sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Urheiluhullun päiväkirja - kaikki suositukseni

 * sisältää mainoslinkkejä

Kuva Eija Ranua


Mulle on instagramin yksäreillä sadellut kysymyksiä treenisuosituksiin liittyen. Milloin on kysytty vinkkiä hyvistä treenivaatteista, valmennuksista ja kookoskulhoista. Ihana, että olette näin syttyneet mun mukana tästä uudesta liikunnallisesta elämäntavasta ja elätte mukana. Näin valmentajan näkökulmasta on tietysti aina ihan mahtavaa nähdä, että liikunta ja terveys kiinnostaa ihmisiä. Niin sen pitääkin olla ja haluan omalla positiivisella esimerkillä ja energiallani kannustaa ja lähteä liikuttamaan myös teitä, jotka ette vielä niin aktiivisesti liiku.

Joka tapauksessa päätin tehdä ihan nyt oman erillisen postauksen ja koosteen omista suosikeistani, jotta saatte vinkit talteen. Ymmärrän, että esimerkiksi treeniohjelmia valikoidessa netin rajattomuus voi alkaa ahdistaa. Ihan mahdotonta sielä on löytää sitä oikeaa, kun tarjontaa on niin valtavasti. Olen itse kokeillut vuosien aikana vaikka mitä ohjelmia ja aika helposti näen, missä ohjelmassa on oikeasti panostettu ja rahoille saa vastinetta. Niitä huonojakin on tullut vastaan. Joten tässä olkaa hyvä, koosteena kaikki suositukseni ❤


TREENIVAATTEET 



Hyvin treenivaatteiden löytäminen on kyllä omalla kohdallani osoittautunut yhtä hankalaksi kuin istuvien farkkujen löytäminen. Tuntuu, ettei niitä kyykynkestäviä ja hengittäviä vaatteita oikeasti ole. Kun löytää kohtuu hyvät niin haaroväli nukkaantuu viikossa tai ensimmäisen kuukauden jälkeen vyötärökuminauha on löystynyt niin, ettei housut tahdo pysyä jalassa. Harvoin myöskään ne luvatut squatproof housut on oikeasti kyykynkestävät.

Mutta nyt löysin ihan oikeasti kyykynkestävät housut, jotka on jalassa super mukavat ja hengittävät ja niin hyvät oikeastaan, että tilasin ensimmäisten housujen jälkeen koko malliston kaikissa väreissä. Lähti ehkä lapasessa, mutta kun kerran hyvät löytyi niin pakko hyödyntää plus nämä oli vielä urheiluvaatemarkkinoilla suhteellisen edulliset. Tähän hintaan ihan älyttömän hyvä löytö. Nämä timantit on MP curve malliston shortsit ja pitkät trikoot. Tilasin itselle siis useat shortsit ja pitkät housut eri väreissä, koska ihastuin näihin oitis. Näissä löytyy kokoja jopa XL asti ja ei kiristä tai purista mistään. Pysyy hyvin ylhäällä, koska vyötärökuminauha on tarpeeksi napakka, mutta silti joustava eikä paina vatsaa ikävästi. Nämä on myös ihanan värisiä ja sopii käytettäväksi myös muualla kuin salilla.
Pitkät housut täältä
Shortsit täältä

Käyttämällä alekoodia ANNALIISA-RX   saatte yli 40€ tilauksiin 40% alennuksen. Suosittelen hyödyntämään tämän.


VALMENNUKSET

Kuva www.fitclubfinland.fi/


Sitten yksi mun lempiaiheista eli erilaiset treenivalmennukset. Olen testannut niin monia, mutta kolme nousee mun suosikiksi.

ILONA SIEKKINEN

Ilonan valmennukset on paitsi super tehokkaita, niin myös kekseliäitä ja kannustavia. Ilona on super tsemppari ja treeni todellakin menee perille. Käytössä on valmennuksen ajan kätevä mobiilisovellus, josta näkee liikkeet ja pystyy seuraamaan myös omaa edistymistä. Saatavilla on monenlaisia valmennuksia ja myös ruokavalikoita sekä 30-päivän haaste. Useampaa Ilonan valmennusta testanneena, voin todellakin suositella. Valmennuksiin pääset täältä.

TIKIS

Tikiksen valmennnukset nousi mun lemppareiksi jo vuosia sitten. Kokeilin ensin naisille suunnattuja valmennuksia ja siirryin ne tehtyäni miesten valmennuksiin. Setit oli aivan super ja jäin treenaamiseen ihan koukkuun. Kehityksenkin näki ihan silmissä, koska näillä treeneillä sitä edistystä tuli viikko viikon jälkeen ihan jäätävän nopeasti. Mulla löytyy vanhat valmennuksen tallesta ja pohdinkin, että voisin vetää ne tässä uudelleen läpi. Valmennus myös kestää 6kk, joten siinä ajassa treenit ehtii jo rutinoitua osaksi omaa arkea. Valmennuksiin pääset täältä.

FITFARM

Moni muukin vannoo Fitfarmin nimeen ja niin vannon minäkin. Treenejä löytyy moneen makuun ja myös ruokavaliovalmennuksia lyötyy. Fitfarm valmentajat osaa hommaan ja johdattaa sut varmoihin tuloksiin. Valmennuksista löytyy hyviä vinkkejä ja myös mentaalipuolen harjoitteita ylläpitämään motivaatiota treeneissä. Valmennuksiin pääset täältä*.


RUOKA & KEITTIÖ


Kuva Zocohome


Jonkin verran on tullut kyselyitä myös ihanista smoothie kuvistani ja näistä käyttämistäni kookoskipoista. Ne onkin aivan ihana tapa luoda upea kattaus jälkiruokiin, salaatteihin ja puuroihin. Kookoskipot on oikeasti valmistettu aidosta kookoksen kuoresta, joten nämä on orgaaniset ja kestävät. Pesukoneessa kookoskippoja ei saa pestä, mutta käsin huuhtomalla ne saa puhtaaksi. Tilasin omat kookoskipot Zocohomesta, joka on espanjalainen verkkokauppa (toimittavat Suomeen ja sivut on suomenkieliset). Zocohome on aivan ihana boho tyylinen kauppa, josta lyötyy piensisustusta ja myös vähän isompaa sisustusta. Hommasin sieltä myös aivan ihanat pöytätabletit. Toimitus oli vallan nopea ja tilauksen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Olen tuolta heidän valikoimistaan kuolannut vaikka mitä ihanuuksia, mutta ehkä maltan mieleni siihen kunnes muutetaan sinne Espanjaan. Ostoksille pääset tästä* ja linkin kautta tehdyistä ostoista saat -10% alennuksen.





Nämä makudropsit mullisti mun maailman! Tiiättekö miten pahalle pelkkä rahka maistuu. Siis mähän en pysty sitä kurkustani alas laittamaan. Rahka on kuitenkin urheilijalle melko hyvä proteiinin lähde ja diettaajalle kevyt vaihtoehto vaikka välipalaksi. Myprotein makutipat taikoo rahkasta kuin rahkasta ihan taivaallisen makuisen. Nämä tipat on täysin sokerittomia ja kalorittomia. Itse tykkään eniten kirsikasta ja banaanista. Makuja löytyy vaikka kuinka paljon suklaasta toffeeseen ja vaikka mitä erilaisia hedelmiä. Näiden jälkeen tuunattu rahka maistuu ihan herkulliselle jogurtille! Suosittelen ja pullosta riittää ikuisuuden eikä hintakaan ole pilattu, sillä yksi pullo maksaa noin viitisen euroa. Ostoksille pääset tästä ja koodilla ANNALIISA-RX saatte yli 40€ ostoksesta 40% alen. 

Samaan syssyyn vinkkaan myös MyProtein suklaabrownieista, jotka ei ole mitä tahansa brownieita vaan proteiinirikkaita ja terveellisiä välipalavaihtoehtoja. Ne maistuu ihan taivaalliselta, oikeasti suklkaiselta brownielta. Hyvällä omallatunnolla olen niitä aina toisinaan napsinut ja napannut mukaan treenikassiin pitkinä päivinä. Näitä löytyy sekä suklaa että valkosuklaa versioina. Löydät Browniet täältä ja samalla koodilla irtoaa tuo 40% ale.


Tässä muutamia mun suosikkeja! Kerron edelleen mielelläni myös lisää, jos joku aihealue erityisesti kiinnostaa. Onko sulla suosituksia mulle? Treenivaatteita tai treenejä?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti