perjantai 10. toukokuuta 2019

Bette box toukokuu


Se olis taas minkäs muun kuin Betten esittelyvuoro. Toukokuun Bette ilmoitti saapumisesta tänään ja kävin boksin noutamassa heti töiden jälkeen. Tänään oli harvinainen hetki, sillä en ollut ehtinyt vielä spoilaantua boksin sisällöstä ennen sen avaamista. Yleensä tiedän aina mitä ylläriboksit sisältää, koska olen niin hätähousu etten malta odottaa sitä yllärimomenttia. Täytyy myöntää, että yllätyksen pitäminen olikin ihan hauskaa. Pitäisikö ottaa ihan tavaksi?!

Toukokuun Betten teemana on alkava kesän juhlakausi, jota silmällä pitäen tuotteetkin on boksiin valittu. Täytyy sanoa, että boksi oli aika monipuolinen, mutta mitä mieltä olin itse tuotteista. Se selviää seuraavaksi.


Tuotteissa oli yksi täysikokoinen meikkituote, yksi sivellin , 3 matkakokoa ja 3 näytettä, joita en laske varsinaisesti boksin arvoon. Täytyy sanoa, että joukosta löytyi mukavia yllätyksiä, mutta myös pari pettymystä.


* Affect viimeistelypuuteri 19€/10g

Tämä täysikokoinen boksin ainoa varsinainen meikkituote oli silkkimäinen viimeistelypuuteri, jonka pitäisi antaa luonnollinen lopputulos. Puuteri sisältää vihreää teetä, kaakaon uutteita, aloe veraa ja talia imevää micaa ja kaoliinia. Tuotekortissa kerrotaan, että rusketuksen tasosta riippuen, tämä sopii myös korostustuotteeksi. Tämä viimeinen lause sai mut hiukan varpailleen. Puuteri rasiassa näyttää vaalealta ja voisin sen puolesta hyvin sopiakin omalle vaalealle iholle. Väristä ei äkkiseltään siis tule mieleen, että tätä voisi käyttää korostustuotteena. Joten, en tiedä uskallanko sittenkään alkaa puuteroida tällä koko naamaani, kalpea kun luonnostaan olen. Olen muutenkin enemmän irtopuuterin ystävä, joten en tiedä löytyykö tälle minulta käyttöä. Monelle muulle kuitenkin varmasti mieluinen tuote.


* Trind Nail balsam ~15€/9ml

Tästä kynsibalsamista olin erityisen tohkeissani! Mulla on siis niin naurettavan hirveät nakkisormet, ettei niitä päin kehtaa katsoakaan. En oikein tiedä miksi kynnet katkeilevat ja lohkeilevat niin helposti, mutta kynsien hoito on mulle yksi suuri kirosana. Tämä kosteuttava ja joustavuutta lisäävä kynsibalsami on erinomainen apu hauraille ja katkeileville kynsille. Josko minäkin saisin tänä kesänä käteni siihen kuntoon, että niitä kehtaa julkisesti esitelläkin jossain. Tuotetta tuli 4 ml näyte ja purkin kyljessä lukee "sample - not for sale" joten mun mielestä tällaiselle ei voi arvo laskea boksissa lainkaan. Kiva tuote kuitenkin. Tässä on muuten jännittävä vappuhiusväriä muistuttava tuoksu... 👀


* Ultrasun Face SPF30 ~ 25,50€/50ml

Kesän myötä aurinkoisten (toivottavasti) kelien lisääntyessä ihon suojaaminen on erityisen tärkeää, sillä tiesittehän että auringon säteily on eniten ihoa vanhentava tekijä. Tämä best seller tuote suojaa ihoa UVA-, UVB- ja infrapuna-A-säteilyltä kasvoilla. Rasva imeytyy nopeasti eikä sen pitäisi jättää ihoa rasvaiseksi, joten oletan että sopii hyvin käytettäväksi vaikkapa meikin alla. Tuote sopii erittäin hyvin herkälle iholle, koska on mm. hajusteeton. Tuotetta tuli 7ml näytekoko.


* Cailap huulipunasivellin 6,90€

Boksissa oli liikkeellä viisi erilaista sivellintä. Minulle osui tämä pieni kullanvärinen huulipunasivellin. Enpä juuri käytä huulipunan levittämisessä siveltimiä. En sitten tiedä pitäisikö opetella. Noh katsotaan mitä tämän kanssa keksin. Mieluummin olisin kuitenkin ottanut ihan minkä tahansa muun siveltimen kuin tämän. Joka tapauksessa kiva saada Betten mukana välillä myös näitä "työkaluja". Ja Cailapin siveltimet on suunniteltu Suomessa, joten samalla tuetaan suomalaisuutta!


* Rfsu Intim easy shave gel ~ 5,5€/150ml

Voi ei, taas boksista tuli intiimialueille tarkoitettu tuote. Nämä on jotenkin jo vähän kiusallisia, koska minusta jokainen ostakoon itse sellaiset intiimituotteet kuin kokee tarvitsevansa. Onneksi tuotekortissa luki, että tätä miedosti hajustettua geeliä boi käyttää ihan koko vartalon sheivaamiseen. Aine ei vaahtoa vaan on geelimäinen ja tuoksu on ainakin raikas. Kyllähän tämä käytettyä tulee, mutta mutta... Ei jotenkin riitä sanoja näiden kanssa enää 😂


* Ziaja Kashmir vartalovoide ~ 9€/400ml

Ziajaa on puskenut bokseista viime aikoina aika tiuhaa tahtia, mutta minua se ei ainakaan haittaa. Edullinen, monipuolinen ja laadukas merkki on kyseessä ja olen hullaantunut Ziajan tuotteisiin ihan täysin. Tällä kertaa boksista tuli vartalovoide. Kaikki varmaan jo tietää miten huono olen käyttämään mitään vartalorasvoja, mutta ajattelin nyt tsempata ja ottaa tavaksi iltaisin rasvailla edes vähän. Tässä on jännä tuoksu hyvällä tavalla, ei liian voimakas mutta sopiva. Purkki on ehkä hiukan haastavan mallinen, mutta ehkä tuolta saa kumottua rasvaa silti käyttöön asti.


Boksissa oli mukana myös tuoksunäyte Lanvin A Girl in Capri. Suhtaudun aina vähän skeptisesti näihin tuoksuihin, koska olen niiden suhteen tosi nirso. Tämä oli kuitenkin tosi hyvän tuoksuinen ja raikkaan kesäinen. Voisin aivan hyvin kuvitella vaikka ostavani tämän ellei kaapissa olisi jo monta tuoksua valmiiksi. Tämän pikku pullon voi pakata helposti mukaan vaikka kesäreissuun.


Toinen extratuote tuoksun lisäksi on nämä kaksi Nivean uutuutta. Kyseessä siis Oil in Lotion coconut & mono oil vartaloemulsio näytteet. Rasvan pitäisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättämättä iholle kuitenkaan rasvaisuuden tunnetta. Kuulostaa hyvältä. Ja kookoksesta kun niin valtavasti tykkään niin uskon, että myös nämä rasvat voisi miellyttää mua kovastikin.


Boksin tuotteiden arvo oli ilman kynsibalsamia noin 32€, balsamin kanssa 40€. Minusta sitä kynsituotetta ei siis voi laskea kokonais arvoon, koska kyseessä ei ole myyntikokoinen kappale ja purnukassa ilmoitetaan ettei se ole kaupalliseen myyntiin. Kokonaisuudessaan Bette oli ihan jees. Tykkäsin etenkin kynsituotteesta ja aurinkokertoimellisesti kasvorasvasta. Omalta osaltani vähän huteja oli tuo huulisivellin, puuteri ja sheivausgeeli. Mutta aina ei voi voittaa ja eiköhän näillekin tuotteille jokin käyttö löydy. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan kiva ja monipuolinen boksi.

Bette on nyt seuraavat kolme kuukautta kesä-Bette. En tarkalleen tiedä mitä se tarkoittaa, mutta ainakin instagramissa on pyörinyt mainoksia että jotain uutta ja kesäistä olisi tulossa. Bettellä lanseerataan nyt toukokuussa myös uusi fitbox, joten jos urheilullisuus ja terveellisyys kiinnostaa, niin pistä ihmeessä tilaukseen. Boksista löytyy ainakin Eevskun ruusukultainen juomapullo, joka on superhieno 😍
Oman Betteboxin voit tilata täältä ja Fitboksin tilaukseen pääset täältä.
14 kommenttia on "Bette box toukokuu"
  1. Ääh, ei hyvältä näytä.. Toi rfsu on tullut aiemmin jo muistaakseni kahteen kertaan ja Ultrasun on myös tullut boksista ennenkin. Ziaja on näistä oikeestaan ainut, mikä kiinnostaa edes vähän. Omaa boksiani en oo vielä saanut, mutta en sitä mitenkään innolla tän sun postauksen jälkeen odotakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miten on mahdollista että ne lähettelee useamman vanhan tuotteen boksissa?? Aika käsittämätöntä minusta. Varaston jämät voi aina jakaa uusille tilaajille mutta se että niitä tungetaan kaikille ja varsinkin sellaisille jotka ovat tuotteen jo aikaisemmin saaneet, niin ei mahdu mun järkeen. Mulle nyt sentään vähän iloa on tosta ultrasunista kun en sellaista ole vielä saanut mutta ymmärrän kyllä turhautumisesi!

      Poista
    2. Joo nyt kun katsoin tarkemmin niin toi Ultrasun on tosiaan tullut toukokuun boksista sekä vuosina 2017 että 2018 ja nyt sitten tänä vuonna vielä kolmannen kerran. Tosi kurjaa, jos noi on lähetetty kaikille tilaajille, kun pitemmän aikaa boksin tilanneet on tosiaan saaneet ton voiteen jo kahteen otteeseen.. Onneksi toi on sulle sentään uusi tuote! :)

      Poista
    3. No ei hitsi! Tosi törkeää palvelua minusta jo tällainen. Toivottavasti pitkäaikaistilaajilla olisi tämän tilalla joku muu tuote :/

      Poista
  2. Joo,ultrasun on tullut monena vuotena ja muistaakseni viime vuonna jotkut ihmettelivät onko tuote vanhaa,kun koostumus oli outoa.Aika laimea boxi jotenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli minustakin kokonaisuutena vähän laimea boksi vaikkakin ne pari kivaa tuotetta pelasti tällä kertaa. Mutta alkuvuoden bokseista ehkäpä huonoin tähän asti.

      Poista
  3. Eipä olisi ollut kummoinen boksi, jos olisin tilaaja. Ei oikeastaan mikään sykähdyttänyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yltänyt kyllä tosiaan hyvälle tasolla tämä boksi. Minuakin kiinnosti tästä boksista tasan kaksi tuotetta. Loput laitan eteepäin eli hyöty-kustannussuhde jäi nyt kyllä aika miinukselle :/ taitaapi minun tilaajaura Betteläisenä loppua nyt tähän

      Poista
  4. Suorastaan surkea boxi. Jämäboxi. Affect puuterin hinnaksi ilmoitettu 19€ liioittelee oikein ronskisti oikeaa arvoa. Huomattavasti halvemmalla saa... https://e-trena.co.uk/twarz/17820-affect-smooth-finish-pressed-powder-10g-00017350.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no onpa tosiaan edullinen tuo puuteri tuolla sivustolla. Jos siis laskee että tuon arvo olisi puolet Betten ilmoittamasta niin boksin arvo vastaa aika lailla myyntihintaa joka on jo todella surkeaa :D

      Poista
  5. Jep. Todella surkeaa. Kiitos kuitenkin sinulle HIENOSTA blogistasi ja ihanaa vkloppua. ♥️

    VastaaPoista
  6. Tilasin tämän äitille äitienpäivälahjaksi. Olisivatko voineet vähän bettellä ajatella, että toukokuussa eivät laittaisi mitään toosa-aineita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu kieltämättä vähän ikävä juttu tuo :/ toivottavasti äitisi kuitenkin ilahtui boksista!

      Poista