torstai 14. marraskuuta 2019

Valloittavat treffi-ideat vuoden jokaiselle päivälle

* sisältää mainoslinkkejä

VAROITUS: TÄMÄ POSTAUS EI SOVI TOSIKOILLE!Iskeekö joskus epätoivo, kun yrität miettiä hauskoja treffi-ideoita mutta mieleen tulee vain kaksi vaihtoehtoa: syömään tai leffaan...

Muistan, että suhteen alkuaikoina tuli käytyä paljon useammin ulkona ja tehtyä yhdessä kaikenlaista hassua ja hauskaa. Näin kuuden vuoden parisuhteen jälkeen alkaa kuitenkin välillä ideat olla vähissä ja leffat tai kynttiläillalliset kotona ei enää jaksa inspiroida niin paljon kuin silloin joskus vuosia sitten. Koska itse rakastan yllätyksiä, niin tykkään järjestään niitä myös muille. Parisuhde ei ole itsestäänselvyys niin kuin ei ole ystävyyssuhteetkaan, mutta parisuhteessa sen toisen ihmisen kanssa viettää aikaa lähes vuoden jokaisena päivänä. Siksi sitä on erityisen tärkeä vaalia ja pitää kipinää yllä yhteisillä harrastuksilla, keskusteluilla ja muistaa toisinaan käydä treffeilläkin.
Meillä oli pari viikkoa sitten miehen kanssa vuosipäivä ja halusin antaa hänelle lahjaksi jotain mistä on iloa pitkäksi aikaa. Googlailin löytyisikö netin syövereistä esimerkiksi hyviä treffi-ideoita tulevalle vuodelle. Ja löytyihän niitä, vieläpä ihan vuoden jokaiselle päivälle. Bongasin Etsy.comin valikoimasta useita tulostettavia treffikortteja, joissa oli todella kivoja ja erilaisia ideoita treffeihin. Treffikortit oli niin mahtava idea, että innostuin selailemaan tarjontaa enemmänkin. Kortteja löytyi myös hääpareille, keskustelun avaamiseen ja vaikka mihin tarkoitukseen. Todella hauskaa!
Ei tarvinnut pitkään harkita, kun olin napannut ostoskoriin jo muutaman erilaisen "date card" paketin ja sitten innoissaan tulostelin kortit tukevalle paperille, mistä ne leikkelin yksittäisiksi korteiksi. Kortit asettelin neulottuun koriin, jonka sitten vuosipäivänä ojensi miehelleni. Hän innostui lahjasta oitis ja lupasimme, ettei treffikortteja kurkita etukäteen. Nostamme joka viikko yhden kortin ja toteutamme sen sopivana hetkenä viikon sisällä. Treffikortit ovat osoittautuneet todella hauskoiksi, sillä nyt ollaan saatu uusia ideoita treffeihin ja molemmat odotamme aina kovasti uuden kortin nostamista. Sovimme, että jos treffi-idea ei ole sopiva kyseiseen ajankohtaan nostamme toisen kortin ja sujautamme ensimmäisen kortin takaisin koriin odottamaan parempaa hetkeä. Kortit ovat englanninkieliset, mutta ne on helposti ymmärrettäviä. Osa treffi-ideoista voi olla Suomessa hiukan hankalasti toteutettavia kuten vuorikiipeily, mutta toisaalta eihän näitä niin vakavasti tarvitse ottaa. Vuorikiipeilynkin saa korvattua käymällä seinäkiipeilemässä tai kipumalla metsälenkin yhteydessä lähikukkulan päälle vaikka piknik eväiden kanssa.
Treffikortit on ollut ihan mainio piriste arkeen ja antaa kipinän ryhtyä yhdessä tekemään erilaisia aktiviteettjä mitä ei todellakaan muuten tulisi mieleen tehdä. Korteissa on ihan perinteisiäkin treffi-ideoita, kuten ravintola treffit, mutta ruokapaikan valintaa on helpotettu antamalla valmiiksi teema jonka perusteella ruokapaikka valitaan. Treffipaketin mukana tuli myös tyhjät blanko pohjat, joihin voi itse kirjoittaa ideansa. Tässä vaikka loistava joululahja idea, joka sopii romantikoille mutta myös henkilöille jotka osaavat elää pilke silmäkulmassa. 

Laitan tähän alle linkit muutamiin "date card" paketteihin, jotka voi käydä ostamassa Etsyn sivuilta. Hinta ei päätä huimaa, sillä normaalisti paketit on noin 7€ kieppeillä, mutta nyt paketit näyttävät olevan pienessä tarjouksessa noin 6€.


VAROITUS: Etsyn valikoimissa on muutenkin hurjasti kaikkea inspiroivaa ja kiinnostavia lahjaideoita, joten itse ainakin eksyn selailemaan valikoimaa helposti moneksi tunniksi.
Miltä tällaiset treffi-idea kortit vaikuttavat?
10 kommenttia on "Valloittavat treffi-ideat vuoden jokaiselle päivälle"
 1. Ihan huikea! Kyllä tarviikin ideoita näin 25 vuoden jälkeen :D Ja kiva oli se joulukalenteri-postaus. Tee-kalenteria suunnittelinkin, ei ole vielä tullut vastaan tänä vuonna. Ja Yankee Candle ois just hyvä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! Ideoita varmasti kaipaa noin pitkän suhteen aikana :)

   Tee-kalentereita olen itse bongaillut ihan Cittarista ja S-marketeista ja Pukkaa löytyy myös Ruohonjuuresta jos sellainen kiinnostelee ^_^

   Poista
 2. Oo täähän on hauska idea! Varsinkin kun meillä rajoittuu miehen kanssa ne treffit lähinnä just siihen, että käydään syömässä jossain ulkona :D Ollaan viimesen kahden vuoden aikana oltu tasan kerran esimerkiksi leffassa. Ehkä voisi siis olla korkee aika kehittää jotain muuta tekemistä treffeille :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mä voin kyllä täysin samaistua! Jotenkin vetoaa myös usein kiireeseen ettei muka "ehdi" järjestää mitään erityistä yhteistä ohjelmaa vaikka se on ihan oikeasti korvien välistä vaan kiinni.
   Ideoitahan voi keksiä toki itsekin. Istuu yhdessä pöydän ääreen ja molemmat kirjoittaa lapuille ideoita ja sitten vähän samaan mysteeri tyyliin katsotaan mitä yhdessä milloinkin tehdään :D

   Poista
 3. Hauska idea! Meillä oli viime vuonna rakkaus-kalenteri ja se oli kans ihan kiva, piristävä juttu ja toi vähän vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, en olekaan kuullut tuollaisesta rakkauskalenterista :D
   Teittekö sen itse vai oliko se ihan myynnissä jossain?

   Poista
 4. Onpa hauska idea :D Ja tässä tulisi myös hankittua paljon uusia yhteisiä kokemuksia samalla. Tällainen korttijuttu olisi myös tosi kiva idea vaikka häälahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri itsekin ajattelin, että samalla tekemisten kautta myös koetaan yhdessä. Todennäköisesti erikoisemmat treffit myös jää hyvin mieleen ja niitä on hauska vielä vuosienkin päästä muistella.

   Ja häälahjaksi myös oikein loistava! Olenkin kuullut joiden ystävien tehneen häälahjaksi parille vuoden jokaiselle viikolle treffi idean mikä jo sinällään on tosi hauska ja yllätyksellinen lahja + että se viihdyttää paria ihan koko vuoden :)

   Poista
 5. Hyvä ja aktivoi molempia, tavallaan molemmilla olisi oikeus sitten tarvittaessa vaatiakin yhteistä aikaa vaikka vetämällä hatusta jonkun näistä lapuista :) Voisin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se juju tässä onkin. Usein vetoaa vain kiireeseen ja yhteinen aika jää minimaaliseksi, mutta "treffipakko" voi joskus olla ihan kivakin asia ja yhdessä koetut tekemiset vahvistavat suhdetta :)

   Poista