maanantai 1. heinäkuuta 2019

Loihdi täydellinen rusketus Sunkissed tuotteilla + Arvonta

* Sisältää mainoslinkkejä

Tuotteet saatu pr-näytteenä


Voi pojat, Suomen kesä on ollut tähän asti ainakin täällä Turussa oikein lämmin ja aurinkoinen. Juhannuksenakin saatiin nauttia oikein helteistä, joka on aika tavatonta näillä leveysasteilla ollut viime vuosina. Vaikka aurinko onkin hellinyt, en ole tänä vuonna kärventänyt itseäni ulkoilmassa, joka myöskin se on täysin ennen kuulumatonta, sillä rakastanut päivettynyttä ihoa ja aurinkoa yli kaiken. Olen vuosi vuodelta tullut tietoisemmaksi auringon säteilyn vaaroista ja koska olen nuorena polttanut itseni useita kertoja todella pahasti, ymmärrän myös että kuuluun ihosyövän riskiryhmään. Toimintani ei siis todellakaan ole ollut viisasta ottaen vielä huomioon sen, etten ole juuri muistanut itseäni rasvailla aurinkosuojavoiteilla. Mutta koska olen aina halunnut saada täydellisen rusketuksen, niin tyhmyyttäni olen sitten hölmöillyt auringonotossa ihan huolellisesti. 

Viimeisen muutaman vuoden aikana olen kuitenkin alkanut lämmetä purkkirusketukselle. Muistan vielä kuinka nuoruudessani itseruskettavilla sai aivan kamalan porkkana ihon ja näitä traumoja muistellessa olen pitkään karttanut itseruskettavien käyttöä. Nykyään tuotekehityksen ansiosta myös itseruskettavat ovat kohottaneet asemaansa ja moni tyytyykin hankkimaan rusketuksen niin sanotusti kaupan hyllyltä, missä ei todellakaan ole mitään väärää tai huonoa. Päin vastoin! Sain blogin kautta testiin Sunkissed itseruskettavia ja haluan kertoa teille miten kokeiluni näiden kanssa sujui. Postauksen lopussa löytyy myös arvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa.
Sain testattavaksi yhden voidemaisen itseruskettavan ja kolme erilaista moussemaista vaahtoa. Lisäksi mukana tuli yksipuoleinen levityshanska, jolla voide sekä vaahto on yksinkertaisen helppo levittää iholle tasaisesti ilman, että sotkisit kätesi aineeseen. Levityshanska oli todella pehmeä ja tuintuikin iholla aivan ihanalta. Sillä sai aineet levitettyä vaivatta ja kinnas liukui iholla helposti. Sunkissed tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille. Ne eivät myöskään sisällä parabeenejä, silikonia tai sulfaatteja. Lisäksi 95% ainesosista on täysin luonnollisia ja voide tuoksuu ihanalle kookokselle, josta tulee välittömästi mieleen kesä ja ranta! Mousset sisältävät kosteuttavaa aloe veraa ja voide taas shea voita sekä E-vitamiinia. Rusketus pysyy yhdellä levityksellä jopa 5 päivää. 


Purkkien alareunassa on värikoodeilla ilmaistu kuinka intensiivisen rusketuksen kyseisellä voiteella voi saada. Testasin ensimmäisellä kerralla Self-tan moussea sävyssä "dark". Sävy ei todellakaan ollut mitenkään ärtsyn tumma vaan oikein nätti ja muistutti hyvin paljon rusketustani etelän rantalomien jälkeen. Väriä siis oli ja selkeästi sen huomasikin. Jopa mieheni ihmetteli ääneen kuinka ruskettuneelta näytin. Kuvassa näkyvä Gradual tan rusketusvoide vaikuttaa 4-6 tunnin ajan ja useammalla levityskerralla rusketuksen intensiivisyyttä voi lisätä. Voide oli helppo levittää ja se imeytyi ja kuivahti nopeasti.Vasemmalla näkyvä violetti korkkinen self-tan mousse sävyssä "dark" vaikuttaa 6-8 tuntia, jonka jälkeen tuote huuhdellaan iholta ja rusketus on valmis. Oikealla näkyvä express 1 hour tan oli mielenkiintoinen tuote, sillä tämä vaikuttaa jo yhdessä tunnissa. Yhden tunnin vaikutuksen jälkeen saat kevyen rusketuksen, kolmen ja viiden tunnin kuluttua rusketus syvenee ja 8 tunnin kuluttua on mahdollista saada "ultra dark" lopputulos. Voit siis itse päättää kuinka voimakkaan lopputuloksen haluat ja pestä tuotteen iholta, kun rusketus on sinulle sopiva. Tosi kiva ominaisuus ja sopii oikein loistavasti todella vaaleaihoisille ja ainakin alkukesään, jos et halua saada silmiin pistävän päivettynyttä kesälookkia.


Nämä moussemaiset tuotteet olivat minusta tosi miellyttäviä käyttää. Ensikertalaiselle voisin näitä suositella, sillä vaahdon määrää on helppo kontrolloida ja sen levittäminen on helpompaa kuin voiteen. Mousse on kevyttä ja tuotteiden karttavärit auttavat levittämään voiteen tasaisesti kaikkialle. Sekä mousseja että voiteita voi käyttää myös kasvoille. Suosittelen lisäämään tuotteen beauty blenderillä, jolloin väri on helppo levittää pikkutarkasti nenän ja silmien ympärille. 
Suosittelen myös kuorimaan ihon ennen itseruskettavan levitystä, jotta väri ei tarraa epätasaisesti ihon kuiviin kohtiin. Lisäksi vinkkinä kannattaa levittää kosteusvoidetta ennen ja jälkeen levityksen sellaisiin kohtiin, jotka sinulla ovat herkästi kuivat kuten kyynärpäihin, polviin jne. Näin saat tasaisen lopputuloksen ilman rumia laikkuja.Tuotteissa oli melko voimakas karttaväri, joka helpotti tuotteen levittämistä tasaisesti. Voiteen vaikutusajan jälkeen aine huuhdotaan pois. Huomioi se, että karttaväri ei ole vielä pesunkestävää. Siksi käsiäkään ei levityksen jälkeen saa pestä, jottei sormet jää muuta ihoa vaaleammiksi. Kun vaikutusaika on ohi, tuotteen saa pestä iholta ja rusketus on muuttunut pitäväksi. Levityshanska kannattaa pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tein muuten huomion, ettei voide tahrannut vaatteita. Puin nimittäin vaaleat vaatteet päälle heti levityksen jälkeen, eikä niihin tarttunut mitään tahroja. Toisella levityskerralla levitin tuotteen yöksi eikä ainetta ollut myöskään tarttunut lakanoihin. Tosin levitysvaiheessa onnistuin sotkemaan vaaleanpunaisen päiväpeiton tummaan mousseen, mutta kiikutin sen heti pesuun eikä aineesta jäänyt mitään tahroja, onneksi.
Kuvista näkyy jonkin verran miten rusketus vaikutti ensimmäisen levityskerran jälkeen. Ensimmäisessä kuvassa en ole levittänyt vielä mitään jaloilleni ja kuten huomaa, olen ihotyypiltäni todella vaalea. Toisessa kuvassa näkyy väriero ensimmäisen käsittelyn jälkeen self-tan moussella. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja vaikka kuva ei kerro aivan täydellisesti kuinka tumma rusketus oikeasti on, niin väriero on silti selkeästi havaittavissa. Voinpa siis todeta että Sunkissed tuotteet eivät ole hyviä vaan täydellisiä. Nämä palauttivat uskoni taas itseruskettaviin ja rakastuin näihin kertaheitolla. Parasta on se, miten helppoa ja nopeaa levitys oli ja lopputulos oli luonnollinen ja kaunis. Itse en nimittäin haluaisi käyttää sellaisia tuotteita, joista iho jää epäluonnollisen väriseksi tai laikukkaaksi. Vaikka en rasvaillut tai kuorinut ihoani ensimmäisellä kerralla, ei rusketus ollut lainkaan epätasainen. 

Sunkissed tuotteita myydään Sokoksella ja kaikki itseruskettavat maksavat 7,90€. Myös levityshanskoja on saatavilla kahdenlaisia. Ei todellakaan paha hinta täydellisyyttä hipovasta rusketuksesta ja minä ainakin aion jatkossa ruskettaa itseni näillä tuotteilla.  


Laitetaan loppuun vielä mahtava arvonta, jossa kahdella teistä on mahdollisuus voittaa huikea Sunkissed tuotepaketti. Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

*SUNKISSED SELF TAN MOUSSE MEDIUM 200ML
*SUNKISSED SELF TAN MOUSSE DARK 200ML
*SUNKISSED EXPRESS TAN MOUSSE 200ML
*SUNKISSED SELF TAN MITT SUPERSOFT
*SUNKISSED GRADUAL TAN MEDIUM 200ML
*SUNKISSED GRADUAL TAN DARK 200ML

Palkinnon arvo on noin 50€. Arvon yhden tuotepaketin tähän postaukseen kommentoijien kesken ja toinen paketti arvotaan instagrammin kautta. Insta arvontaan voit käydä osallistumassa @glitteri_addikti täältä. Arvonta on auki molemmissa kanavissa 6.7 klo 21.00 saakka. 


Blogissa voit osallistua arvontaan kommentoimalla julkaisua ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteen. Ilmoitan voittajalle sähköpostitse ja kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä. Palkinto postitetaan vain Suomeen ja mikäli en tavoita voittajaa 3 päivän sisällä arvonnan päätyttyä, arvon uuden voittajan. 


Onnea arvontaan!


Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti