maanantai 13. huhtikuuta 2020

Boxyluxe maaliskuu 2020Maaliskuun Boxyluxen saapuminen kesti yllättävän pitkään ja sain boksini vasta huhtikuun alkupuolella. Paketin seurannasta huomasin, että paketti oli lähetetty Tokion kautta ja näin ollen se oli seikkaillut maailmalla vähän pidemmän reitin kuin normaalisti. Luulen, että tämä johtui koronasta, sillä lentokenttiä on suljettu ja näin ollen pakettikin on seikkaillut Tokiossa. Yleensä paketti nimittäin lähetetään Losista ja se on tullu Suomeen alta parissa viikossa. Pääasia kuitenkin, että lähetys saapui, mutta luulen että seuraavienkin kuukausien lähetykset viipyilevät matkalla tavallista pidempään. Ei siis kannata hätääntyä, jos lähetystä ei ala muutaman viikon sisällä kuulumaan.

Yleensä odotan boxyluxen saapumista todella innolla, sillä sisältö on aina tähän saakka ollut aivan super hyvä. Tällä kertaa lähetystä avatessa sain kuitenkin pettyä todella pahasti ja aloinkin miettimään haluanko enää tilata luxe versiota. Se kun kuitenkin maksaa sen 50$ ja jos sisältö ei ole rahojen arvoinen niin tuo hinta alkaa olla jo kipurajoilla haluaako lähetyksestä maksaa niin paljon ja vielä postikulut siihen päälle. Onneksi boksista löytyi kuitenkin muutama tosi kivakin tuote. Harmillisesti tuoteselostekortti oli boksista unohtunut, joten tällä kertaa en merkkaile tuotteiden arvoja postaukseen.
Ensimmäinen pettymys oli tämä Sutran minikoinen kiharrinrauta. Jenkeissä on erimalliset pistokkeet kuin Suomessa, joten ilman adapteria sähkölaitteita ei voi täällä meillä käyttää. Olen kerran aikaisemminkin saanut Boxycharmista suoristusraudan, joka jäi vaille käyttöä, koska en vaan jaksa säätää minkään adapterin kanssa kun helpommalla saa ihan kaupasta normaali pistokkeella toimivan suoristusraudan. Harmillinen sattuma että tämä kiharrin osui kohdalleni, mutta ei voi mitään.
Boksissa oli myös invisibobblen pakkaus ponnareita, jotka ei vahingoita hiuksia. Tämä kolmen ponnarin setti oli 8 dollarin arvoinen, joten aika mitätön ottaen huomioon, että kyseessä on luxe boksi, jonka tuotteet pitäisi olla arvoltaan aika korkeita ja kiinnostavia. Ponnarit ei nyt ensimmäisenä tule mulla mieleen luxe boksin tuotteena, joten pieni pettymys oli tämäkin. Ponnarit itsessään ovat hyviä ja mulla näitä onkin käytössä useampia jo vuosien varrelta. Käyttöön tulee varmasti, mutta olisin odottanut jotain vähän kiinnostavampaa tuotetta.
Narsin huulipuna pigementistä oli aluksi todella innoissaan, koska mulla ei olekaan mitään brändin tuotteita vielä testissä ollut vaikka paljon hyvää olen niistä kuullut. Harmillisesti sävy ei tällä kertaa osunut, sillä puna oli hiukan violettiin taittava punainen, jolla saa vähän gootti vibat eli puna sopii paremmin halloween meikkiin kuin minulla jokapäiväiseen käyttöön. Testasin tätä huulille ja applikaattorin mukana tulee punaa aika paljon kerralla, jolloin tasainen ja tarkka levittäminen on vähän haastavaa. Puna kuitenkin kuivahtaa hyvin nopeasti ja pysyy kohtuu hyvin.
Becca on noussut yhdeksi mun suosikki brändeistä. Olen muutamia heidän tuotteitaan testannut ja tykännyt ihan jokaisesta. Nyt sain kokelmiini Beccan blow glaze sticking eli puikkomuodossa olevan highlighterin. Tässä olikin kaunis mutta maltillinen kuulto, joka ei kuitenkaan näytä iholla rasvaiselta, kuten monet muut puikko highlighterit tekevät. Tämä jää käyttöön ehdottomasti!
Tämä kaksikko sai aikaan minussa vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Sol Janeiron kehuttu vartalovoide kaksikko ilahdutti sinänsä kovasti, sillä Coco cabana creamista tykkäsin kovasti ja olen halunnut jo pitkään testata myös Brazilian bum bum creamia. Suureksi ihmetykseksi purnukat olivat minikokoisia, mitä en todellakaan ymmärrä, sillä vähintäänkin Luxe versiossa olettaisi tuotteiden olevan täysikokoisia. Toiseksi olen jo kerran Boxycharmin mukana saanut täysikokoisen Coco cabana creamin, joten olisin ottanut mieluummin vaikka täysikokoisena ainoastaan tuo Bum bum creamin kuin molemmat tuubit mini kokoisina. Molemmat voiteet tulee kuitenkin kyllä ilolla käytettyä ja rakastan varsinkin tuota bum bum creamin tuoksua.
Boxycharm on alkanut viime aikoina myös lisäämään bokseihin muita kuin kauneustuotteita. Tästä muutoksesta en ole turhan innoissani, koska itseäni ei ainakaan kiinnosta saada sateenvarjoja tai juomapulloja kauneusboksista. Maaliskuun luxe boksiini oli laitettu Bombshell bakerin kultaiset metalliset pillit sekä pillien pesuun tarkoitettu pieni harja. Ihan hauska idea sinänsä ja monikäyttöiset pillit ovat todellakin tämän päivän ekologinen juttu. Mutta... En koe tarvitsevani tällaisia pillejä ja olisin niin paljon mieluummin ottanut näiden tilalla ihan jonkun kauneustuotteen, mutta toki nyt kun nämä sain niin käyttöön tulevat ehkä jossain tilanteessa. Voitte kuitenkin kuvitella että muutaman jo aikaisemman tuotteen kohdalla koettu pettymys vain lisääntyi, kun kaivelin nämä pillit esiin pakkauksesta. Toivottavasti ei tule nyt tavaksi Boxycharmilta lähetellä näitä lifestyle tuotteita boksien mukana.

Boxycharm oli kehittänyt maaliskuun boksia varten itse oman luomiväripaletin, joka osoittautuikin yllättävän kivaksi. Sävyt on todella kivat ja monipuoliset ja muutama väripilkku sekä glitterisävy tuovat palettiin mielenkiintoa ja vivahteikuutta. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä palettia ihan joka päivä arkena ja myös erikois tilanteissa. Tämä yllätti positiivisesti ja lähtee pian testiin. Erityisesti sävyt charmer ja swipe up oli omia suosikkeja tässä paletissa.
Boksin ehdoton helmi oli tämä Pmd värisevä kasvoharja, joka toimii samalla idealla kuin Foreo Luna kasvoharjat. Laite toimii paristolla ja siinä on neljä eri värinätoimintoa. Harjan toisella puolella on nystyrät, jotka on tarkoitettu kasvojen puhdistamiseen ja toisella puolella aaltomaisia kuvioita, jotka on tarkoitettu seerumin levittämiseen. Pidän harjan muotoilusta, sillä pitkän varren avulla harjaa on helppo käyttää myös suihkussa. Mutoilu on erkonominen ja laitteen ulkonäkö muutenkin miellyttää silmää. Värinä toiminto on melko voimakas, mutta itse pidän siitä kovasti. Foreo harja on ollut ahkerassa käytössä, joten kiva testata huomaanko jotain ero tämän toisen harjan käytöllä. Isoin ero Foreo laitteeseen on muotoilu, mutta myös se, että Foreo sammuu parin minuutin jälkeen itsestään. Tämä Pmd laite sammuu nappia painamalla, joten kasvohieronnasta voi nauttia ihan niin kauan kuin itse haluaa.


Maaliskuun Boxuluxe ei missään nimessä ollut paras mahdollinen boksi, mutta muutama oikein positiivinen yllätys teki boksista kuitenkin ihan kivan. Huhtikuun boksilta odotan kuitenkin jotain paljon enemmän, joten nähtäväksi jää mitä tuotteita sieltä minulle valikoituu.
Jos Boxycharmin tilaus kiinnostaa, niin tilaamaan pääset täältä.

Mitä ajatuksia heräsi boksin sisällöstä?

14 kommenttia on "Boxyluxe maaliskuu 2020"
 1. Ooh tuo kasvoharja vaikuttaa hyvältä. Ymmärrän kyllä pettymyksesi, sillä moni tuote tuosta boksista olisi tuottanut itsellekin sellaisen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvoharja on osoittautunut aivan ihanaksi! Onneksi muutama tuote boksissa silti vakuutti :)

   Poista
 2. Voi ei, sulla kävi kyllä tosi huono tuuri tän boksin kanssa! Tähän versioon olisin itsekin ollut hyvin pettnyt :/ Invisibobblet on kyllä ihan hyviä, mutta mun mielestä kans tosi tylsä valinta tällaiseen kauneusboksiin.. Etenkin kun Luxelta odottaa aina tosi paljon ja niitä arvokkaampia tuotteita. Ja tuo kiharrin on myös tosi meh enkä sellaista mielellään haluaisi saada, vaikka siinä ihan oikeanlainen pistoke olisikin. Muutenkin jännää, kuinka usein Boxyissa on näitä kaikenlaisia hiustenmuotoiluvälineitä. Jostain keskustelupalstalta luin, että monet jenkkitilaajatkin alkavat olemaan kyllästyneitä niihin.

  Beccan highlighter vaikuttaa tosi kivalta ja itse tykkäsin tuosta Boxycharmin paletista tosi paljon :) Mua kans harmittaa noiden Sol de Janeiron tuotteiden koot ja olen samaa mieltä siitä, että olisin mieluummin ottanut vaikka toisesta versiosta ison pakkauksen kuin kummastakin pienet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, Luxelta todellakin odottaa paljon enemmän joten kyllä tämä aika karvaan pettymyksen tuotti :( Kesäkuun spoilerit luxesta näyttää kuitenkin sen verran hyvältä, että ehkä en vielä lopeta tilausta kuitenkaan.
   Boxycharm on tosiaan aika usein lähettänyt noita hiustenmuotoiluvälineitä. Toivottavasti rauhoittuisivat niiden kanssa jo :D

   Poista
 3. Mulle taas juomapillit olis oikein mieluisa, kun käytöän Jeffreen vastaavia joka päivä oikeastaan. Mun Boxy odottelee vielä Shipitolla - lähetytän kaikki kerralla sitten kun tilanne tästä vähän aukenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilleissä sinänsä ei ollut mitään vikaa, mutta on hassua saada näitä lifestyle tuotteita kauneusboksista :D

   Poista
 4. Tosi kiva sisältö. Toi kasvoharja on ehdottomasti mielenkiintoisen. Joskus löysin jostain blogista kans jonkun vastaavan, hintaa noin 15 euroa. Harmikseni en muista edes minkä merkkinen tai että kenen blogi :( Koska Foreo on aivan liian kallis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kasvoharjoja on alkanut juu tulla markkinoille monilta brändeiltä ja huomattavasti huokeampaan hintaan kuin Foreon monen sadan euron laitteet. Ihan hyvin ajaa asiansa varmasti myös ne vähän edullisemmat kasvoharjat :)

   Poista
 5. Ymmärrän kyllä hyvin miksi tää boksi oli sulle enemmän tai vähemmän pettymys, niin se olisi ollut mullekin tohon hintaan :/ Tää ei jotenkin mun mielestä edes tunnu BoxyLuxelta, vaikka tavaraa toki oli enemmän kuin perusbokseissa. Määrä ei kuitenkaan nyt mun mielestä korvaa laatua. Kurjaa että sä sait ton kihartimen, kun vaihtoehtona oli vissiin mm. Tarten luomiväripaletti. Ihanaa, että toi kasvoharja kuitenkin oli sulle noin mieluinen<3 :)

  Mun maaliskuun Boxycharm sekä Ipsy Plus on nyt molemmat jumittaneet Losissa kohta kuukauden. Seuranta ei oo päivittynyt mihinkään neljään viikkoon ja mielenkiinnolla odotan miten käy huhtikuun pakettien. Tai no, huhtikuun Boxycharmin saan viimeistään ensi viikon alussa, kun otin sille hieman kalliimman toimituksen, mutta Ipsy Plussan sisältö oli sen verran huono, ettei välttämättä haittaa vaikken sitä edes saisi :'D Ne maaliskuun boksit kuitenkin haluaisin ja täytyy toivoa parasta, että ne sieltä vielä lähtee liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli ihan just sellainen fiilis, että tässä on vaan boksiin heitetty kaikkea tavaraa sen kummemmin miettimättä mikä boksin arvo on tai miltä tuotteet näyttää yhdessä. En mäkään tätä boksia siksi tilaa että saisin vain paljon tavaraa vaan nimenomaan laadukkaampaa sisältöä ja arvokkaampia tuotteita. Tarten luomiväripaletin mäkin olisin niin kovasti halunnut :'(

   Oho, onpas jännä että paketit on jumittaneet sulla... Planet expressinkö kautta lähetit tilaukset? Eiköhän ne boksit aikanaan tule. Koronan takia varmasti ruuhkautunut myös postiliikenne.

   Poista
 6. Miulla ei näy tästä tekstistä kuin aloituskuva, muissa on harmaa ympyrä jossa keskellä valkoinen viiva :S Täytyy sanoa, että Janita/Vadelmamurusia sai kyllä todella paljon paremman boksin!

  Toivottavasti itselleni ei tule perusboksin mukana oheistuotteita, kun maaliskuussa sielläkin listassa oli mm. korvakorut, joilla en tee mitään :D Ja nuo sähkölaitteet ei kiinnosta myöskään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vinkkasit, kuvaongelma on nyt ehkä korjattu? En tiedä miksi bloggeri on viime aikoina herjannut usein näiden kuvien lataamisen kanssa...

   No just, katsoin itsekin että oli tarjolla korvakoruja. Toivottavasti eivät ota tavaksi lähetellä tuollaista rompetta koska itse harkitsen siinä tapauksessa kovasti tilauksen jatkoa.

   Poista
 7. Ihana boksi! Tuo paletti on tosi kiva myös :)

  Nuo Rio Janeiro -tuotteet on melko kalliita ja täysikokoinen purkki suomessa taitaa olla 40-50 euron luokkaa, olisin tosi iloinen jo noista testereistä. Mulla on vielä oma avaamatta, tuoksu on mahtava ja jos joskus vaan saan varastot tyhjiksi voisin siirtyä pelkästään tuota käyttämään loppuelämäkseni sillä tuote on huippuhyvä!

  Itselläni on matkustelua varten universaali pistokeadapteri minkä voi verkkokaupasta ostaa 20-25 euron hintaan, että omat laitteet toimii ulkomailla -mutta tuskimpa alat jenkeistä tilaamaan vastaavaa noille tuotteille. Ellet sitten säästä niitä sitä varten kun menet kerran elämässä jenkkilään.. ehkä joku ostaisi kirppikseltä jos ei ole tarvetta. Olisipa suomessa semmonen tilaus missä saisi minisuoristusraudan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rio Janeiron voiteet on kyllä hintavia, mutta mieluummin olisin ottanut yhden ja ison kuin kaksi ja pientä purkkia. Jotenkin turhauttaa tommoset testeri kokoiset näissä bokseissa kun ei niistä kovin pitkäksi aikaa käytettävää riitä.

   Adapteri multakin löytyy kotoa mutta en normi arjessa jaksa sellaisen kanssa alkaa leikkimään. Minisuoristin ihan suomalaisella pistokkeella tosin olisi kyllä kätevä :)

   Poista