lauantai 21. lokakuuta 2023

I love me messujen 2023 fiiliksiä

 * sisältää mainoslinkkejä



Tämän vuoden I love me messut pyörähtivät eilen käyntiin ja Messukeskuksessa oli jo täysi tohina päällä heti aamusta asti. Olin itse aamulla jo ennen ovien aukeamista vaikuttajille järjestetyssä tapahtumassa ja itse kymmeneltä sitten ovet aukesivat myös yleisölle. En ole aikaisempina vuosina koskaan ollut paikalla niin aikaisin, mutta yllätyin suuresti miten paljon ihmisiä messuille tuli jo heti kymmeneltä. Kujat ja myyntipisteet täyttyivät välittömästi ja puolenpäivän aikaan väkeä oli jo niin paljon, että liikkuminen oli hidasta. I love me messuilla on kuitenkin aina ruuhkasta huolimatta jotenkin todella positiivinen ja innostava tunnelma, ja niin tänäkin vuonna. 






Tänä vuonna ständeihin oli panostettu ja monet myyntipisteet oli kerrassaan valtavia. Toisaalta hyvä niin, sillä joissakin pisteissä jono ylettyi jopa pitkälle käytäville. Paljon näkyi värejä, upeita kukka- ja ilmapalloasetelmia ja muutakin koristusta. Ilahduttavaa miten paljon messuihin nykyään panostetaan ja myös visuaaliseen ilmeeseen satsataan. Itse ainakin arvostan juuri kaunista visuaalista kokonaisuutta, missä tuotteet on kivasti esillä ja ständillä on myös väljyyttä katsella ja ihmetellä. 






Messuthan on monelle paikka tehdä hyviä tarjouslöytöjä ja täydennellä vaikkapa kosmetiikkavarastoja. Minulla oli messuille yksi päämäärä. Halusin nimittäin käydä livenä hypistelemässä Luvbyn sukkahousuja ja päädyinkin ostamaan mukaan 40denin ruskeat sukkikset. Vastaavat ihonväriset multa jo löytyykin ja ne on olleet ihan huippu hyvät! Luvby oli nostettu myös messuhen himotus tuotteeksi ja pisteellä kyllä kävikin aika kuhina. Vähän veikkaan, että varastot tullaan myymään loppuun ennen sunnuntaita.

Messuilla oli kyllä kaikkea muutakin aivan ihanaa, mutta tänä vuonna budjettini oli hyvin rajallinen, joten täydentelin lähinnä sheet maskeja ja ostin yhden meikkivoiteen sekä hiusöljyn. Vaikuttajat saivat myös goodiebagin, jonka tuotteita tulen esittelemään myöhemmin.

Yksi selkeästi kiva ständi oli Ruusalla, jossa ihastelin söpöjä vaaleanpunaisia villakangastakkeja ja mekkoja. Rajallisen budjetin takia päädyin vain hypistelemään näitä ihanuuksia, vaikka mieli kovasti olisikin tehnyt kotiuttaa tuollainen hattaraunelma itselle.







I love me messut on hyvä sekoitus kauneutta, muotia ja hyvinvointia. Muotiostastolla esittelyssä oli myös second hand valikoimaa Emmyltä, mutta myös paljon kotimaisia vaatebrändejä. Messujen paras anti onkin tutustua uusiin merkkeihin, joista ei ole ennen kuullutkaan. Minullekin tarttui mukaan monta uutta nimeä, joita varmasti jään seuraamaan.
Hyvinvointiosastoilla taas nähtiin kuntosalien, terveellisten välipalojen ja treenivaatteiden esittelijöitä. Pari itseäni kiinnostavaa tästä kategoriasta oli TWF treenikonsepti sekä juuri avattu Klub´ joogastudio Helsingissä. Olen jo hetken aikaa pohtinut jomman kumman harrastuksen aloittamista ja messuilta sai vähän vinkkiä siihenkin. Vielä en tosin päätynyt kumpaankaan.
Kauneuspuolella luonnollisesti paljon eri kosmetiikkabrändejä sekä myös kosmetiikkaa myyviä kauppoja esittelemässä sekä myymässä tuotteitaan. Oli paikalla tuttuun tapaan myös ammattilaisosasto sekä kilpailu, jossa kauneuden ammattilaiset kisaavat eri kategorioissa.





Monilla pisteillä pääsi myös ehostettavaksi ja hierottavaksi. Kävin itse kokeilemassa kulmien muotoilua ja hierontakin olisi kiinnostanut, mutta sinne vain oli niin pitkät jonot. Joillakin ständeillä sai laitettua hiukset, toisilla kynnet ja kolmannella valkaistua vaikka hampaan. Messuilla siis todella saa kulumaan helposti koko päivänkin. 





Osa verkkokaupoista antaa I love me messujen ajan tarjouksia myös verkossa niille, jotka eivät pääse paikalle. Listaan alle muutamia:

* Bearel messujen ajan kaikki -20%
* Nobe beautylla* myös verkkosivuilla messutarjoukset
* Twistbe* messutarjoukset jopa -50%




Kiva olisi kuulla myös teidän mietteitä messuista, jotka paikalla vierailitte. Oliko kiva messut ja teittekö hyviä löytöjä?
4 kommenttia on "I love me messujen 2023 fiiliksiä"
  1. Oispa ollut jälleen kiva nähdä, ehkä ensi vuonna tulenitsekin vaikuttaja-aamuun niin näen teitä "kollegoita" :) Olin siis eilen ja fiksu veto, sillä iltapäivällä oli sopivan väljää, jos ei ei Bearelin ja Yeppon pisteitä lasketa, siellä oli valtava kuhina:D

    Mä ostin tosi maltillisesti, vain Bearelilta pari tuotetta ja Acolta myös, mutta sain myös kivoja tuotteita joten moneen uuteen brändiin pääsen taas tutustumaan. Korealainen kosmetiikka taitaa olla kovassa nosteessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa tosiaan ollut kiva nähdä livenä! Ensi vuonna sitten :)
      Bearelilla ja Yepolla oli niin kovat jonot jo perjantaina aamusta ettei puhettakaan että olisin mahtunut sekaan ihmettelemään. K-beauty on nyt todellakin nosteessa ja se näkyi messuillakin

      Poista
  2. Kiva kun kirjoittelit messuista! Oon koko viikonlopun IG:n puolella seuraillut muiden messujuttuja ja harmittaahan se hieman, että tänä vuonna ne jäi itseltä väliin. Ennen koronaa oon itse edellisen kerran messuilla ollut, eli siitä on jo jokunen vuosi aikaa :D Se messujen ihmismäärä jotenkin aina yllättää, mutta ei se toisaalta ole ihme, että sinne kerääntyy niin paljon väkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet päässyt, mutta toisaalta jos väenpaljousesta ei tykkää, niin eipä tuossa paljon menetä. Toki messuilla on aina ihana tunnelma ja jotenkin kiva meininki muutenkin, eli sen puolesta on kuitenkin kiva käydä vaikka ryysistä onkin :D

      Poista