perjantai 26. helmikuuta 2021

Chok chok box helmikuu 2021 - täynnä ihastuttavaa K-beautya!!

 * boksi saatu pr



Tänään otetaan esittelyyn ihan uusi kauneusboksi ja voitteko vaan kuvitella, miten innoissaan tätä teille esittelen. Nyt on nimittäin Suomen markkinoille saatu ihan huikea K-beauty box, sillä boksi sisältää vain korealaista kosmetiikkaa, wow!! Aikaisemmin näitä K-beauty boxeja on pitänyt tilailla ulkomailta ja kyllähän niihin sitten niitä postimaksuja tulee. En ole itse nähnyt vaivan arvoiseksi, joten tämä on todella ilahduttava uutinen kaikille kauneusboksi faneille❤

Chok chok box on Kokoskinin oma kuukausittain ilmestyvä premium K-beauty box. Boksi sisältää tuotteita aina vähintään 50 eurolla ja sen myyntihinta on 34,99€/kk (nyt helmikuun loppuun muuten tarjouksessa 32,99€). Kun mainitset tilauksen yhteydessä koodin Glitteri, saat tilaukseen yhden extra LalaRecipen kangasnaamion maaliskuun boksiin😍 Koodi voimassa maanantaihin 1.3, mutta huomioi, että boksi tarjoushinnalla vain sunnuntaihin saakka (minulle tulee koodin käytöstä pieni komissio).

Boksin luvataan sisältävän joka kuukausi vähintään:
  • 3 sheet maskia
  • 1 normaalikokoinen tuote
  • 1-2 deluxe kokoista tuotetta
  • ja lisäksi samplet, make-up tuotteet ja beauty asusteet (mitä sitten tarkoittanee?)

Tilaukseen ei ole sitoutumispakkoa ja sen voikin peruuttaa milloin tahansa. Boksit lähetetään aina kunkin kuukauden lopussa. Itse olen aivan liekeissä tästä uudesta boksista, koska juuri tällaista ollaan tänne Suomeen kaivattu!




Boksi oli monipuolinen ja runsas, täynnä monenmoista uutta testattavaa. Boksissa oli sheet maskien lisäksi jopa kaksi täysikokoista tuotetta, joka oli tosi kiva ylläri. Lisäksi paljon uusia brändejä, mistä itse näissä bokseissa erityisesti juuri pidän. K-beauty on maaperänä itselle muutenkin vähän tuntemattomampaa brändien osalta, joten tällaisten boksien kautta pääsee turvallisesti kokeilemaan useampaa tuotetta ja sitä kautta löytämään uutta testattavaa ja uusia suosikkeja. Laskeskelin boksin tuotteiden arvoa huvikseen ja sample pakkausta lukuunottamatta tuotteiden laskennallinen arvo ylitti juuri tuon luvatun 50€. Ottaen vielä huomioon sen, että K-beauty on usein hiukan tavallista kosmetiikkaa hintavempaa, niin tässä boksissa todella saa rahoille vastinetta. 

Se pieni miinus tulee siitä, ettei mukana olleessa tuotekortissa kerrottu tarkemmin tuotteiden käytöstä tai tuotteiden arvoa. Nyt ne joutuu kaivelemaan netin syövereistä, varsinkin kun usein noissa K-beauty pakkauksessa ei ole käyttöohjeita edes englanniksi. Tuotteet löytyi kuitenkin melko vaivatta ja niitä on myynnissä myös Kokoskin verkkokaupassa, joten sieltäkin etsimällä löytää tietoa.





HelloSkin Jumiso First Skin Brightening Sheet Mask
A- ja E-vitamiinia sisältävä kangasnaamio parantaa ihon väriä. Naamiossa on myös keramideja, antioksidantteja sekä niasiiniamidia, jotka taistelevat ikääntymisen merkkjä vastaan ja kirkastavat ihon väriä.



LALARECIPE Heart Goggle Brightening Mask
Sy-iholle ja poskipäille tarkoitettu hydrogeelinaamio sisältää kirkastavaa ananas-uutetta sekä niasiiniamidia. Naamio on rauhoittava, ravitseva ja kirkastava.




Frudia My orchard squeeze mask peach

Frudian tuotteet on hurjan ihania ja siksipä tämä persikkainen sheet mask oli erityisen mieluinen. Tuotteissa on hedelmäinen tuoksu ja tämä rauhoittava naamio kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.




Beauty of Joseon Glow Serum
Boksin täysikokoinen tuote oli tämä (minullekin uusi merkki) kirkastava seerumi. Tällä seerumilla pitäisi saada helposti glass skin iho kauniilla hehkulla. Seerumi sisältää propolis-uutetta 60% ja niasiiniamidia 2%. Tätä käyttämällä aknen pitäisi pysyä poissa ja ihohuokosten samalla pienentyä. Otan heti testiin, koska nyt on ollut aivan ihmeellistä epäpuhtautta kasvoilla. Josko tämä auttaisi.




Boksin samplet löytyi Pyunkand Yul (älkää kysykö miten tämä lausutaan) brändiltä ja sampleja oli peräti 4 kappaletta. Näytepakkauksista löytyi toner, seerumi, geelivoide ja kosteusvoide (joka muuten löytyi boksista myös minikokona). Ihan kiva setti, mutta ihmettelen miksi boksista löytyi samainen voide sekä testerinä että minikokoisena pakkauksena.




Bbia Lip Oil Balm 01 Shea Butter
Boksin toinen täysikokoinen tuote oli BBIAn hoitava huulivoide. Voide on ihanan jämäkkä eikä sellainen vaseliinimainen, mihin sormikin uppoaa. Tuota voi ottaa purkista sormella tai mukana tulevalla lusikalla. Testasin ja ihastuin (kuten kaikkiin muihinkin BBIAn tuotteisiin), koska tämä on tosi hoitava ja huulia pehmittävä. 




ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus
Matkakokoinen pullo tuli myös Isntreen hyaluronihappoa sisältävää kasvovettä. Tämä on sopiva erittäin kuivalle iholle ja se sisältääkin peräti viittä eri hyaluronihappo yhdistettä. Tätä kasvovettä voi käyttää myös seerumin tapaan.




Melt me sotfly blackhead nose pack

Näitä tuotteita en löytänyt Kokoskin valikoimista ollenkaan, mutta netistä kaivelemalla tietoa kyllä löytyi. Boksissa oli kaksi pakkausta tällaisia mustapäitä nenästä sulattavia tuotteita. Näiden pitäisi olla vähän samantyylisiä kuin nenälle laitettava mustapääliuskat. Ainoa ero on se, että tämä tuote ei revi mustapäitä vaan liuottaa ja sulattaa ne pois ihosta.




PYUNKANG YUL Nutrition Cream
Tässä mielenkiintoinen matkakokoinen purnukka ravitsevaa kasvovoidetta, joka on tarkoitettu erittäin kosteusköyhälle iholle. Sopii sekä aamu- että iltakäyttöön ja tämä sisältää hoitavaa sheavoita ja macadamiöljyä.




Mielestäni tämä ensimmäinen boksi oli erittäin onnistunut ja ennenkaikkea monipuolinen! Kaikki tuotteet jäävät käyttöön ja ilahduin, että luvatun yhden tuotteen sijaan boksissa oli kaksi täysikokoista tuotetta. Mielenkiinnolla ja ilolla jään odottelemaan tulevia bokseja. Tämän perusteella voisin ehdottomasti tilata jatkossakin.

Hyödynnä viikonlopun tarjous ja tilaa boksi täältä. Instagramin puolella @glitteriaddiktiofficial on muuten menossa boksin arvonta, joten käyppä ota tili seurantaan ja osallistumassa arvontaan.

Tykästyitkö boksiin ja oliko tämä kaivattu lisä Suomen kauneusboksi tarjontaan?
8 kommenttia on "Chok chok box helmikuu 2021 - täynnä ihastuttavaa K-beautya!!"
  1. Tää boksi oli munkin mielestä tosi onnistunut! Kivaa että Suomeen saadaan uusia kauneusbokseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, oon aina liekeissä kun jostain ilmestyy uusi boksi markkinoille <3

      Poista
  2. Mielenkiintoinen kyllä mutta aika hintava kun laskee hinnan per tuote...olen näköjään valittamistuulella jokaisesta kauneusboxista mutta kun ollaan totuttu että ne maksaa alle 20 e...pitäisikö siis totuttautua että boxit on nykyään kalliimpia. Seurailen tätä ja mistäs tietää jos kuitenkin innostuu tilaamaan, k-Beauty on lähellä sydäntä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta oli kyllä yks juttu mitä itsekin mietin. Voi olla tavalliselle kuluttajalle kynnys ostaa kun markkinoilla on paljon edullisempiakin bokseja. Mutta toisaalta tässä on kyse pienemmän volyymin ja yrityksen boksista, jolloin ei voi odottaa että hinta pystytään polkemaan heti niin alas. Kuitenkin tuotteet boksissa itsessään oli tosi laadukkaita ja käyttökelpoisia. Oon tykännyt niistä kaikista <3

      Poista
  3. Sisältö näyttää kivalta ja aika paljon tuotteita, mutta mielestäni jokseenkin kallis vielä Suomen markkinoilla joilla on paljon erilaisia bokseja. Mutta kuten totesin toisen bloggaajan postauksessa, laitan korvan taakse, sillä tämä on vähintään kiva lahjaidea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten edellä kommentissa kerroin niin hinta on kova, mutta siihen on varmasti myös syynsä. Aion kyllä seurata jatkossakin tämän sisältöjä, ja ehkä intoudun jossain vaiheessa tilaamaan :)

      Poista
  4. Kiva saada uusia bokseja tänne markkinoille :) Mulle tää on ehkä vähän liian hintava jatkuvaksi kuukausitilaukseksi, mutta aina silloin tällöin otettuna voisi olla kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan että hinta tulee monelle olemaan kompastus tämän kanssa. Varsinkin kun markkinoilla on noita edullisempiakin bokseja

      Poista