lauantai 11. huhtikuuta 2020

Jalkojen kauneusrituaali kotioloissa

* tuote saatu Maybeauty.fiIhanaa ja aurinkoista pääsiäistä!

Viimeiset viikot on ollut niin aurinkoista ja lämmintä, että täällä yksi optimistinen kesän odottaja alkaa jo pikku hiljaa valmistautua rantakauteen. Okei, rantsukeleihin on vielä hetki aikaa, mutta huomaan jo muutoksia jokapäiväisissä kauneusrituaaleissa. Talven tuhdit kasvovoiteet on vaihtuneet kevyempiin ja heleyttäviin hoitotuotteisiin ja olen aisteittain siirtynyt myös testailemaan itseruskettavia, kosteuttavia vartalovoiteita ja viimeisimpänä myös kuorivaa jalkanaamiota.

Jaloista tulee harvemmin pidettyä huolta, ainakin itse olen todella laiska jalkojen rasvaaja ja jalkoihin tulee talvisin muutenkin kiinnitettyä melko vähän huomiota. Ja miksi suotta, kun koko pitkän talvijakson jalat on piilossa monien lämpökerrastojen alla. Kesän lähestyessä kuitenkin villasukat heitetään nurkkaan ja kaivetaan balleriinat ja sandaalit esiin kaapista. Päätinkin tarttua härkää sarvista ja tehdä jaloille tehohoidon ihan kotioloissa. Tuloset olikin uskomattomia.

Testasin Maybeautyn kuorivaa jalkanaamiota, jonka tarkoituksena on poistaa jalkapohjista kuollut ihosolukko ja kovettumia. Hoidon jälkeen jaloista pitäisi tulla yhtä sileät kuin vauvan iho. Olin todella innoissani tästä tuotteesta, sillä vaikka jaloissani ei mitään valtavia kovetumia ja halkeamia olekaan, niin kyllä kantapäissä, päkiöissä ja isovarpaan ulkonurkassa kovettumaa löytyy. En raspailla jalkojani enkä suosittele sitä kenellekään muulekaan, koska ihon mekaaninen hankaaminen saa kovettumat vain kasvamaan takaisin entistä pahempana. Sen sijaan luonnollisilla hedelmähapoilla tapahtuva kuorinta poistaa kovettumat ja halkeamat ihoystävällisesti ilman, että kovettumat ovat kasvaneet pian taas takaisin.Jalkakuorinta on helppo toteuttaa ihan kotioloissa, Pakkauksessa on kaksi "sukkaa" joiden sisällä on vaikuttava aine. Ennen sukkien asettamista jalkoihin suositellaan 10 minuutin jalkakylpyä, joka pehmittää ihon ja helpottaa happojen pureutumista ihoon. Jalkakylvyn jälkeen sukat puetaan jalkaan ja näiden päälle voi ja kannattaakin pukea vaikka villasukat jalkoja lämmittämään. Sitten odotellaan naamiosukat jalassa noin kaksi tuntia, jonka jälkeen jalat huuhdotaan perusteellisesti. Hoito ei kuitenkaan lopu tähän. Jalkojen huuhtomisen jälkeen huomasin jo, että jalat oli ihanan pehmeät, mutta varsinainen vaikutus tapahtuu vasta muutaman päivän kuluttua naamion käytöstä. Nimittäin jalkapohjien iho alkaa kuoriutua 3-7 päivän kuluttua ja kuoriutuminen kestää muutamia päiviä. Ihon kuoriutuessa jalkoja kannattaa pestä huolella ja voidella kosteuttavalla jalkavoiteella. Kun iho on kokonaan kuoriutunut jalat ovat todella kuin vastasyntyneellä lapsella, täydellisen pehmeät ja kovettumat ovat poissa. Pakko sanoa, että ihon kuoriutumisen aikana jalat eivät ole kaunista katseltavaa, joten naamiota ei kannata käyttää kesähelteillä ja parhailla sandaalikeleillä. Siksi jalat kannattaa hoitaa kesäkuntoon nyt.

Olin itse todella todella tyytyväinen jälleen kerran Maybeautyn tuotteeseen kuten aina ennenkin. Voit käydä lukemassa aikaisempia kirjoituksiani Maybeauty kasvonaamioista täältä, hiusnaamiosta täällä ja mustapäälaastareista täältä.

Maybeauty antaa kaikille tuotteilleen 100% tyytyväisyystakuun eli jos et ole tyytyväinen tuloksiin saat rahasi takaisin. Jalkanaamio lunasti täysin lupauksensa ja ylitti odotukset ihan sata prosenttisesti. Voin siis todella lämpimästi suositella sitä ihan jokaiselle, niin miehille kuin naisille. Jalkanaamion avulla saa helposti ja nopeasti myös ihanan jalkahoidon ihan kotioloissa, joka varsinkin nyt koronan aikana on erittäin suositeltavaa.


ALEKOODI

Jos kiinnostuit jalkanaamiosta tai muista Maybeauty tuotteista, niin minulla on teille myös alekoodi, jolla saatte kaikista Maybeautyn tuotteista -30% normaalihinnasta. Toimitus on ilmainen yli 30 euron tilauksiin! Normaalisti Food mask maksaa 25€ paketilta, mutta alekoodin jälkeen hintaa jää vain  17,50€.
Koodilla glitterifoot alennus aktivoituu kassalla ja ostoksille voit klikata tästä. Koodi on voimassa 8.5.2020 saakka.


Kuinka sinä hoidat jalkojasi?
4 kommenttia on "Jalkojen kauneusrituaali kotioloissa"
 1. Kohta alkaa ollakin aika hoitaa jalat kuntoon kesäksi :) Ihanaa pääsiäistä Ansku ♥

  VastaaPoista
 2. Taitaa löytyä halvemmalla ja pienemmällä määrällä kemikaaleja myös Salvequickilta ihan mistä vain lähikaupasta noita jalkakuorintoja :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähimarketeista varmasti löytyy myös tehokkaita jalkakuorintoja, mutta Maybeautyn kuorinnassa teho perustuu pitkäaikaiseen kuorintaan, jolloin kuorinta tapahtuu vasta 3-7 päivää vaikutusajan jälkeen. Itse ainakin koin tämän todella hyväksi tuotteeksi ja näkyviä tuloksia tuli selkeästi :)

   Poista