lauantai 25. huhtikuuta 2020

4 x kosteuttava kasvonaamio

* merkityt tuotteet saatu



Huhtikuu alkaa olla loppusuoralla ja kesää kohti ollaan lisääntyvän valon ja lämpötilojen puolesta menossa kovaa vauhtia. Vaikka talvi alkaakin olla jo voiton puolella ja pikkuhiljaa ihonhoidossa aletaan siirtyä kevyempiin tuotteisiin, haluan kuitenkin muistuttaa, että ihon kosteudesta kannattaa pitää huolta myös talven jälkeenkin. Etenkin kuivuudesta kärsivä iho kaipaa kosteutusta ja huolenpitoa ympäri vuoden, joten oikeanlaisella sekä riittävän kosteuttavilla tuotteilla saa pidettyä ihon hyvässä kunnossa säiden parannuttuakin.

Itse en kesähelteillä halua välttämättä joka päivä laittaa kasvoille edes kosteusvoidetta, sillä hikoillessa voide vain sulaa pitkin kasvoja. Tällaisiin hetkiin kosteuttava kasvonaamio onkin todella hyvä vaihtoehto, sillä naamio pestään pois, mutta iho jää silti pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kasvonaamiot ovat hyvä vaihtoehto myös kaikkina muinakin vuodenaikoina, sillä muutaman kerran viikossa tehtävällä 10 minuutin kasvonaamiohoidolla saa jo uskomattomia tuloksia ja iho saa naamiosta riippuen paljon hyviä antioksidantteja, vitamiineja ja ennen kaikkea sitä kosteutta. Olen testaillut nyt pidemmän aikaa useampia kasvonaamioita ja tänään esittelen teille neljä suosikkiani, jotka todella kosteuttivat ja tekivät iholle taikoja.




* GRN Moisturising mask honey & hemp ~ 8,9€

GRN on mielenkiintoinen luonnonkosmetiikka brändi, joka tarjoaa edulliseen hintaan tehokkaita ja mielenkiintoisia ihonhoito- ja meikkituotteita. Kaikki brändin tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free, joten itse liputan kovasti brändiä sen arvojen puolesta. Tämä kosteuttava kasvonaamio on mielenkiintoisessa pakkauksessa, joka muistuttavaa lapsille tarjottavia pussipilttejä. Pakkauksen muodon ansiosta se ei vie paljon tilaa kaapissa, mutta 40ml pussukasta riittää reippaallakin naamion käytöllä helposti ainakin viideksi käyttökerraksi. Mikäli naamiota ei halua levittää koko kasvoille, riittää tuotetta vielä pidemmäksikin aikaa.

Naamio sisältää kosteuttavaa hunajauutetta ja ihoa suojaavaa hamppusiemenöljyä. Naamion manteli- ja auringonkukkaöljy sekä mehiläisvaha pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Naamiossa on aivan ihanan koukuttava makea hunajan tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas tai ällöttävän makea. Samettisen pehmeä koostumus tuntuu kasvoilla ihanalta ja vaikutusajan jälkeen iho on upean hehkeä, kosteutettu ja pehmeä. Naamio soveltuu normaalille ja kuivalle iholle. Omalle pintakuivalle iholle tämä on ollut loistava ja antaa kosteutusta pitkäksi aikaa.

Tuotetta saatavilla NHS verkkokaupasta täältä.




* Diego dalla Palma plumping hyalu-mask ~ 43€

Diego salla Palma on italialainen brändi, joka kehittää ja valmistaa laadukasta ja tutkitusti tehokasta kosmetiikkaa. Brändi tekee edistyksellistä tutkimustyötä omassa labratoriossa ja pyrkii kehittämään ihonhoitotuotteita, jotka uudistavat ja ylläpitävät ihosolujen luonnollista uusiutumisprosessia ehkäisten solujen haitallisia toimintoja ja ikääntymisen merkkejä. Olin viime syksynä brändin esittelytilaisuudessa ja vakuutuin heidän tuotelinjastaan. Olenkin nyt brändin tuotteita testattuani ihastunut heidän huipputehokkaisiin ja ihoa helliviin ihonhoitotuotteisiin.

Tämä superkosteuttava hyalu-naamio sopii stressaantuneelle ja erittäin kuivalle iholle. Vaikutusajan jälkeen iho on raikas ja kosteutettu, eikä se enää kiristele. Naamion teho perustuu hyalu4plum yhdisteeseen, joka sisältää neljää erilaista hyaluronihappoa kosteuttamaan ja täytelöittämään ihoa. Naamio sisältää myös mm. E-vitamiinia ja omega lipidejä suojaamaan ja ravitsemaan ihoa. Tuotteessa on raikas ja virkistävä tuoksu, joka tuo mieleen puhtauden ja naamion hiukan viilentävä vaikutus iholla tuntuu raikastavan väsyneen ja samean ihon. Hauskana ominaisuutena naamio kiiltelee kasvoilla kromin sävyisenä sateenkaaren kaikissa väreissä ja saa kasvot näyttämään avaruusoliolta. Huuhtelun jälkeen palaudut kuitenkin takaisin normaaliksi kuolevaiseksi, mutta ihosi on pehmeä ja kosteutettu. Tätä voin todella suositella!

Tuotetta saatavilla mm. Diego dalla palma verkkokaupasta täällä ja Spastoresta täällä.




* Bio2you Nutritive face mask for sensitive skin ~ 23,5€

Bio2you tuotesarja on valloittanut sydämeni ja olen rakastunut moneen brändin tuotteeseen. Tästä ihanasta kasvonaamiosta olen jo aikaisemmin kirjoittanut ihan oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä. Naamio eroaa edellä esittelemistäni naamioista hyvin paljon, sillä tämä on kosteuttavan ominaisuuden lisäksi myös hyvin hoitava ja tuhti. Siksi suosittelen tämän voiteen käyttämistä erityisesti illalla ja naamiota voi käyttää myös yönaamion tapaan. Paksu ja voidemainen koostumus sulaa iholla öljymäiseksi ja vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion voi pyyhkiä varovasti pois paperilla tai yrittää hieroa kasvoihin. Tämä naamio sopii todella herkälle ja kuivalle iholle, sillä sen sisältämä hartsi ja panthenoli tunnetaan hoitavuudesta ja niiden rauhoittavat ominaisuudet hellivät ärtynyttä ihoa. Naamio sopii käyttöön ihan ympäri vuoden, mutta ehkä kesähelteillä tämä tuntuu iholla liian tuhdilta. Kerran viikossa tehtävä tehohoito tällä naamiolla takaa ihosi pehmeyden ja ja sen arpia parantava vaikutus saa ihmeitä aikaan.

Tuotetta on saatavilla Life myymälöistä kautta maan sekä Life verkkokaupasta täältä. Tuote on juuri nyt hyvässä alessa hintaan 16,45€




Sukin hydrating facial masque ~ 10£

Sukin on australialainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free. Olen melkeinpä alkanut säästelemään tätä ihanaa kosteuttavaa kasvonaamiota, sillä en todellakaan haluaisi sen loppuvan. Super hoitava ja kosteuttava naamio sisältää mangonsiemen voita sekä avokado, jojoba ja oliiviöljyä. Ananas ja papaja entyymiuutteet suojaavat ihoa ja antavat sille lisäkosteutta. Vaikka voide onkin tuhdin oloinen, se ei silti ole raskas vaan kermainen. Vaikutusajan jälkeen iho on aivan uskomattoman pehmeä eikä iho tunnu lainkaan kiristelevältä. Naamiossa on super ihana tuoksu, jota myös netin syövereissä ovat lähes kaikki naamiota käyttäneet ylistäneet. En suoraan osaa sanoa mikä tuoksu on, sillä siinä on häivähdys mangoa, mutta muutoin sen tuoksu on kermainen ja kevyt.

Ostin oman naamioni vuosi sitten Lookfantasticiltä, mutta tuotetta ei näköjään enää suomalaisesta LF verkkokaupasta ole saatavilla. Britti LF sivusto naamiota myy, mutta sitä on saatavilla myös brändin omilla verkkosivuilla täällä ja Holland & Barret verkkokaupassa täällä. Molemmat verkkokaupat toimittavat myös Suomeen.




Hyvän kasvonaamion löytäminen on kuin lempivaatteen käyttäminen. Kun se sopii omalle iholle ja kosteuttaa sitä tehokkaasti, tuntuu kuin kasvot saisivat uudet elämän ja meikkikin näyttää iholla paljon paremmalta. Toiseksi ainakin itselle tulee niin paljon parempi olo, kun iho on täyteläinen eikä se kiristele, joten olen ottanut kasvonaamiot pysyvästi ihonhoitorutiiniin ja teen hoidon vähintään kaksi kertaa viikossa. Itse hoidan ihoa kasvonaamioilla myös kesäisin, vaikka iho ei enää niin paljon kuivukaan, mutta toistuva kosteuttaminen ennaltaehkäisee kuivumista ja juonteiden syntymistä. Toisaalta kosteutettu ja hyvin hoidettu iho on myös vastaanottavaisempi muille ihonhoitotuotteille, joten kasvonaamion käyttöä kannattaa vähintään opetella, mikäli se ei kuulu jo vakituisesti ihonhoitorutiineihisi.

Mikä on sinun suosikki kasvonaamiosi?
2 kommenttia on "4 x kosteuttava kasvonaamio"
  1. Olipa mielenkiintoinen kattaus! Näistä vain Bio2You on mulle tuttu ja tosiaan ihan hurjan mieluinen mullekin<3 Noista muista erityisesti toi Sukin alkoi kiinnostaa! En oo brändistä tainnut aiemmin kuullakaan, tai sitten en vain muista, mutta toi naamio kuulostaa ihan täydelliseltä oman ihoni tarpeisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mä muistankin että olet omassa blogissa tuota samaista Bio2youn naamiota kehunut. Se oli talvellakin aivan yli-ihana! <3
      Sukin on tutustumisen arvoinen brändi. Itse tykkään kovasti :)

      Poista