sunnuntai 23. toukokuuta 2021

BBIA kevään meikkiuutuudet

 * tuotteet saatuTänään sukelletaan uutuusmeikkien maailmaan!

Sain nimittäin jokin aikaa sitten korealaisen meikkibrändin BBIAn kevään uutuuksia testiin. Mulle BBIA tuli tutuksi viime vuoden loppupuolella, kun sain maahantuojalta lähetyksen brändin tuotteita. Silloisesta lähetyksestä suosikiksi nousi erityisesti huuliöljy ja luomiväripaletit. Huuliöljy pääsikin pari viikkoa sitten loppumaan ja sen loppuminen harmitti ihan vietävästi. Se oli nimittäin paras ikinä käyttämäni huuliöljy ja sen loppuminen jätti tyhjän aukon mun huulituoteisiin.

Myös luomiväripaletit oli jotain aivan uskomatonta. Trotstar paletti nousi mun ykköseksi ja sitä on nähty blogissani useammassa postauksessa täällä ja täällä. Paletin sävyt on erittäin pigmenttisiä ja ehdoton vahvuus BBIAlla on ne upeat glitteri ja shimmer sävyt, jotka nostaa meikin ihan uudelle tasolle. Paletti onkin ollut mulla tosi kovalla käytöllä ja pian siihne ilmestyy jo ensimmäinen pannu!

No nyt uudessa lähetyksessä sain kevään uutuuskokoelmasta kaksi luomiväripalettia sekä neljä eri sävyistä lip tintiä. Nuo huulilakat ovat kosteuttavia kuin huulikiilto, pehmeitä kuin huulirasva ja pigmenttisiä kuin huulipuna. Sävyt on upeita ja huulilakat tuoksuu makeille hedelmille ja marjoille.

Huulilakkojen koostumus on mitä mielenkiintoisin, kuten tuossa edellä jo kerroin. Ne tuntuvat huulilla huulirasvalta, hoitavalta ja kosteuttavalta. Niiden pigmentti on kuitenkin vertaansa vailla ja kevyellä sipaisulla huulille saa jo upean sävyn. Kuvassa BBIA Never die tint sävyt alhaalta ylöspäin:

06 go straight
07 go destiny
08 go love
09 go liberty

Eritoten näissä hemmottelee myös makeat tuoksut, jotka tekee näistä mitä ihanimmat kesätuotteet. Maskin kestäviä nämä ei valitettavasti ole, mutta kesäisen kevyitä ja raikkaat sävyt tekee näistä aivan ihanat! 

Never die tintit myynnissä mm. Yeppo
Sitten ne luomiväripaletit. Sain testiin BBIA final shadow palette 05 blind love (lila) ja 06 honey love (oranssi). Uskoin ja toivoin näiden olevan laadultaan yhtä erinomaisia, kuin aikaisemmin kehumani Trotstar. Petyin kuitenkin näiden kohdalla. Etenkin lilan paletin upeat lilat eivät olleetkaan niin pigmenttisiä kuin ajattelin ja niistä ei luomelle juurikaan jää väriä. Myös oranssin paletin kaikkein vaaleimmat sävyt katoavat ihoon, mikä tietysti harmittaa. Tummemmista sävyistä irtoaa väriä jonkin verran, mutta niissäkään pigmentti ei valitettavasti ole kovin kehuttava. Osaltani nämä jäivätkin kovin vaisuiksi, eikä edes paletin muutama glittersävy pelasta kokonaisuutta.


Kuten näistä swatcheista näkyy, ei shimmersävyt näissä paleteissa valitettavasti ole kovin kummoista tekoa. Sävyt on vaaleita ja oikealla näkyvä oranssi on honey love paletista. Jouduin hankaamaan sormea pannuun tovin jos toisenkin, ennen kuin sain siitä edes tuon verran irtoamaan. Harmillista, ettei nämä paletit yltäneet edellisten BBIA palettien tasolle, sillä ne olivat niin ihania ja todellisia helmiä. Minusta muutenkin tuntuu, ettei nyt meneillään oleva pastellivillitys sovi juurikaan luomivärimarkkinoille, sillä tähän asti kaikki testaamani pastellipaletit ovat olleet laaduiltaan kehnoja ja pigmentiltään varsin mitäänsanomattomia. Tämän kokonaisuuden kyllä ehdottomasti pelasti silti nuo upeat huulilakat!

Jos kiinnostuit Trotstar paletista, jota kehuin tuolla aikaisemmin, niin se löytyy myynnistä Nobelta*.
2 kommenttia on "BBIA kevään meikkiuutuudet"
  1. Pastellisävyt on haastavia luomiväreissä, oon itsekin sen joskus huomannut! Toi on myös kurjaa, jos laatu vaihtelee paljon eri palettien välillä, kun totta kai sitä aina luottaa, että laatu olisi brändin tuotteilla tasaisempi. Mulla on pari BBIA:n huulimeikkituotetta ja ne on ihan uskomattoman hyviä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Luulen, että pastellit on lähtökohtaisesti niin vaaleita, ettei niissä riitä pigmentti väriksi asti luomella vaikka ne pannussa näyttääkin upeilta. Huulimeikeissä BBIA on aivan ykkösbrändi ja tykkään tosi paljon<3

      Poista