sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Goodiebox heinäkuu 2021

 


Tsalalaa!

Heinäkuun Goodibox yllätti vahvasti ja vitsi miten innoissani olin tästä boksista pitkään pitkään aikaan. Olisipa boksit aina tätä tasoa, koska tässä todella kiteytyi kauneusboksi parhaimmillaan! Heinäkuun boksiin oli pakattu kaikille tilaajille mukaan myös extra tuote, joka oli valittu vanhoista bokseista. Tämä oli kiva yllätys ja mulle on aivan fine saada joku vanha tuote boksin mukana extrana. Viime kuukausina ainakin itsellä on kuohunut juuri nimenomaan se, että bokseihin on pistetty ihan varsinaisena tuotteena joku vanhoista bokseista/joulukalenterista tullut tuote ja se ei minusta ole okei. Niin kauan, kun nämä tuotteet tulee extrana eikä niitä varsinaisesti lasketa mukaan boksin arvoon, niin asiasta ei ole valittamista.
Tässä näkyy heinäkuun koko boksin sisältö, jossa olikin mukana kiinnostavia brändejä ja mieluisia tuotteita. Extra tuotteena boksissa oli tosiaan tuo Hairlustin hair growth formula karkit, joka onkin joskus tullut aikaisemmast boksista. Tuote oli mieluisa, koska tykkään näistä karkeista ja ne oikeasti auttaa kasvattamaan hiuksia ja kynsiä. Olenkin itse syönyt näitä monia kuukausia putkeen.

Goodieboksin saa muuten tilattua tämän linkin kautta puoleen hintaan eli jos boksin tilaaminen alkoi kiinnostalle, niin naputtele tilausta menemään. Voit aktiivisena tilaajana jakaa suosittelu linkkiä myös ystäville ja ansaita goodiepointseja, joissa saa ilmaisia bokseja, joten suosittelen ehdottomasti rekryämään tutut ja ystävät tilaamaan.
Tämä tuote oli erittäin ilahduttava, koska Ciate Londonin tuotteita ei ole ennen koskaan nähty suomalaisissa kauneusbokseissa. Ciate on mulle tullut tutuksi Jenkki boksien kautta ja rakastan brändin tuotteita. Siksi oikeasti yllätyin ja ihastuin, että boksista löytyi brändin huuliöljy, joka maistuu ja tuoksuu kookoselta. Huuliöljy ei ole mielestäni ollenkaan öljymäinen vaan ennemminkin nestemäinen huulirasva. Todella pehmentävä ja hellä huulille ja ihana tuoksu on ainakin omaan mieleeni. 
Tuote oli täysikokoinen, arvo 15,50€
Toinen aivan super kiinnostava tuote oli Irina the Diva #glamgoalsmascara ripsiväri, joka on vedenkestävä ja kapealla harjaksella saa väriä sudittua kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin. En ole tätä vielä testannut, mutta kuulostaa kiinnostavalta. Uusille ripsiväreille on aina paikka mun meikkilaatikossa.
Tuote oli täysikokoinen, arvo 20€
Tämä tuote oli fiksusti kohdennettu kesäkaudelle, jolloin monet varmasti sheivailevat ihokarvoja tavallista useammin. Shavesafe woman shaving gel olisi itsessään vähän tylsä tuote, mutta nyt jopa vähän innostuin, kun se tuli ajankohtaisesti kesäboksista. Tuote estää ihokarvojen sisäänkasvua ja näppylöiden syntymistä sheivauksen jälkeen. Tuote on hajuton ja väriaineeton, joten sopii myös herkälle iholle.
Tuote oli täysikokoinen, arvo 17,30€
Seerumit on kovasti mieleeni ja vaikka nyt kesäkaudella ihonhoito onkin jäänyt vähän retuperälle, niin talvella näille ihmetuotteille on todellakin tarvetta. Boksista saimme matkakokoisen de_Cure Vitamin D barrier drops seerumin, joka sisältää D-vitamiinia, shiitake-sientä, kombuchaa ja reishi-sientä. Varsinainen kombo kyllä tosiaan, mutta kuulostaa hyvältä talvella stressaantuneelle iholle. 
Tuote tuli 7ml pakkauksessa. Tykkään siitä, että Goodieboxin esitteeseen on merkitty matkakokoisillekin tuotteille arvo, mutta itse kun laskin arvon millipohjaisesti sain 20€ Goodieboxin ilmoittaman 33€ sijaan. En tiedä mistä moinen arvo on repäisty.
Boksista löytyi myös ihanan sähäkän pinkki kynsilakka, jonka pitäisi tuoksua vesimelonilta ja sisältää hoitavia öljyjä ja C-vitamiinia kynnen vahvistamiseksi. Vesimelonin tuoksua en kyllä omaan nenääni asti tuntenut. Ihan perinteiseltä kynsilakalta se minusta tuoksui. Mutta väri on kyllä kaunis ja kesäinen! Harmi ettei mun tule nykyään enää ollenkaan lakkailtua kynsiä, joten tämä on boksin tuotteista ainoa, joka ei omaan käyttööni pääse.


No niin, kuten huomaatte, oli boksi kyllä aikamoinen herkkupala kerrassaan! Olisipa boksit jatkossa aina tätä tasoa eli sopivasti meikkejä ja ihonhoitoa eikä niitä turhia työkaluja ja kauneushärpäkkeitä. Lisäksi nyt oli mielestäni boksissa mielenkiintoisia brändejä ja tuotevalintoja muutenkin. 

Mitä mieltä olet, tykkäsitkä?
4 kommenttia on "Goodiebox heinäkuu 2021"
 1. Olen kyllä mielestäni saanut Ciaten tuotteita juuri bokseissa, eikä ollut niissä mun jenkkibokseissa :) Ehkä GLossyboxin joulukalenterista sitten? Melko sama asia kuin kuukausitilaus. Boksi on tosi kiva nyt, olisipa aina näin tasokasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciatea tuli se joku huuliöljy Glossyboxin joulukalenterista viime vuonna mutta juuri muita meikkejä en kyllä ole suomalaisista bokseista saanut. Jenkeistä on tullut meikkejä ja luomivärejä myös :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, tämä taso kun pysyisi aina yllä! Mielenkiintoisia meikkejä ja nätti kynsilakka jatkumona Nails Incin alus- ja päällyslakalla mitä on saatu. Sulla on muuten erilainen boxi kuin mulla, minulla oli sellainen kukkakuvioinen :) tosi nätti.

  VastaaPoista