torstai 19. joulukuuta 2019

Joulun suosikki huulipunat x 4

* sisältää mainoslinkkejäHui, joko saa alkaa laskemaan öitä jouluaattoon!?

Vaikka olenkin kesän lapsi, niin joulua odotan silti joka vuosi yhtä suurella riemulla. On ihana päästä rauhoittumaan, syödä hyvin, rentoutua arjen pyörityksestä ja ollan itselle läheisten ihmisten ympäröimänä. Jouluaaton perinteisiin monella kuuluu joulusauna ja sen jälkeen laittaudutaan jouluillalliselle. Huulipunat kuuluu minulla olennaisena osana joulumeikkiä ja esittelenkin teille tämän hetken suosikki joulupunat.

Tottahan joulupuna suosikeista tulee löytyä klassinen kirkas punainen. Kaikissa jouluelokuvissakin taitaa pääosan naishenkilöllä olla tämän tyylistä klassista punaa huulissa. Ja onhan sävy ihana sopien yhteen tonttuhatun kanssa. Sain tämän Manna Kadarin Liplocked priming gloss stain nestemäisen huulipunan tämän joulun ThePipbox kalenterista sävyssä Siren ja rakastuin tähän heti. Puna sisältää primerin, varsin kauniin pigmentin sekä kosteuttavia ainesosia. Puna on itse asiassa todella hämmentävä, sillä se tuntuu levittäessä aivan huulikiillolta, mutta puna asettuukin huulille tosi kauniisti ja tavallaan vähän "jämähtää" siihen vaikkakin puna edelleen huulilla näyttää huulikiillolta. Primerin ansiosta puna pysyy huulilla tosi hyvin ja huuli tuntuma on hiukan öljymäinen, mutta ei kuitenkaan liukas. Ihastuttava tuote ja sävy on niin kaunis jouluinen! Tuotetta ei taida Suomessa olla missään suoraan myynnissä, mutta Manna Kadarin omilta sivuilta sitä saa tilattua 24$ hintaan.

Jos kaipaa hiukan hillitympää klassista punaa, joka jättää huulille mattaisen pinnan, niin tämä Laveran Matt'n Stay lips sävyssä Matt'n red huulipunakynä on täydellinen! Sävy on kirkkaan punainen, mutta aavistuksen tummempi kuin ylempänä esittelemäni Manna Kadarin puna. Kynä on vahamainen ja jättää heti levittäessä mattaisen pinnan huulille, mutta vahamainen koostumus ei kuitenkaan kuivata huulia. Tässä punassa on parasta se, että käyttö on niin helppoa. Väri pysyy huulilla täydellisesti eikä lähde karkailemaan huulien yli toisin kuin monet vähän kosteammat punat tahtovat helposti tehdä. Turvallinen valinta jouluruokailun yhteyteen. Kynän hinta on noin 14€ ja saatavilla mm. NHS.fi sekä Sokos myymälöistä.
* tuote saatu

Jos tykkää enemmän tummemmasta punasta, niin suosittelen tätä Ciate Londonin glitter flip liquid lipstick sävyssä Infamous. Rakastan tätä nestemäistä punaa, joka kuivahtaa huulille kauniiksi rustiikkisen punaiseksi. Puna sisältää myös glitteriä, joka näkyy kauniina kimalteena huulilla. Huulia yhteen hieroessa kimalteen pitäisi muuttua metalliseksi, mutta sellaista en itse ole huomannut. Tämä puna pysyy huulilla muuten todella hyvin. Olen monet kerrat syönyt tämän kanssa varsin onnistuneesti, sillä ruokailun jälkeen puna on edelleen paikallaan lähes virheettömänä. Täydellistä! Tätä huulipunaa ei kuitenkaan kannata levittää huulille yhtä kerrosta enempää. Kuivuessa puna nimittäin karkaa huulien juonteisiin ja saa ne näyttämään koppuraisilta. Tätä ongelmaa ei ole, jos punaa levittää vain yhden kevyen kerroksen, joka sekin peittää huulet jo täydellisesti ja antaa kauniin tumman sävyn. Huulipunaa on saatavilla Lookfantasticilta ja näyttää juuri nyt olevan hyvässä tarjouksessa täällä hintaan 14,50€.


Kaikille ei sovi kirkas punainen väri, joten haluan suositella myös yhtä hillitympää punaa. Tämä kaunis korallinen Estee Lauder Pure Color high-end huulipuna sävyssä Dynamic sopii myös hillitympään tyyliin ja saa huulesi näyttämään täyteläisiltä. Puna kosteuttaa ja sävy sulautuu täydellisesti huuliin. Kaunis sävy sopii kaikille ihotyypeille, sillä se on aika lähellä huulten omaa sävyä. Tykkään tässä punassa erityisesti siitä, että kevyesti laittamalla saa huuliin hiukan säyvä, mutta huulet ei varsinaisesti näytä meikatuilta. Enemmän kerrostamalla saa kuitenkin kauniin väriset täyteläiset korallihuulet. Ja tämä puna ei todellakaan kuivata, joten sopii hyvin kuivahuulisille. Pieni miinus tulee siitä, että puna lähtee helposti karkailemaan huulten yli jos sitä laittaa runsaalla kädellä ilman rajausta. Maltillisella määrällä ongelmia ei tule. Puna on hiukan hintavampi ja sitä on saatavilla mm. Kicksiltä ja Sokokselta 39€ hintaan.

Kaunis puna saa kasvot loistamaan ja viimeistelee juhlalookin. Hillityn silmämeikin kanssa huulipuna tuo kasvoihin eloa. Toisaalta punalla saa korostettua huulien muotoa ja ohuet huulet saa punalla "huijattua" hiukan pulleammaksi. Minusta punainen huulipuna on erottamaton osa joulumeikkiä. Saa nähdä mikä puna päätyy tänä jouluna huulilleni.


Kuuluuko teillä joulumeikkiin huulipuna? Mikä näistä neljästä punasta olisi sinun suosikkisi?
4 kommenttia on "Joulun suosikki huulipunat x 4"
 1. Kivoja puna vaihtoehtoja! Mä en oo itse punaisen punan ystävä, siis itselläni mutta tuo Ciate Londonin sävy vois olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciaten puna on näistä tosiaan hiukan erilainen sen sisältämän glitterin ja tummemman sävyn takia, mutta oikein kaunis puna silti :)

   Poista
 2. Toi Manna Kadarin puna vaikuttaa ihan tosi hyvältä! Kiitos myös muistutuksesta! Olin täysin unohtanut, et mullakin on noita Glitter Flip punia, olin niin pettynyt siihen, ettei niistä saanutkaan kunnolla glitteriä esille, et ihan unohdin, että voisihan niitä kuitenkin muuten käyttää. :D Toivottavasti eivät ole vielä pilaantuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manna Kadarin puna on harvinaislaatuisen erinomainen vaikka brändi noin muuten ei kyllä kovin loistavia tuotteita markkinoilla myy.

   Kaivelehan glitter flipit jemmoista. Sopii loistavasti vaikka uuden vuoden menoihin 😉

   Poista