torstai 5. syyskuuta 2019

Joulukalenterit aikuisille 2019

* sisältää mainoslinkkejä


Se on kuulkaas sellainen juttu, että vaikka kesä kääntyi juuri äsken vasta syyskuulle niin joulukalenteri haalinta käy nyt kuumimmillaan. Joulukalenteri bisnes on vuosi vuodelta tullut suositummaksi ja yhä useammat aikuisetkin haluavat hemmotella itseään yllätyksillä ja hankkivat mitä erilaisempia joulukalentereita joulun odotusta vauhdittamaan. Asiassahan ei ole mitään pahaa, päin vastoin. Ihanaa, että myös aikuisilla on ripaus lapsenmielisyyttä ja joulumieltä näille kalenteri hössötyksille. Minähän suorastaan rakastan yllätyksiä ja kaikki availtavat luukut on yksi hauskimmista asioista mitä joulussa voi olla. Viime vuonna ostin itselle Look Fantasticin kosmetiikkakalenterin, mutta pari edeltävää vuotta me kasattiin miehen kanssa toinen toisillemme joulukalenterit. Se oli kivaa sekin, mutta toisaalta mä olen niin kosmetiikka hullu, että kauneusaiheinen kalenteri on saatava taas tänä vuonna! Koska joitakin kalentereita myydään jo vinhaa vauhtia niin päätin esitellä teille suosituimpia ja kertoa tiedossani olevia detaileja mikäli kalenterin hankinta kiinnostaa. Kannattaa muistaa, että monet myydään loppuun jo reilusti ennen joulua eli jos kalenterin hankinta on mielessä niin ole ajoissa liikkeellä! Onneksi globaali kaupankäynti mahdollistaa myös tilaamisen ulkomailta.
Päivitän listaa pitkin syksyä!


MAC



Wau, myyntiin on tullut nyt myös Macin oma joulukalenteri. Kalenteri on täynnä Macin suosittuja ja ihania meikkituotteita kuten luomivärejä, huulituotteita, siveltimiä ja Prep+Prime suihkeen. Kalenteri on ulkoasultaan yleellinen ja tavallisista kalentereista poikkeava. Joulutähden muotoinen kalenteri herättääkin heti mielenkiinnon. Tämän kalenterin laatikko pitää säilyttää seuraavaankin jouluun ja koota siihen oma kalenteri vaikka ystävälle!
Saatavilla: LOPPUUNMYYTY



LOOK FANTASTIC
Aloitetaan tällä LF joulukalenterilla, joka mullakin viime vuonna oli. Tykkäsin viime vuoden kalenterista aivan älyttömästi, sillä parasta LF kalenterissa on vaihtuvien merkkien tuotteet. Minä en ehkä itse jaksaisi saada kalenterista vain yhden brändin tuotteita, joten on kiva että kalenterissa on erilaisia tuotteita ja jopa itselle tuntemattomilta merkeiltä. Tämän vuoden kalenterissa on monta mielenkiintoista brändiä kuten Luxie siveltimiä ja Elemisin yleellinen kasvovoide sekä ensimmäistä kertaa mukana myös Morphe luomiväripaletti! Kalenterin voi ostaa täältä. Kalenterin arvo on yli 400€ joten tässä todella saa rahoilleen vastinetta!
Saatavilla: LOPPUUNMYYTY



GLOSSYBOX
Lookfantasticin lisäksi monet muutkin kauneusboksi yritykset tekevät oman joulukalenterin. Glossybox on tänä jouluna saatavilla myös Suomessa ja spoilereiden perusteella näyttää aika kivoja tuotteita olevan tulossa. Kalenterin voi käydä tilaamassa Glossyboxin sivuilta täältä. Kuvassa näkyvän kalenterin tuotteet ei ole saatavilla Suomessa, mutta julkaistuja spoilereita Suomen kalenterin tuotteista löytyy täältä. Kalenterin tuotteiden arvo luvataan olevan 440€. Mukana on runsaasti kiinnostavia brändejä ja ihan täysikokoisiakin tuotteita monipuolisesti eri kategorioista kuten meikkejä ja ihonhoitoa.
Saatavilla: tilaajille 25.9 ja kaikille 26.9
Hinta: 139€



THE BODY SHOP

Bodyshopin kalenterit tulivat myyntiin eilen ja tänä vuonna on saatavilla kolme erilaista kalenteria eri hintaluokissa. Kaikissa kalentereissa on 24 luukkua, joten ihania tuotteita riittää reilusti testiin. Bodyshop joulukalentereissa on vartalovoiteita, suihkugeelejä, kasvotuotteita ja muutama meikkituotekin taitaa löytyä. Jos pidät merkin tuotteista niin kannattaa pistää hankintaan. Viime vuonna nämä myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Saatavilla: Bodyshop myymälöistä ja verkkokaupasta 4.9 alkaen täältä
Hinta: 79€, 99€ ja 149€


LUMENE

Lumenen kalenteri oli viime vuonna suuri menestys. Kalenteri on täynnä matkakokoisia ja jopa täysikokoisia Lumenen tuotteita, joten tässä hyvä tapa testailla heidän valikoimaansa. Viime vuoden kalenteri oli hurjan kaunis ja tämänkin vuoden kuvistus on hempeä ja talvinen. Lumenen kalentereita on myynnissä nykyään myös ulkomailla ja pienen brändi uudistuksen myötä koenkin Lumenen tuotteet nykyään paljon houkuttelevimmiksi kuin ennen. Ja kotimaista kannattaa suosia. 
Saatavilla: esimerkiksi Lyko.fi verkkokaupasta täältä, Kicksillä täällä sekä hyvinvarustelluista tavarataloista kuten Sokokselta
Hinta: 89,90€



RITUALS
Ritualsin viime vuoden kalenterissa oli ihan jouluvalot ja söpöt pakaukset oli mahdollista ripustella 3D kuuden oksille. Tämä olikin visuaalisesti todella hieno kalenteri ja panostus näkyi! Tänä vuonnakin myyntiin tulee kaksi kalenterimallia: 2D ja 3D. Ritualsin tuotteet on tosi voimakkaan tuoksuisia, mutta jos ei kärsi hajusteherkkyydestä niin nämä on aivan ihania ja laadukkaita. Itse rakastan ainakin merkin vartalo- ja käsivoiteita!
Saatavilla: nyt ainakin Lykon verkkokaupassa ja Kicksillä
Hinta: 65,90€ (2D malli)




ASOS
Asoksella on myös useita merkkejä sisältävä joulukalenteri. Itse asiassa katoin, että heillä on vielä viime vuodenkin kalenteria myynnissä sivuilla alennettuun hintaan. Myös Asos toimittaa Suomeen, joten kalenteri on mahdollista saada käsiinsä jos tästä innostuu. Sisältö on aika saman tyylinen kuin mitä Look fantasticin kauneusbokseista on tullut tuotteita pitkin kuluvaa vuotta, joten LF faneille tässä ei ole juurikaan uutta. Plussaa kuitenkin siitä, että kalenteri sisältää tuotteita monelta eri brändiltä, joten tästä pääsee kivasti tutustumaan useaan merkkiin samalla. Kalenterin voi ostaa täältä
Saatavilla: syyskuussa
Hinta: 78,99€



THE PIP BOX





Tämä täysin vegaanista kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri on aivan ihastuttava. Tuotteiden arvo oli yli 275£ ja saat boksin itsellesi 75£:lla. Postimaksuja tulee Briteistä Suomeen jokunen euro, mutta hinta ei todellakaan ole paha. Kiinnostava boksi ja tämä tekisi mieli hankkia. Jos haluat nähdä spoilereita kalenterin tuotteista niin kannattaa käydä kurkkaamassa täältä
Saatavilla: LOPPUUNMYYTY



JOHN LEWIS 




Tässä mielenkiintoinen kalenteri, joka on omassa luokassaa hiukan hintavempi mutta sisältääkin samalla selektiivistä kosmetiikkaa. Kalenteri tulee myyntiin John Lewis verkkokauppaan, mutta on mahdollista tilata myös Suomeen. Kalenterissa tulee olemaan tuotteita ainakin merkeiltä Nars, Elemis, Lancome ja Bobby Brown.  Näyttää kiinnostavalta, mutta menee ehkä hitusen oman budjetin yli.
Saatavilla: 9.9 alkaen
Hinta: 150£ eli noin 165€



ELEMIS


Yleellinen luksusmerkki Elemis julkaisee myös oman kalenterin ja sisältö on totta kai merkin omia tuotteita. Kalenteri on mahdollista tilata Suomeen ja ulkoasu on ainakin houkutteleva ja tavanomaisesta poikkeava. Kalenteri näyttää niin tukevalta, että laatikon voi varmasti käyttää seuraavana vuonna uudestaan ja ilahduttaa vaikka ystävää itse tehdyllä kalenterilla. Kalenterin tuotteiden arvo on noin 440 puntaa, joten rahoille saa todellakin vastinetta ja Elemiksen tuotteet ovat laadukkaita ja ihastuttavasti selektiivistä kosmetiikkaa!
Saatavilla: 5.9 alkaen
Hinta 165£ eli noin 181€



ESSENCE

Essencen edulliset meikit ovat super suosittuja ja monet heidän tuotteensa myös edulliseen hintansa nähden oikein loistavia. Essencen kalenterit sisältävätä merkin kosmetiikka tuotteita ja tämä kalenteri on itse koottava. Kalenterin voi tosiaan koota itse ja päättää missä järjestyksessä haluaa tuotteita puusukoista paljastuvan tai kalenterin voi antaa ystävälle taikka puolisolle koottavaksi, jolloin sisältö on itselle yllätys. Tämä on edullinen kalenteri, joten sopiikin erinomaisesti budjettishoppailijalle. 
Saatavilla: LOPPUUNMYYTY


FEELUNIQUE

Tämän joulun yksi mielenkiintoisimmista kauneus joulukalentereista löytyy Feeluniquelta. Kalenterissa on kiinnostavia brändejä kuten HudaBeauty, Rituals ja Sol Janeiro kulttimaineessa oleva Bum Bum cream. Kalenterista on saatavilla myös 12 luukun kalenteri hiukan huokeampaan hintaan, mutta minusta ainakin tämä täysi 24 luukun kalenteri on ehdottomasti hintansa arvoinen. Kaunis revontuli aiheinen kalenteri muistuttaa pohjolan talvisista öistä ja onkin kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi tyylikäs.
Saatavilla: 24 luukun joulukalenteri LOPPUUNMYYTY
Psst. 12 luukun joulukalenteria löytyy vielä täältä hintaan 54€



FITVERSTAS

Wow, tänä jouluna saatavilla on myös liikunnallisia joulukalentereita. Fitverstas tarjoaa kolme erilaista kalenteria, jotka kannustavat päivittäiseen arkiliikuntaan tai tekemään vähän hikisemmänkin treenin. Joulupöydässä voi sitten herkutella hyvällä omallatunnolla, kun joulukuun alku on liikuttu ahkerasti ja säännöllisesti. Pysypää mielikin virkeämpänä kaiken joulutohinan keskellä. Jos venyttely arjessa tahtoo unohtua, niin kehonhuollon joulukalenteri on sinulle. Koti- ja salitreenaajille löytyy omansa ja täältä saat varmasti uusia vinkkejä treeneihin.
Saatavilla: Fitvestaan verkkokaupasta täältä
Hinta: 12,90€/ kalenteri 
Alekoodilla GLITTERI saat kalentereista -50% eli hintaa jää vain 6,45€




YANKEE CANDLE
Kynttilöistä pitäville on tässä oiva kalenteri. Yankee candle on jo monena vuonna ihastuttanut upeilla kynttilä kalentereilla ja tällä saakin kivasti tunnelmaa pimeisiin talvi-iltoihin. Kalenterin ulkoasukin on aivan ihana!
Saatavilla: Lyko.fi myy täällä
Hinta: 65,90€



PUKKA


Mikä olisikaan parempi tapa odottaa joulua kuin availla teejoulukalenterin luukkuja ja maistella päivittäin kuppi kuumaa eri mauissa. Minulla olikin English tea shopin joulukalenteri pari vuotta sitten ja oli aivan ihana joka aamu maistella uusi teemaku. Löytyikin monta uutta suosikkia kalenterin avulla.
Saatavilla: ainakin Ruohonjuuri myy täällä ja yliopiston apteekki myy täällä 
Hinta: 13,95€




COFFEE BREWER

Jos tee ei ole sinun juttusi, niin ei hätää. Myös kahvin ystäviä on muistettu ja kalenteri sisältääkin 25 erilaista kahvilaatua joista saa yhteensä 50 kuppia kahvia. Purut on valmiina, keitä vain vesi ja nauti. Nam!
Saatavilla: LOPPUUNMYYTY
Hinta: 35£ eli noin 40€




RAAPUTETTAVA DIY KALENTERI



Jos materialismi ei ole sinun juttusi, niin tässä ehkä kalenteri sinulle. Tee-se-itse raaputettava kalenteri, johon on mahdollista itse kirjoittaa (tai antaa jonkun kirjoittaa jotta sisältö on sinulle yllätys) sisälle viestejä ja päälle liimataan raaputettava pinnoite. Tässä on tosi hauska idea ja sisälle voi piilottaa mukavia viestejä tai yllätystekemistä yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Tässä on muuten hyvä kalenterivinkki juuri vaikka miehelle, jolle on yleensä niin vaikea keksiä mitään. Kehittele vaikka treffi ideat kalenteriin ja raaputtamalla selviää, mitä milloinkin tehdään 😉
Saatavilla: ainakin Amazon myy, löytyy täältä ja täältä
Hinta: 12€



Siinä muutamia minun silmääni mielenkiintoisia joulukalentereita, joista suurin osa kylläkin kosmetiikkaa (yllätys). Lista ei toki ole kaikenkattava ja kaikkia kalentereita ei varmasti ole edes julkaistu vielä. 

Tänäkin vuonna vegaaninen kosmetiikkakalenteri löytyy myös esimerkiksi TwistBeltä ja kalenteri onkin 14.10 saakka alennettuun hintaan ennakkomyynnissä. Viime vuonna myös virolaisella luonnonkosmetiikka merkki Joikilla oli oma kalenteri, josta kirjoitinkin oman postauksen ja löytyy täältä. Tänä vuonna Joik kalenteri on saatavilla mm. House of Organicillä täällä hintaan 79€. Kalentereita löytyy myös edullisemmalle budjetille esimerkiksi Essenceltä ja muilta edullisemmilta kosmetiikkamerkeiltä. Huomasin myös, että Lykon oma joulukalenteri (LOPPUUNMYYTY) on todella kiinnostava ja sisältä löytyy esimerkiksi Foreo Luna, wow. 

Ja joulukalenterit eivät rajoitu vain kosmetiikkaan vaan saatavilla on namikalentereiden lisäksi alkoholipainotteisia kalentereita, tuoksu- ja kynttiläkalentereita ja nopea googlailu osoittaa että kalentereita löytyy jopa vähän aikuisempaan makuun. Jokaiselle siis löytyy varmasti jotakin. Ja jos markkinoilla ei ole sinulle sopivaa kalenteria tai olet enemmän tee-se-itse henkinen niin joulukalenterinhan voi pyöräyttää niin itselleen kuin ystävällekin oman maun mukaan. Itsehän himoitsen ensisijaisesti tuota Feelunique kalenteria ja Pip box kalenterin olenkin jo tilannut. 

EDIT: kirjoitusta muokattu 7.9 ja 2.10 ja 22.10 ja 12.11

Onko sulla ollut aikaisempina vuosina joulukalenteri ja aiotko hankkia tänä vuonna sellaisen?
20 kommenttia on "Joulukalenterit aikuisille 2019"
  1. Oo, toi Harry Potter kalenteri vois olla tänä vuonna se mun juttu :D Olen yleensä ostanut aina itselleni Yankee Candlen kalenterin, joten tuo voisi olla hyvä lisä siihen kylkeen. Glossy boxin kalenteri näytti myös kivalta kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mä mietin myös suurena HP fanina että pitäiskö hommata mutta toisaalta rahat en kyllä riitä ihan kaikeken :D Ideana toi on kuitenkin ihan valtavan hauska!

      Poista
  2. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut kosmetiikkajoulukalenteria, sillä en ole raaskinut laittaa rahoja siihen. Nyt tälle vuodelle tulee kyllä ostettua joku TBS:n, Look Fantasticin tai Glossy Boxin kalenteri :)

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne on kyllä aika hintavia mutta toisaalta myös arvo on moninkertainen mikä ainakin mua kovasti aina houkuttelee. Viime vuonna ainakin ihastuin LF kalenteriin niin kovasti että se on pakko saada tänäkin vuonna!

      Poista
  3. Okei nyt en kestä, haluan ton Potter kalenterin. 😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa kyllä hauskalta :D Kerrassaan hauska aihe keksitty joulukalenteri teemaksi!

      Poista
  4. Mie en pääse Bootsin sivuille, sanoo vain että ovat sulkeneet kansainvälisen sivusto, mutta kivijalkakaupoissa voi shoppailla :/

    Itsehän tilasin jo TBSn ja se saapuikin perjantaina, Ritualsin ostan luultavasti toiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs näkyy! Hitsi, en huomannut tuota postausta kirjoittaessa :/
      Oih, mahtavaa! Sulla onkin sitten kivat kalenterit odottamassa joulua :)

      Poista
  5. Mulla on ollut joka vuosi vain suklaakalenteri! Voisin vaihtaa, mutta tuossakin on aika monta vaihtoehtoa....Ainakin kavereille joulukalenteri voisi olla helppo lahja mutta jotkut on aika hintaviakin...

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaakalenterit on kyllä kans ihan parhaita :D tosin mulle ei se yks pieni karkki riitä, tuun siitä vaan vihaiseksi joten mulle sopis ehkä paremmin suklaalevykalenteri :D

      Lahjaideana kalenteri on myös tosi hyvä. Toisaalta sellaisen voi väsäillä ymös vähän pienemmällä budjetilla itse

      Poista
  6. Upean näköisiä kalentereita. Itse en voi niitä ostella kun en kaikkea kosmetiikkaa käytä. Mutta kiva taas nähdä mitä kaikkea niistä tulee kun blogeja katselee :)

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tykkään itsekin kovasti lueskella muiden blogeista kalenteripostauksia.
      Kalentereita onneksi löytyy myös muista aiheista kun kosmetiikasta :)

      Poista
  7. En ole koskaan itselleni kalenteria ostanut. Kaunis ajatus toki mutta ei minun juttuni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenterit ei ole kaikkia varten, mutta niille jotka tykkää yllätyksistä ja joulunodotuksesta kalenterin muodossa niin tämä on minusta tosi kiva tapa yllättää itseään joka päivä :)

      Poista
  8. Hyvä kooste! Harmi vaan että Boots.com ei ole toimittanut Suomeen enää pariin kolmeen vuoteen, joten tuota Potter -kalenteria ei voi suoraan heiltä ainakaan saada :((( Mun täytyy tutustua tuohon Asoksen kalenteriin kyllä, se vaikuttaa kivalle!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu rupesin itsekin tutkimaan ettei se Boots.com toimita suomeen. Älyttömän harmillinen juttu :(
      Asosksen kalenteri näyttää kyllä hyvältä ja on ihan sopuhintainenkin :)

      Poista
  9. Mä en itselle joulukalenteria enää osta. Muutamia kuvakalentereita ostin. Unohdin avata ja lapset hoiti homman. Näistä Body Shop, Lumene ja Pukkan on kaikista kiinnostavimmat. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kalenterit ei ole kaikkien juttu. Lapsille varmasti hurjan mieluisia yllätyksiä silti :)

      Poista
  10. Hyvä postaus mutta kirjoitusvirheet häiritsi erittäin paljon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi juttu! Kirjoitusvirheitä tulee väkisinkin kun kirjoittaa paljon ja aina ei ole aikaa oikolukea tekstejä.

      Poista