keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Uusi kauneusboksi Suomessa + alekoodi

* SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄViime postauksessa lupasin, että seuraavassa kirjoituksessa olisi luvassa mielenkiintoinen yllätys. Nyt kuulolla kaikki kosmetiikasta ja erityisesti kauneusbokseista innostuneet, sillä yllätys tulee tässä! Tänään pääsen nimittäin esittelemään teille ihan uuden Suomen markkinoille toukokuussa tulleen kauneusboksin, Ihana sinä❤  Nimestä minulle tuli heti mieleen itsensä arvostaminen ja tällaiset kuukausittaiset pienet yllätys momentit on jokaiselle naiselle pieni pala onnea ja ainakin omalla kohdalla myös kuukauden odotetuimpia hetkiä.

Boksin takana toimii Helsingiläinen perheyritys, jota luotsaavat äidin ja kahden tyttären vahva naistrio. Ihana sinä -kauneusboksiin valikoidut tuotteet testataan aina ennen boksin kokoamista ja tällä tavalla minusta varmistetaan boksin korkea laatu ja tuotteiden mielenkiintoisuus. Testaajina toimivat boksin perustajat Maarit, Noora ja Neea, ja pakko sanoa että tämä jos jokin on omistautumista työlleen. Tuotteiden valinnassa korostetaan erityisesti sitä, että kaikki tuotteet sopisivat mahdollisimman laajalle käyttäjäryhmälle. Minua alkoi heti kiinnostaa kovasti boksin ja tulevien boksien sisältö, sillä tuotteita testaamalla saadaan karsittua boksiin vain parhaista parhaimmat. Kuulostaa todella lupaavalta!


* Tuotteet saatu pr -näytteenä


Boksi tuli saman tyyppisessä pahvilaatikossa, kuin totutusti monet muutkin kauneusboksit. Kiinnitin kuitenkin heti huomiota, että tämä laatikko oli hieman isompi kuin esimerkiksi Bette box. Hirveä painava boksi ei ollut, mutta sisältä paljastui kuitenkin ihania yllätyksiä. Tuotteet oli kääritty söpöön vaaleanpunaiseen paperiin ja sormet jännityksestä syyhyten kävin pakkauksen kimppuun heti kotiin päästyäni. Viiden tuotteen lisäksi paketissa oli myös tuotekortti, jossa kaikki tuotteet on esitelty ja lisäksi kerrottu, missä tuotteet ovat myynnissä. Pieni miinus siitä, ettei tuotekorttiin oltu merkitty tuotteiden hintoja. Se olisi kovasti kiinnostanut, mutta Google tietää aina vastauksen, joten löytyi ne tuotetiedot kätevästi myös sitä kautta.Boksi voi sisältää tuotteita monesta eri kategoriasta kuten ihonhoitoa, hiustenhoitoa, tuoksuja, meikkejä ja kaikkea mikä vain kauneuteen liittyy. Toukokuun boksissa oli tuotteita monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin ja viidestä tuotteesta 2 oli täysikokoisia, 2 matkakokoja ja viiden tuote oli tangle teezer. Kurkataan nyt tuotteet tarkemmin.
Boksi on kaikille asiakkaille kuukausittain sama, joten personointia ei tässä kauneusboksissa ole. Toisaalta eipä sellaista tarvitakaan, jos boksia kootessa otetaan jo huomioon erilaiset ihmiset ja tuotteet pyritään valitsemaan niin, että ne sopivat mahdollisimman monille. Boksin sisältö on aina yllätys, joten tästä ei ilmeisesti etukäteen julkaista mitään spoilereita.* Organic shop cleansing face scrub ginger & cherry ~ 3,10€/75ml (Sokos)

Tämä täysikokoinen kasvokuorinta oli minulle täysin tuntemattomalta merkiltä. Kuorinnan orgaaniset inkivääri- ja kirsikkauutteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehden ihosta tasaisen. Ah, en voi sanoin kuvailla miten ihana tuoksu tässä kuorinnassa on. Tuoksu on sekoitus kirsikan kukkia ja on hiukan karkkimainen, ei mitenkään ällöttävä vaan ihanan makeahko. Tästä tuli tuoksun puolesta jo heti yksi mun lempi tuotteista 😍 Plussaa myös siitä, että tuote on luonnonmukainen.* Maybeauty The Incredible face gel ~ 3,25€/kpl

Myös tämä merkki oli minulle täysin tuntematon. Kyseessä on kuorinta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja likaa. Geeli on hellävaraisesti kuoriva, sillä tuote ei sisällä lainkaan mikrorakeita. Se onkin minulle nykyään edellytys kuorintoja ostaessa, koska en halua mikromuovin joutuvan luontoon. Geeli levitetään kasvoille ja hierotaan hellävaraisesti, jolloin kuollut ihosolukko alkaa irrota. Tuote sopii ihan päivittäiseen käyttöön. Erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava tuote. Ainoastaan pakkaus vaikutti hiukan epäkätevältä, sillä geeli on ilmeisesti pakattu yksittäispakattuihin pieniin muovirasioihin, jolloin roskan määrä on aika valtava. Yhdessä purnukassa on tuotetta 10ml, joka on siis käytettävä kerralla, koska en usko että tuote säilyy avattuna. Ehdottomasti kuitenkin kiinnostava tuote ja lähtee pikaisesti testiin.

* Tangle Teezer Original hiusharja ~ 16,90€ (Sokos)

Tangle Teezer on maailman upein keksintö! Mulla on monta vuotta jo ollut käytössä merkin hiusharja ja en ole sen jälkeen mitään muita harjoja enää halunnutkaan käyttää. Tangle Teezer selvittää hiukset ja takut ilman hiusten vahingoittamista. Tämä onnistuu erityisen two-tiered -harjasteknologian avulla, sillä harjakset ovat kahdessa eri pituudessa ja pääsevät pureutumaan hiuksiin usealla eri tasolla. Harjakset myös hierovat ihanasti päänahkaa, joten tämä on ihan täydellinen harja. Vaikka mulla onkin jo yksi Tangle Teezer niin tälle on ehdottomasti käyttöä. Vanha harjani on jo niin kulunut, että taidan ottaa sen varaharjaksi työ- tai matkalaukkuun ja tämä uusi harja saa tulla päivittäiseen käyttöön. Harja tuli myös kivassa pirteässä oranssin sävyssä.* Dermosil Lipstick classic red ~ 6,9€/4g

Boksin ainoa meikkituote oli tämä klassisen punainen huulipuna. Puna tuli täysikokoisena ja sävy on minusta tosi kaunis. Itse ainakin tykkään käyttää tällaisia täyteläisen punaisia huulipunia, joten sävy osui ainakin minun kohdalla nappiin. Puna sisältää mehiläisvahaa ja luonnollisia öljyjä. Näiden ainesosien ansiosta puna ei kuivata huulia vaan huulten pitäisi tuntua pehmeiltä. En tiedä millainen tämä Dermosilin puna on laatuaan. Ainakin joskus muinoin ostin Dermosililtä joitakin meikkituotteita ja niistä suurimmasta osasta en juurikaan pitänyt. Annan tälle kuitenkin mahdollisuuden.* Dermosil Puolukkasuihkugeeli ~ 1,20€/60ml

Dermosilin suihkutuotteet on tosi herkullisen tuoksuisia ja niin oli tämäkin makealta puolukalta tuoksuva suihkugeeli. Suihkugeeli sisältää aitoa puolukan siemenöljyä, joka hoitaa ja pehmentää ihoa. Lisäksi tuotteessa on ihoa hoitavaa ja pehmentävää rosmariininlehtiuutetta sekä auringonkukan siemenöljyä. Tuote kuuluu Dermosilin Hypoparfum- sarjaan ja sopii siis astmaatikoille ja allergisille. Boksissa tullut suihkugeeli on 60ml matkakoossa, mutta edullisen hinnan puolesta olisin melkein toivonut tuotetta täysikokoisena tai hiukan isompana. Tällainen pieni purkki on tosin kätevä kesän reissuilla.Kokonaisuus boksissa oli minusta harkittu ja valitut tuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Muutama uusi merkki mahtui mukaan, mutta myös jo ennestään tuttuja merkkejä uusilla tuotteilla löytyi boksista. Ensivaikutelma tästä uudesta kauneusboksista on todella positiivinen ja mielenkiinnolla odotan seuraavien kuukausien bokseja. Tuotteiden kokonaisarvo tässä kuussa oli noin 31€ (laskettuna netistä löytyneiltä jälleenmyyjiltä). Boksia on myynnissä kuukauden (19,90€), kolmen kuukauden (54,90€) ja puolen vuoden (104,90€) tilausjaksoissa. Myyntihintaan nähden boksin arvo ylittää hinnan, mutta ei mitenkään kovin merkittävästi. Toisaalta kyseessä on ensimmäinen boksi aloittavalta yritykseltä, joten ihan moninkertaista arvoa on kohtuutonta vaatia. Vaikka toki minulle ainakin on tärkeää, että tuotteiden arvo ylittää boksin myyntihinnan niin yhtä arvokasta on myös laadukkaat tuotteet ja harkittu kokonaisuus. Tästä kokonaisuudesta jäi hyvä mieli ja kaikki tuotteet jäävät ilolla testattavaksi.


https://ihanasina.fi/


Sain teille lukijoille hyvän alennuskoodin, jolla saatte koko tilauksesta pois -20%. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä tarjous, jos haluatte nähdä minkälaisia bokseja on jatkossa tulossa. Ainakin tämä ensimmäinen boksi oli minusta kiinnostava, joten toivottavasti vahva alku jatkuu. Tarjous on voimassa  31.5.2019 saakka ja tarjouksen saat klikkaamalla täältä.


Miltä tämä uusi kauneusboksi teistä vaikutti?
4 kommenttia on "Uusi kauneusboksi Suomessa + alekoodi"
 1. Oi olipa mielenkiintoinen sisältö! Kivan erilainen verrattuna muihin bokseihin :) mukava myös saada lisää suomalaisia bokseja markkinoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boksi oli tosi kiva ja erilaisuudellaan erottuu kyllä markkinoilla. Itse tykkään erityisesti siitä että tuotteet on testattu ennen boksin lähettämistä👌

   Poista
 2. Ooh, aika ihana sisältö! Törmäsin tähän boksiin jo aiemmin kun kasasin blogiini postausta kaikista Suomeen tilattavista kauneusbokseista, mutta olipa kiinnostavaa nyt nähdä konkreettisesti vähän tämänkin boksin sisältämiä tuotteita :) Voisin kyllä tilata tämän jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö oli kyllä ihana. Nyt kun olen testaillut tuotteita niin käsitys vain vahvistunut 😊 huomasinkin blogissasi tuon kirjoituksen. Kiva että vaihtoehtoja on Suomessakin nykyään jo enemmän

   Poista