torstai 28. helmikuuta 2019

Boxycharm helmikuu

Pahoittelut pitkästä hiljaiselosta. Tähän viimeisiin viikkoihin on mahtunut niin paljon kaikkea stressattavaa, että blogi on ollut viimeisenä mielessä. Aloitin kaksi viikkoa sitten uudessa työssä ja siinä ohella yritän vielä painaa opintoja pulkkaan. Tänään sain kuitenkin helmikuun boxycharmini käsiin ja koska tilasin tälle paketille nopeamman kuljetuksen, tuli se kerrankin oikean kuukauden puolella perille...


Helmikuun teemana oli after glow ja mielestäni ihan kivasti teema näkyi myös boksin tuotteissa. Selkeästi nimittäin tuotteilla saa aikaan näyttävän lookin aina pohjustuksesta kasvojen viimeiseen silaukseen. Boksi oli taas aivan huikea ja veikkaan, että näistä useammasta tulee mun uusia lemppari tuotteita kunhan pääsen niitä kunnolla testailemaan.


Kuvassa näkyy koko boksin sisältö. Selkeästi katseenvangitsijana tästä nousee esiin tuo Pretty Vulgarin bronzeri. Myös erityisen iloiseksi minut teki tuo Too Facedin Better than sex mascara, jota olen halunnut jo pitkään testata. Mutta katsotaan tuttuun tapaan jokainen tuote yksitellen.Sol de Janeiron Coco cabana cream oli tuote, jota salaa toivoin löytyvän mun boksista. Tämä oli nimittäin vaihtoehto tuote ja tämän tilalla oli muistaakseni jokin kasvoputsari tai muu vastaava. Merkiltä löytyy kulttimaineeseen yltänyt Bumbum creme mistä olen paljon lukenut, joten otan tämän todella mielelläni testattavaksi vaikka yleensä olenkin hyvin laiska käyttämään mitään vartalorasvoja. Tämä kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja lupaa pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna jopa 72 tuntia! Aika kova lupaus, mutta katsotaan mihin tämä yltää. Rasva sisältää kookosöljyä mikä ei tuoksunkaan perusteella jää yhtään epäselväksi, sen verran voimakas on tuo kookoksen tuoksu. Mikäli ei pidä kookoksesta tai voimakkaasta pitkään viipyilevästä tuoksusta, tämä ei ole sinulle. Itse kuitenkin rakastan kookosta ja voisin vaikka kylpeä siinä, joten tuoksu ei haittaa ollenkaan. Testasin tätä pienellä alueelle ja rasva imeytyi välittömästi eikä jättänyt ihoa rasvaiseksi. Iso plussa siitä! Meistä tais tulla heti hyvät ystävät 😍
Tuotteen arvo 18$.


Kaipaako tämä Better than sex mascara sen kummempia esittelyjä? Varmasti jokainen tämän tietää ja monet luultavasti kokeilleetkin. Itse en ole kokeillut, mutta nyt aion korjata tämän virheen ensitilassa. Tämän ripsivärin tulisi lupausten mukaan erotella ripset ja lisätä niihin voluumia sekä tuuheutta. Olen nähnyt tästä ennen ja jälkeen kuvia eli jos niihin on uskomista tämä on täydellinen! Tämä tuote löytyi jokaisesta boksista. 
Tuotteen arvo 24$.


Touch in Solin No poreblem primer löytyi myös jokaisesta boksista. Tämä primeri tasoittaa ihon epätasaisuuksia, juonteita ja isoja ihohuokosia saaden ihon näyttämään tasaisen kauniilta. Tuotteen sisältämä vihreä tee ja kollageeni muodostavat iholle tarttuvan pinnan, jonka päällä meikki pysyy paikoillaan pitkään. Tämä lähtee myös samantien testattavaksi. Purnukassa on kätevä pumppumekanismi, jolloin tuotetta ei vahingossa tule annosteltua liikaa. Primeri on tehty Koreassa. Hmm, onkohan tämä myös siellä suosittua tavaraa...?
Tuotteen arvo 18$.Siis voiko kauniimpaa rasiaa ollakaan!! Pretty Vulgarin tuotteet on aina pakattu niin kauniisti ja tyttömäisesti, että niitä ei melkein raaskisi käyttää lainkaan. Tämä bronzeri on todella söpössä kultaisessa rasiassa, jonka käsituntuma on tosin vähän halvan muovinen. Se ei kuitenkaan haittaa, koska ei näin söpöä pakettia vaan voi vastustaa. Tämä on mattaruskea kasvojen korostamiseen tarkoitettu tuote, josta pigmenttiä löytyi ihan kiitettävästi ainakin kädelle swatchatessa. Tuote on vegaaninen, öljytön ja sen pitäisi olla myös helposti työstettävä ja levittyvä. Tämä on helppo pakata mukaan vaikka käsilaukkuun, koska rasia ei tunnu painavan yhtään ja jos tuote toimii, niin meikkiä on helppo korjailla tällä vaikka kesken päivän. Tämä oli myös boksin arvokkain tuote, arvoltaan 32$.


Tästä kynäluomiväristä oli aluksi vähiten innoissani. En ole koskaan käyttänyt tällaisia kynän muodossa olevia luomivärejä ja suhtauduin tämän toimivuuteen hyvin skeptisesti. Mutta mikä yllättäjä tämä Nudestix Magnetic luminous eye color olikaan!! Minähän hullaannuin tähän aivan täysin 😂 Pigmenttiä ja kultasäihkettä riittää vaikka kaverillekin jaettavaksi. Tämä levittyy luomelle kuin unelma ja ei ole lainkaan öljyinen tai kariseva tai mitään sellaista. Pysyy luomella täydellisesti haalistumatta ja levittäminen oli maailman helpointa. Sormella voi vielä häivytellä rajoja, mikäli haluaa pehmentää ilmettä. Sain oman kynäni sävyssä copper foil, joka on hyvin kultainen ja kimalteleva, mutta aivan upea! Tämä toimii silmissä ihan yksinäänkin ilman muita luomivärejä, mutta tätä voi aivan hyvin käyttää myös näyttävemmissä meikeissä muiden luomivärien kanssa. Vahva suositus tälle kynälle! 
Tuotteen arvo 24$.


Kuten kirjoituksen sävystä ehkä teille välittyykin, olen aivan super innoissani kaikista näistä tuotteista. Minun on suorastaan mahdotonta nimetä yhtään lempparia näistä, koska kaikki vaikuttavat tosi kivoilta ja odotan jokaisen purnukan testaamista kunnolla kuin kuuta nousevaa. Boxycharm pääsi yllättämään jälleen! Huomenna jo vaihtuukin kuukausi maaliskuun puolelle ja mitähän se tarkoittaa... No uusia kauneusbokseja totta kai. Minä ainakin olen jo innoissani 😜

Mikä on sun lemppari tuote helmikuun boksista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti