sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Glossybox joulukalenterin 2023 unboxaus

 * sisältää mainoslinkkejä



Olen malttamattomana odottanut, että pääsen kertomaan teille tämän vuoden Glossybox kalenterista. Glossybox jakaa mielipiteitä ja niin myös omalla kohdallani. Glossyboxin kuukausibokseja en välttämättä lähtisi enää itse tilaamaan, mutta joulukalenteri kiinnostaa kyllä todella paljon vuodesta toiseen. Glossyn joulukalenteri onkin vuosittain yksi kiinnostavimmista sen vaihtelevuuden ansiosta. Kalenterissa on nimittäin melko paljon värikosmetiikkaa verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin sekakalentereihin, ja taitaa joka vuosi kalenterissa olla myös luomiväripaletti.

Tämän vuoden kalenterista olin ennakkoon nähnyt muutaman spoilerin, joten olin sanomattakin taas innoissani kurkistamaan koko kalenterin sisältöön. Ja sanottakoon, että en pettynyt. Kalenteri on mielenkiintoinen, monipuolinen ja todellakin rahojensa arvoinen. Iso ja upea luomiväripaletti löytyi tänäkin vuonna sekä pari muuta oikein huikeaa meikkituotetta. Kovasti innoissani olin myös siitä, että kalenterissa on nyt pinnalla olevaa korealaista kosmetiikkaa ja paljon tuttuja brändejä.

Kalenteri maksaa Glossybox kuukausiboksien tilaajalle 99,99€ ja ei-tilaajalle 129,99€. Kalenterin voit tilata täältä*. Kalenterin arvon luvataan olevan yli 500€.

ÄLÄ LUE ETEENPÄIN, JOS ET HALUA NÄHDÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ!




Seuraavissa kuvissa esittelyt kalenterin sisällöstä. Tuotelistaus löytyy postauksen lopusta.


Highlighter, niacinamidi seerumi (jei tätä brändiä olen halunnut testata!), kasvovoide


Kookoksinen huuliöljy, parfyymi mist, ihohuokosia supistava kasvovaahto


Ripsentaivuttimet, ripsiväri ja suihke vahingoittuneille hiustenlatvoille


Yövoide, huulipuna, kauneusbalsami


K-beauty silmänympärysvoide, savinaamio, kynsilakka


setting spray, seerumiampullit, vartalovoide


kultainen eyeliner, kasvoöljy, bodymist


sheet mask, primer, highlighter/poskipuna sivellin



Ja lopuksi se upein, eli Bellapierren Ultimate nude luomiväripaletti. Palettihan on suorastaan kuin karkki. Kaunis kuin mikä ja sävyt upeita vaaleita nudeja sekä paljon erisävyisiä shimmereitä. Paletti on saanut netissä mielettömän hyvät arvostelut, lähestulkoon pelkkää viittä tähteä, joten uskallan myös testaamatta sanoa ettei tämä voi olla huono. Se mikä paletissa on erityisen mahtavaa, niin siinä riittää tarpeeksi vaaleita häivyttelysävyjä, joita yleensä on aina paleteissa liian vähän. Muutama kaunis lilan ja pinkin sävyinen nappikin mahtuu joukkoon, joten tämä taipuu monenlaiseksi meikiksi.




Minusta kalenteri oli tänä vuonna yksi Glossyboxin aikojen parhaimpia! Luxus brändejäkin kuten Shiseido ja Babor löytyi luukuista ja itseä kiehtoo testata the inklistin seerumia paletista nyt puhumattakaan.

Mitä ajatuksia? Piditkö sisällöstä?

Kalenterin voit hankkia täältä*.
Klikkaa lukemaan myös tämän vuoden kootut joulukalenterit postaus täältä.
4 kommenttia on "Glossybox joulukalenterin 2023 unboxaus"
  1. Tässä oli kyllä oikeinkin kiva sisältö, toi Shiseidon huulipuna kiinnitti ehkä päällimmäisenä mun huomion! Luomiväripalettikin on kaunis, tosin näyttäisi olevan aika montakin tosi samanlaista sävyä, jotka ei luomella varmasti juuri toisistaan eroa. Mutta onhan tossa sävyjä yhteensä niin monta, että mahtuuhan sitä joukkoon sitten vähän saman toistoakin, kun kokonaisuus kuitenkin on niin laaja :) Tollanen ruskean sävyinen paletti sopii varmasti valtaosalle, joten sen puoleen erittäin onnistunut valinta mun mielestä kosmetiikkakalenterin paletiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseidon puna on kyllä kiva ja kaunis joulun värinenkin! Ja kiva kun on vielä vähän laadukkaammalta brändiltäkin :) Paletissa tosiaan on saman sävyisiä, mutta koska värit on vaaleahkoja ja neurtaaleita, niin uskon että paletti on mieluinen juurikin monelle ihan tavan kuluttajalle. Värikkäissä aina se riski ettei kaikki osaa niitä käyttää.

      Poista
  2. Minä olin tähän pettynyt ja nyt tulee mielipidettä :D ehkä nuo halvat meikit ja halpis luomiväripaletti on vähän pohjanoteeraus, ei kiinnostanut itseä tilata tätä tänä vuonna. Mutta monipuolinen sisältö, on siellä toki kiinnostavia juttujakin mutta en nyt vaan halunnut tilata tätä, ei ehkä vastinetta rahalle mun osalta. Osa tuotteista on tullut kauneusboxeista ja ruman värinen kynsilakka ei ainakaan innosta tilaamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet tykännyt sisällöstä, mutta makuasioitahan nämä ovat. Itse kyllä arvostan korkealle sitä ettei samat tuotteet kierrä kalentereissa vuosi toisensa perään tai pahimmillaan tule vielä kauneusbokseissakin vastaan. Glossyboxin kalenterissa ei tänäkään vuonna ollut sitä vaaraan, mikä minusta iso plussa jo itsessään. Toisin kuin esim LF kalenteri, jossa joka vuosi saman tyyppinen sisältö ja jopa samoja tuotteita. Osa kalenterin tuotteista toki oli "halppis" brändejä, mutta Bellabierren luomiväripaletti maksaa uutena 50€ joten en kyllä sanoisin sen olevan halppis. Samoin ei Shiseidon huulipunakaan :) Ikinähän ei kalentereissa 100% kaikki tuotteet itse miellytä, mutta kyllä itselle tässä Glossyn kalenterissa varsin iso prosentti tuotteista oli kivoja ja jää käyttöön.

      Poista