keskiviikko 4. joulukuuta 2019

J.Mäki Professional tuo hiussalongin kotiisi + jouluarvonta

* Yhteistyössä J.Mäki Professional


Hiukset ovat iso osa ulkonäköä ja hiusten kunnosta voi päätellä paljon. Monet myös häpeilevät hiuksiaan, sillä usein kuulee sanottavan, että "nyt on huono hiuspäivä" ja loppupäivä istutaankin sitten pipo päässä. Näin sen ei pitäisi olla. Ei nimittäin ole huonoja hiuspäiviä, jos hiukset hoitaa oikein ja ne ovat terveet sekä näyttävät voivan hyvin.

Hoidin nuorempana hiuksiani aivan väärin. Suoristelin ja kihartelin niitä jatkuvasti kuumalla raudalla, joka vaurioitti hiusta. En silloin edes käyttänyt lämpösuoja-aineita vaan pistelin menemään hiukset käryten. Käytin myös paljon lakkaa ja muita muotoilutuotteita, enkä pessyt hiuksiani oikein ja omille hiuksille suunnatuilla tuotteilla. Näiden lisäksi käytin tiukkoja hiuskumilenkkejä, jotka katkoivat hiukseni niin pahasti, että kun hiukset avasi niin niistä näkyi selvästi missä kohtaa se ponnari oli yleensä ollut. Hiukseni olivat kuivat, katkeilivat helposti, harjatessa hiusta lähti tuppoina ja latvat oli täynnä viisihaaraisia (kyllä, luit oikein!). Nykyään nuo ajat suorastaan naurattavat, koska tänä päivänä olen kaukana noista ajoista. Tänään esittelen teille uuden luotto merkkini hiustenhoidon saralla.
J.Mäki Professional on suhteellisen tuore suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita hiustuotteita luonnollisista raaka-aineista. Yrityksen tavoitteena on valmistaa tuotteita asiakas edellä ja niinpä tuotteista onkin karsittu minimiin kaikki hiuksia rasittavat ainesosat. Siksi sarjasta ei löydy parabeenejä eikä sulfaatteja. Kaikkia tuotteissa käytettäviä raaka-aineita käytetään myös ihonhoidossa, joten kosketus päänahan kanssa on otettu huomioon eivätkä tuotteet ärsytä tai kuivata ihoa. Mikä parasta tuotteissa on myös UV-suoja, sillä aurinko altistaa myös hiukset ihon lailla haitalliselle säteilylle. Sen voikin huomata kesäisin, kun ulkona oleilu haalistaa hiusten omaa väriä. Tuotteiden suunnitellussa on otettu ensisijaisesti siis huomioon laatu, mutta myös se, että asiakas oikeasti näkee tuloksia tuotteiden käytöllä.

Sain ensimmäisen kosketuksen J.Mäki tuotteisiin viime keväänä, kun Bette boxin mukana tuli sarjan hiusnaamio. Rakastuin naamioon täysin, sillä se oli aivan uskomattoman tehokas! Alati kuivat hiukseni saivat upean kiillon ja siloisuuden naamiosta ja hius ei enää ollut kuiva vaan eloisa ja elastinen. Säästelin naamion rippeitä purkin pohjalla viimeiseen asti ja kirjoittelinkin tästä tuotteesta ylistävän arvion syyskuun roskapostauksessa, jonka näet täältä. Olikin ihan huippu juttu saada testiin muitakin merkin tuotteita, jotka esittelen teille seuraavaksi. Postauksen lopusta löytyy myös arvonta 😊
Olennainen osa oikeanlaista hiustenhoitoa on hiuksille sopiva shampoo ja hoitoaine. Koska kuivuuteen ja rasitukseen altistuvat hiukseni kaipaavat kikka kolmosia näyttääkseen hyvältä, testasin J.Mäen lääketieteellisen sarjan korjaavaa shampoota ja hoitoainetta, joka on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille. Pulloja on saatavissa sekä 300ml että isommassa 750ml jättipakkauksessa. Yhdessä tämä tehokaksikko ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa hiuksia.

Molemmat tuotteet sisältävät keratiinia, joka on pienikokoinen proteiini. Pienen koon ansiosta proteiinimolekyyli pääsee hiuksen sisään korjaamaan vaurioita. Keratiini kosteuttaa pitämällä nesteen hiuksen sisällä ja palauttaa joustavuuden sekä kiillon. Shampoossa ja hoitoaineessa on myös Panthenolia, joka on B5 vitamiini. Itse asiassa ainoa ihoon imeytyvä vitamiini. Panthenoli tekee hiuksen pinnasta sileän ja täyttää vaurioituneen hiuksen halkeamat ja vauriot. Lisäksi se vahvistaa hiusta tehden niistä jopa 10% paksummat samalla stimuloiden hiusten kasvua. Kuulostaa aika uskomattomalta. Lisäksi näissä tuotteissa on rypälesiemenöljyä ja macadamiaöljyä. Hoitoaineessa vielä näiden lisäksi argaani- ja saksanpähkinäöljyä. Tuotteissa on mieto mutta miellyttävä tuoksu. Hoitoaine on myös muuten mahdollista jättää hiuksiin. Sen voi halutessaan joko huuhdella tai levittää vain pieni määrä hiusten latvoihin ja jättää sen siihen vaikuttamaan ilman huuhtelua.

Voin kertoa, ettei tämä kaksikko oli mikään hölynpöly hiustuote. Olen nimittäin huomannut kuukauden säännöllisellä käytöllä, että hiukseni ovat oikeasti tuuheutuneet ja paksuuntuneet. Latvat ovat hiukan karheat, koska en ole leikannut hiuksia moneen kuukauteen, mutta muutoin hiukset on uskomattoman pehmeä ja kiiltävät. Kuivuus on tiessä ja hiukset eivät todellakaan ole pitkiin aikoihin voineet näin hyvin. Ne ovat myös kasvaneet niin vauhdilla, että hiustenleikkuuseen on varattava aika ihan pian. Toiseksi pesujen jälkeen hiukset tuntuu niin kevyiltä ja ilmavilta ettei uskoisikaan. Meillä oli käymässä vieraita hetki sitten ja hekin totesivat hiustenpesun jälkeen näiden tuotteiden olleen huippu laadukkaita. Täysin puolueeton sokkotesti tämä siis, koska en kysynyt mielipidettä vaan he itse sen suihkun jälkeen totesivat. Uskottavahan se on 😉

Tämä hiusnaamio ylsi jo aikaisemmin suosikikseni. Oli mahtava ilon päivä saada tuotetta uusi purkki, sillä harmittelin edellisen loppumista niin kovasti. Tässä se nyt kuitenkin on, maailman paras hiusnaamio. Aivan pieni määrä tuotetta riittää siloittamaan hiukset ja tekemään niistä kiiltävät ja ravitut. Purkki on siis todella todella riittoisa! Naamio sisältää myös keratiinia sekä runsaasti hoitavia öljyjä kuten argaani-, makadamia- ja pellavansiemenöljyä. Aivan loistava tuote ja sisältää myös anti-age yhdisteen.
Testailin myös J.Mäki Look Up sarjan hiuslakkaa sekä kiiltosuihketta. Look Up sarja eroaa J.Mäen lääkesarjasta siinä, että missä lääkesarja on kehitetty enemmän hiusten hoitoon niin Look Up keskittyy enemmän hiusten ulkonäköön. Pullot on kaikessa erilaisuudessaan aika tyylikäät tumman siniset ja etiketti kiertää vain aivan pullon alareunassa.
Hiuslakkaa on saatavilla kahta erilaista (kevyt pito ja vahva pito). Omani oli kevyt ja valitettavasti se olikin liian kevyt pitämään omia sortuvia aisoissa. Se oli kuitenkin hyvä siinä, ettei se tehnyt hiuksista tahmaisia eikä hiukset näyttäneet lainkaan siltä, että niihin olisi suihkittu hiuslakkaa. Lakka suojaa hiuksia kosteudelta ja pörröisyydeltä. Lakassa on myös panthenolia ja pellavasiemenuutetta, mikä tekee siitä ihanteellisen tuotteen juuri vaurioituneille hiuksille.

Tuotteen ainoa miinus tulee sen voimakkaasta hajusteesta. Monet lakat ovat nykyään aika maltillisen tuoksuisia ja itse herkkänenäisenä arvostan sitä suuresti. Minulla nimittäin tulee voimakkaista tuoksuista ihan oikeasti todella huono olo. Tässä lakassa oli todella voimakas tuoksu, joka jäi suihkutuksen jälkeen moneksi tunniksi leijailemaan hiuksiin ja siitä syystä en tätä pystynytkään kovin montaa kertaa käyttämään. Mikäli ei ole tuoksuille herkkä niin tämä tuote voisikin toimia oikein hyvin. Tosin itse ottaisin omille villeille kiharoille ensi kerralla sen vahvemmalla pidolla varustetun lakan.
Hius kiiltosuihke oli jännä tuote, sillä vastaavanlaista tuotetta en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt. Kiiltosuihke nimensä mukaisesti tekee hiuksista kiiltävät, mutta samalla se myös tasoittaa hiuksen pintaa. Suihke kosteuttaa ja poistaa hiuksista pörröisyyttä. Lisäksi se helpottaa kampausten muotoilua ja tekee hiuksista ilmavat. Kyllähän tämä mukavasti kiiltoa hiuksin antoi ja samalla myös teki hiuksista ilmavat. Kuitenkin kuten lakassa, niin myös tässä tuotteessa oli todella voimakas tuoksu joka kävi itsellä ikävästi nenään. Eikä se tuoksu olisi niin paljon haitannut, jos se olisi ollut vain suihkutusvaiheessa, mutta kun tuoksu leijaili nenään todella voimakkaasti vielä usean tunnin jälkeenkin, niin en pystynyt tätäkään pidempään käyttämään. Mutta kuten jo sanoin, niin mikäli tuoksut ei ole ongelma niin ihan hyvä tuoksu tässä sinällään on ja siihen tottuu nopeasti.

Yksi henkilökohtainen suosikkini on tämä J.Mäki keratiinivoide, jossa on aivan ihastuttava kookosen tai kaakaon (en koskaan erota näitä toisistaan) tuoksu. Keratiini on hiusten päärakenneaine, joka kuitenkin voi heikentyä liiallisesta käsittelystä tai iän myötä. Tämä keratiinivoide auttaa pitämään hiukset vahvoina ja suojaa niitä ulkoiselta rasitukselta kuten lämpökäsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Keratiini nopeuttaa hiusten kasvua sekä suojaa hiusta auringolta ja lämmöltä. Ja voi jestas, vaikutuksen kyllä huomaa. Hiukseni on kasvaneet viimeisen kuukauden aikana sellaista vauhtia ettei ole tosikaan. Mulla kasvaa hiukset yleensä todella hitaasti ja käynkin vuoden aikana leikkaamassa hiukset tyyliin kolme kertaa. Nyt minun on ihan pakko varata hiustenleikkausta, sillä hiukset ei ole aikoihin olleet näin pitkät. Samalla kun hiukset on saaneet hurjasti pituutta, niin ne on myös vahvistuneet eikä hius katkea enää niin helposti. Olen ihan huuli pyöreänä ihmetellyt tätä kehitystä. Voidetta ei tarvitse kuin levittää pieni määrä hiuksiin ja jättää se sinne vaikuttamaan. Hiukset voi muotoilla normaalisti tuotteen levityksen jälkeen.
J.Mäki Professional tuotteet ovat ihastuttaneet myös miestäni, joka ei enää suostu käyttämään mitään muuta hoitoainetta, kuin tätä J.Mäki korjaavaa hoitsikkaa. Vitsailinkin hänelle, että malttaa jättää minullekin vielä ainetta eikä yksin kuluta pulloa loppuun. Loistava tuote siis ja voin todella suositella etenkin näitä lääkesarjan tuotteita. Repair sarjan lisäksi löytyy omat tuotteet värjätyille hiuksille sekä tuuheutta kaipaaville. J.Mäki tuotteita on myynnissä heidän verkkokaupassaan täällä. Voit käydä sieltä kurkkimassa valikoimaa ja tilata omat tuotteet helposti kotiin. Tuotteita on myynnissä myös kampaamoissa ympäri Suomea. Nyt on mahtava tilaisuus saada hiussalonkituotteet kotiin. Rakastut varmasti, voin luvata.


ARVONTA

Yhteistyössä J.Mäki Professional kanssa sain luvan arpoa yhdelle teistä lukijoista vapaavalintaisen shampoon ja hoitoaineen heidän valikoimistaan. Valittavana on joku näistä neljästä vaihtoehdosta:

1. Look up
2. Korjaava
3. Värjätyt hiukset
4. Tuuheuttava

Arvonnan säännöt on seuraavat:

* Käy tutustumassa tuotteisiin ja kommentoi mikä neljästä vaihtoehdosta haluaisit itsellesi. Palkintoon kuuluu valitsemastasi setistä shampoo ja hoitoaine.

* Jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

* Lisäarvan saat seuraamalla blogiani bloggerissa, Blogit.fi sekä instagramissa (glitteri_addikti). Jokainen seuraaminen eri kanavassa on uusi arpa. Voit saada siis enintään neljä arpaa. Ilmoita kommentin yhteydessä monellako arvalla osallistus.

* Arvonta on auki sunnuntaihin 8.12 saakka. Arvon voittajan maanantaina ja otan häneen yhteyttä sähköpostilla. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa, arvon uuden voittajan. Palkinto postitetaan vain Suomeen.

Onnea arvontaan!
23 kommenttia on "J.Mäki Professional tuo hiussalongin kotiisi + jouluarvonta"
 1. Korjaavan sarjan shampoo ja hoitsikka ois kyllä tarpeen! ��

  elisajosefiina@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tuuheuttava sarja olisi mieluisin <3 Kolmella mukana (blogger ja blogit.fi)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Korjaava voisi olla mun hiuksille paras! Värjätyille sarjan hoitoainetta olen käyttänyt ja tykkäsin kyllä tuotteesta! :) Osallistun kahdella arvalla. mindinurmisto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo korjaava olisi varmasti omille hiuksilleni paras valinta :)
  Osallistun yhdellä arvalla.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Värjätyille hiuksille. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. miitu1975@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tuuheuttava shampoo ja hoitsikka. Yhdellä mukaan.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 7. Korjaava setti tulisi tarpeeseen.
  Neljällä arvalla mukaan.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen saanut Betessä tätä " 3. Värjätyt hiukset " - eli colour sarjaan kuuluvaa missä etiketit olivat pinkit. Tuote oli taivaallinen ja toimi niin hyvin, lisäksi tuoksu oli aivan ihana. Harmittavaa, että J. Mäen tuotteita ei vielä saa vaikka Sokokselta tai Kicksistä. Ostaisin varmasti!

  Yksi arpa, blogiseuraajana :) kosmetiikkakatri at geemail.com

  VastaaPoista
 9. Korjaava -sarja kuulostaa erittäin hyvältä ja mikä huippu juttu tuo uv -suoja onkaan! Mukana kahdella arvalla, seuraan Bloggerin kautta :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Korjaava setti tulisi tarpeeseen :) kahdella arvalla mukana (ig) riigxx@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Korjaava olisi itselleni paras vaihtoehto.
  Kolmella mukana (Blogger ja Insta.)
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 12. 2. Korjaava ois täydellinen mulle :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Värjätyille hiuksille :) 4 arvalla mukana.
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, voitto napsahti kohdallesi. Laitan sinulle viestiä :)

   Poista
 14. 4 arvalla mukana :) värjätyille hiuksille
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 15. 1. Look up ja mukaan 3 arvalla

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti korjaava vaalennetuille hiuksilleni :)
  Yhdellä arvalla mukana.
  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Korjaava. Blogger-lukijana mukaan kahdella arvalla!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tuuheuttava. Mukaan kahdella arvalla =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tuuheuttava sarja tuo kaipaamani runsautta hiuksiini.

  VastaaPoista
 21. Onkohan tämä yritys vielä olemassa? Tilasin tuotteita. Rahat meni, mutta tuotteita ei tullut eikä puhelinnumero ole käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aspaan yhteydessä ja sieltä vastattiin, että tilauksien käsittelyssä on ollut viivettä mutta nyt kaikki tilaukset on lähetetty. Toivottavasti olet oman tilauksesi jo saanut :)

   Poista