tiistai 11. lokakuuta 2022

I love me messut 2022 tulee pian!!!

 


Mielettömiä uutisia!

I love me messut 2022 järjestetään alle kahden viikon kuluttua Helsingissä eli 21.10 -23.10.
Viimeksi messut järjestettiin ennen koronaa 2019 ja muistan miten minua harmitti ihan super paljon, kun ilmoitus 2020 vuoden messujen peruuntumisesta julkaistiin. Vuonna 2019 osallistuin messuille ensimmäisen kerran ja tapahtuma oli jättimenestys. Pidin asettelusta, näytteilleasettajista, tunnelmasta, ihanasta hipelöinnistä, uutuuksista ja tarjouksista, mielettömistä showista ja mitä vielä! Koko päivä oli niin ihana, että siitä riitti muisteltavaa vielä pitkälle syksyyn ja kotiin viemisenä oli monta kassia kaikkea ihanaa.
Tänä vuonna en valitettavasti pääse osallistumaan tapahtumaan, koska työreissuni Suomessa päättyy juuri pari päivää ennen messujen alkua. Olisinpa voinut viivyttää paluulentoa parilla päivällä... 
Mutta te muut, menkää ja nauttikaa, täysin rinnoin minunkin puolestani❤
Tiedän, että järjestäjät ovat tänäkin vuonna panostaneet ja nyt parin vuoden tauon jälkeen tarjolla on vaikka mitä ihanaa ja ihania tarjouksia! Suosittelen myös kurkkaamaan ohjelmalavan tapahtumat täältä.

Mulla on omalla instagram tilillä lippuarvonta menossa lauantaihin 16.10 asti. Kannattaa käydä nappaamassa tili seurantaan ja samalla osallistua arvontaan.

Ja hei se tärkein, eli oletko menossa messuille ja onko tärppejä ostoslistalla?

IHANIA MESSUJA!
2 kommenttia on "I love me messut 2022 tulee pian!!!"
  1. Multa jää messut väliin tänä vuonna, mutta ensi vuonna aion kyllä olla haukkana paikalla! Mä en itse niin välitä siitä tungoksesta ja väenpaljoudesta, joka messuilla vallitsee, mutta onhan noi messut silti vaan niin kiva tapahtuma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin. Nyt varmasti tungosta riittää myös, koska messut on olleet pari vuotta tuolla. Tykkään kyllä messuista ja tapahtumista, mutta se väenpaljous ja ihmisten tuuppiminen ympäriinsä vie vähän hohdon koko tapahtumalta. Kyllä mä siitä huolimatta olen I love me-messuista kovasti joka vuosi tykännyt <3

      Poista