keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Boxycharm premium elokuu 2020

 



Voi vihdoinkin päästään kurkkaamaan Boxycharm premiumin elokuun boksin sisältö. Boxycharmilla on ollut nyt jotain ihan kummallista meneillään, koska toimitukset on tosi pahasti viivästyneet. Monet tilaajat ovat jo menettäneet malttinsa, sillä nyt syyskuussakin bokseja ei vielä eilenkään ollut lähetetty. Oma Boxyluxekin näytti vasta tänään lähteneen heidän varastoltaan, vaikka yleensä boksit lähtee 15 päivän kuluessa kuun vaihteesta. Liekö korona vai joku myy syy sitten aiheuttanut näitä viivästyksiä, mutta onneksi boksi sieltä lopulta kuitenkin tuli perille.

Mikäli Premium ei ole tuttu, niin sehän on Boxycharmin vähän kalliimpi kuukausiboksi, jossa on enemmän tuotteita kuin perusboksissa ja näin ollen myös boksin arvo on huomattavasti korkeampi. Boksi maksaa 35$ kuukaudessa, mutta tähän asti olen ollut enemmän kuin tyytyväinen saamiini bokseihin, joten tulen ainakin vielä jonkin aikaan tilaamaan perusboksin rinnalla myös tätä premiumia.




Dermelect XL lash volumizer ~ 49$

Katsoin ensin, että sain boksistani uuden ripsivärin. Tämä kuitenkin osoittautui erehdykseksi, sillä tuote onkin ripsiseerumi. Tuotetta käytetään iltaisin ennen nukkumaanmenoa eli vedetään ripsiin ja massa vaikuttaa yön aikana tehden ripsistä vahvemmat, tuuheammat ja pidemmät. Tuoteessa on paljon hyviä peptidejä sekä hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Ihan mahtava tuote! En olekaan tämän tyyppistä tuotetta ennen käyttänyt, ainoastaan ripsiöljyä, joten senkin puolesta testaan suurella mielenkiinnolla.





Daily Concepts Detox massaging brush ~ 18$

Boksissa oli myös hyvin epätyypillinen tuote eli vartaloharja. Enpä ole tällaisiin ennen kauneusbokseissa törmännyt ja pakko sanoa, että ensivaikutelma oli vähän plaah. Ei juuri intoa löydy tällaisille tuotteille, mutta ehkä joskus saunan yhteydessä voisi testatakin. Harja poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa pintaverenkiertoa. Harjaa voi käyttää sekä kuivana että märkänä. Jotenkin pelkkä ajatus kuivan harjan raapimisesta iholla tuntuu vastenmieliseltä, joten ehdottomasti testaan tätä suihkussa märkänä, jos missään. Tämä olisi voinut olla kyllä joku muu tuote.




Mac Satin lipstick sävyssä snob ~ 19$

Tähän baby pinkin sävyiseen kermaisen pehmeään huulipunaan rakastuin aivan välittömästi! Siis katsokaa miten kaunis sävy. Aluksi huulille laittaessa vähän kauhistuin, sillä en oikein koskaan käytä näin vaalean pinkkejä sävyjä. Alkuhämmästyksen jälkeen kuitenkin ihastuin sekä koostumukseen että sävyyn, joka toi kasvoille kivasti ilmettä ja valoa. Todella kaunis puna, en voisi olla tyytyväisempi.






Ciate London The editor palette new england ~ 32$

Tulihan sieltä myös luomiväripaletti. Ciate London on yksi lemppari brändeistä ehdottomasti, mutta tällä kertaa paletin ulkokuori ei ollut niin nätti kuin Ciaten pakkaukset yleensä. Paletti on tukevan oloinen, mutta ulkokuoresta tulee vähän halpa vaikutelma valitettavasti. Sisältö oli kuitenkin sitten jotain aivan muuta. Aivan super kauniita mattaisia, glitterisiä ja metallisia sävyjä ja nämähän on ihan täydellisiä syksyyn! Paletissa on myös kivasti mattasävyjä häivyttelyyn ja varjostuksiin, joten minusta sävyiltään aivan upea paletti ja hyvin rakennettu värimaailma. Vai mitä olette mieltä?




Sunday Riley Vitamin C rich hydration cream ~ 65$

Jenkki bokseista tulee usein näitä Sunday Riley super kalliita tuotteita. Sinänsä kiva ja brändi on kovin tykätty, mutta mulla useat heidän tuotteet aiheuttaa tosi pahoja allergisia reaktioita. Tämäkin voide on mulla ollut käytössä jo ennen tätä purnukkaa ja en tätä pystynytkään käyttämään enää loppupuolella, koska iho ärtyi ja punoitteli tosi ikävästi. Harmillisesti ei siis pääse itselleni enää käyttöön, mutta annan tämän jollekin ihanalle ystävälle joululahjaksi. Hyvä ja täyteläinen voide kyllä siis muuten ja imeytyy nopeasti. Tykkäisin jos voisin käyttää.




Tarte Lights, camera, splashes waterproof mascara
~ 23$

Boksissa oli myös toinen ripsituote, tällä kertaa tosin siis se ripsiväri. Tarte kuuluu myös yksiin suosikki brändeihin ja heiltä on tosi kiva testailla uusia meikkejä. Heidän ripsiväreihin en olekaan tainnut aikaisemmin tuttavuutta tehdä, joten tästä lähdetään sitten testailemaan. Harvoin tosin käytän enää vedenkestäviä ripsivärejä, koska rasvaluomeni sotkevat ripsarin ennen iltaa, mutta ehkä tätä voisi kuitenkin kokeilla. Monet sanovat tämän pidentävän ripsiä, tuuheutta tosin se ei taida antaa ja itse kaipaan juuri sitä tuuheutta. Hmmm, onkohan tämä sittenkään minulle.





Nappasin Boxy pop upista vielä itselleni edullisesti Violet Voss Flamingo luomiväripaletin, jossa on ihanan kesäisiä värejä. Palettihan on muutenkin aika rantateemainen, mutta sehän ei mua haittaa. Tosin kaunis ja pigmenttinen paletti enkä malta odottaa, että pääsen tällä meikkaamaan ihan kunnolla. Boxy pop upista voi muuten tehdä aivan super hyviä löytöjä edulliseen hintaan, sillä he myyvät siellä usein kalliitakin brändejä 60-80% alennuksilla. Kannattaa siis tsekata valikoima, jos jotain kiinnostavaa vaikka löytyisikin.


Sellainen oli elokuun Boxycharm premium. Itsehän siis tykkäsin tästä boksista aivan hulluna. Ainoastaan se vartaloharja oli vähän turha ja harmillisesti tuo Sunday Riley voide ei pääse omaan käyttöön, mutta muuten kokonaisuus oli kiinnostava ja monipuolinen. Ripsiseerumi lähtee heti tänään testiin ja luomivärejä voisin vaikka jo huomenna varovasti kokeilla 😉
Jos Boxycharmin tilaaminen kiinnostaa niin klikkaa itsesti tänne.
6 kommenttia on "Boxycharm premium elokuu 2020"
  1. Onpas jännä miten myöhässä osa tilaajista saa Boxynsa :o Mähän sain omani kotiin jo viikko sitten, eli mun kohdalla ei onneksi oo noita viivästyksiä sattunut. Se syyskuun Ipsy Plus sen sijaan sekkailee vieläkin jossain, nyt sen pitäisi sentään olla jo samassa osavaltiossa missä Planet Expressin varastokin on :'D

    Ihana sisältö sun boksilla<3 Toi Ciatén paletti näyttää sisältä upealta, mutta onpa tosiaan harvinaisen epä-Ciatémainen pakkaus, jos niin nyt voi sanoa :D Ja mitkä sävyt tossa Violet Vossinkin paletissa! Nyt on kyllä niin kauniita paletteja että<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas hyvä ettei sun boksit ole viivästyneet. Mä nimittäin harkitsin koko tilauksen lopettamista kun he ei vastanneet viesteihin, aspa ei toimi ja boksia ei vaan kuullu. Pienen hetken jo pelkäsin onko koko firma mennyt konkkaan :D Onneksi se boksi sieltä kuitenkin tuli ja lähetettiin vihdoin.

      Paletit oli kyllä mahtavia helmiä! Vaikka tuota Ciaten halppis kuorta jaksan kyllä edelleenkin ihmetellä :D

      Poista
  2. Kieltämättä kiva sisältö ja tuo paletti kyllä kruunasi sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on niin ihana <3 Taidan ottaa sen ensi kuun palettihaasteeseen mukaan!

      Poista
  3. Macin huulipuna ja Ciate Londonin paletti tästä ehdottomasti ne helmet mun silmään, vaikka paletissa on ehkä liikaa väriä omaan makuun. On sitten toki mistä valita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti onkin ehkä paras jonkin toisen paletin rinnalla käytettäväksi, vaikka onneksi siitä löytyy myös pari mattasävyä, jotka helpottaa tuon käyttämistä aika paljon.

      Poista