perjantai 4. syyskuuta 2020

Aikuisten joulukalenterit 2020

 * sisältää mainoslinkkejäKyllä se joulu sieltä tulee tänäkin vuonna. Vaikka vielä voi tuntua aikaiselta ajatella joulukalentereita, on tosiasiassa kalentereiden myynti jo monin paikoin alkanut. Suosituimmat kalenterit myydään melko nopeasti loppuun, sillä kalentereiden suosio on vain kasvanut vuosien saatossa. Aikuisillekin löytyy runsaasti ihania kalentereita joulun odotukseen, mikä on tällaiselle jouluihmiselle aivan ihana juttu! Minä en ainakaan malttaisi odottaa, että pääsee jo luukkuja hypistelemään. Olenkin tähän alle koonnut taas tuttuun tapaan listaa markkinoilla olevista kalentereista. Pääpaino tulee tietysti olemaan kosmetiikkajoulukalentereissa, mutta lisäilen listaan myös muita kalenterivaihtoehtoja aikuiseen makuun. Päivitän listaa koko syksyn ajan ja linkkien kautta pääsette suoraan kalenteria myyvälle sivulle (mainoslinkkien tuotot käytetään blogin kehittämiseen).

Tämä postaus kannattaa muuten tallentaa kirjanmerkkeihin, jotta voit palata tähän myöhemmin. Postaus päivittyy koko syksyn ajan.

It's here!! Macin 2020 joulukalenteri nimittäin. Katsokaas tuota kaunista vaaleanpunaisenmetallisena hohtavaa kalenteria ja sisältö sekin varsin monipuolinen Macin laadukkaita meikkejä. Pääosassa näyttää olevan huulimeikit, mutta myös luomivärejä ja muita meikkituotteita on kalenterissa mukava määrä ja sävyiltään aivan ihania. Tämä tulee varmasti taas pian myymään loppuun, joten kannattaa toimia nopeasti.

hinta: 160€

saatavuus: Kicks* (160€) ja Lookfantastic* (159,95€)


Aivan ihanaa, että myös luxus merkki By Terryltä on oma joulukalenteri. kalenterissa on niin meikkejä kuin myös ihonhoitotuotteita. Itse tilasin tämän heti, kun myyntiin tuli, sillä tykkään brändistä ja yleellinen joulukalenteri on hinnaltaankin varsin kohtuullinen. Erityisen innoissani olen tämän kalenterin laadukkaista meikkituotteista, sillä nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan tämän huippu brändin tuotteisiin kattavasti. Kalenterin arvo on noin 275€.

Psst. Koodilla GA20 saatte kalenterin hinnasta pois -22% eli aika mojovan summan. (Koodi voimassa muutenkin LF valikoimassa tämän vuoden loppuun.)

hinta: 169,95€ (muista käyttää alekoodi)

saatavuus: Lookfantastic*
No nyt kaikkia hiustenlaiton ystäviä hellitään. Taitaako olla peräti ensimmäistä kertaa, että Schwarzkopf julkaisee oman joulukalenterin täynnä hiustuotteita. Minulle ei ole tietoa, onko tuotteet kalenterissa kaikki matkakokoisia vai löytyykö myös täysikokoisia, mutta kyllä ainakin olen brändin tuotteista aina kovasti pitänyt, joten voisin hyvin harkita tämän hankintaa. Tosin 24 hiustuotetta, vaikka ihan matkakokoinakin, tulee todennäköisesti riittämään koko vuoden tarpeisiin, joten toivottavasti kalenterissa on mahdollisimman monipuolisesti merkin tuotteita edustettuna.

hinta: 96,50€

saatavuus: Lyko*SKINCITY  ( Top kalenterit )Waaaau, tässä yksi tämän joulun upeimmista kalenereista for sure! Skincityn upea vaaleanpunainen meikkilaukku kätkee sisäänsä 25 joulupussukkaa, joissa on sisällä yhteensä 30 matkakokoista tai täysikokoista tuotetta. Joissakin luukuissa on siis jopa kaksi tuotetta! Kalenteri on mykistävän kaunis! Tuollaistahan voisi katsella vaikka vuoden jokaisena päivänä ja toiseksi kalenterin voi ensi jouluna sitten täyttää itse uusiokäyttöön. Kalenterissa on sekä meikkejä että ihonhoitoa. Brändeinä on paljastettu ainakin MAKETHEMAKE, Oskia ja Dr Barbara. Kalenterin arvo 460€!

HUOM! Kalenteri tulee myyntiin 14.10 klo 11. Merkkaa tämä kalenteriin, sillä kalentereita on rajattu määrä ja vuosittain nämä on myyty loppuun jo parissa tunnissa lanseerauksesta.

hinta: 139€

saavatuus: Skincity*   LOPPUUNMYYTY

Body shopin joulukalenterit ovat tulleet myyntiin ja tuttuun tapaan saatavilla taas kolme erilaista ja eri hintaista kalenteria. Kalenterit ovat pullollaan Body shopin ihania vartalo-, kasvo- ja kylpytuotteita. Halvin kalenteri maksaa 79€ (arvo 120€) ja se sisältää 24 luukkua matkakokoisia yllätyksiä. Keskikokoinen kalenteri sisältää 25 luukkua pieniä ja täysikokoisia tuotteita ja kalenteri maksaa 99€ (arvo 208€). Isoin ultimate joulukalenteri sisältää 25 luukkua kaikki täysikokoisia tuotteita ja kalenteri maksaa 149€ (arvo 346€). Body shopin kalenterit on joka vuosi myyty loppuun, joten kannattaa hankkia omansa ajoissa. Varsinkin brändin tuotteista pitävälle aivan ihana jouluinen ylläri.

hinta: 79€ - 149€

saatavuus: The Body shop verkkokauppa* ja myymälät


ESSENCE ( Budjettishoppailijan valinta ✨)Essencen super suosittu ja edullinen joulukalenteri tulee tänäkin vuonna. Kalenterin ulkoasu on ainakin kivan jouluinen ja pastelliset värit miellyttää kovasti minun silmään. Yksi edullisimmista kalentereista. Kalenterissa on Essencen meikkejä ja muutama jouluinen kausituote. Myös ikävä kyllä muutama turhake näytti kalenterissa taas olevan, mutta pääosin sisältö vaikutti kivalta. Sopii parhaiten mielestäni teini-ikäisen joulukalenteriksi tai nuoremmille meikki-intoilijoille.

hinta: 24,50€

saatavuus: Lyko verkkokauppa* (30,50€) tai Kosmetik4less* (24,95€)ESSENCE DIY KALENTERI
Essencen super edullinen DIY kalenteri sisältää 24 kauneusyllätystä, mutta erona muihin kalentereihin sinun täytyy itse koota kalenteri. Tässä tietysti miinuksena se, että sisällön näkee etukäteen ellei anna jonkun toisen koota kalenteria puolestasi. Kurkkasin sisällön ja se näytti ihan kivalta. Ei kovin montaa turhaketta vaan oikeasti Essencen meikkejä, mikä on kiva ylläri. Tämä on ehdottomasti budjettishoppailijan valinta.

hinta: 24,90€

saatavuus: Lyko* (24,50€) tai Kosmetik4less* (19,95€)GLOSSYBOX (TOP kalenterit)Glossybox joulukalenteri tulee tänäkin vuonna. Kalenterin ulkoasu on upea, mutta hillitty. Vetolaatikoissa on ilmeisesti tuotteet pakattu erillisiin pieniin rasioihin ja tätä boksia voikin helposti käyttää joulun jälkeen vaikka mihin säilytykseen. Glossybox kalenterista julkaistaan sneak peekejä pitkin syksyä ja ensimmäinen tuote on jo julkaistu. Suomi versio on ilmeisesti tänäkin vuonna eri mitä esimerkiksi Ruotsissa, sillä tätä julkaistua sneak peakia en Ruotsin tämän vuoden versiosta löytänyt. Kalenterin hinta on 99€ ja sen tuotteiden arvo 510€. Tässä onkin tosi huikea arvo ostohintaan nähden, joten luulen että hankin tämän ainakin itselleni. Kalenteri sisältää tuotteita ainakin Iconic Londonilta (iso luomiväripaletti), uudesta Glossybox skincare sarjasta ihonhoitotuotteen sekä Fenty Beautyltä. Tähän mennessä julkaistut sneak peekit vaikuttaa huikeilta!!!

hinta: 99€ 

Eleven on julkaissut tänä vuonna oman kalenterin, joka on pakattu kauniisiin vaaleanpunaisiin pussukoihin ja isoon toalettilaukkuun. Onkin ihana huomata miten kestävän kehityksen mukaisesti tänä vuonna yhä useampi joulukalenteri on uusiokäytettävissä pussukoissa. Elevenin kalenterista on annettu muutama spoileri heidän verkkosivuillaan ja kalenterin arvoksi luvataan 305€. Kalenterissa on sekä ihonhoitoa että värikosmetiikkaa. Söpö vaihtoehto vaikka ei niin jouluinen ulkoasultaan olekaan. Hinnaltaa myös huomattavasti monia muita kalentereita kalliimpi ja jää sisällön arvon suhteen kauas jälkeen esimerkiksi Glossyboxin kalenterista.

hinta: 124,95e
Brittiläinen luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa julkaisee jälleen oman edullisen kosmetiikkakalenterin, joka tietysti sisältää vain luonnonkosmetiikkaa. Kalenteri sisältää monipuolisesti ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Värikosmetiikkaa ei ainakaan viime vuonna ollut lainkaan ja spoilereiden perusteella ei tänäkään vuonna meikkituotteita kalenterissa tulla näkemään. Itsehän tilasin viime jouluna tämän kalenterin itselle ja olin oikein tyytyväinen sisältöön. Moni tuote onkin löytänyt käyttöön ja etenkin mielenkiintoiset luonnonkosmetiikkabrändit ilahduttivat kovasti. Muutama turhake toki viime vuoden kalenterista löytyi, mutta laatu oli edulliseen hintaan nähden kuitenkin varsin hyvä. Tämän vuoden sneak peak kuvan perusteella uskaltaisin ostaa kalenterin uudelleen. Jos kiinnostaa käydä kurkkimassa viime vuoden kalenterin sisältö ja mietteet, niin postaus löytyy täältä.

hinta: 40£ (arvo 170£) + mahdolliset postit

saatavuus: Holland & Barrett verkkokauppa    LOPPUUNMYYTYLOOKFANTASTIC ( Top kalenterit)


Lookfantastic joulukalenteri on jo muodostunut perinteeksi ja itse olen tilannut kalenterin kahtena vuonna. Tämän vuoden synkkä ulkoasu poikkeaa aikaisempien vuosien kalentereista, mutta sisältö vaikutti varsin hyvältä ja mukana arvokkaita luksus brändejä. LF kalenterin vahvuutena on erityisesti sen edullinen hinta, sillä kalenterin tuotteiden arvo on yli 500 euroa. Katsoin kaikki kalenterin tuotteet ja harmittelin sitä että kalenterissa oli todella vähän meikkejä. Pääpaino olikin selkeästi ihonhoidossa. Kokonaisuus oli kuitenkin tasaisen vahva ja uutena kiinnostavana brändinä mukana on tänä vuonna Natasha Denona sekä Diego dalla palma. LF kalenteri on myyty vuosittain loppuun, joten kannattaa tilata ajoissa jos kalenterin haluaa tänä vuonna saada.

ALEKOODI: joulukalenterista 15€ alennus koodilla ADVENTNEWSUBS kun tilaat samalla kauneusboksin (3, 6 tai 12kk). Aktivoi koodi ja tilaa kalenteri sekä kauneusboksit loppuvuodeksi
Kalenterin unboxaus löytyy Glitteri addiktin Youtube kanavalta täällä.

hinta: 95€

saatavuus: Lookfantastic verkkokauppa*  LOPPUUNMYYTY

VINKKI: Vaikka kalenteri on loppuunmyyty niin kannattaa käydä kurkkaamassa tämän joulun LF Beauty chesta jonka sisältö näytti pikavilkaisulta ennennäkemättömän upealta. Paketissa mm. Natasha Denonan täysikokoinen luomiväripaletti, wow! Pakkauksen hinta 120€ (arvo yli 410€). Tilaamaan pääset tästä*. Tämä myydään varmasti nopeasti loppuun. 


Syksun odotetuin uutinen oli varmasti se, että myös Goodiebox julkaiseen kosmetiikkajoulukalenterin. Kalenterin sisällöstä ei ole vielä annettu ennakkotietoa, mutta tuotemerkeistä on annettu pieni maistiainen ja kalenterissa nähdäänkin tuotteita ainakin Avantilta, Ecookingilta ja Starskiniltä. Kalenterissa 24 luukkua varmasti kiinnostavia tuotteita ja kalenterin arvoksi luvataan 439€ joka on aika huikea! Kalenterin ostamiseen voi muuten käyttää Goodiepointseja, joten Goodieboxin tilaajien on mahdollista saada kalenteri edullisemmin tai jopa ilmaiseksi. 

hinta: Early bird hinta 24.9 saakka 89,95€ (vain tilaajille), tämän jälkeen tilaajahinta 99,95€. Jos haluat liittyä Goodiebox tilaajaksi, niin saat kalenterin edullisemmin. Ei-jäsenien hinta on 119,95€.

Alennus: Uutena Goodiebox tilaajana ensimmäinen boksi -50% tämän linkin kautta KLIK.

saatavuus: Goodiebox verkkokauppa   LOPPUUNMYYTY

Revolution meikkeihin mulla ei itsellä henkilökohtaista kosketuspintaa ole, mutta tiedän niiden olevan todella suosittuja ja suhteellisen edullisia.  Brändiltä tulee myös oma joulukalenteri, joka on täynnä heidän värikosmetiikkaa ja sen verran voin paljastaa että ainakin yksi luomiväripaletti tuolta sisältä löytyy. Kalenteri koostuu pienistä pahvirasioista, mutta ulkoasu on silti aika tyylikäs ja ajaton.

hinta: 57,50€

saatavuus: Lyko verkkokauppa* (57,50€) tai Kosmetik4less* (59,99€) tai Asos* (55,99€)LUMENE


Lumenen joulukalenteri on kiinnostava katsaus Lumenen tuotteita ja mikäli yhden brädin tuotteiden kattavampi tutustuminen kiinnostaa ja olet Lumene fani, niin tässä on loistava tapa tutustua kattavasti heidän tuotteisiin. Kalenterin kuvitus on upea sinertävä talviteema ja korostaakin pohjolan talvea. Kalenterissa on sekä täysikokoisia että matkakokoisia tuotteita ja kattavasti erilaisia ihonhoitotuotteita. Myös muutama meikkituote löytyy. Kalenterissa on 24 luukkua. Suomessa kalenteri ei vielä ole myynnissä, mutta tulee kyllä syksyn aikana ja vinkkailen siitä sitten kun kalenteria on saatavilla. Tällä hetkellä kalenteri on tilattavissa Boozt verkkokaupasta.

hinta: 89,90€ (arvo 249€)

saatavuus: Kicks* (89,90€), Cocopanda* (79,90€) Lyko* (86,50€), Eleven* (86,95€) ja Lumene verkkokauppa (89,90€)LANCOME KALENTERI ( Luksusta)
Jos selektiivinen kosmetiikka on enemmän sun juttu, niin Lancomen kaunis pinkki ja kultainen joulukalenteri on mitä yleellisin pakkaus ja yksi tämän joulun upeimmista kalentereista. Kalenterissa melko lailla puolet meikkejä ja puolet ihonhoitoa, joten monipuolinen läpileikkaus brändin tuotteita. 

hinta: 170€ - 180€

saatavuus: Lyko* (180,90€), Eleven* (178,95€) ja Kicks* (170€)FEEL UNIQUE ( Top kalenterit)Feel unique kalenteria katselin kovasti jo viime vuonna, mutta se jäi sitten lopulta hankkimatta. Tänä vuonna kiinnitin myös huomion kalenterin todella kiinnostavaan sisältöön, jossa on monipuolisesti sekä hinnaltaan hyvin arvokkaita brändejä kuten Elemis, Huda beauty ja Charlotte Tilbury, mutta myös ihan tavallisia käyttökosmetiikkatuotteita kuten Essencen ripsiväri. Kalenteri on kuitenkin tosi monipuolinen ja koko setistä yksi omista suosikeistani, jota kyllä kovasti himottelen itselleni. Kalenterin tuotteet ovat arvoltaan yli 250£ joten hyvin on taas ostohintaansa nähden rahoille vastinetta. Viime vuonna Feel unique julkaisi myös pienemmän 12 luukun kalenterin, mutta en tiedä tuleeko tänä vuonna vastaavaa. Joka tapauksessa molemmat kalenterit myytiin melko nopeasti loppuun.

hinta: 101,46€

saatavilla: Feel unique   LOPPUUNMYYTYPIP BOX KALENTERI 


Pip box kalenteri osoittautui viime vuonna aivan huikeaksi. Tämä Brittiläinen vegaanikosmetiikkaa sisältävä kalenteri oli monipuolinen kattaus sekä värikosmetiikkaa että myös ihonhoitotuotteita. Mulle jäi mieleen viime vuoden kalenterista erityisesti mielenkiintoiset meikkituotteet ja monet niistä ovatkin päässeet jo ahkeraan käyttöön. Kalenterin pakkaus on hyvin heppoinen, vaikkakin pidin sen kuvituksesta. Toisaalta näin edulliseen hintaan ei kovin laadukasta pakkaus voikaan odottaa, kun itse tavarat kalenterin sisälläkin maksavat jotain. Tämä kannattaa pitää mielessä jos haluaa monipuolisen kalenterin, joka on vieläpä täysin vegaaninen. Viime vuoden kalenterin voit käydä kurkkaamassa tästä postauksesta.
Tänä vuonna kalenteria valmistetaan vain 350 kappaletta, joten tämän hankkimisen kanssa saa olla nopea.

hinta: 89£

saatavuus: Pip box verkkokauppa   LOPPUUNMYYTYRITUALS


Kaikille Ritualsin ystäville iloisia uutisia. Brändi julkaisee tänäkin vuonna jälleen kaksi erilaista kalenteria. Kuvassa näkyvä 3D kalenteri on kalliimpi ja aivan super söpö pieni jouluinen kaupunki. Kyllä kelpaisi tällaista pöydällä ihmetellä koko joulun ajan. Halvempi Rituals kalenteri on perinteinen kalenterilaatikko, jossa tuotteet on sisällä. Rituals tuotteet on aivan ihania ja kalenterin kautta pääseekin tutustumaan moniin brändin eri sarjoista, mikä on aivan mahtavaa. Himoittelee pikkaisen tuo upea 3D kalenteri...

hinta: 65,90€ - 98,90€

saatavuus: 2D kalenteri täältä (65,90€),  Lykolta* (62,90€), Eleveniltä* (62,95€) tai Lookfantasticilta* (67,95€)
                 3D kalenteri täältä (98,90€)SELFRIDGES

Selfridges on brändi, josta en ole ennen kuullutkaan. Tänä vuonna kansainvälisesti toimitettava kalenteri on arvoltaan yli 500£ ja kalenteri sisältää 12 täysikokoista tuotetta. Kalenterissa on kiinnostavia brändejä kuten Nars, MAC, Anastasia Beverly Hills ja monia muita. Tämä on koko setin ehdottomasti kalliimmasta päästä ja jääkin oman budjetin ulkopuolelle, mutta ihanan yleellinen pakkaus ja kiinnostavia tuotteita tämä pitää sisällään. Tämän hintaluokan kalenterissa itse ainakin haluan jo kyllä etukäteen ottaa selvää, mitä tuotteita kalenteri pitää sisällään, koska ihan niin paljon rahaa minulla ei ole, että lähtisin sikaa säkissä ostamaan. Tämä kalenteri näyttää muutamien spoilereiden osalta kuitenkin erittäin kiinnostavalta paketilta.

hinta: 210£

saatavilla: SelfridgesYVES ROCHER


Yves Rocherin oma kalenteri näyttää tänä vuonna tosi kivasti kuvitetulta laatikolta. Itse tilasin viime vuonna alesta Yvesin kalenterin ja sisältö oli ihan huikea. Kalenterissa oli sekä värikosmetiikkaa että myös huikeita ihonhoito ja hiustenhoitotuotteita. Ihastuin kalenterista saamieni tuotteiden myötä moniin uusiin tuotteisiin, jotka ovatkin jääneet ihan päivittäiseen käyttöön. Kalenteri olikin aivan huikea! Kalenterissa on tänäkin vuonna 24 aivan ihanaa kauneusyllätystä ja veikkaan, että minun on pakko hommata tämä tänäkin vuonna. Kalenteri on myös varsin edullinen ja Yvesin tuotteet kuitenkin ovat tosi laadukkaita ja hyviä, joten tässä saa hyvin rahoille vastinetta.

Kalenteri löytyy unboxattuna Glitteri addiktin Youtube kanavalta täältä.

hinta: 49,90€ (arvo 134€)

saatavuus: Yves Rocher verkkokauppa*  LOPPUUNMYYTYCatrice on Essencen ohella yksi edullinen kosmetiikka brändi ja myös heiltä tulee oma DIY kalenteri. Kalenterissa on brändiltä ihania meikkituotteita ja useampi paletti, joten testailtavaa saa tästä paketista oikein reilusti. Tässä jälleen hyvä ja edullinen kalenteri budjettishoppailijalle.

hinta: 40,50€

saatavuus: Lyko* (40,50€) tai Kosmetik4less* (34,95€)


Miehillekin on tänä jouluna tarjolla oma kauneuskalenteri. 24 luukun kalenterin tuotteiden arvo on yli 280€. Huikea pakkaus siis hemmottelua myös miehille tiedossa, siistiä. Kalenterin tuotteita ei ole paljastettu, mutta Lykon sivuilta näkee muutamia tuotemerkkejä sekä sneek peak kuvan, jossa näkyy muutama purnukka. Ainakin partaöljy taitaa paketissa olla. Kalenteri on pakattu isoon toaletti laukkuun, joten tästä saa kätevän "meikkipussin" sitten joulun jälkeen. Ja hauskat pussukat voi uusiokäyttää seuraavan joulun kalenteriin. Ihana tapa hemmotella myös miehiä.

hinta: 76,90€

saatavuus: Lyko verkkokauppa*   LOPPUUNMYYTY


Ulalalaa, Lykolta tulee tänäkin vuonna joulukalenteri. Viime vuonnahan heidän joulukalenteri myytiin loppuun ihan ennätysajassa. Mieleni tekisikin kovasti hankkia tämä itselle tänä vuonna. Kalenterissa on 24 luukkua ja tuotteiden arvo on yli 240€. Sen verran kalenterista on kerrottu, että se sisältää meikkejä, tuoksuja, hiustenhoitoa ja vartalotuotteita. Myös yllätyksiä on luvassa! Tuotemerkeistä on paljastettu mm. Ofra, Urban Decay, Rituals ja Emma S. Huimaa! Kalenteri on pakattu isoon meikkilaukkuun ja pussukat voi uusiokäyttää seuraavan joulun kalenterissa.

Unboxaus löytyy Youtubesta Glitteri addiktin kanavalta täältä.

hinta: 57,90€

saatavuus: Lyko verkkokauppa*  LOPPUUNMYYTY

Lyko julkaisee myös hintavemman luxus kalenterin, jonka luukkujen yhteisarvo on yli 440€. Harmillisesti he eivät ole paljastaneet kalenterin sisältöä, enkä osaa siksi sanoa onko kalenterissa lainkaan meikkejä vai pelkästään ihonhoito- ja hiustuotteita. Arvo on kyllä huikea ja tuotemerkit kosmetiikan kermaa. Jos siis kaipaa joulun odotukseen ripauksen luksusta ja yleellisyyttä, niin tässä on huima kalenteri super hyvällä hinta-laatusuhteella. 

hinta: 144,50e

saatavuus: Lyko verkkokauppa*   LOPPUUNMYYTYASOS 12 PÄIVÄN KALENTERI ( Budjettishoppailijan valinta ✨)Asoksen joulukalenteri on tänä vuonna vain 12 luukkuinen, mutta todella edullinen vaihtoehto kalenterimarkkinoilla. Sen verran kurkkasin spoilereita, että kalenterissa on runsaasti meikkejä ja muutamia ihonhoitotuotteitakin. Sopii siis meikkejä rakastavalle joulunodottajalle. Kalenterissa on mm. brändeinä Nars ja The Ordinary.

hinta: 38,99e

saatavuus: Asos*   LOPPUUNMYYTY

Miehiä hemmotellaan toden teolla tänä jouluna, sillä myös Asokselta löytyy miesten oma joulukalenteri. Kalenterissa on ihastuttavia tuotteita juuri miesten ihonhoitoon. Kaikki tuotteet näyttivät myös olevan ihan oikeasti käyttöön tulevia, ei mitään turhakkeita. Koko listan kalenterin tuotteista näet Asoksen sivuilta. 12-luukun kalenteri on ihana yllätys ja koottu ajatuksella. Edullinen vaihtoehto aikaiseksi joululahjaksi!

hinta: 38,99e

saatavuus: Asos*   LOPPUUNMYYTY


Huimaa, tänä vuonna myös Benefit julkaisee joulukalenterin! Kalenterissa on 12 luukkua ja se sisältää suosituimpia ja myydyimpiä Benefit tuotteita matkakokoisena. Kalenterin sisältö ei tämän kalenterin kohdalla olekaan kovin ennalta-arvaamaton, sillä kun kalenteri sisältää brändin suosituimmat tuotteet, voi jo melkein arvata mitä kalenterissa on sisällä. Toiseksi koen kalenterin vähän hintavaksi vaihtoehdoksi matkakokoisten tuotteiden testaamiseen. Mutta Benefit faneille silti ihana vaihtoehto.

hinta: 71€ -81€

saatavuus: Asos* (80,99€) ja Kicks* (71,92€)

Nyxin tämän vuoden joulukalenteri on mennyt vähän överiksi. Pinkki glitterinen bling bling sopisi enemmän uuden vuoden juhlintaan, mutta miksipä ei voi joulunkin odotuksesta tehdä juhlavaa. Kalenterissa 24 luukkua, joiden takaa paljastuu brändin pidettyjä huulimeikkejä, luomivärejä ja muutamia muita meikkituotteita. Pääpaino on kuitenkin erityisesti huulimeikeissä.

hinta: 76,50€

saatavuus: Lyko* (76,50€) tai  Eleven* (76,50€)


Ooh ensimmäistä kertaa törmään Japanilaisen luxus brändi Shiseidon joulukalenteriin. Kalenteriin on valikoitu Shiseidon meikkejä, mutta myös ihonhoitoa ja näyttipä mukana olevan myös muutama miehille tarkoitettu tuote (hmmm outo valinta naisten kauneuskalenteriin). Tämä kiinnostelee itseä varsinkin nyt, kun tähän uutuuteen törmäsin. Shiseidon tuotteet ovat aivan ihania ja ripaus luksusta arkeen.

hinta: 118,95€

saatavuus: Lookfantastic*   LOPPUUNMYYTY


Tänäkin vuonna myös Kicks on julkaissut oman kauneuskalenterin. Kalenterissa olikin ilahduttavasti heidän valikoimiin vuoden aikana tulleita uutuus brändejä ja erilaisia ihonhoitotuotteita. Meikkejä näytti spoilerikuvissa olevan aika vähän, joten tämä on erityisesti hius- ja ihonhoito friikeille. Ihana kalenterin jos Kicksin valikoimien tuotteet kiinnostaa. Itselle kuitenkin liikaa jo niin sanotusti tuttuja tuotteita, joten siksi en lähde hankkimaan. Kalenterin arvo on 170€.

hinta: 54,90€

saatavuus: Kicks*

Nordicfeelin oma joulukalenteri on ulkoasultaan todella houkutteleva ja kaunis jouluinen! Tämän kalenterin kun ensimmäistä kertaa näin, tuli heti sellainen wow fiilis ja kalenterista tulee mielikuva, että tämä kalenteri on juhlava. Kalenteri sisältää 24 best seller tuotetta ja sen verran on paljastettu, että kalenterista löytyy tuotteita ainakin Estee Lauderilta, Clarinsilta, Cliniquelta ja Filorgalta. Pääpaino ilmeisesti ihonhoidossa, mutta myös meikkejä löytyy. Tämä vaikuttaa kiinnostavalta!

Kalenteri löytyy muuten unboxattuna täältä.

hinta: 119,95€

saatavuus: Nordicfeel*

Colosen kosmetiikkakalenterista löytyy 24 luksus tuotetta ihonhoitoon ja kaunistautumiseen. Kalenterissa on Colosen klassikkotuotteita, mutta myös muutamia erikoissarjojen tuotteita. Kalenteri on käsin pakattu jouluisiin pussukoihin, jotka voi asetella kauniisti esille joulun ajaksi. Tässä on laatua ja luksusta arvostavalle ihana kalenteri, jonka tuotteet sopivat monen ikäisille ja eri ihotyypeille. Kalenterin arvo on yli 300€.

Kalenterin unboxaus löytyy tästä postauksesta.

hinta: 149€

saatavuus: Colose


Suut makeaksi. Iki ihana lakritsi kalenteri sisältää niin maan mainioita suklaakuorrutteisia lakupalloja ja tämä pakkaus onkin jokaisen lakuystävän ja nautiskelija ehdoton valinta jouluksi. Kalenteri on tyylikäs ja korvaa tavalliset suklaakalenterit. Tällä hetkellä menossa kampanja, jolloin ostaessasi kalenterin saat ilmaisen toimituksen sekä extra purkin lakupalloja tilauksen mukaan.

hinta: 65€
YANKEE CANDLE


Kynttilöiden ystäville ihania uutisia. Yankee candle kalenteri sisältää 24 luukullista söpöjä tuoksukynttilöitä. Mikä olisikaan sen parempaa, kuin kynttilät ja joulun odotus. Kalenteri on myös aivan älyttömän kaunis!

hinta: 96,50€

saatavuus: Lyko*
Tässä on kalenteri, josta vain mies voi innostua. Nimittäin joulukalenteri, jonka sisältä löytyy vain työkaluja. Kerää koko sarja ruuvaustyökaluja ja ole pyhien jälkeen valmiina työntekoon. En tiedä innostuvatko miehet tästä oikeasti, mutta jos itse saisin naisena keittiötyökaluja sisältävän joulukalenterin, niin huumorille ei välttämättä olisi sijaa 😂

hinta: 67,95€

saatavuus: Coolstuff*   LOPPUUNMYYTY

Kosmetiikkajoulukalentereiden lisäksi, mulla on joka joulu oltava English Tea shopin teejoulukalenteri. Se kuuluu mulla jouluun, siinä missä monella suklaakalenterit. Talvella ahkerana teenjuojana on ihana avata joka aamu uusi luukku ja tutustua uusiin teemakuihin. Onpa muutama uusi suosikkikin tätä kautta löytynyt. Tänä vuonna kalenterin kuvitus on erityisen kaunis ja ihanan jouluinen. Kalenterinhan voi joulun jälkeen säästää vaikka ensi vuoteen ja täyttää uusilla teepusseilla, suklaalla tai pikkuesineillä ja antaa eteenpäin tai pitää itse.

hinta: 19,90€

saatavuus: Coolstuff* tai Cocopanda*
Kahvin ystävälle tässä on paras lahja joulunodotukseen. Kalenterissa on 25 pussia käsinjauhettua ja -paahdettua kahvia. Kahvin voi keittää suoraan pusseihin eli vesi kaadetaan pussin sisään ja hetken päästä saa nauttia kaksi kupillista höyryävää tuoretta kahvia eri mauissa. Aivan ihana idea ja hyvä lahjaidea vaikkapa miehelle.

hinta: 39,90€

saatavuus: Coolstuff*  


Tänä jouluna miehen ei tarvitse kuolata vieressä, kun sinä availet kosmetiikkajoulukalenterisi luukkuja, sillä miehille on oma "miesten kauneuskalenteri". Kalenterissa on miehille suunnattuja ihonhoito, parranajo ja suihkutuotteita. Pakkaukset ovat tyylikkäitä ja sisältö todella hyvä ja käytännöllinen. Kiva jouluinen ulkoasu ja edullinen kalenteri, jossa riittää ihmeteltävää ja testailtavaa myös talouden miespuolisille jäsenille.

hinta: 33,95e

saatavuus: Coolstuff*


Jos valmiista joulukalentereista ei löydy mieluista, niin nyt on saatavilla myös tyhjä kalenteripohja, johon voi itse täyttää luukkuihin yllätykset. Kalenterin voi antaa lahjaksi tai pyytää jotakuta täyttämään puolestasi, jolloin sisältö on yllätys. Kalenteri on toki kertakäyttöinen, mutta luukkujen rapina kuuluu joulun odotukseen ja tuo omanlaisensa autenttisen joulufiiliksen.

Psst. Saatavilla on myös vastaava itse täytettävä tee se itse olutjoulukalenteri, jonne mahtuu sisään 24 erilaista olutpulloa. Tässä hyvä lahjavinkki vaikka miehelle. Hinta 14,99€ ja saatavilla täällä*.  

hinta: 11,99€

saatavuus: Coolstuff*

Joulun romantiikan nälkää voi lievittää tällä pariskunnille tarkoitetulla tehtäväjoulukalenterilla. Kalenterin luukuista paljastuu päivittäin kolme tehtävää, jotka voi tehdä kaikki kerralla tai toteuttaa niistä mieluisimmat. Kalenteri antaa inspiraatiota ja uusia näkökulmia parisuhteeseen, treffeille ja yhteisen ajan viettoon. Ihana idea!

hinta: 12,90€

saatavuus: Coolstuff*


Tässäpä näitä kalentereita jo oli tällä erää! Vielä on paljon kalentereita julkaisematta ja siksi päivitänkin tätä postausta aina, kun saan uutta tietoa kalentereista. Kannattaa siis käydä säännöllisesti seuraamassa tätä postausta ja tallentaa se itselle helposti löydettäväksi. Luulen, että syyskuun loppuun mennessä jo hyvin monet brändit ovat kalenterinsa julkaisseet ja myyntikin jo alkanut. Lokakuussa kauppa käy jo kuumana, joten kannattaa varmistaa, että oma kalenteri on viimeistään lokakuun aikana tilattu. Marraskuussa monet kalenterit on jo loppuun myyty ja kalenterit postitetaan yleensä viimeistään marraskuun puolivälissä. Eihän siihen jouluun loppujen lopuksi niin pitkä aika enää olekaan.

Aiotko hankkia joulukalenterin? Jos aiot niin minkä? Jos et aio, haluaisin kuulla perustelut miksi.
2 kommenttia on "Aikuisten joulukalenterit 2020"
  1. Tuo yves rocher varmasti kiva mistä saa vastaavaa kuin tbs:ltä mutta selvästi edullisempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin viime vuoden joulukalenteri oli ihan huikea joten tilaan kyllä varmasti tänäkin vuonna!

      Poista