keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Bettebox helmikuu

Helmikuun Bette saapui minulle jo jonkin aikaa sitten, mutta pääsen kirjoittamaan sisällöstä teille vasta nyt. Monet teistä varmasti ovat jo nähneet boksin sisällön tai saaneet omansa käsiin, mutta kerron silti mielipiteeni tämän kuukauden boksista.
Helmikuun teemana oli hiukset ja se näkyi vahvasti boksin sisällössä. Bette on uudistuksen myötä ottanut tavaksi julkaista joka viikko instagramissa sekä boksin mukana tulevassa pakettikortissa aina jonkun mietelauseen ja tällä kertaa kortissa luki "messy hair don't care", joka osui hyvin yhteen boksin teeman kanssa.


Tässä kuvassa näette koko boksin sisällön. Hiustuotteita oli neljä ja lisäksi löytyi Lumenen silmänympärys seerumi sekä extrana mukana oli näytekoko B-vitamiini valmisteesta. Mikään hiustuotteista ei ollut täysikokoinen, mikä oli minusta erittäin harmillista, koska omiin paksuihin hiuksiin ei näistä näytekokoisista tuotteista saa paria käyttökertaa enempää testattavaksi. Täytyy myös sanoa, etten syttynyt tämän kuukauden boksista yhtään. Ensinnäkin tuotteiden arvo oli todella maltillinen, sillä boksin arvoksi kerrottiin noin 33€. Jos tilauksesta maksaa normihinnan eli 19€/kk niin tuolla arvolla ei pitkälle pötkitä. Varsinkin kun vertailee ulkomaisia kauneusbokseja, joissa tuotteiden arvo oli yleensä 4-5 kertainen boksista maksettuun hintaan nähden. Toiseksi en henkilökohtaisesti innostu näistä mini kokoisista näytetuotteista yhtään. Minua ei haittaa, jos boksissa olisi muutama tuote vähän pienempiä, mutta jos kaikki tuotteet on näytekokoja niin se jo häiritsee pikkuisen. Kurkataan nyt vielä tuotteet yksitellen.


* XZ Extra strong hiuskiinne ~ 2,9€/100ml

Tämä tuli boksissa 100ml pakkauksessa. Hiuslakkaa mulla kuluu paljon, joten tämä jää omaan käyttöön. Tätä merkkiä en aikaisemmin ole lakkana käyttänyt, joten testaan kyllä mielelläni. Lakkapullossa toimii minusta hyvin tämä pienempi koko ja pullo on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai treenikassiin, joten tästä tulee mun matkakaveri. Pullo on visuaalisestikin kivan näköinen, joten siitä plussaa.


* Schwarzkopf Blond me Keratin restore bonding shampoo sekä  Schwarzkopf Blond me Keratin restore bonding tehohoito

Boksissa tuli kaksi pientä purkkia Schwarzkopfin hiustuotteita, jotka on tarkoitettu vaalennetuille hiuksille. Itse en ole hiuksiani koskaan värjännyt, joten mulla ei näille tule olemaan käyttöä lainkaan. Harmi, ettei tällä kertaa hiustuotteita ole kohdennettu millään tavalla vaan kaikki saivat nämä samat vaalennetuille hiuksille tarkoitetut tuotteet. Purkit on myös tosi pieniä, joten näistä ei oikeasti saa edes kunnon testereitä aikaan, pöh 😔


*Bio2You Natural hiusnaamio ~ 5,3€/50ml

Tämä hiusnaamio oli hiuslakan ohella toinen tuote, josta olis joksekin innoissani. Tykkään käyttää hiusnaamioita ja varsinkin kun luonnonkiharat hiukseni ovat luonnostaan aika kuivat, joten tehokosteuttavia ja hoitavia hiusnaamioita tulee käytettyä. Yleensä naamioita pitää kuitenkin pitää vähintään 10-15 min, joten ihan perus suihkupäivinä ei niihin tule tartuttua. Tämä naamio lupaa vaikutusajaksi 1-3 min, joten tätä voisi vallan hyvin käyttää ihan normi arkena pikasuihkussa. Tämä tulee siis todellakin tarpeeseen! Tuote sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta.


* Lumene klassikko kosteuttava silmänympärysvoide

Tämä oli boksin ainoa muu kuin hiustuote ja myös ainoa täysikokoinen tuote. Kiva silti, koska tykkään Lumenen tuotteista ja silmänympärysvoiteita tarvitsee aina. Tämä on kosteuttava ja sopiikin minulle hyvin, sillä mulla tahtoo etenkin talvella kuivua silmänympärysiho todella pahasti ja sen päällä meikki näyttää tosi rumalta. Jos tämä oikeasti toimii ja kosteuttaa niin jää todellakin käyttöön. Tuote sopii kaikenikäisille ja on hajusteeton. Näitä Lumenen silmänympärysvoiteita oli boksissa liikkeellä kolmea erilaista.


Lisäksi boksissa oli näytetuotteena juotava B-vitamiini valmiste sekä -30% alekuponki Espritin myymälään. Tuo vitamiini valmiste oli ihan hauska, mutta kovin pieni pullo, joten siitä sai vain puolikkaan päiväannoksen verran. Espritin kuponki taas harmillisesti käy vain myymälöihin, ei lainkaan verkkokauppaan, joten en ole varma onko sille mitään käyttöä. Nykyään kun tuppaan tekemään kaikki vaateostokset verkossa.

Helmikuun Bette jätti tammikuun jälkeen aika vaisuksi, sillä tuotteista vain kolme jää omaan käyttöön ja nekin Lumenea lukuunottamatta pieniä purkkeja. Myös boksin arvo oli aika pieni, joten koen että täysihintaisella tilauksella tässä ei juurikaan saa rahoille vastinetta.

Maaliskuun Bettessä luvataan panostaa yksityiskohtiin. Mitähän lie tarkoittaa? Jännityksellä jään odottamaan viimeistä Betteäni.

Mitä pidit helmikuun Bettestä?
2 kommenttia on "Bettebox helmikuu"
  1. Helmikuun boksi oli mielestäni todella heikko :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja todella harmi, sillä tammikuun melko vahvan aloituksen jälkeen jotenkin olisin toivonut että helmikuussa olisi jaksettu jatkaa vahvempaa linjaa. Mutta ei... Minulla on nyt maaliskuussa tulossa Betteltä viimeinen boksi aj sitten en aio enää Betteä tilata

      Poista