keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Boxycharm tammikuu 2021

 


Uuden vuoden ensimmäinen Boxycharm, jännää! Boxycharm on nykyään mun kaikista kauneusbokseista suosikkini ja joka kuukausi saa kyllä aina positiivisesti yllättyä boksin sisällöistä. Varsinkin viimeisen puolen vuoden aikana tuntuu, että boksien taso on noussut ihan uudelle tasolle ja sisällöt on aina toinen toistaan huikeampia. Olen nyt myös lähes kuukausittain tehnyt Boxycharmin omasta add-on myynneistä ostoksia huikeilla tarjouksilla ja kotiuttanut upeita luomiväripaletteja ja ihonhoitotuotteita, joita ei Suomesta saa tai ne on normaalihinnoiltaan aivan hullun kalliita. Myös heidän aspa toimii kuin rasvattu, vastaa viesteihin nopeasti ja korvasivat minulle jopa loppuvuodesta kadonneen boksin, joka ei ollut edes heidän vika vaan kuljetusyhtiön. Olen siis tyytyväinen tilaaja ja suosittelen kaikkia epäilijöitä kokeilemaan, jos yhtään nämä kauneusboksit kiinnostaa!

Tammikuun teemana oli fresh start ja boksi sisälsikin normaalia enemmän ihonhoitoa. Tästä huolimatta boksi oli varsin onnistunut, vaikka Boxycharm tunnetaankin meikkipainotteisena boksina. Tilaajaksi pääset liittymään tästä.




Farmacy on Yhdysvaltalainen yritys, joka käyttää tuotteissaan luonnollisia tehokkaita raaka-aineita. Olen muutamia Farmacyn tuotteita käyttänyt ja tykännyt ihan valtavasti. Siksi olin ihan liekeissä, kun sain tämän kosteuttavan Daily greens oil-free gel moiturizer geelivoiteen boksistani. Tilasinpa add-oneista brändiltä myös kasvonaamion testiin. Tämä geelivoide sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäisiä ravinteita. Luulen, että jätän tämän odottelemaan kesää, koska geelivoiteet on kesäiholle paljon parempia ja kevyempiä.
arvo: 38$





Näinkin tästä Violet Vossin Olive you forever paletista kuvia Lipstick love blogissa ja ajattelin ensin etten tulisi palettia pitämään, jos saisin tämän itse. Muutin kuitenkin mieltä, kun sain paletin hypisteltäväksi, sillä paletin shimmeriset vihreät sävyt ovat todella uniikkeja ja luonnossa paljon paljon kauniimpia kuin kuvissa. Valitettavasti tässäkään kuvassa ei täysin tule sävyt oikeuksiin, mutta ne on huippu kauniita ja uskonkin tämän paletin olevan täydellinen kesäksi. 
arvo: 34$




Avantin ökyhintaiset tuotteet on kyllä sellaisia, mitä ei missään tilanteessa tulisi itse osteltua, mutta tykkään kyllä saada näitä boksien kautta. Avantin Bi.phase hyaluronic acid rejuvenating micellar water oli oma valintani boksiin ja tämä kaksifaasinen misellivesi poistaa kätevästi myös vedenkestävän meikin ja epäpuhtauksia iholta. Pitäisi toimia niinkin hyvin, ettei ihoa tarvitse hankailla sen kummemmitta. Kuulostaa hyvältä, juuri tällaisista helpoista ja tehokkaista meikinpoistoaineista tykkään.
arvo: 90$




Tämä Seraphine botanicals apple + baume glow lip mask oli itselle boksissa vähän tylsähkö tuote. Huulinaamio on kosteuttava ja hoitava sisältäen sheavoita, aprikoosia, jojobaa ja ruusunmarjaa. Luulin aluksi, että tämä on perinteinen pois pestävä naamio, mutta ilmeisesti tätä käytetäänkin öisin kosteuttamaan ja korjaamaan rohtuneita huulia eli naamio jätetään huulille. Mulla on brändiltä käytössä huulikuorinta, joka on tosi hyvän tuoksuinen ja ihana muutenkin, joten pienen pohdinnan jälkeen päätin jättää tämän käyttöön varsinkin, kun oma yökäytössä oleva huulirasvanaamio alkaakin olla juuri loppumaisillaan.
arvo: 25$




Boksin tylsin tuote oli Qveen studion dragon duo linerit. Pakkauksessa siis sekä kynämuodossa että nestemäinen eyelineri. Brändistä en ole kuullutkaan, mutta pakkaus on kiva. En osaa sanoa tuotteiden laadusta, sillä olen niin huono käyttämään linereita, että taidan laittaa nämä avaamattomina eteenpäin. Tämä siis boksin tuotteista ainoa, joka ei jää itselleni käyttöön.
arvo: 28$
6 kommenttia on "Boxycharm tammikuu 2021"
  1. Mä olisin ehkä innostunut eniten tosta huulinaamiosta:D Eipä sillä, misellivesikin on varmasti hyvä. Kokonaisuutena varsin kiva boksi.

    Ps. paketti tuli tänään, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan harhaiset kuvitelmat huulinaamioista aluksi, mutta nyt kun tiedän miten sitä käytetään niin kyllä tykkään itsekin ajatuksesta ja otan käyttöön :D

      No niin hienoa, kivoja hetkiä boksin parissa <3

      Poista
  2. BoxyCharm on kyllä kuukaudesta toiseen aina tosi hyvä :) Tässäkin oli tosi monta kivaa tuotetta. Tykkään erityisesti tuosta luomiväripaletista todella paljon ja siinä on jotenkin tosi kauniit sävyt <3 Farmacyn kasvovoide ja Avantin misellivesi kuulostavat myös todella mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hämmentävää miten Boxycharm onnistuu kuukausi toisensa jälkeen. Mä en muista milloin olisi heiltä viimeksi saanut huonon boksin :D

      Poista
  3. Ihanaa että sun mieli muuttui ton paletin suhteen! En mäkään kuvien perusteella siitä olisi kyllä innostunut, itse asiassa en ollut koko palettia noteerannut mitenkään, kun kävin aiemmin katsomassa Boxycharmin sivuilta mitä kaikkia tuotteita tammikuun bokseista löytyi. Mutta kun sain ton käsiini niin onhan toi upea<3 Ja huippua, että sait myös ton Farmacyn tuotteen, kun toivoitkin saavasi sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joskus kuvissa sävyt ei täysin pääse oikeuksiin ja tän paletin kans oli just näin. Luonnossa nuo vihreät värit pääsi oikeasti oikeuksiinsa ja on aivan upeita <3

      Poista