lauantai 16. helmikuuta 2019

Boxycharm tammikuu

Vihdoista viimein ja pitkästä aikaa päästää kurkkaamaan taas Boxycharmia! Lähetin tammikuun boksin Shipitolta Suomeen vielä Airmailia käyttäen ja pelkäsin, että tämä paketti jää maailmalle niin kuin marraskuun boksi on tainut jäädä. Onneksi tämä tuli kuitenkin perille ja jatkossa käytän kaikkiin Shipitolta lähteviin bokseihin jotain muuta palveluntarjoajaa kuin Airmailia, sillä sen lähetykset ovat tökkineet tosi pahasti ja en ole siis vieläkään saanut marraskuun lähetystä käsiini. Toivottavasti se vielä tulisi, vaikka toivo alkaa olla jo vähän mennyt sen kanssa.


Tammikuun Boxyn teemana oli Boxy and Chill. Suoraan sanottuna en ymmärtänyt, miten teema näkyi boksissa mutta ei sen väliä. Teeman olisi pitänyt tukea rauhallisia koti-iltoja ja aikaa itselle. Vaikka teema ei tällä kertaa minulle asti välittynyt, oli lähetys taas pettämätön ja sisältö miellytti minua kovasti. Minun boksini arvo oli tässä kuussa 100 dollaria ja maksoin boksista itse 19$. Rahoille sai hyvin siis jälleen kerran vastinetta ja en tästä syystä ole tilaustani lopettamassa.Briogeon hiuksiin jätettävä hoitoaine on tullut boksista ennenkin ja tykkäsin siitä kovasti. Siksi minua ei haitannutkaan, että boksista löytyi taas merkin hoitoaine spray. Nämä hiuksiin jätettävä tuotteet on tosi kivoja siitä, että niitä on helppo ja nopea käyttää. Tämä tuote sisältää ruusunmarjaa, kookosöljyä sekä argan öljyä ja se jättää hiukset kosteutetuiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Tämä lähtee mun testattavien hiustuotteiden joukkoon välittömästi, jee! Tuotteen arvo 12$/ 59ml.


Billion dollar brows tuotteista olen kuullut paljon, mutta en ole koskaan vielä päässyt testaamaan. Siksi olenkin tosi innoissani, että sain boksista merkin kulmakynän, jonka toisesta päästä löytyy mukana myös harja. Tällaiset kynät on tosi käteviä, sillä sen voi sujauttaa helposti käsilaukkuun jos kulmia täytyy korjailla kesken työpäivän, eikä mukana tarvitse erikseen kanniskella kulmaharjaa vaan kaikki löytyy kompaktisti yhdestä samasta tuotteesta. Väri on melko vaalea ja sen luvataan olevan universaali eli käyvän useimmille ihonväreille. Epäilen, ettei väri sovi sinulle, jos kaipaat kovin tummaa lopputulosta, mutta käteen testatessa väri oli silti minusta oikein hyvä. Ei liian vaalea, ei liian tumma. Pigmenttiä löytyy ja koostumus on kermainen. Kynä liukuu hyvin iholla ja väri levittyy vaivattomasti. Tämä on tosi jees ja tuli juuri oikeaan aikaan, sillä multa loppui juuri edellinen kulmakynä. Tuotteen arvo 18$.


Kasvonaamioita, jee! Naamiot on aina kivoja ja olin jo etukäteen näistä innoissani, koska Tatcha. Merkin tuotteet tulevat Japanista ja näillä on tosi hyvä maine. Nämä naamiot sisältävät mm. riisi-ituöljyä, E-vitamiinia, happoja ja kasviperäisiä öljyjä. Naamiot on tehty niin, että ne pystyvät siirtämään iholle mahdollisimman paljon seerumia ja saamaan ihon näin hehkumaan ja näyttämään hyvinvoivalta. Naamiot sisältävät japanilaisia anti-age superfoodeja kuten vihreää teetä, riisiä ja levää. Nämä vaikuttaa tosi yleellisiltä, joten aion säästää nämä erityisiin hetkiin. Boksissa tuli kaksi naamiota, joiden yhteisarvo on 24$, joten ei mitään halpoja naamioita todellakaan. 

Tilasin tammikuussa charm pisteillä Boxycharmin nettisivuilta extratuotteena Tatchan kasvosuihkeen, joka maksoi lähes 50$. Se ei ole vielä saapunut, mutta odotan sitäkin todella kovasti saapuvaksi, sillä luin siitäkin paljon ennakkohehkutuksia, joten se on pakko olla hyvä!Ofran jokainen varmasti tietää kulttimaineisista korostus tuotteistaan. Boksin mukana sain merkin nestemäisen mattahuulipunan. Ajattelin aluksi ennen testausta, etten varmasti pidä tästä koska yleensä mattahuulipunat on tosi kuivattavia ja purkin läpi väri näytti joltain oranssin ja ruskean välimaastosta eli ei todellakaan väriltä, josta minä pitäisin. Testasin tätä kuitenkin uteliaana heti huulille ja yllätyin kuinka kiva tämä olikaan. Ei kuivata muuten yhtään! Ja väri on huulilla hyvin kaunis, ei lainkaan räikeä. Sävy on kuitenkin vähän enemmän ruskeaan taittava punainen kuin räikeä punainen, mutta tosi virkistävä kokemus kaikkien niiden kirkkaiden huulipunien jälkeen mitä yleensä käytän. Tämä olikin tosi jees! 👍 Plussaa myös siitä, että tuote tuoksuu ihan kookokselle ja väri pysyy huulilla pitkään. Huulipunan hinta 20$.Lopuksi vielä se boksin odotetuin tuote eli Tarten Rainforest of the sea luomiväripaletti. Näitä oli boksissa liikkeellä kolmea erilaista ja minä sain paletin vol1. Aluksi harmittelin tätä kovasti, sillä olisin halunnut eniten sen liikkeellä olevan pinkin version, mutta kun sain tämän käsiini en harmitellut lainkaan. Sävyt on tosi kivoja ruskean ja kullan vivahteisia. Paletissa on vain kaksi mattasävyä, mikä on minusta aika vähän ja loput 6 on täysin shimmereitä. Kauniita silti, joten en valita. Tämän kanssa joutunee ehkä kuitenkin käyttämään lisäksi jotain toista palettia, koska molemmat mattasävyt on tosi vaaleita, joten en tiedä miten ne toimii näiden kaikkien glittereiden kanssa. Hieno ja kompakti paletti silti ja tykkään että paletin nimen mukaisesti merihenkisyys näkyy luomivärien nimissä ja kannen ulkoasussa, joka muistuttaa hiukan meren aallokkoa. Paletti on aika arvokas, sillä sen arvo on 36$, joten oli oikein kiva saada se boksin kautta. Varsinkin kun tykkään Tarten tuotteista muutenkin ja paletti on täysin cruelty free. 


Tammikuun boksi oli oikein positiivinen yllättäjä vaikka alkuspoilereiden perusteella en ollutkaan niin innoissani. Jokainen tuote jää omaan käyttöön ja eniten odotan Tatchan kasvonaamioiden testaamista. Olen myös tosi iloinen tuosta Ofran huulipunasta, joka nousi yllättäjä suosikiksi ja tulee varmasti näkymään jatkossa huulillani usein. 
Mikäli harkitset kannattaisiko Boxycharm laittaa tilaukseen, niin en voi kun suositella lämpimästi. Boksit täytyy lähettää Suomeen Shipiton kautta, mutta sen käyttö on helpompaa kuin heinänteko ja nämä jenkki boksit ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna Suomen markkinoilla tarjottaviin vaihtoehtoihin. Eli jos olet kosmetiikka hullu, niin vahva peukku tälle! Kaikki tuotteet ovat aina täysikokoisia ja boksien arvo on lähes aina vähintään sen 100 $ ja yleensä ylikin.

Mitä mieltä olet tammikuun tuotteista? Löytyikö tuttuja merkkejä?
2 kommenttia on "Boxycharm tammikuu"
  1. Shipitolla varmaan kannattaisi ottaa vakuutus lähetykseen, ei muistaakseni ole kuin parin taalan luokkaa, ja tulee halvemmaksi kuin kalliimmat lähetystavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen miettinytkin vakuutuksen ottamista, mutta olen ollut laiska ottamaan selvää mitä ja kuinka paljon se tarpeen vaatiessa korvaa. Täytynee jatkossa ottaa selvää. Toisaalta olen niin kyllästynyt kuukausi tolkulla odottelemaan paketteja joten se vajaa 10 dollaria kalliimpi lähetys ei haittaa jos saan paketin Suomeen parissa viikossa :)

      Poista