maanantai 18. marraskuuta 2019

Kauneusboksi vertailu x 10

* sisältää mainoslinkkejäTänään ajattelin esitellä arvioiden kera kaikki Suomesta suoraan tilattavat tai Suomeen saatavilla olevat kauneusboksit joita itse olen tilannut. Näiden lisäksihän kauneusbokseja on ympäri maailmaa vaikka millä mitalla, mutta en halua esitellä teille sellaisia bokseja joita en itse ole päässyt testaamaan, koska en osaa muuten kertoa niistä rehellistä mielipidettä. Kauneusboksit sopivat ihan kaikille kosmetiikan rakastajille, mutta boksista riippuen osa voi olla enemmän meikkipainotteisia ja osa taas enemmän ihon- ja hiustenhoitoon keskittyviä. Siksi onkin ehkä hyvä tietää minkälaista boksia lähtee itselle hankkimaan. Sisältöhän on kaikissa bokseissa yllätys, mutta osasta bokseista tuotteet on mahdollista urkkia tietoonsa ennen boksin ilmestymistä eli spoilaantuminen on mahdollista näin halutessaan. Arviot bokseista ovat täysin henkilökohtaisiani, joten jollakin toisella saattaa olla aivan eri mielipide kyseisestä boksista. Lukekaa arvioni siis kriittisesti 😏

Mielelläni kuulisin kommenttikentässä teidän lukijoiden mielipiteitä bokseista joita esittelen sekä uusia vinkkejä bokseista, joita en vielä ole tilannut. Käy rohkeasti suosittelemassa, jos tiedän jonkun kiinnostavan kauneusboksin, jota minun ehdottomasti pitäisi testata!

BETTE BOX (edit. Bette box on lakannut tammikuussa 2020 ja yhdistynyt Goodieboxin kanssa)

Aloitetaan vaikka suurimmalle osalle varmasti tutusta suomalaisesta Bette boksista. Bette ilmestyy joka kuukausi ja kätkee sisäänsä hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Lähes aina boksiin on pakattu myös lisäravinteita tai muuta syötävää sekä runsaasti näytteitä. Boksi ilmestyy aina alkukuusta ja onkin yleensä ihan ensimmäisiä kauneusbokseja mitä kuukauden vaihduttua käsiini saan. Betteläiset täyttävät pienen kauneuskyselyn, jonka mukaan osa tuotteista mahdollisesti räätälöidään. En kuitenkaan tiedä onko kyselyä omalla kohdallani koskaan oikeastaan hyödynnetty, sillä usein tuntuu että tuotteet eivät missään määrin vastaa täyttämiäni kriteereitä tai sovi omalle iholle/hiuksille. Boksien taso heittelee myös todella paljon kuukaudesta toiseen. Välillä tulee oikein kiva boksi ja sitten saattaa tulla monta kuukautta peräkkäin todella huono boksi. Yleensä kuitenkin vähintään yksi tuote jää omaan käyttöön myös niistä vähän heikommista bokseista.

Mitä maksaa? Kuukausitilaus 18,90€, 3kk tilaus 56,70€ ja 6kk tilaus 113,40€ eli saa seitsemännen kuukauden boksin kaupan päälle. Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Bettellä on tarjolla myös miehille oma kauneusboksi. Se ei tosin ilmesty kuukausittain, vaan aina toisinaan. Miesten boksi löytyy Betten sivuilta limited edition boksit välilehdeltä.

Arvio: ★★
Kaksi tähteä perustelen sillä, että boksin arvo suhteessa myyntihintaan on yleensä aika matala (alle 40€). Hyvin usein olen tämän boksin kohdalla myös pettynyt, sillä boksin sisältö on ollut tylsä ja näytteitä suhteessa täysikokoisiin tuotteisiin mielestäni liikaa. Hyvinä kuukausina Bette kuitenkin yllättää positiivisesti ja testiin saa useampia kivoja tuotteita.

IHANA SINÄ

Toinen suomalainen kauneusboksi on varsin uusi tulokas markkinoilla, sillä boksi lanseerattiin viime toukokuussa. Olen tilannut boksia yhteensä neljä kuukautta ja yksikään boksi ei sisältönsä puolesta jättänyt kylmäksi. Bokseissa oli kiinnostavia tuotteita tutuilta ja tuntemattomilta brändeiltä. Erityisesti minua ilahdutti se, että jokainen kerta kaikki tuotteet oli niin laadukkaita ja mielenkiintoisia että ne jäivät omaan käyttöön. Bokseista tuli myös paljon luonnonkosmetiikkaa, mikä on aika ihana juttu sillä kovin moni kauneusboksi ei tähän genreen ole vielä siirtynyt. Ihana sinä sai kuitenkin valtavan ison kolauksen ja epäluottamuslauseen minulta, sillä heillä oli todella pahoja toimitusviivästyksiä joista asiakkaalle ei lainkaan infottu. En myöskään tilaajana saanut asiakaspalvelusta viesteihini vastausta, mikä on todella iso moka minun silmissäni. Tästä johtuen lopetin tilaukseni lokakuuhun enkä uskalla tilaustani enää jatkaa loistavista bokseista huolimatta. Voit käydä lukemassa arvioni lokakuun boksista ja perustelut tilauksen päättämiselle täältä.

Mitä maksaa? kuukausitilaus 19,90€ / 3kk tilaus 54,90€ / 6kk tilaus 104,90€. Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Boksin tuotteista iso osa on ollut luonnonkosmetiikkaa, joten tätä kautta pääsee edullisesti tutustumaan mielenkiintoisiin uusiin brändeihin.

Arvio: ★★
Boksi saa kaksi tähteä, sillä aspa ongelmat ja toimitusviivästykset laskevat niin paljon luottamusta, etten valitettavasti voi antaa parempaa arvosanaa. Boksien sisällössä itsessään ei ole ollut mitään vikaa, paitsi lokakuussa ihmettelin että yksi tuotemerkki oli lähes yksinomaan edustettuna sisällössä. Toiseksi minua henkilökohtaisesti myös ärsyttää se, ettei tuotekortiin merkitä selkeästi tuotteiden arvoa. Vaikka tämä on pikku juttu sinänsä, niin toivoisin yrityksen näin tekevän jolloin toiminnastakin tulisi läpinäkyvempää. Boksien arvo on yleensä pyörinyt noin 40€ kieppeillä eli ei mikään hurjan iso summa ostohintaan nähden.

FITBOX (Fitbox on lakannut Betteboxin yhdistymisen myötä)

Fitbox ei ole yksistään pelkkä kauneusboksi vaan kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä boksi. halusin nostaa sen kuitenkin tähän esille, sillä bokseista on aina tullut mukana myös kauneustuotteita ja toiseksi minusta kauneuteen isona osana kuuluu myös terveys ja hyvinvointi, jota tämä boksi kokonaisuudessaan tukee. Fitbox on Betteboxin alainen, mutta täysin itsenäinen konsepti. Boksi ilmestyy neljä kertaa vuodessa eli kolmen kuukauden välein. Sisällöt ovat olleet monipuolisesti liikuntaan, tervelliseen syömiseen ja itsensä ehostamiseen liittyvistä tuotteista kasattu kokonaisuus. Olen tilannut boksia alusta asti eli saanut kaksi ensimmäistä boksia. Nyt joulukuussa ilmestyy kolmas boksi ja odotukset sisällön suhteen ovat aika korkealla. Viimeksi boksista paljastui proteiinijauhetta, salihanskat, faskiapallo, Isadora uutuus ripsiväri, proteiinipatukka ja pari muuta välipalaa. 

Mitä maksaa? Boksi tilataan aina yksittäin ja yhden boksin hinta on 39,90€. Boksin arvo on aina enemmän kuin myyntihinta ja syksyn boksin arvoksi sain 68€ joka on jo aika hyvä arvo boksille. Tilaus ei ole jatkuva! Tilaukseen pääset tästä ja koodilla FITJOULU15 saat -15% alennuksen tilauksesta.

Erikoista: Sisältää tuotteita monipuolisesti treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyen. Tilaus ei ole jatkuva vaan tehdään boksi kerrallaan.

Arvio: ★★★★
Olen kovasti tykästynyt tähän boksiin ja omassa aktiivisessa elämäntyylissäni boksin tuotteet ovat tulleet hyvin käyttöön. Boksin arvo on aika hyvä ostohintaan nähden ja tämä sopiikin vaikka lahjaksi liikunnalliselle ihmiselle. Pieni miinus tulee siitä, että syötävät tuotteet ei välttämättä sovi kaikille ja voivat siksi mennä hukkaan. 

GOODIEBOX

Goodiebox on juuri Suomeen rantautunut uusi kauneusboksi, joka minusta ainakin tämän ensimmäisen boksin perusteella räjäytti pankin tyhjäksi täysin! Sisältö oli aivan huikea ja tuotteet monipuolisia sekä käytännöllisiä. Moni tuote on ollut jo testissä ja toimii valtavan hyvin. Marraskuun boksia odottelenkin jo malttamattomana, sillä haluan nähdä mihin suuntaan tämä boksi kehittyy. Kaikki boksiin valitut tuotteet on Goodiebox työntekijöiden puolesta testattu eli mitään huonoja huteja ei tämän perusteella pitäisi boksista löytyä. Joka kuukausi boksissa tulee 5-7 kauneustuotetta, jotka voivat olla meikkejä, hiustuotteita tai ihonhoitoa. Jokainen tilaaja täyttää pienen kauneusprofiilin, joten ehkäpä tuotteita jollain tavalla kustomoidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aika näyttää...

Mitä maksaa? kuukausi tilaus maksaa 24,95€ ja boksin arvo on aina vähintään 75€. Ensimmäisen boksin arvo oli jopa 92€ eli aivan huikea! Tilaukseen pääset tästä*. 

Erikoista: Goodiebox on äänestetty Euroopan parhaimmaksi kauneusboksiksi, joten boksi on laadukas ja pidetty. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja on ystävällistä. Kutsumalla mukaan ystäviä voit tienata goodiepointseja ja maksaa näillä pisteillä tilauksesi. 

Arvio: ★★★★★
Ensimmäisen boksin ja kokemuksen myötä annan täydet pisteet, sillä tämä boksi oli aivan huikea! Tuotteet on tarkasti valikoituja ja tyylikkään boksin voi uusiokäyttää vaivatta. Tällä hetkellä tästä boksista minulla ei ole mitään moitittavaa. Toivottavasti taso pysyy näin erinomaisena jatkossakin!

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX

Brittiläinen Look fantastic kauneusboksi on helposti tilattavissa Suomeen ja toimituksesta ei tule erillisiä toimitusmaksuja. Itse tilasin boksia yli vuoden ja suurimmasta osasta bokseista pidin aivan valtavasti. Sisältö oli monipuolista ja tutustuin kiinnostaviin uusiin brändeihin. LF kauensuboksissa on kuitenkin se huono puoli, että usein monet tuotteet ovat pieniä matkakokoja. Täysikokoisiakin tuotteita on, mutta kuukaudesta riippuen pikkuruisia purnukoita tulee enemmän tai vähemmän. Pienet purkit on toki käteviä matkoilla, mutta itse käytän mieluummin täysikokoisia tuotteita. LF keskittyy selkästi enemmän ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin, sillä meikkejä tulee bokseista harvakseltaan. Kuitenkin erittäin hyvä ja laadukas sisältö innostaa tilaamaan ja voisin hyvin tilata tätä boksia vielä joskus uudestaankin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että boksin tuotteissa voi välillä olla kylpypommeja ja muita kylpytuotteita, joita Suomessa ei välttämättä pysty kovin helposti käyttämään. Pahviset laatikot, joissa tuotteet tulevat, on älyttömän kauniita ja olenkin säästänyt niistä ihan jokaisen jatkokäyttöä varten.

Mitä maksaa? 1 kuukauden tilaus on 20€ ja hinta tippuu mitä pidemmäksi aikaa boksin tilaa. Tilaukseen pääset tästä*.

Erikoista: LF boksin kautta tulee toisinaan erittäin kalliitakin selektiivisen kosmetiikan merkkejä, joten niihin pääsee tutustumaan melko edullisella tavalla.

Arvio: ★★★★
Ihan täysiä pisteitä en boksille anna, sillä matkakokoiset tuotteet harmittavat. Hinta-laatusuhde on kuitenkin erinomainen ja boksin sisältö lähes aina todella loistava. Vuoden tilauksessa kuitenkin huomaa, että toisinaan sisältö alkaa hieman toistaa itseään ja samat merkit tulevat uudelleen ja uudelleen. Se ei sinänsä haittaa, mutta ainakin itsellä aiheuttaa pientä kyllästymistä.


ALLURE BEAUTY BOX

Alluren kauneusboksi on Jenkeistä tilattava kuukausittain ilmestyvä boksi, jonka sisältö on monipuolisesti meikkejä ja ihonhoitoa. Boksista on tullut mielenkiintoisia ja varsin arvokkaitakin tuotteita kuten Sunday Rileyn ihonhoito tuotteita. Boksien taso on kuitenkin heitellyt ja lopetin tilauksen loppu kesästä, koska huomasin tason laskevan aika radikaalisti enkä enää pitänyt sisällöstä niin paljon. Allure on melko edullinen kauneusboksi, mutta hintaa nostaa se, ettei sitä saa suoraan Suomeen vaan postikuluja tulee välityspalvelun käyttämisestä. Minua alkoi tämänkin boksin kohdalla ärsyttää mini- ja matkakokoiset tuotteet, jotka olivat joskus niin pieniä ettei käyttöön riittänyt kuin muutaman kerran testailut. Se on aika kova hinta kuskata pikkupurkkeja valtameren takaa tänne itselle Suomeen. Toinen asia mikä tilauksessa ärsytti ihan valtavasti oli se, että tuotteet pakattiin joka kuukausi ällöttävään muovipussukkaan, joka useimmiten oli valmiiksi rikki ja lensi näin suoraan roskiin. Viimeisimmässä boksissa tätä pussia ei kuitenkaan ollut, joten ehkäpä Allure luopui niiden käytöstä.

Mitä maksaa? Ensimmäinen boksi tutustumishintaan 10$ ja sen jälkeen kuukausitilaus 15$. Tilaus on sitä halvempi, mitä pidemmäksi aikaa sen ottaa. Tilaukseen pääset tästä. Välityspalveluna suosittelen kaikille Jenkeistä tilattaville bokseille Planet Expressiä, jonka kautta paketit saa kätevästi Suomeen. Planet Expressillä luot itsellesi "Jenkki osoitteen" johon boksit aina lähetetään ja maksua vastaan saat ne heidän varastolta kuljetukseen suoraan Suomeen. Toimituksen hinnat vaihtelevat paketin painon ja koon mukaan mutta yleensä omat kulut ovat olleet 7-30 dollarin välillä. Keskihinta boksin lähetykselle on vajaa 20$. Oman Planet express osoitteen voit luoda täällä.

Erikoista: Mukana usein teemabokseja eri kauneusbrändien kanssa kuten Huda Beauty ja Anastasia Beverly Hills.

Arvio: ★★★
Ihan kiva boksi ja useimmiten kiinnostavia tuotteita, mutta pienet matkakoot laskevat arvosanaa. Hinta on alhainen, mutta täysikokoisia tuotteita ei saa juuri koskaan.


ISPY GLAM BAG

Ipsy glam bag on kuukausittain ilmestyvä Yhdysvalloista lähtöisin oleva kauneuspussukka. Pussin sisällä tulee joka kuukausi 5 matkakokoista tuotetta, jotka valitaan sinun täyttämän kauneuskyselyn perusteella. Ipsyssä parasta onkin juuri se, että pystyt itse vaikuttamaan pussin/boksin sisältöön. Arvioimalla saamasi tuotteet voi vaikuttaa millaisia tuotteita jatkossa tulee. Pussit ovat vaihtelevasti oikein kivoja, mutta välillä kuosit ovat minusta todella rumia. Pääasiallisesti pussit on kuitenkin päätyneet aika hyvin käyttöön ja ovat käteviä pienten tavaroiden säilyttämiseen vaikka käsilaukussa. Olen pääsääntöisesti pitänyt pussukoiden sisällöstä ja mukana on usein tullut ihan reilun kokoisia tuotteita. Erityisen kivaa on ollut saada pussukassa arvokkaita siveltimiä. Lopetin glam bagin tilauksen hetki sitten, sillä en enää koe tarvitsevani pieniä matkakokoja kun tykkään enemmän käyttää niitä ihan täysikokoisia pulloja. Kiva idea kuitenkin ja hauska päästä testamaan uusia tuotteita.

Mitä maksaa? 12 dollaria kuukaudessa ja tilaus ei saa suoraan Suomeen, joten postituksessa täytyy käyttää välityspalvelua esimerkiksi Planet Expressiä (katso Allure). Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Ipsyn konseptiin kuuluu, että extra maksua vastaan voi joka kuukausi valita mukaan muutaman itse valitsemansa tuotteen. Matkakokoiset tuotteet maksavat 3 dollaria ja täysikokoiset 12 dollaria joten aika kiva diili!

Arvio: ★★★
Mietin pitkään annanko tälle kolme vai neljä tähteä, mutta päädyin kolmeen sillä pienikokoiset tuotteet ja toisinaan todella rumat meikkipussit laskevat vähän yleis fiilistä. Muuten tämä on todella kiva konsepti ja tilasinkin glam bagia pitkään ennen kuin pistin sen tauolle. Kiva tapa tutustua uusiin ja erikoisiin brändeihin, joita ei esim ole Suomessa edes saatavilla. Kuljetus oli näiden osalta yleensä todella edullista ja maksoi noin 7-9 dollaria.


IPSY PLUS

Ipsy plus on edellä esittelemäni glam bagin isosisko ja konsepti on muuten sama, mutta boksissa tulee viisi täysikokoista tuotetta. Ipsy plus on ehdottomasti ja kirkkaasti kaikista testaamistani kauneusbokseista paras! Ylivoimaisesti! Boksin tuotteiden arvo huitelee yleensä noin 200 dollarin kieppeillä ja boksi maksaa 25 dollaria. Huikea hinta-laatusuhde siis. Tuotteet ovat olleet aina ylivertaisen mahtavia ja kauneuskyselyn tulokset on loistavasti huomioitu tuotteiden valinnassa. Lähes joka kuukausi boksin mukana saan joko luomiväri- tai kasvopaletin mikä on hirmu kiva jutut. Olen myös löytänyt monia uusia lemppari tuotteita sekä brändejä ja tykkään tästä boksista niin paljon ettei varmasti ole tilausta vielä pitkään aikaan lopettamassa.

Mitä maksaa? Tilaus maksaa 25 dollaria kuukaudessa ja päälle tulee välityspalvelun postikulut Suomeen. Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Kuten glam bagissa, niin myös ipsy plussassa saa valita extra tuotteita lisämaksusta boksiin. Olenkin tätä hyödyntänyt ja saanut sitä kautta muutamia erittäin hyviä löytöjä todella edulliseen hintaan. Nykyään Ipsy plussaan saa myös normi boksiin valita kolme (!!!) tuotetta itse mukaan ja Ipsy valitsee kaksi, joten boksin sisältöön pystyy vaikuttamaan hyvin paljon, mikä on kiva juttu.

Arvio: ★★★★★
Kaipaako edes perusteluja?! Kauneusboksien aatelinen ehdottomasti!
BIRCHBOX

Tässä on boksi, jonka kanssa taipaleeni jäi valitettavasti kovin lyhyeksi. Tilasin tätä kahden boksin verran, mutta sain käsiini vain toisen, sillä Shipito (toinen Jenkeistä Suomeen kuljettava välitysfirma) hukkasi paketin enkä koskaan sitä saanut. Kuten kuvasta huomaa, boksin sisältö on varsin laiha. Se olikin suuri pettymys, sillä kaikki tuotteet oli mini kokoisia ja oikeastaan ei edes järin kiinnostavia. Myös Birchboxilla on jonkinlainen kauneuskysely ja mahdollisuus valita yksi tuote mukaan jokaiseen boksiin tai vastaavasti valita täysin yllätyksenä koottu boksi.

Mitä maksaa? Kuukausitilauksen hinta on 15$ ja boksin hinta laskee mitä useamman kuukauden tilaa. Boksia ei saa suoraan Suomeen, vaan sen kuljetukseen tarvitsee erillisen välitysyrityksen. Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Boksin voi valita täysin yllätyksenä tai valita etukäteen paljastettavasta tuotelistauksesta yhden tuotteen boksiin.

Arvio:
Boksi oli valtava pettymys. Tuotteet oli todella pieniä ja aika tylsiäkin ja postikulujen sekä boksin hinnan jälkeen käteen ei jää oikeastaan mitään. Tämä ei sytyttänyt.


BOXYCHARM

Boxycharm on Ipsy plussan jälkeen minusta toisiksi paras kauneusboksi mitä ulkomailta Suomeen voi tilata. Boksi on hyvin meikkipainotteinen, mutta tuotteissa on toki ihonhoitoa ja välineitäkin mukana aina välillä. Sisällöt vaihtelevat ja välillä on aivan huikeita sisältöjä, välillä taas vähän tylsempiä. Boxycharmin ehdoton helmi on se, että melkein joka kuukausi boksin mukana tulee joko luomiväri- tai kasvopaletti. Luomivärit on minulle heikkous, joten olenkin boksin kautta saanut aivan upeita paletteja ja tutustunut kiinnostaviin sekä melko arvokkaisiinkin brändeihin. Boksien arvo on yleensä noin 150 dollarin kieppeillä, joten todella hyvä sisältö näissä yleensä on. Boxycharmissa on huonona puolena kuitenkin se, että bokseihin tungetaan yleensä aina mukaan kynätuotteita, joista en niinkään välitä. Kulma-, rajaus- ja huulikyniä alkaa pian olla kaapit täynnä eikä niille löydy käyttöä.

Mitä maksaa? Kuukausi tilaus maksaa 25$ mutta tilaus on sitä halvempi mitä pidemmän tilauksen tekee. Boksia ei saa suoraan Suomeen, joten lähettämisessä täytyy käyttää välityspalvelua. Tilaukseen pääset tästä.

Erikoista: Boxycharm on tainnut matkia Ipsyä ja ottanut käyttöön uutena juttuna kustomoinnin sekä extra tuotteiden ostamisen boksiin. Extra tuotteista voi bongailla huikeita diilejä ja joka kuukausi boksiin voi valita itse myös yhden tuotteen muutamasta etukäteen annetusta vaihtoehdosta. Jos boksin haluaa kokonaan pitää yllätyksenä, niin sekin on mahdollista sillä valinnan voi skipata.

Arvio: ★★★★★
Boxycharm on toinen huikea kauneusboksi ja ehdottomasti oma lempparini. Nyt kun ainaisten kynätuotteiden lähettäminen on lakannut, ovat boksien sisällöt olleet todella mahtavia ja lähes joka boksista tuleva uusi ihana luomiväripaletti on mahtavaa! Pidän siitä, että Boxycharm on eritoten meikkipainotteinen boksi.


Mikä näistä bokseista sinun mielestäsi vaikuttaa parhaimmalta ja miksi? Kerro myös suosituksesi, jos olet tilannut jotain muuta boksia.
12 kommenttia on "Kauneusboksi vertailu x 10"
 1. Kiva postaus! Boxycharmin tilaisin jos se olisi helpompaa. Goodiebox mulla oli jo ostoskorissa mutta tuli järki käteen. Kun minä en TARVITSE yhtäkään tuotetta lisää, kohta tulee joulukalenterista 25 tuotetta joista osa jää varmasti ylimääräiseksi...yritän ajatella järjellä kun löytyy kuitenkin hyvät varastot tuotteita ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :)

   Boxycharmin tai muidenkaan Jenkki boksien tilaamista ei kannata jännittää. Planet expressin kautta tilaaminen on tosi yksinkertaista eikä vaadi oikeastaan muuta kuin tilin tekemisen ja hiukan extra mania sitten siihen että paketin saa Suomeen. Prosessi on kuitenkin tosi helppo!

   Heh no joo, tunnistan itseni :D En tarvisi myöskään yhtään uutta tuotetta, mutta toisaalta kivat kuukausittaiset yllärit vaan on parhautta joten miksipä ei ;) Nyt on tilaakin yhdelle uudelle boksille kun olen lopettanut monen muun tilaamisen :D

   Poista
 2. Tää oli tosi hyvä postaus! Ipsy Plus ja Boxycharm on mun ehdottomat suosikit, mutta Ipsy Plus vie mullakin tällä hetkellä voiton :) Goodiebox vaikuttaa kiinnostavalta, mutta mä en tällä hetkellä halua yhtään uutta kauneusboksia itselleni, eli jään ihastelemaan noita sisältöjä teidän muiden blogeista<3

  Ihana Sinältä mä en oo vieläkään saanut mitään vastausta. Vissiin vähän valikoivaa asiakaspalvelua, kun samana päivänä laitettiin viestiä ja sulle vastasivat sentään jotain sitten jossain vaiheessa :D Oon monta kertaa meinannut laittaa uudestaan heille viestiä, että niin ei vastausta siis ilmeiseti tälläkään kertaa tule, mutta ehkä annan vaan olla. Ärsyttää suoraan sanottuna edelleen toi tosi paljon, mutta enpä mä varmaan uuteenkaan viestiin mitään vastausta saisi niin turha edes elätellä toivoa sellaisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipsy plussaa ei kyllä voita mikään :D Uskon, että mikäli Boxycharm nyt parantaa tuon kustomoinnin sekä jättäisi ne tylsät kynät boksista pois, niin taso nousi ja tämäkin boksi olisi 5 tähden arvoinen!

   Noh tämä Ihana sinä case on jo niin surullisen kuuluisa etten tiedä enää mitä sanoa. Jännä juttu ettei he sulle ikinä mitään viestiä laittaneet... Aika suorastaan jopa törkeää kun miettii että mulle viitsivät sentään kuittauksen laittaa. Mutta enhän mäkään niihin kesäkuun viesteihin ole vieläkään vastausta saanut!

   Poista
 3. Kiva vertailu :) Ipsy Plus ja Boxycharm ovat mun suosikkeja :D En käsitä miten niissä voi oikeasti olla niin huikeita sisältöjä kuukaudesta toiseen! Välillä huvittaa kun lukee jonkun amerikkalaisen valitusta esim. Boxycharmin 4 dollarin hinnannoususta et "nyt menee kyllä boikottiin kun menee jo niin kalliiksi tämäkin boksi" ja itse vaan miettii sitä kuinka paljon jo postimaksuihin menee ylimääräistä ja silti olen yleensä enemmän kuin tyytyväinen rahoilleni saatuun vastineeseen :D

  Kiva että Suomessakin on nyt toi Goodiebox uutena. Toivottavasti toisi vähän kilpailua :) Ainakin eka boksi näytti huipulta!

  Allure ei koskaan mua innostanut yhtään ja ne vähäisetkin pisteet romahtivat niiden omituisten muovipussukoiden mukana. Ipsyjen pussit sentään ovat käyttökelpoisia kun ne Alluren taisivat tosiaan olla aika suoraan roskiskamaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha toi on kyllä jännä. Oon kans lukenu jostain sivustoilta miten porukka valittaa jostain Ipsy plussankin sisällöistä että onpa heikko boksi :D Sit mietin vaan että voi luoja, mitä ne kehtaa valittaa kun ne sisällöt on aina niin huikeita! Kyllähän se sisällön arvo vielä reippaasti jää postienkin jälkeen onneksi plussan puolelle :)

   Niinpä, toivottavasti Goodiebox taso säilyy jatkossakin yhtä hyvänä. Nyt on Suomeen lyhyen ajan sisällä tullut aika monta uutta boksia. Saa nähdä nouseeko joku ykköseksi ajan kuluessa.

   Joo just näin. Ne Alluren pussukat oli usein valmiiksi jo rikki. Mutta nykyään niitä ei taida tulla enää onneksi. Välillä Alluren sisältö oli ihan kiva ja sain kiinnostavia tuotteita, mutta mua jäi kyllä eniten vaivaamaan ne pienet puteelit eikä boksien arvo oikein koskaan sitten kovin suuri ollut :(

   Poista
 4. Hyvä postaus! En olekaan tiennyt, että noita erilaisia bokseja on noin paljon :D Minä olen monta kertaa harkinnut jonkun tilaamista, mutta sitten kuitenkin pidättäytynyt. Tuotteiden pitäisi osua niin takuuvarmasti nappiin, ettei sitten alkaisi harmittaa... Mielummin ostan sen mitä tarvitsen ja jos teen heräteostoksia niin nekin ilman sidettä silmillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei vielä edes ole pieni murto-osa kauneusbokseista mitä maailmalla liikkuu :D Tarjontaa on ihan hurjasti ja olen itsekin kuolannut muutamaa uutta boksia ulkomailta, mutta en ole vielä raaskinut alkaa tilaamaan kun kaapit on niin täynnä muutenkin. Ensin pitää käyttää vanhoja pois ennen uusia tilauksia :D

   Ymmärrän tuonkin näkökulman boksien suhteen. Kaikille nämä yllätysboksit ei sovi ja varsinkin jos käyttää vain tiettyjä tuotteita tai tietynlaista kosmetiikkaa. Itse en ole kovin nirso tuotteiden suhteen ja testaan avoimin mielin monenlaisia. Siksi olen kauneusbokseista tykännyt vaikka toki aina kaikki tuotteet ei osu kohdille oikein

   Poista
 5. Kiva postaus ja hyvin saatavilla nuo tiedot, mitä maksaa ja mistä pääsee tilaamaan ja tarvitseeko välitystä. Itse tesaan ehkä seuraavaksi lookfantsticin tilausta, kun saan varastot tyhjennettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   LF on kyllä hyvä boksi ja sen saa onneksi niin helposti tilattuakin Suomeen! Varmasti joskus vielä itsekin tulen LF boksia tilaamaan kun varastoissa on enemmän tilaa uusille tuotteille :D

   Poista
  2. Tämä postaus on kyllä niin kultainen, välillä tulen aina lukemaan uusiksi vaihtoehdot :D Ilmeisesti Ihana Sinä toimi 3kk tuolloin 2019, kun sieltä ei ole vastattu kyselyihin onko heillä vielä liiketoimintaa. Sivut ovat kuitenkin edelleen olemassa.

   Poista
  3. Ihana sinästä en kyllä tiedä mitään. En luota kyseiseen yritykseen ollenkaan, koska se aspa ei toiminut silloin. Sivut tosiaan on, mutta en tiedä onko toiminta lakannut vai ei. Ainakaan somessa ei ole tullut vastaan ketään kuka bokseja tilaisi heiltä...

   Poista