa varmistaa, että oma kalenteri on viimeistään lokakuun aikana tilattu. Marraskuussa monet kalenterit on jo loppuun myyty ja kalenterit postitetaan yleensä viimeistään marraskuun puolivälissä. Eihän siihen jouluun loppujen lopuksi niin pitkä aika enää olekaan.

Aiotko hankkia joulukalenterin? Jos aiot niin minkä? Jos et aio, haluaisin kuulla perustelut miksi.
2 kommenttia on "Aikuisten joulukalenterit 2020"
  1. Tuo yves rocher varmasti kiva mistä saa vastaavaa kuin tbs:ltä mutta selvästi edullisempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin viime vuoden joulukalenteri oli ihan huikea joten tilaan kyllä varmasti tänäkin vuonna!

      Poista