maanantai 20. toukokuuta 2019

Lookfantastic beauty box toukokuu ~ Urban beauty


Toukokuun Lookfantastic kauneusboksi on odotellut omaa esittelyvuoroaan jo tovin, mutta tänään on aika vihdoin näyttää teille mitä boksi piti sisällään. Teemana oli Urban beauty eli valitut tuotteet kuvastivat sellaisia kauneusrutiineja, jotka ovat saaneet vaikutteita ison kaupungin elämästä. Tuotteissa korostuikin kautta linjan ihon helliminen ilmansaasteita ja vapaita radikaaleja vastaan. Boksi oli taas super ihana ja saattoipa jälleen löytyä useampia kiinnostavia merkkejä ja tuotteita. Laatikkokin oli tosi kaunis oranssinpunainen ja toi hyvin mieleen lähestyvän kesän ja värit. Ainakin itse olen huomannut valon määrän lisääntyessä myös värien lisääntyvän niin ihmisten pukeutumisessa kuin sisustuksessa ja meikeissäkin.Boksi sisältää aina Britti Ellen (englannin kielinen) ja lisäksi beauty boxin oman lehtisen, jossa kaikki tuotteet ja niiden käyttötarkoitus esitellään. Boksin tilaaminen Suomeen on tosi helppoa ja postikuluja erikseen ei tarvitse maksaa vaikka boksi lähetetään Briteistä, joten jos haluat päästä testaamaan sellaisia tuotteita, joita Suomessa ei välttämättä ole tai joita et pienessä mielessäkään ole tullut ajatelleeksi, niin pistäppä ihmeessä boksi tilaukseen. Boksia saa tilattua kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden ja vuoden tilauksella. Oman boksin voit tilata täältä. Mitä pidemmäksi aikaa tilauksen ottaa, sen halvempi se on. Itse otin kerta heitolla vuoden tilauksen ja en ole päivääkään katunut. Monia suosikkeja olen boksin kautta löytänyt ja myöhemmin tilaillutkin täysikokoisia tuotteita.* Skinchemists rose illuminating glow hydrogel eye pads ~ 8€

Boksissa oli minulle täysin tuntemattomalta merkiltä kaksi kappaletta silmänympäryslappuja (vai mikä näille on oikea nimi?). Laput sisältävät runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidantteja, jotka kirkastavat ihoa ja häivyttävät juonteita silmänympärysiholta. Nämä voi asetella silmänympärykselle noin vartiksi ja suositellaan käytettäväksi etenkin väsyneille silmille, jos iho on turvoksissa ja kaipaa virkistystä. Lisätehoa saa jos nämä laittaa hetkeksi jääkaappiin, sillä kylmät laput laskevat tehokkaammin turvotusta. Olen viimeiaikoina innostunut kovasti näistä lappusista ja siksi nämä ilahdutti mua erityisen paljon. Toivon, että näissä on nimensä mukaisesti ruusun tuoksu.


* Polaar Northern light cream ~ 20€

Tämä kevyesti hoitava voide ihastutti minua kivalla ja erilaisella ulkoasullaan. Mulle hyvin tärkeää kaikessa, myös kosmetiikassa on tuotteiden ulkoasu ja väistämättäkin sellaiset tuotteet kiinnostaa enemmän, jotka on myös pakattu houkuttelevasti. Tämä voide sisältää Siberian oliivipuuta. Kyllä kuulit oikein. Mun piti ihan googlata että mikä ihme juttu tämä on, mutta Siberian oliivipuut todella kasvaa taiga vyöhykkeellä ja se on venäläisten tiedeihmisten tarkoin varjelema salaisuus. Puu sisältää 108 bioaktiivista ainesosaa ja erityisesti se tunnetaan rikkaasta C-vitamiini pitoisuudestaan, sillä sen vitamiinipitoisuus on 30 enemmän kuin yhden appelsiinin (voiko tämä oikeasti olla totta?). Voiteessa on käytetty myös marjojen uutteita ja tehopakkauksen pitäisi vauhdittaa solujen uusiutumista sekä kirkastaa ihoa. Tämä vaikuttaa ihan ihmeaineelta! Testaan hyvin suurella mielenkiinnolla ja täytyy tästäkin kirjoitella käyttökokemuksia myöhemmin.


* Minetan 3 in 1 gradual tan lotion ~ 6,8€

Itseruskettavien määrä ei näytä kääntyvän ainakaan laskuun, kun näitä lähetetään ihan joka boksin mukana. Aluksi ajattelin että plaah, mutta sitten innostuin kuitenkin. Olen nyt testannut muutamia itseruskettavia ja lopputulos on ollutkin aika kiva. Ehkäpä oikean ja hyvän tuotteen löytyessä purkkiruskettuminenkin voi oikeasti olla hyvä vaihtoehto ja vieläpä turvallisempi ihon kannalta kuin auringossa makaaminen. Joten, kyllä mä tämän ihan mielelläni käyttöön otan.


Wella Professionals Invigo nutri-enrich deep nourishing mask ~ 3,2€

Hiusnaamiot kuuluu nykyisin mun viikottaisiin hiustenhoito rutiineihin ja voin lämpimästi suositella kokeilemaan ellei naamioita säännöllisesti käytä. Olen huomannut että hiuksista on tulleet vahvemmat ja kosteutetummat naamioiden avulla. Vaikutus on ollut selvä, koska ennen hiukseni katkeilivat todella helposti. Syy oli todennäköisesti liian kuiva hius. Nyt kun hiukset ovat saaneet kosteutusta sekä vahvistusta buustaavia aineita, niin rakennekin on vahvistunut. Tämä Wellan syväkosteuttava hiusnaamio sisältää E-vitamiinia ja lupaa kosteutuksen lisäksi ehkäistä hiusten pörröttymistä. Vaikutusaika on noin 5 minuuttia, joka on minusta oikein kohtuullinen myös kiireessä käytettäväksi.


* Avant Skincare 8 hour anti-oxidising and retexturing hyaluroniv facial serum ~ 101,4€

Ensivaikutelmana tuotteen hinta sai minut haukkomaan henkeä. Ei ihan opiskelijabudjetilla lähdetä näin kaliita purkkeja itselle ostelemaan... Hyaluronihappoa sisältävä seerumi taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan samalla ihoa kosteuttaen ja heleyttäen. Tuotetta tuli aika ruhtinaallinen purkki, joten tästä saa varmasti hyvin muodostettua jonkin näköisen mielipiteen. Jaksan aina vain yllättyä, että voiko näillä super hintavilla tuotteilla olla niihin halvempiin nähden oikeasti merkittävääkin eroa ja onko ne tulokset paljaalla silmällä edes nähtävissä. Pakko kuitenkin sanoa, että kyllä näistä hintavista tuotteista tulee silti hiukan yleellinen olo, kun ei normaali olosuhteissa tällaisia lähtisi ensimmäisenä ostamaan. Kiinnostaa tietää mitä te lukijat tällaisista ajattelette. Onko kokemuksia tuloksista verrattuna kalliita ja halvempia merkkejä?


* Mellow gel lip pencil ~ 12€

Boksin ainoa meikkituote oli tämä nuden sävyinen (Aria) huultenrajauskynä. Tämä tuli mulle aika oikeaan aikaan, koska olen viimeaikoina innostunut hirveästi nudepunista ja siihen sävyyn sopivaa rajauskynää mulla ei ennestään ollutkaan. Mellow on myös merkkinä tosi kiinnostava. Sain aikaisemmin viime vuonna merkiltä boksin kautta rajauskynän, joka käytössä osoittautui maailman parhaaksi rajauskynäksi. Ihan oikeasti, se ei sotkeudu, leviä, varise, häviä tai mitään muutakaan päivän aikana. Jälki on aika täydellinen ja pysyy erinomaisesti. Uskon, että myös tämä huulikynä on merkin laadulle uskollinen ja pysyy paikoillaan. Tykkään kovasti myös sävystä joka on nätti nude ja sopii yhteen monien nude sävyjen kanssa.


Loppuun vielä sneak peek kesäkuun boksiin. Teemana tulee olemaan matka maailman ympäri, joka minun korvaan kuulostaa tosi kiinnostavalta. Todennäköisesti tuotteita tulee siis olemaan eri puolelta maailmaa ja vahva veikkaus on ainakin K-beautyn suuntaan. Yksi tuote on jo paljastettu, sillä jokaisessa boksissa tulee olemaan Bioeffevt EGF seerumi. Kuulostaa lupaavalta! Laitahan omasi tilaukseen, jos ensi kuun boksi kiinnostaa.


Loppuun pakko vielä kertoa teille, että seuraavassa postauksessa on tiedossa jotain todella jännää ja kiinnostavaa ja ehkä myös pieni tarjous teille lukijoille. Pysykää siis kuulolla 😉
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti