tiistai 12. tammikuuta 2021

Uusi vuosi käyntiin ~ 5x meikkilook

 En yleensä tee uuden vuoden lupauksia enkä periaatteessa tehnyt tänäkään vuonna. Halusin kuitenkin blogiin jonkinlaisen haasteen/ kehityskohteen itselle, joten lupasin että tulen tekemään ja julkaisemaan enemmän meikkikuvia ja tutoriaaleja. Instan puolella olenkin jo useamman tutoriaalin sekä meikkikuvia julkaissut sellaisella tahdilla, että itsekin vähän yllätyin miten hyvin tämä haaste tästä lähti käyntiin. Kannattaa ottaa tilini @glitteriaddiktiofficial seurantaan niin ei mene meikkilookit ohi. Ajattelin julkaista nämä alkuvuoden lookit myös täällä blogissa, joten tässä tulee. Viisi erilaista meikkiä kuvina. Jätähän kommenttiboksiin terveiset, mikä näistä oli sinun suosikkisi ❤6 kommenttia on "Uusi vuosi käyntiin ~ 5x meikkilook"
 1. Nää on kaikki tosi kauniita! <3 Tuo sininen on mun lemppari, se sun stoorikin oli ihana :)

  VastaaPoista
 2. Voi tosi kauniita meikkilookeja! Sinertävät meikit kävisi hyvin Itsenäisyyspäivään ja etenkin tuo ylimmäinen sellaisiin Itsenäisyyspäivän juhliin :) Ohoh en muistaakseni seuraa vielä instassa, joten pitää muistaa tänään etsiä ja ottaa seurantaan! Sulta saa älyttömän hyviä vinkkejä ja inspistä meikkaamiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen yhdistetään tosi usein just itsenäisyyspäivään, mutta itse pidän sinistä tosi talvisena meikkinä ja tykkäänkin tehdä erilaisia sinisiä meikkejä juuri talvella :)
   Kiitos paljon <3 Ihana jos löydät myös mun insta tilin

   Poista
 3. Ihania meikkejä, kaikki näyttää sulla hyvältä kun oot vielä nuori ja nätti <3

  VastaaPoista