maanantai 19. heinäkuuta 2021

Kokemukseni ripsien kestotaivutuksesta

 


Olen tosi tosi pitkään haaveillut ripsien kestotaivutuksesta. Haave on kytenyt sisällä vuosia ja en vain ole saanut aikaiseksi, vaikka ei tuo nyt hinnan puolesta mikään mahdoton kokemus olisikaan ollut. Nyt tuli kuitenkin vihdoin otollinen hetki oikeasti mennä ja kokeilla, kun sain parhailta ystäviltäni synttärilahjaksi ripsien kestotaivutuksen. 

Tänään kerron siis oman kokemukseni ja kuvista näette miltä lopputulos näyttää. Mulla itsellä on täysin valkoiset (lue värittömät) ripset ja ne on vieläpä täysin piikkisuorat, joten ilman ripsiväriä ne ei näy minnekään. Koska olen muutenkin vaaleahiuksinen, on myös kulmat vaaleat, joten tähän palveluun kuului siis kestotaivutuksen lisäksi ripsien ja kulmien värjäys. 

Kerran elämässäni olen ottanut ripsienpidennykset ja totesin ja parin päivän jälkeen ettei ne ole mun juttu ollenkaan. Ripset oli painavat ja liian pitkät, joten minusta tuntui kun en saisi silmiä pidettyä auki ollenkaan. Niinpä revin ripset (älkää vain tehkö tätä itse, pahin moka) pois viikon kuluttua ja elin tynkäripsillä kunnes omani taas kasvoivat takaisin. Koska kestotaivutuksessa ripsiin ei lisätä mitään extraa vaan omat ripset taivututetaan muotoon, ajattelin että tämä menetelmä sopisi itselle paremmin ja siksi uskaltauduin tätä vihdoin myös kokeilemaan.

Kuten kuvasta huomaa, ei mun omat ripset tosiaan näy minnekään. Kesällä ripsivärin käyttäminen on tosi raskasta, kun tuntuu että uidessa ja hikoillessa mikään ei oikein pysy naamalla vaan kaikki sulaa pandasilmiksi. Kestotaivutuksessa värjätyt ripset taas näyttää siltä, kuin niissä olisi jo ripsiväri (tosin tuuheutta näillä ei saa) joten kesällä tämä on ihan huippu juttu ja olenkin ollut lähestulkoon meikkaamatta nyt pari viikkoa siitä asti kun ripset laitoin. Vitsi miten helppoa on aamulla herätä ja näyttää heti hyvältä ilman, että tarvi säätää meikkiä naamaan tai tuskailla illalla meikinpoiston kanssa. Pelastanee myös monen mökkilookin ja minusta lopputulos oli tosi nätti. Tosin huomasin, että mun toisessa silmässä ripset on paljon harvemmassa ja edessä näkyy jopa pieni kolo. Pitäisi varmaan käyttää taas jotain ripsiseerumia, että saisi ripset kasvamaan.

Yleisesti olen tätän lopputulokseen tosi tyytyväinen. Tosin taivutuksen jälkeen huomasin, ettei tekijä ollut niin huolellinen kuin toivoin, sillä toisessa silmässä varsinkin oli useampi ripsi jotka oli kihartunut ihan käkkärälle. Nypin ne pinseteillä pois, koska ne törrötti rumasti ja samalla myös kutitti silmää. Muuten tuon eron laittamattomiin ripsiin huomaa kyllä aivan selvästi. 

Kulmista taas ei tullut oikein mun mieleiset. Heti laitoin jälkeen väri oli sopiva vähän sellainen harmaanruskea, mutta seuraavana päivänä kun pesin kasvot ja värit kulmista, väri muuttui punaruskeaksi enkä tykkää tästä yhtään. Kulmissa väri pysyy yksilöllisesti noin 4 viikkoa, ripset taas noin 4-8 viikkoa. Ehdottomasti kyllä suosittelen tuota kestotaivutusta, jos haluaa näyttävyyttä ripsiin sekä päästä aamuisin vähän helpommalla. Itse ajattelin käydä jatkossakin ottamassa ja varsinkin kesällä tämä on ihan super hyvä juttu! Talvella pärjää ehkä ilmankin, mutta kyllähän tämä katseeseen tuo näyttävyyttä ihan eri tavalla kuin ripsien taivutus itse.
6 kommenttia on "Kokemukseni ripsien kestotaivutuksesta"
 1. Tykkään kyllä ite värjätä kulmat sillä dependillä, nyt on ruskea, mutta ensikerralla otan tummanruskean. Ripsiä jaksan myös aika laiskasti itse taivuttaa ja ripsaria käyttää näin kesällä, joten oishan toi varmaan ihan kiva juttu, mutta silti tuntuisi jotenkin turhalta käyttää tuohon rahaa. Tuntuu että kaikki kaikki kauneusjutut on hinnoiteltu ihan älyttömiksi varsinkin PK seudulla ei tiedä saako kalliilla hinnalla hyvää käsittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan uskaltanut itse alkaa värjäillä koska pelkään että lopputulos on kaamea ja sitten kaduttaa :D Kai niilläkin kuitenkin ihan hyvän lopputuloksen saa.
   Kauneuspalvelut on kyllä tosi kalliita Suomessa, mutta ymmärtäähän tuon kun on yrittäjäpalvelua ja liiketilojen vuokratkin on niin kalliita nykyään. Suomi on vaan kallis maa asua ja tehdä yhtään mitään.

   Poista
 2. Mä oon kyl tykännyt ripsienpidennyksistä mutta nyt seuraava huolto on viimeinen, ja annan ripsien lähteä itsekseen pois. Voihan se olla tosi outoa olla ilman vaikka alussa oli tosi outoa kun oli pidennykset ja tuntui että kutitti ja oli tiellä.
  Kivannäköinen lopputulos tuolla taivutuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo muistan että mulla oli just tuo kutitus ongelma :D Ja toinen mikä häiritsi oli se, että ripset oli aamuisin aina ihan solmussa. Siinä sitten koitat niitä oikoa ja haroa kiireessä hah :D

   Poista
 3. Tämä on kyllä ihan todella loistava palvelu, joka sopii juurikin luonnollisen lopputuloksen haluaville ja jotka haluavat just jotain näyttävyyttä, muttei mitään ripsipidennyksiä :) Itse olen kouluttautunut koko alkuvuoden kauneusplaveluiden parissa, lähinnä kynsiin, mutta kevättalvella aloin myös tekemään tätä kestotaivutusta ripsille + kulmien laminointia. Tosi suosittu palvelu tosiaan, oikeastaan molemmat ovat :) Näin tekijän näkökulmasta voin myös sanoa, että ihan erityistä tarkkuuta todellakin vaatii! Kuten varmasti kaikki muutkin ripsihuommat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä just näin ja just kun itse tykkään luonnollisesta niin tämä oli ihan loistava palvelu! Tekisi mieli ottaa just näin kesäaikaan ja ylläpitää. Tosin sitä mukaan kun ripsiä tippuu niin kariseehan tuo efekti myös.
   Oi mahtavaa, onnea uudelle uralle :) Tuo on varmasti tosi hyvä, että ottaa kynsien lisäksi myös ripset ja kulmat, koska tuntuu että ne on tosi tosi suosittuja nykyään.

   Poista