torstai 14. helmikuuta 2019

Lookfantastic helmikuu - The Romance edition

Hyvää ystävänpäivää!


Eilen kurkkailtiin Betteboxin sisältöä ja tänään on vuorossa Lookfantasticin helmikuun boksi, jonka teemana oli "Romance" osuvasti ystävänpäivän kunniaksi. Mieheni toi minulle jo eilen kimpun pinkkejä ruusuja, jotka sopivat yksyhteen loistavasti tämän söpön vaaleanpunaisen rasian kanssa 💕 Lookfantasticin boksit ovatkin aina tosi kivoja ei pelkästään sisällön takia vaan ihan jo tuo pelkkä laatikko on aina niin kiva! Olen hyötykäyttänyt laatikoita erilaisten pikkutavaroiden säilytykseen sekä paketoinut niihin myös lahjoja, joten ne ovat päässeet ilahduttamana minun lisäksi myös monia muita. Pidemmittä puheitta mennään suoraan asiaan, sillä tämä helmikuun laatikko oli minusta sisällöltään aivan huikea!


Boksissa tietysti mukana Britti Elle sekä lookfantasticin tuotevihkonen, missä kaikki boksin tuotteet on esitelty. Viimeisellä sivulla on aina myös sneak peak seuraavan boksin tuotteesta ja tämän spoilerin löydät blogipostauksen lopusta.* Sleek MakeUP Face form palette ~ 11,95€

No nyt on kova! Meikkihullu kun olen, niin tämä pienikokoinen kasvopaletti osui suoraan sydämeen. Tämä on tosi kaunis ja sävyt ovat vaalealle iholle loistavat. Paletissa on mattainen contour väri, highlighter sekä shimmerinen poskipuna. Sleekin sivuilla kävin kurkkaamassa, että tämä on heidän bestseller tuote, enkä ihmettele. Värit on helppo levittää ja iso plussa myös paletin pienestä koosta sekä peilistä. Tosi mahtavaa, että lookfantasticilta tuli kerrankin enemmän meikkipainotteinen boksi. Tämä on luonnollisesti täysikokoinen tuote.


* Erno Laszlo Deep sea mud bar ~ 8€ / 17g

Tästä merkistä olen kuullut jonkin verran, mutta en ole koskaan testannut mitään heidän tuotteitaan. Boksista tuli pienen pieni kuoriva kasvosaippua, joka sisältää kuolleen meren mutaa ja 26 erilaista mineraalia. Tuotteen pitäisi jättää iho pehmeäksi eikä kuivattaa sitä lainkaan ja lisäksi se on hyvin lähellä ihon omaa pH arvoa. Hyvin jännä tuote ja täysikokoinen saippua on myös erittäin hintava, sillä se maksaa 45€. Testaan mielelläni, vaikken koskaan ennen olekaan tällaisia kiinteitä kuorinta/pesuaineita kasvoilla käyttänyt. Pienen koon ansiosta helppo myös ottaa mukaan matkoille.


* Doucce Punk mascara ~ 10€/ 6ml

Ripsivärit on aina tosi jees, koska hyviä ripsivärejä tarvii aina. Mulla alkaakin vedellä vanha lemppari superhero maskara ihan viimeisiään, joten tämä pääseekin jo hyvin pian testattavaksi. Douccelta olen aikaisemmin käyttänyt tussimaisia rajauskyniä, mutta ripsivärit on uusi tuttavuus. Ripsarissa on aika paksu harja, mutta se ei haittaa jos tuote muuten on hyvä. Tämän pitäisi erotella ripset hyvin ja tuoda niihin volyymia. Kuulostaa lupaavalta. Tämä on kooltaan puolet täysikokoisesta tuotteesta.


* Lord & Berry Matte lipstick pencil in intimacy ~ 10€/ 1,8g

Ja homma ei kun paranee. Boksista nimittäin löytyi seuraavaksi Lord & Berryn mattainen huulipunakynä. Sävy on aivan loistava! Väri on nimittäin vähän marjapuuromainen ja ei missään nimessä liian räikeä. Väri levittyy hyvin ja pysyy huulilla myös ilman leviämistä ympäriinsä. Tästä tuli kertaheitolla yks mun lemppari huulipunista. Lord & Berry on merkkinä muutenkin tosi hyvä ja merkin tuotteita on näistä bokseista tullut aikaisemminkin.


* Philip Kingsley Maximixer ~ 10€/ 60ml

Boksin ainoa ei meikkituote oli tämä hiuksiin volyymia tuova suihke, jota voidaan käyttää niin märkiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Spray lisää kiiltoa hiuksiin, tuo ryhtiä ja volyymia sekä antaa viimesilauksen kampauksellesi. Ihanaa, kuulostaa lupaavalta. Tykkään tosi paljon helpoista hiustuotteista ja tämä kuulostaa juuri sellaiselta.


* Emite Rose gold eye lash curlers ~ 25 USD

Viime silaus boksissa oli vielä nämä ruusukullan väriset ripsentaivuttimet. Nämä on tosi kauniin väriset ja vaikuttavat kestäviltä ja laadukkailta. Taiputtimet on muotoiltu niin, etteivät ne sotke muuta silmämeikkiä. Mukana tuli myös 3 silikonista vaihtopäätä, joten näistä riittää kaveri pitkäksi aikaa. Vaikka minulla yhden taivuttimet onkin, otan nämä testiin ja jos osoittautuvat paremmiksi niin saavat jäädä jokapäiväiseen käyttöön. Ja mikä parasta, mähän rakastan kaikkea kultaista!


Tällainen boksi tällä kertaa. Karkeasti laskettuna sain boksin arvoksi noin 70€ ja itse maksan tästä vuositilaajana 15€. Erinomaisesti siis vastinetta rahoille. Kaikki tuotteet vaikuttivat myös tosi hyviltä ja malttamattomana jo odotan, että pääsen näitä testaamaan. Vaikka lookfantastic onkin yleensä enemmän ihonhoitoon painottuva, oli tosi kiva että tämä yksi boksi oli selkeästi meikki painotteisempi. Ystävänpäivä ja romantiikka näkyivät teemassa hyvin ja näillä saisikin loihdittua ystävänpäivä illaksi hehkuvan meikin kasvoille.


Maaliskuun sneak peak on The Ordinaryn hyaluronihappo seerumi. Jännityksellä jään odottamaan, mitä maaliskuun boksista on tulossa. Mikäli lookfantasticin kauneusboksi sai sinut syttymään, niin käy ihmeessä tilaamassa omasi. Tilaaminen on helppoa ja toimitus Suomeen onnistuu ilman erillisiä postimaksuja tai välitysfirmoja.

Iskikö sinuun tämän kuukauden The romance edition?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti