keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Kuivan ja akne ihon hoito, mikä oikeasti on auttanut? + arvonta

* tuotteet saatu Hyvänolonmaailma



Tänään puhutaan vähän ihonhoidosta. Monia teitä lukijoitakin ihonhoito mietityttää ja kosmetiikan yltäkylläisyydessä voi oikeasti olla todella vaikea tehdä hyviä löytöjä, jotka oikeasti auttavat ja sopivat omalle iholle. Varsinkin talvella monella iho kuivuu kuivasta ja kylmästä ilmasta ja sitten ihmetellään, kun meikki kasvoilla ei näytä hyvältä ja myös kuivan ihon kiristely tuntuu epämukavalta.

Olen ennenkin hehkuttanut Bio2you tuotteita, sillä testasin joskus alkuvuodesta merkin hiusnaamiota, joka oli aivan ihastuttava ja teki ihmeitä kuiville hiuksilleni. Nyt testasin kahta erilaista Bio2you kasvotuotetta ja kyllä, voin todellakin jatkaa tämän merkin puolesta liputtamista. Sarjan ihonhoitotuotteet pohjautuvat tyrnin voimaan, sillä tyrnissä on yli 190 bioaktiivista ainetta mikä tekee siitä aivan loistavan luonnon oman superfoodin iholle. Nämä 190 bioaktiivista hoitavaa ainetta löytyy kaikista Bio2you tuotteista, minkä lisäksi tuotteisiin ei ole lisätty eteerisiä öljyjä vaan näissä ihonhoitotuotteissa on mieto hypoallerginen tuoksu, joka vähentää allergisia reaktioita.




Tänä syksynä olen monta kertaa tarttunut tähän Bio2you herkän ihon ravitsevaan ja rauhoittavaan kasvonaamioon. Kasvonaamiossa vaikuttavana raaka-aineena on hartsi, joka tunnetaan myös "Lohikäärmepuun verenä". Hurjalta kuulostava nimi, mutta sitä ei kannata pelästyä, koska hartsi on varsin antioksidanttipitoinen sisältäen monia biologisesti aktiivisia aineita, jotka hoitavat ihoasi. Tutkimuksissa on mm. todettu, että hartsi nopeuttaa haavojen paranemista ja sopii erityisesti herkälle ongelmaiholle. Se nimittäin tasoittaa punoitusta ja kosteuttaa todella tehokkaasti.

Voiteen sisältäm panthenoli (B5-vitamiini) tehostaa kosteudensitomiskykyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Koska myös panthenoli tehostaa haavojen paranemista ja ehkäisee ihotulehduksia, voide on super tuote juuri akneiholle ja muutoin herkästi reagoivalle iholle. Tuote on tuhtia ja paksuhko voide "sulaa" ihon lämmöstä hiukan öljymäiseksi, joten tämä tuote on todella sopiva käyttöön talvella. Kesällä voide on liian tuhti omaan makuuni, mutta etenkin nyt kylmillä säillä olen saanut tästä todella paljon helpotusta kuivan ihon ongelmiin. Naamio levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa. Vaikutusajan jälkeen ylimääräinen iholle jäänyt naamio voidaan pyyhkiä paperilla pois tai hieroa kasvoille. Naamio suositellaan jätettäväksi iholle yön ajaksi, jotta tehoaineet pääsevät kunnolla vaikuttamaan.

Olen kertonut teille aknestani, joka varsinkin kesällä ja alkusyksystä oli välillä todella pahana. Nyt on kuitenkin tapahtunut loistava käänne ja poskilla on enää vain muutamia näkyviä röpylöitä ja suurin osa aknearvistakin on jo parantunut. Luulen, että syitä aknen paranemiseen on monia, koska olen tehnyt kaikkeni tämän iho-ongelman selättämiseksi. Päällimmäisenä uskon, että paranemista on nopeuttanut kasvohoidot, joissa ihon epäpuhtauksia on poistettu mekaanisesti ja kemiallisesti. Sen lisäksi käytän päivittäin salisyylihappoa, en pese kasvoja liian pesevillä tuotteilla, kuorin maltillisesti ja käytän sekä etananlimaa että näitä Bio2you tuotteita, jotka nopeuttavat arpien ja haavojen parantumista. Hoito alkaa vihdoin näkyä ja olen tästä todella onnellinen. Toivon, että tällä menolla keväällä ihoni on ehkä vihdoin palautunut entiselleen.




Toinen testaamani tuote oli Bio2you ravitseva 24h tyrnivoide, joka sisältää paljon antioksidantteja. Voide suojaa, hoitaa ja rauhoittaa. Tykkään todella paljon tämän voiteen täyteläisestä koostumuksesta joka imeytyy heti välittömästi ja pehmentää sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide on sen verran tuhtia, että käytän tätä pääasiallisesti vain yövoiteena, mutta mikää ei estä käyttämästä tätä myös päivävoiteena. Voiteen tyrniöljy parantaa ihon mikroverenkiertoa ja kosteuttaa. Lisäksi voiteessa on korjaavia ja rauhoittavia yrttejä. Ja koska voiteessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia, se sopii myös vegaaneille.

Voiteen aktiivisina ainesosina toimii mm. auringonkukkaöljy, joka sisältää lukuisia vitamiineja. Aloe vera taas nopeuttaa solujen uusiutumista ja paranemista. Aloe vera tunnetaa erityisen kosteuttavana ainesosana ja se sopii herkälle iholle. Epäpuhtaalla iholla aloe vera ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. Ja tottakai myös tästä voiteesta löytyy tyrniä ja pantenolia, joista jo edellä hiukan kerroinkin. Tykkään molempien tuotteiden miedosta mutta herkullisesta tuoksusta. Ja erittäin mieluinen tämä voide on siksi, että se oikeasti saa ihon hetkessä pehmeäksi ilman lähmäistä tai rasvaista kelmua iholla. Voide suorastaan hulahtaa ihoon, mikä on aivan ihanaa.

Tyylikäs pumppopullo on myös hygieninen käyttää, sillä voide pysyy bakteereilta suojassa. Ja mikä hauskinta, pullossa pohja nousee käytön mukaan ylemmäs, joten koko ajan näkee miten paljon tuotetta on vielä jäljellä. Minusta on aina kiinnostava seurata käytön etenemistä, jo ihan siitäkin syystä että tietää ennakoida ja ostaa uuden tuotteen, kun vanha alkaa olla loppumaisillaan. Minusta ihan jokaisessa pullossa saisi olla tällainen mekanismi.




Ai että mä tykkään näistä Bio2you tuotteista. Näissä on tyylikäs yksinkertainen ulkoasu ja itse tuotteet ovat täyttä kultaa. Ne ovat tehneet lyhyessä ajassa ihmeitä iholleni, eikä minun ole tarvinut lainkaan kärsiä kuivasta kiristelevästä ihosta koko pitkän syksyn aikana. Myös aknearvet ovat parantuneet odotettua nopeammin ja hoitavat raaka-aineet ovat saaneet ihon hehkumaan ja voimaan hyvin. Bio2you hiustuotteiden lisäksi voin siis nyt myös suositella ihonhoitotuotteita. Brändin tuotteita on saatavilla Life myymälöistä kautta maan sekä Life verkkokaupasta. Erityisesti herkälle iholle tässä on todella loistava ihonhoitosarja! Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin voiton puolella ollaan jo.




ARVONTA

Joulun kunniaksi pistetään vielä käyntiin arvonta, jotta yksi teistä voi voittaa testattavaksi näitä ihania Bio2you tuotteita. Bio2you sarjaan kuuluu ihania tuotteita, kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Palkintona voittaja saa valita kaksi mieleistään tuotetta Bio2you valikoimasta. Pääset katsomaan koko tuotevalikoiman brändin sivuilta täältä.

✦ Käy valitsemassa kaksi tuotetta, jotka haluaisit itsellesi voittaa. Kommentoi alle valitsemasi tuotteet ja jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköposti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla arvonnan päätyttyä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa, arvon uuden voittajan.

✦ Arvonta auki vain sunnuntaihin 15.12 saakka, jotta palkinto ehtii voittajalle vielä jouluksi.

✦ Lisäarvan saat kun seuraat minua instagramissa (@glitteri_addikti), blogit.fi tai bloggerlukijana. Yhteensä mahdollista saada siis 4 arpaa, ilmoita kuinka monella arvalla osallistut.


Onnea arvontaan!


19 kommenttia on "Kuivan ja akne ihon hoito, mikä oikeasti on auttanut? + arvonta"
  1. Manuka Manuka kasvovesisuihke ja Smoothin eye contour cream :)
    Osallistun yhdellä arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. NUTRITIVE SEABUCKTHORN CREAM WITH PANTHENOL RAVITSEVA 24H TYRNIVOIDE PANTENOLILLA 50 ML PUMPPUPULLO ja MICELLAR WATER WITH PANTHENOL MISELLIVESI 100 ML SUIHKEPULLO, KAIKILLE IHOTYYPEILLE MYÖS SILMÄMEIKIN POISTOON JOPA EXTRAHERKILLE SILMILLE.
    Neljällä arvalla mukaaan.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  3. NUTRITIVE SEABUCKTHORN CREAM WITH PANTHENOL RAVITSEVA 24H TYRNIVOIDE PANTENOLILLA
    SEABUCKTHORN FACIAL CLEANSER KASVOJENPUHDISTUSEMULSIO

    Mukana neljällä arvalla :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tyrni silmänympärysvoide ja hehkunaamio.
    Kolmella arvalla mukana (insta ja blogger.)
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Facemist Manuka sekä Oil
    tarja.nevala10@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Manuka facemist ja seabuckthorn cream :)
    Kahdella arvalla mukana, blogit.fissä seuraan.

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  8. ANTI-AGEING DAY & NIGHT SEABUCKTHORN CREAM 24H ANTI-AGEING 24 H TYRNIVOIDE & NTI-AGEING DAY & NIGHT SEABUCKTHORN CREAM 24H ANTI-AGEING 24 H TYRNIVOIDE
    Näitä testaisin mielelläni.

    Neljällä arvalla mukana :)


    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon, voitto osui sinulle! :) Laitan sinulle viestiä

      Poista
  9. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerissa. Valintani olisi tuo tyrnivoide sekä smoothing eye contour cream tyrni-silmänympärysvoide. kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Day&Night Seabuckthorn Face cream ja puhdistava aktiivihiilinaamio. Yhdellä arvalla mukana.

    Vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Anti-ageing Face serum natural korjaava seerumi ja Anti-ageing Day and Night tyrnivoide. Bloggerlukijana mukaan kahdella arvalla!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  13. Cream with Panthenol ravitseva 24h tyrnivoide ja Misellar water misellivesi
    Neljällä arvalla mukana.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  14. FACE, BODY, HAIR OIL ALL IN ONE ÖLJYSEKOITUS KASVOILLE, VARTALOLLE JA HIUKSILLE 100 ML, SUIHKEPULLO JA FACE MIST MANUKA MANUKA KASVOVESISUIHKE 100 ML HERKÄLLE IHOLLE.
    Mukana 3 arvalla :).
    sinttu74@outlook.com

    VastaaPoista
  15. Aktiivihiilinaamio ja Tyrnisilmänympärysvoide. :) Mukana 3 arvalla :) suzuzi971@gmail.com

    VastaaPoista
  16. NUTRITIVE SEABUCKTHORN CREAM WITH PANTHENOL RAVITSEVA 24H TYRNIVOIDE PANTENOLILLA 50 ML PUMPPUPULLO

    SEABUCKTHORN FACE SCURB TYRNI-KASVOJEN KUORINTAVOIDE, 75 ML TUUBI, KAIKILLE IHOTYYPEILLE

    Kolmella arvalla mukana (olen Instagram-seuraaja ja Blogger-lukija).
    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  17. Näistä en ole kuullutkaan, mutta itse aion hieman selailla apteekin nettisivuja, josko sieltä löytyisi jotain. Varmasti tuo aloe vera on hyvä lisä ihotuotteisiin, auttaa ihon uusiutumisessa. Arvonnan suhteen olen hieman myöhään liikkeellä, mutta mukava lukea kokemuksia eri tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloe vera on ihan huippu juttu ihan moneen vaivaa. Auttaa auringonpolttamiin, kuivaan ihoon, hilseilyyn ja oikeastaan melkein mihin vaan. Suosittelen testaamaan :)

      Poista