keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Glossybox joulukalenteri 2020 unboxing

* kalenteri saatu pr-lahjana




Posti ilmoitti eilen saapuneesta paketista. Kävin noutamassa lähetyksen ja vastassa oli valtava lähetys, joten ajatus mahdollisesta joulukalenterista kävi mielessäni. Kotona revin kääreet ja pahvit lähetyksen ympäriltä aika moisella vimmalla. Sisältä paljastui kaikeksi yllätykseksi aivan upea vuoden 2020 jouluakalenteri! Kalenteri on tänä vuonna ulkoasultaan todella todella kaunis vaaleanpunainen marmorikuvioitu iso laatikko. Tuotteet on pakattu pieniin rasioihin vetolaatikoihin ja kalenteri paketti onkin aivan äärettömän söpö ja tyttömäinen. Ei ehkä se kaikkein jouluisin kalenteri, mutta pelkän laatikon perusteella yksi tämän joulun suosikeistani Colose* kalenterin lisäksi.





Värimaailma kalenterissa jatkuu kauniin vaaleanpunaisena ja tämä on ehdottomasti kalenteri, jonka haluan säilyttää seuraavaankin vuoteen. Kuka ties joku ystävistäni tulee ensi jouluna saamaan kauniisti paketoidun DIY-kalenterin. Suosittelenkin ehdottomasti säilyttämään kalenteripohjat ja loihtimaan niihin seuraavana vuonna jotain kivaa lapsille, perheelle tai ystävällä. Mikä ihana yllätys saajalle ja hauskaa tekemistä itse koota kalenteria!

Mutta nyt takaisin itse asiaan eli Glossybox kalenteriin. Tulen tässä postauksessa unboxailemaan kalenterin kokonaan, joten spoiler alert! Jos et halua nähdä sisältöä, lopeta lukeminen tähän.
Kalenteria on vielä myynnissä, mutta nyt alkaa olla viime hetket käsillä tilailla kalenteri jouluksi. Nyt vielä tilatessa toimitukset ehtivät hyvin joulukuun alkuun. Kalenterin pääset tilaamaan täältä* ja tänä vuonna hinta on 99€ (kalenterin arvo 510€). 





Glossybox julkaisi tänä syksynä oman ihonhoitobrändin, joka nähdään myös kalenterissa. Kiva yllätys ja hauska päästä tutustumaan paremmin. Aikaisemmin itse Glossyboxin mukana saimmekin sarjan sy-voiteen. Muuten kalenterissa oli paljon variaatiota brändeissä ja kalenteri selvästi enemmän meikkipainotteinen, mutta myös ihonhoitoa löytyy. Kalenteri onkin erinomainen valinta, jos kansainväliset laatubrändit kiinnostaa ja meikit innostaa. Kalenterin mukana tulee tuotevihko, josta löytyy tarkempaa tietoa tuotteista. Tämä on ehdottomasti positiivinen juttu, sillä tuotetietoja ei tarvitse metsästää pitkin nettiä.




Glossybox skincare 3-in-1 moisturiser
Kndr Beauty Mood balm positivity pink
Hey honey Take away the drama youth boosting honey and copper peel off mask 10ml
Mellow cosmetics Liquid lip paint




Illamasqua Illustraton pen
Youthlab Daily cleanser gel
Mitchell and Peach Flora No.1 Body cream
Fenty Beauty by Rihanna Mattemoiselle plush matte lipstick





MCoBeauty Highlighting shimmer whip
Bellapierre cosmetics Lip liner Nude
Figs & Rouge Hydra matte pore correct velvet cream
Bubble T Cosmetics Winter berries bath fizzer




Avant Skincare 3-1 hyaluron-filler collagen eye formula
The beauty crop BFF brow mascara
Seacret Cuticle oil
Manna Kadar Lippie love lip scrub




Merci Handy Hand cream
Cetaphil Facial Moisturizer
NAE Riparazione shampoo bar
Wander Beauty Mile high club length mascara




Naobay Gentle facial toner
Ciate London Watermelon burst hydrating lip oil
NailsINC Victoria nail polish





Jouluaaton luukku todellakin kruunaa koko kalenterin, sillä sieltä löytyy täysikokoinen Iconic London Day to slay eyeshadow palette. Paletissa on aivan super kauniit rusehtavat sävyt ja samettisen pehmeät shimmeriset sävyt, joilla saa upeasti säihkettä silmiin. Taatusti jouluaaton helmi ja tällä sitten onkin kiva tehdä joulumeikki. Paletti on myös erittäin käyttökelpoinen ihan ympäri vuoden ja uskon tämän olevan todella monelle mieluinen ylläri. 


Glossyboxin kalenterin sisältö oli menestys! Siis aivan huikea, sisältö oli ihan 5/5. Vai mitä mieltä olette? Sopivassa tasapainossa meikkejä ja ihonhoitoa. Mukana huikeita kansainvälisesti myyviä brändejä. Kalenterista löytyi paljon tuttuja tuotemerkkejä, mutta myös muutama uusi tuttavuus tällaiselle kosmetiikan asiantuntijallekin, mikä oli tosi kiva ylläri. Kalenteri on kaunis, sen sisältö tarkasti mietitty eikä kalenterissa ole yhtään turhaketta josta anna kyllä ison plussan! Paljon täysikokoisia tuotteita ja ainoastaan ihan muutama pieni matkakoko. Kalenterin arvo ostohintaan nähden on myös ihan huikea, joten älä jahkaile tämän hankinnassa. Jos sisältö vakuutti sut niin suosittelen lämmöllä. Olen itse aivan täpinöissä ja kalenterista ainoastaan 3 tuotetta lähtee eteenpäin, joka on todella pieni prosentti 24 luukun kalenterista. Ainoa tuote mikä oikeasti harmitti, oli kylpypommi, sillä Suomessa niin harvoin missään on mahdollista ammeeseen päästä uiskentelemaan, joten ne jää aina käyttämättä. Tästä huolimatta mykistävä kalenteri, huh. Vakuuttiko?
10 kommenttia on "Glossybox joulukalenteri 2020 unboxing"
  1. Mielenkiintoinen ja monipuolinen sisältö! Olisin kyllä ollut onnessani kun olisin noita luukkuja availlut. Itse kalenterikin on kiva eikä yhtään krääsäluukkua, vaikka pari merkkiä on vähän sellaisia mitä ei joulukalenterista halua :) nuo parhaat meikit tässä kalenterissa nostaa tasoa kuten Illamasqua, Rihanna ja Mellow :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaisuus ratkaisee ja vaikka tässä mullekin oli pari tuotetta, joita en tule käyttämään niin en valita yhtään. Kalenteri oli ihan super magee ja tuotteet oikeasti laadukkaita ja arvokkailta brändeiltä <3

      Poista
  2. Luoja kuinka paljon odotan joulua ja joulukalenterin avaamista!!

    https://suninidea.blogspot.com/2020/11/keskisuomen-kasino.html

    VastaaPoista
  3. Toi luomiväripaletti on mun mielestä ihan nappivalinta, kun tossa on tosi käyttökelpoiset sävyt, jotka päätyy varmaan isolla osalla käyttöön :) En oo itse Iconic Londonin luomivärejä koskaan testata, mutta muuten oon tykännyt heidän meikeistä! Kalenterin sisältö oli muutenkin oikein hyvä, mutta ei mua kaduta ollenkaan, etten tätä lopulta itselleni ostanut, vaikka aluksi tästä haaveilinkin :D LF:n kalenteri riittää mulle jouluiloksi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että moni tykkää kyllä tästä kalenterista. Ja varsinkin sellaiselle, jolla ei paljon meikkejä ole tämä on ihan taivaan lahja :D Sitä paitsi olen todella otettu siitä miten laadukkaita brändejä tämän vuoden kalenteriin on valittu!
      Totta, en minäkään näitä kalentereita olisi tarvinnut, mutta on niitä ihana availla ja jakaa myös täällä blogin puolella lukijoille :)

      Poista
  4. Sisältö näyttää ihanalta kuten viimevuoden kalenteri. Harmi että glossy ryssi pistekeräilyn kesällä niin en voinut tilata kalenteria menetettyäni 20 euroa jotka olin kalenteria varten säästänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kurja, eikö aspakaan auttanut että olisit saanut pistehyvityksen takaisin?

      Poista
  5. Tässä on tosi kiva sisältö! Harkitsin pitkään tämän hankkimista, mutta lopulta päätin jättää hankkimatta kun näin tuon luomiväripaletin. Se on mulle ns. tämän kalenterin helmi, mutta minulta tuo paletti jo ennestään löytyy niin en toista tarvitse. Tosi hyvä paletti kylläkin ja hyvä valinta kalenteriin sävyjensä puolesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kieltämättä olisi iso osa kalenterin ilosta mennyt sivusuun, jos sinulta tuo paletti löytyy jo. Toisaalta kyllä tässä silti on hurjan monta kiinnostavaa tuotetta joita itse lähden ainakin mielenkiinnolla testailemaan <3

      Poista