maanantai 4. helmikuuta 2019

Tammikuun Ipsy

 Se olisi taas Ipsy pussukan esittelyä!

Olin aivan hämmästynyt kun tämä tammikuun pussukka tuli Shipiton kuljeutuksessa kahdessa viikossa. Loppu vuoden lähetykset on nimittäin Airmailin kautta lähetettynä tökkineet tosi pahasti ja mulla on edelleen marraskuun boxycharm maailmalla ja tammikuun Boxya ei näy myöskään vaikka shippasin sen ennen Ipsyä. Toivottavasti ne löytää perille. Mutta kiva, että Ipsy tuli niin nopeasti 😄


Tammikuun pussi oli vähän retro henkinen. Sinivalko raidallinen sopii värin puolesta talviseen tammikuuhun ja minusta tämä oli kiva pussi vaikka tästä tuleekin vähän menneet vuosikymmenet mieleen. Pussin sisältö oli tällä kertaa erittäin mieluinen!Pussi mukana tulleessa pakettikortissa esitellään, että uusi vuosi tuo uudistuksia myös Ipsylle. Huomasinkin jo, että Ipsyllä on nykyään mahdollisuus kustomoida omia mieltymyksiä entistä tarkemmin, sillä jokaisen tuotteen kohdalla on annettu mahdollisuus valita haluaako tuoteryhmään kuuluvia näytteitä usein, välillä vai harvoin. Tämä onkin kiva lisä, sillä itse haluan saada jotain tuotteita joskus, mutta aikaisemmin oli mahdollisuus ruksia vain vaihtoehto haluaako tuotetta vai ei lainkaan. Viime vuoden lopusta lähtien Ipsyllä on myös ollut mahdollisuus valita lisätuotteita pussiin muutaman dollarin hintaan. Joulukuussa taisi olla myös ensimmäistä kertaa mahdollisuus valita myös täysikokoisia tuotteita 12$ hintaan. Tämä on minusta tosi kiva lisä ja olenkin muutaman kerran hyödyntänyt tätä mahdollisuutta. Viimeisenä Ipsyn uudistuksena luvataan uusia merkkejä pussien valikoimiin. Tämä on tosi kiva uudistus, sillä tuntuu että aika paljon samat merkit on toistuneet pusseissa.


Naked Cosmetics Heavy metal in HE-04  ~ 15$

Viime kuussa Ipsyssä tuli myös tällainen irto luomiväri, johon ihastuin täysin. Siksi olinkin jo valmiiksi tosi innoissani tästä Naked cosmeticsin kuparin/bronssin värisestä jauhemaisesta luomiväristä. Testasin tätä kädelle ja sävy on upea ja hiukan metallinen mutta myös glitterinen. Vähän siis molempia sanoisin, mutta tykkään tästä kovasti! En löytänyt koko tietoja Nakedin sivuilta, mutta luulen tämän olevan täysikokoinen.


Firma Beauty 102 Elite Blush Brush  ~ 16$

Ah, mä niin rakastan saada uusia siveltimiä ja olenkin saanut viimeisimmästä kolmesta ipsystä siveltimen kustakin, joten olipa kiva saada taas yksi lisää kokoelmiin. Ipsyn sivuilta luin, että Frima Beautyn siveltimet on japanilaisten suunnittelemia ja siveltimiä on tehty siellä yli 200 vuotta. Täytyy olla kyllä hyvä sivellin sitten, joten odotan tämän testausta kovasti. Ainakin karva on ihanan pehmeää ja tälle on annettu lupas siitä, ettei poskipuna övereitä pitäisi tämän kanssa pelätä. Katsotaan miten käy.


Jersey shore cosmetics Star Mint Glossy balm ~ 10$

Ipsyssä tulee aina jotain huuli tuotteita ja tällä kertaa sain minttuisen huulirasvan. Tämä kosteuttaa huulia ja saa ne tuntumaan täydellisen pehmeiltä. Lisäksi tuote sisältää E-vitamiinia ja piparminttuöljyä, joka saa huulille aikaan kivan viilentävän efektin. Vaikka aluksi epäilin tätä rasvaa niin tykästyin tähän ja tässä olen jo useamman kerran sivellyt huulille.


Ouai Leave in conditioner ~ 26$/140ml

Rakastan kaikkia hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita ja tässä jälleen yksi uusi tuttavuus. Tämä on hiuksiin jätettävä hoitoaine, jonka pitäisi vähentää ainakin pörröisyyttä. Tuote tuoksuu hyvälle ja pullossa riittää tavaraa useampaan käyttökertaan, joten katsotaan kesyttääkö tämä minun luonnonkiharat.


Tarte Amazonia clay 12-hour full coverage foundation ~ 39€/täysikokoinen tuote

Tarte on hyvä merkki ja tykästyin varsinkin aikaisemmin saamaani peitevoiteeseen. Nyt sain meikkivoiteen, jonka pitäisi olla hyvin peittävä ja pysyä iholla pitkään. Petyin vähän sävyyn, joka oli omalle iholleni aivan liian keltainen vaikka vaalea sävyltään olikin. Tarten sivuilla sävyjä näytti olevan paljon, mutta ipsyllä jaossa oli vain 3 ja tämä vaalein ei sopinut minulle lainkaan. Harmi, koska jälki todella oli hyvin peittävää ja koostumus helposti levittyvää. Joku toinen sävy olisi toiminut paljon paremmin.Tässä vielä swatchit. Lukuun ottamatta Tarten väärän väristä meikkivoidetta, oli pussukka oikein mainio. Jatkan Ipsyn tilailua varmasti vielä jonkin aikaa ja nyt uutena juttuna pääsin Ipsy plus tilaajaksi eli helmikuussa tulen saamaan sekä tämän sample pussin, että Ipsyn viime vuonna lanseeraamaan uutuuden eli Ipsy plussan, jossa on vain täysikokoisia tuotteita. Ipsy plussassa on tulossa ainakin Tarten luomiväripaletti, mutta enempää en vielä paljasta. Kirjoittelen kokemuksia plussasta sitten, kun saan ensimmäisen paketin postissa kotiin.
2 kommenttia on "Tammikuun Ipsy"
 1. Kiva sisältö sun pussukassa :) Harmi ettei meikkivoide ollut sävyltään sopiva.

  Mun eka Ipsy on helmikuun pussi ja näin jo sivuilta mitä siellä tulee olemaan, en malta odottaa!
  Miten pääsit Ipsy Plussan tilaajaksi? Olen koittanut selvittää asiaa tuloksetta. Mitäköhän sen postitus maksaa Suomeen.. Kiinnostaisi kovasti päästä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin saat oman Ipsyn! Olen itse tykännyt Ipsystä juuri siksi, että pusseissa saa tuotteita jotka on omiin tarpeisiin räätälöityjä.

   Ipsy plussan tilaajaksi pääsin laittamalla ipsyn asiakaspalveluun viestiä, jossa kysyin miten liittyminen on mahdollista. Sitä kautta pääsin jonotuslistalle ja sieltä varsinaiseksi tilaajaksi. Pienen ipsypussin postitus on maksanut noin 12$ halvimmalla kuljetuksella ja ipsy plussan varmasti suurin piirtein saman verran sillä halvimmalla. Seuraavaksi kallein taitaa maksaa 20$ joten itse ainakin taidan ottaa ensi kerralla sen, koska halvin postitus on tökkinyt nyt aika pahasti.

   Poista