keskiviikko 14. kesäkuuta 2023

Kisavalmistautumista lomailun SM -kilpailuihin Saimaalla

 


Mua ihan pikkasen jännittää. Nimittäin tulevana viikonloppuna kisataan Holiday Club Saimaalla Lomailun SM kisat, ja minä pääsin yhdessä ystäväni Eijan kanssa yhtenä tiiminä mukaan kisaan! Kisaan haki lähes 200 paria ja vain viisi valittiin mukaan. On aika huikeaa päästä kisaamaan ja mittelöimään vuoden tavoitellummasta tittelistä eli Suomen parhaan lomailijan palkinnosta😎


Kisa itsessään on tosi hauska. Voittajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi 1000€ lahjakortti. Tässä kisassa voittaja valitaan firstbeat mittaustulosten avulla eli kuka pareista rentoutuu parhaiten loman aikana. Firstbeat laite kiinnitetään perjantaina aamusta ja sykkeitä, unta sekä palautumista seurataan sunnuntaihin saakka. Kisassa ei välttämättä pärjää pelkästään nukkumalla ja löhöilemällä, vaan sopivalla määrällä aktiviteetteja, hyvää ruokaa ja lepoa. Hyvä seura tietenkin takaa myös sen, että hauskaa laatuaikaa on varmasti luvassa.

Saimaan Holiday club tarjoaa kisaan varmasti aivan erinomaiset puitteet. Hotellilla on kylpylä ja tarjolla on erilaisia rentouttavia hoitoja. Hotellin lähimaastot tarjoavat kauniita kävelyreittejä, golf mahdollisuuden, kajakointia upealla Saimaalla, padelin ja tenniksen peluuta, keilausta, hyvää ruokaa ja muita aktiviteettejä. Kolmeen päivään saa siis mahtumaan vaikka ja mitä. Täytyy vähän jo suunnitella etukäteen, niin ei iske lomalla stressi suunnittelusta. Voittoon kun tarvitaan tarpeeksi rentoutta, jotta sykkeet pysyy kurissa.


Lomailun SM-kisojen ajan Holiday club Saimaalla on myös yleisötilaisuuksia ja mahdollisuus päästä testaamaan e-fatbike pyöriä. Lisäksi sunnuntaina pääsee seuraamaan voittajajoukkueen kruunaamista ja palkintojenjakoa mitalikahvien saattelemana. Ja koko viikonlopun meidän kisapareja voi bongata myös suorittamassa erilaisia aktiviteettejä. Jännittävä ja hauska viikonloppu siis aivan varmasti tiedossa ja säätkin näyttävät suosivan! Kurkkaa tarkempaa infoa kisasta ja aikatauluista täältä. Löydät linkin takaa myös esittelyt joukkueista. Me esiinnytään nimellä "Girls just wanna have fun". Katsotaan millä taktiikalla me viikonloppu hanskataan, koska voittamaanhan sitä ollaan menossa! 

Nappaa myös viimeistään nyt mun instagram tili @anna_roosie seurantaan, koska tulen jakamaan kisatunnelmia koko viikonlopun ajan.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti