maanantai 12. heinäkuuta 2021

Arkiromantiikkaa ja kipinöitä parisuhteessa

 * kaupallinen yhteistyö SinfulMun instagram feed on tämän kesän aikana täyttynyt erityisen silmiinpistävästi kihlakuvista, hääjuhlista ja vauvauutisista. Jotenkin tuntuu, että lähipiirissä on nyt erityisen paljon romantiikkaa ja sehän on aivan ihanaa! 

Olen itse tosi romanttinen ihminen ja kaipaan suhteelta jatkuvaa ylläpitoa. En pystyisi olemaan sellaisessa suhteessa, jossa kumppani ei tarjoaisi päivittäin pientä söpöilyä tai kauniita sanoja. Kyllähän ne pitää pitkässä parisuhteessa kipinää yllä, se on ihan selvää. Kun toista ei ota itsestäänselvänä, myös suhteessa pysyy lataus ja molemmat tuntevat itsensä tärkeiksi ja rakastetuiksi.

Tänään puhutaankin vähän arkiromantiikasta ja mitä se minulle tarkoittaa. Monille se on aivan itsestäänselvä käsite, toisille taas vähän vieraampaa. Tärkeää on kuitenkin tuntea ne omat halut ja mieltymykset. Joku pariskunta voi kaivata kovastikin yhteistä aikaa, joku toinen taas nauttii siitä että on omat jutut ja aina välillä ollaan ja koetaan yhdessä. Mitään oikeaa ja väärää ei näissä asioissa ole. Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon kuitenkin, että näistä asioista on hyvä puhua yhdessä kumppanin kanssa ja tsekata aina välillä mistä toinen tykkää sekä missä omat rajat menee.


Halterneck rintaliivit

Mitä on rakkauden kieli?


Me ollaan miehen kanssa todella hyvä match mitä tulee yhdessä tekemiseen ja rakkauden osoittamiseen. Molemmat tykätään tehdä asioita yhdessä ja näyttää tunteet teoin ja sanoin. Joskus rakkauden kieli voi olla hyvin erilainen, mikä saattaa aiheuttaa ristiriitoja suhteessa. Siksi olisi hyvä puhua halki poikki tykkääkö toinen siitä, että kosketellaan ja pussaillaan vai onko enemmän se juttu verbaalinen rakkauden osoittaminen. Erilainen rakkauden kieli voikin olla parisuhteessa konfliktien alkulähde, mutta jos tämän asian tunnistaa ja osaa ratkaista, sen ei pitäisi olla ongelma. 

Tiedän monia pariskuntia, joilla on erilainen rakkauden kieli, mutta suhde on silti voinut hyvin, kun molemmat ovat tulleet vastaan ja löytäneet yhteisen sävelen suhteen toisen osapuolen miellyttämiseen. Näistä asioista kannattaa aina puhua avoimesti ja rohkeasti myös sanoa, jos ei jostain pidä. Parisuhde on aina kompromisseja ja kaikki lähtee omien halujen tunnistamisesta sekä niiden ääneen puhumisesta.

Pitkän suhteen kipinä, mistä se löytyy?


Parisuhde kaipaa huolenpitoa ja vaalimista siinä missä ihan mikä tahansa ystävyyssuhdekin. Toista ei saa ottaa itsestäänselvyytenä vaikka vuodet vieriikin. Harmillisen usein siinä vaiheessa, kun arjesta katoaa romantiikka ja kipinä, asialle ei tehdä mitään ja pahimmassa tapauksessa kipinöivä suhde tasaantuukin vain ystävyydeksi. Suhteessa kuin suhteessa olisi hyvä olla vähän jännitystä, mystiikkaa, ehkäpä jopa ripaus yllätyksellisyyttä. Kun toisesta löytää uusia jännittäviä puolia, pysyy myös kiinnostus yllä ja samalla voi oppia itsestäänkin uusia puolia. 

Meillä suhteessa kipinää pidetään yllä viikottaisilla treffeillä. Ne on asia mistä ei jousteta, vaikka olisi kuinka kiirettä ja stressiä. Kirjoitin pari vuotta sitten blogissa postauksen treffikorteista, joita ostin Etsystä ja jotka tulostin kartongille ja laitoin pieneen koriin. Tämä idea oli hauska ja joka viikko korista nostettiin yksi kortti, joka paljasti viikon treffien teeman. Hauskinta siinä oli yllätyksellisyys molemmille. Kummankaan ei tarvinnut erikseen suunnitella mitään, koska kortti paljasti mitä hauskaa me yhdessä tulevalla viikolla tehtäisiin. Idea oli nerokas ja toi suhteeseen lisää maustetta.

Toinen hauska idea suhteen elävöittämiseen on erilaiset parisuhdepelit. Meillä on käytössä 52 weeks of romance peli, josta löytyy mustasta ja pinkistä satiinipussista molemmille omat kortit. Vuoroviikoin nostetaan pussista yksi kortti ja viikon aikana tehtävä täytetään sopivana ajankohtana. Tehtävistä löytyy mm. illallisen järjestäminen, intohimoinen suudelma, vaahtokylpy ja myös pikkutuhmia tehtäviä. Peli on myös erinomainen lahja esimerkiksi hääparille, sillä se on paitsi tyylikäs, myös kivaa yhteistä aikaa koko vuodeksi häiden jälkeen.


Yhteisiin viikonloppuihin tai arki-iltoihin voi myös yhdistää rentouttavan hieronnan. Sinfulin valikoimista löytyi meille aivan super ihana YESforLOV hierontakynttilä. Kynttilä on tyylikkäässä keraamisessa pakkauksessa ja se tuoksuu mystisen hunajaiselta, kukilta ja samalla mehevältä puulta. Tuoksu on unisex, mutta erittäin huumaava. Kynttilä pistetään palamaan ja hetkessä vaha sulaa öljyksi, jonka voi valuttaa suoraan iholle (hämmentävää kyllä ei polttele). Hierontaan tämä on ihan loistava ja ollaan tykätty tästä molemmat. Tuoksu jää leijailemaan ilmaan ja rauhoittaa kiireisen arjen keskellä. Hierontakynttilä luo tunnelmaa, kestää pitkään ja tuntuu iholla aivan ihanan pehmeältä ja samalla hoitavalta. Ei todellakaan tarvitse mennä suihkuun hieronnan jälkeen!


PitsinaamioNaiseuden yksi upeimpia juttuja on pukeutuminen ja vaatteet. Mulle onkin tosi tärkeää tyylikkäät vaatteet ja asusteet niin tunnelman luomiseen kuin myös ihan omankin naisellisuuden korostamiseen. Tykkään pitsistä ja helmistä, joten aivan ihanaa että tällaisia söpöjä ja seksikkäitä asusteita löytyy nykyään moneen makuun. Omiksi suosikeiksi Sinfulin valikoimista nousi mustat pitsiset halterneck rintaliivit helmikoristeilla sekä musta pitsinen mekko, joka imartelee kehon muotoja.  Kauniista asusteista otan ainakin itse kaiken ilon irti ja nautin todellakin pienistä yksityiskohdista, kuten noista helminauhoista, ruseteista ja pitseistä. 

Pienet yksityiskohdat voivat joskus merkitä suunnattoman paljon. Molempien, sekä mekon että rintaliivien paketit oli juhlavan koristeelliset ja pakkauksista tuli heti sellainen, "wow olen tärkeä"-fiilis. Vaatteet oli pakattu tyylikkäisiin mustiin rasioihin ja kääritty paketin sisässä valkoiseen paperiin. Paketissa oli vielä personoitu viestikin sisällä ja kokonaisuudessaan tuntui, kun olisi joululahjoja avannut. Ihana, että näin upeat asusteet on myös pakattu kauniisti! Se jotenkin kruunasi kokonaisuuden.

Ja ennen kuin joku ehtii sieltä älähtää, että tällaiset vaatteet esineellistävät naista, niin ei. Nautin itse aivan suunnattomasti, kun saan pukea päälleni jotain kaunista, joten nämä asusteet oli toki mieheni lisäksi ennen kaikkea omaan makuuni aivan ihastuttavat.
Lopuksi vielä pari sanaa itse Sinfulista. Sinful on Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa ja valikoimat on todella monipuoliset. Lähetys tuli nopeasti huomaamattomassa paketissa ja yli 59 euron tilauksiin saa ilmaiset postikulut. Tämä postauksen tuotteet on kaikki Sinfulin valikoimista ja voin suositella todellakin näitä asusteita ihan sydämestäni. Kankaat ovat laadukkaita, materiaalit joustavia ja asusteet mukavia päällä. Myös tuo parisuhdepeli on kerännyt kiitosta mieheltäni ja ollaankin saatu viikottaisten tehtävien kautta kivasti lisää jännitystä arkeen. On kiva aina odottaa, mikä tehtävä seuraavaksi viikoksi tulee ja miten toinen sen toteuttaa. Juuri parhaillaan on Sinfulilla menossa kuuma kesäale, jossa tuotteita jopa -60% alennuksella.

Vinkkaan myös jo nyt, vaikka jouluun onkin vielä aikaa, että Sinfulilla on joka vuotinen aikuisten adventtikalenteri, jolla saa vähän säpinää joulunodotukseen. Tämä kalenteri on joka vuosi myyty loppuun, joten kannattaa pistää korvan taakse, mikäli kaipaa tämän vuoden adventiksi vähän erilaista joulukalenteria😉💋

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti