keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Keväinen arvonta


Hellurei!

Päätin järjestää kevään kunniaksi teille pienen arvonnan. Blogini on ollut nyt pystyssä vähän yli puoli vuotta ja se on iso juttu minulle. Kun aloitin kirjoittelun, en osannut kuvitellakaan miten hyvän vastaanoton saisin teiltä lukijoilta. Ilman teitä bloggaamisessa ei olisi niin paljon mielekkyyttä. Onkin ollut ihana huomata miten paljon teidän positiiviset kommentit antavat minulle intoa jatkaa kirjoittamista ja kuinka kävijävirta on tasaisesti kasvanut koko ajan. Siksi haluan palkita yhden teistä lukijoista pienellä keväisellä kosmetiikka palkinnolla.

* Kaikki tuotteet on itse hankittuja.Arvonta paketti sisältää:

- hiusöljyn
- poskipunan
- aurinkopuuterin
- huulikiillon
- eyelinerin
- Blotting paper (imupaperi)
- jalkavoiteen
- primerin
- kasvokuorinnan
Arvonnan säännöt:

Arvonnan viimeinen osallistumispäivä on perjantai 24.5 klo 21.00 saakka. Arvon voittajan muutaman päivän sisällä arvonnan päättymisestä.

Arvontaan voi osallistua kuka vain. Bloggerin kautta blogini lukijana saat kaksi arpaa ja jos et ole seuraajani saat yhden arvan. Ilmoita kommenttikentässä monellako arvalla olet mukana (tarkistetaan). Sinun tulee ilmoittaa kommenttikentässä myös toimiva sähköpostiosoite, jonne ilmoitan mikäli olet voittanut arvonnan. Jos voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa, arvon uuden voittajan.
Kommentit poistetaan kun voittaja on selvillä ja palkinto postitettu. Postitan palkinnon ainoastaan Suomeen.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee vastata kysymykseen, " Mikä on sinun suosikki ihonhoito tuote?".

Sääntöjen vastaiset kommentit eivät osallistu arvontaan, joten luethan säännöt huolellisesti.

Onnea arvontaan! 😍
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti