tiistai 25. toukokuuta 2021

Yleellinen bio-cellulose sheet mask ja alekoodi

 * kaupallinen yhteistyö MaybeautyOlen jo parin vuoden ajan toiminut Maybeautyn brändilähettiläänä ja syystä. Olen testannut lähes kaikki tuotteet heidän valikoimastaan ja tykkään aivan superisti. Joitakin tuotteista olen suositellut jo useampaankin otteeseen ja yhdestä niistä haluan tänään puhua taas teille, koska kertaushan on opintojen äiti, eiks niin?

Piti ihan käydä blogihistoriasta tarkastamassa, että milloin olin ensimmäisen kerran kirjoittanut Maybeautyn bio-cellulose sheet maskeista. Kaksi vuotta sitten! Parin vuoden ajan olen rakastanut näitä yleellisiä sheet maskeja ja edelleen fanita täydellä sydämellä. Aikaisemmat postaukset löytyvät täältä ja täältä


Maybeauty bio-cellulose


Mikä näissä Bio-celllulose naamioissa sitten on niin erikoista?

Ensinnäkin tämä naamio on erityisen hyvin kasvoille istuva. Koska naamio on hiukan geelinaamiota muistuttava materiaaliltaan, se imaisee itsensä tiukasti kiinni ihoon ja pysyy paikalla täydellisesti myös samalla touhutessa. Silmä ja suuaukot on sopivan suuret, eikä naamio kiristele ikävästi kasvoilla. Ja koska naamio istahtaa ihoon niin tiukasti, pääsee sen alla oleva seerumi imeytymään syvemmälle ihoon.

Toiseksi tässä naamiossa on käytetty erityistä fermentoitua kookosta. Fermentointi tarkoittaa maitohappokäymistä ja kirjoittelinkin tästä menetelmästä aikaisemmassa postauksessa enemmän. Kannattaa käydä se lukeamssa. Fermentoidut ainesosat ovat hoitavampia ja uppoavat syvemmälle ihon kerroksiin kosteuttaen ja raviten näin monin verroin tehokkaammin kuin perinteiset naamiot.

Kolmanneksi tässä naamiossa on super kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka häivyttelee ja tasoittelee juonteita. Tykkään tästä naamiosta siksi niin paljon, että iho on aivan erityisen heleä ja pehmoinen naamion jälkeen. Yleensä käytän sheet maskeja iltaisin ennen nukkumaan menoa, jotta yön aikana kaikki hoitavat aineet imeytyvät ihoon. Bio-cellulose naamioita käytän kuitenkin aina aamuisin, sillä iho jää niin kauniiksi ja tasaiseksi. Haluan nauttia naamion antamasta hehkusta koko päivän. Joten bio-cellulose onkin viikonloppu aamujen hellä kunnianosoitus kasvoilleni ja yleellinen rentoutushetki kerran viikossa. Ja kyllä se kannattaa!
Bio-cellulose naamiot on vegaanisia ja eläinkokeettomia. Naamiot myydään kolmen maskin pakkauksissa (27€). Mulla on teille kuitenkin alekoodi eli koodilla ANNABC saatte 18.6 saakka koko Maybeauty valikoimasta -30% alen. Siis aivan kaikesta!! Kannattaa todella hyödyntää ja tsekkailla mun blogista hakusanalla Maybeauty myös suosituksen mun muista suosikeista. Ja Maybeautyn tuotteillahan on myös 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten todella suosittelen näitä lämpimästi ❤
Verkkokauppaan pääset tästä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti