sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Aikuisten joulukalenterit 2023

 * sisältää mainoslinkkejäTänään 1.10 saa virallisesti aloittaa jouluhömpöttelystä ilakoinnin ja joulukalentereista fiilistelyn! Tosin kauppojen hyllyillä joulusuklaat ja glögit on notkuneet jo syyskuussa. Kuvittelenko vain vai alkaako tämä jouluhössötys joka vuosi vain aikaisemmin?

Joulun odotus on ihanaa aikaa, ja vielä näin aikuisenakin lapsenomainen jouluinto alkaa nostella päätään juuri tässä elokuussa. Viime vuonna joulukalenterit jäi ostamatta Espanjassa asumisen vuoksi, mutta tänä vuonna aion taas kunnostautua kalentereiden kanssa ja tehdä teille kunnon vanhaan tapaan jälleen unboxaus postauksia. Onko toiveita, mitä kalentereita lähdetään unboxailemaan?

Tuttuun tapaan tämä postaus päivittyy ajantasaisin tiedoin ja linkein koko syksyn, joten tallenna tämä kirjanmerkkeihisi, jotta löydät helposti takaisin. Muistutan myös, että suosituimmat kalenterit myydään loppuun jo hyvissä ajoin, osa jopa lokakuun aikana, joten ole ajoissa jos mielit tietyn kalenterin itsellesi joulun lähtölaskentaan saada.

Edellisistä vuosista poiketen tulen tämän vuotisessa postauksessa kategorisoimaan kalenterit teeman mukaan, jotta voit helposti skrollata ohi sellaiset mitkä ei sinua kiinnosta. Aivan postauksen lopusta löydät vielä linkkikoosteen kaikkiin aikuisten joulukalentereita myyviin verkkosivuihin.
VAROITUS: postaus sisältää spoiler kuvia!

Suosittelumerkkien selitykset:

💰 = budjettiratkaisu
🏆 = hinta-laatusuhde kunnossa
💥= huippulöytö

Olkaa hyvä, suuri joulukalenteripostaus vuonna 2023!


KOSMETIIKKA  JOULUKALENTERIT

Lookfantastic joulukalenteri on iconinen ja yksi vuosittain odotetuimmista kalentereista! Se myös myydään loppuun todella nopeasti, ennakkotilaus on käynnissä nyt. LF kalenterin jo useana vuonna unboxanneena voin sanoa, että tuotteet on aina laadukkaita ja kalenterin arvo moninkertainen sen ostohintaan nähden. Tämän vuoden kalenteri on kokenut ison faceliftin ja selkeästi viime vuotta enemmän panostettu huippumerkkeihin ja isoihin pakkauskokoihin. Myös meikkituotteita mukana kuten Iconic Londonin paletti. Mukana tuotteita mm. brändeiltä Nars, Elemis, Rituals ja Espa. Enimmäkseen sisältää ihon- ja hiustenhoitoa.

Hinta: 115€
Ennakkotilaus käynnissä täällä*GLOSSYBOX🏆💥


Glossyboxin kalenteri on ollut vuodesta toiseen oma suosikkini. Kalenterin tuotteissa on yllätyksellisyyttä eikä vuodesta toiseen samoja toistuvia tuotteita. Tuotteiden arvo on huikea ostohintaan nähden. Tänäkin vuonna kalenterin arvo on yli 500€ ja kalenterin hinta 129,99€ (tilaajat 99,99€). Ei siis todellakaan huono satsaus. Glossyboxissa parasta on tuotteiden monipuolisuus, sillä myös meikkituotteita on aikaisempian vuosina ollut paljon mukana. Tämän vuoden kalenterin spoilereissa on julkaistu aivan mielettömän upean näköinen luomiväripaletti! Pakko saada... Näin koko kalenterin spoilerit, ja hyvältä näytti.
Kalenterin unboxaus postaus löytyy täältä.

Hinta: 129,99€
Osta täältä*

Kicks on viime vuosina julkaissut myös oman brändätyn joulukalenterin. Kalenteri luonnollisesti sisältää paljon Kicksin omia tuotemerkkejä ja tässä kalenterissa on sekaisin meikkejä ja ihonhoitoa. Totta puhuakseni en ole näistä Kicksin versioista itse ollut niin innoissani. Sisältö on tuntunut ilmoitettuun arvoon nähden vähän yliammutulta. Myös tänä vuonna spoiler kuvia katsellessa en kyllä sykähtänyt itse tuotteista, mutta moni tästä kalenterista tykkää. Sisällön perusteella tämä sopii hyvin teinille tai varhaisaikuiselle. Kalenterin tuotteiden arvoksi on ilmoitettu 470€ ja myyntihinta 99,90€.
Myynnissä on myös Kicksin oma Ultimate beauty kalenteri, jonka tuotteiden arvo on kerrottu 585€ ja myyntihinta 150€, Ultimate versio näytti omaan silmääni paljon kiinnostavemmalta, kuin halvempi kalenteri.

Hinta: 99,90€ - 149,90€
Osta täältä* tai Ultimate täältä* LOPPUUNMYYTYYVES ROCHER🏆💰💥


Kun haluat laadukasta ihonhoitoa ja visuaalisesti kauniin kalenterin edullisesti, niin Yves Rocher on sinun valintasi. Olen tilannut YR kalenteri joka vuosi ja harvoin olen pettynyt. Kalenterissa on monenlaisia tuotteita, myös meikkituotteita ja suihkutuotteita mahtuu joukkoon. Pakkaukset ovat olleet varsin reilun kokoisia deluxe tai täysikokoisia, joten testattavaa riittää. Ja Yves Rocherin tuoksut on aivan ihania, joten tässä on mahtava kalenteri monen ikäiselle kosmetiikkafanille. Tämän vuoden kalenteri on valmistettu yrityksessä, joka tukee vammautuneiden ihmisten siirtymistä työelämään. Kalenterin ostamalla tekee samalla myös yhteiskunnallisesti hyvää.
Kalenterin unboxaus löytyy täältä*

Hinta: 54,90
Osta täältä* Nyt myös mieletön tarjous! Ostaessasi joulukalenterin, saat koodilla YR10 kymmenen euron alennuksen.
Kotimainen Dermosil on tänä vuonna julkaissut pelkästään meikkejä sisältävän kalenterin. Kalenterissa kerrotaan olevan vartavasten kalenteria varten valmistettuja tuotteita sekä tuttuja klassikoita. Tuotteiden arvo luvataan olevan 120€. Dermosil kalenterin myyntihinta on kalenterimarkkinoilla melko huokea ja vuosia sitten Dermosilin tuotteita käyttäneenä pidin kyllä monista heidän tuotteista. Sisältöä ei ole julkaistu.
Hinta: 54,90€
Osta täältä*


ESSENCE💰

Super edullinen Essence on varsinkin nuorempien meikkaajien mieleen ja kalenteria suosittelenkin enintään esiteineille tai nuorille meikkaamista vasta harjoitteleville. Essencen meikit ovat laadultaan vähän niin ja näin. Jotkut oikein loistavia budjettilöytöjä, toiset taas eivät kokeneen meikkaajaan silmää enää hivele. Toiseksi vuosittain Essencen kalenterit on olleet täynnä myös kaikenlaista oheiskrääsää kuten ponnareita ja tarroja. Kertonee toki jotain jo hintakin kalenterin sisällön laadusta.

Hinta: 35€
Osta täältä*RITUALS💥

Kun haluat hemmotella kaikkia aistejasi, niin tällä kalenterilla et taatusti mene huti. Ritualsin ihanan yleelliset kylpy- ja vartalotuotteet tekevät joulusta ja joulun, eivätkä varmasti jää nurkkiin käyttämättöminä pyörimään. Tämä on varma valinta ja spoilereiden perusteella sisältö näytti ihan valtavan hyvältä!

Hinta: 89,90€
Osto täältä*

Vielä jokunen vuosi sitten pompin innosta nähtyäni Lykon kalentereiden sisällön. Nyt kuitenkin intoa on vaikea löytää, sillä tuotteet ovat enimmäkseen aivan oudoilta brändeiltä ja usein keskittyneet hiuksiin tai ihonhoitoon. Meikkituotteita ei Lykon kalenterissa juurikaan ole ja minua häiritsee ihan valtavasti näiden tuotemerkit, joista en ole kuullutkaan. Tämä Mind-Glown on hinnaltaan 110€ ja ensivilkaisulta parhaimman oloinen kolmesta tarjolla olevasta kalenterista. Edullisempi 80€ maksava ei herättänyt minussa mitään kiinnostusta ja kalliimpi 220€ (LOPPUUNMYYTY) maksava kalenteri taas näytti sisällöltään niin köyhältä etten ikinä maksaisi kyseisestä kalenterista noin paljon. 

Hinta: 80-220€
Osta täältä*


Joka vuosi hetkessä loppuun myyty Twistben supersuosittu luonnonkosmetiikka joulukalenteri tulee taas. Myynti alkaa 3.10 klo 9. Kalenteri on käsin pakattu ja sisältää 11 täysikokoista luonnonkosmetiikka tuotetta. Tämä on paitsi ylellinen niin myös varmasti käyttöön tuleva kalenteri, joten rahalle saa taatusti vastinetta, vaikka kalenteri hintava onkin. Suosittelen!

Hinta: 372,50€
Osta täältä*

Ensimmäistä kertaa julkaistava House of organicin oma luonnollisen kauneuden joulukalenteri. Kalenteri sisältää tuotteita 17 eri brändiltä heidän valikoimistaan ja tuotteiden arvo on 480€. Jos luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäsi, tämä kalenteri voisi olla sinun valintasi. Kalenterista kerrotaan, että se sisältää 7 best selleriä jopa 7 uutuus tuotetta.
hinta: 199€
ALEKOODI: CIRCLEXMAS -10% hinnasta pois
Osta tästä*


SKINCITY💥


Oooh, Skincityn kalenteri on jo myynnissä ja miten upeassa nahkaisessa laatikossa se tänä vuonna tulee! Laatikkoa voi joulun jälkeenkin vielä käyttää vaikka meikkien säilyttämiseen ja pussukoita ensi vuonna uuden joulukalenterin tekemiseen vaikka perheenjäsenelle tai ystävälle. Liputan aina näiden esteettisien ja uudelleenkäytettävien tavaroiden puolesta! Itse kalenterin sisältö näytti myös ihanalta. Mielettömän hyviä tuotteita ja brändejä, sekä monipuolisesti erilaisia ihonhoitotuotteita. Meikkejä tämä kalenteri ei juuri sisällä. Kalenterin unboxaus löytyy täältä.

Hinta: 149€
Osta täältä*


YOUTY THE PINK CALENDER🏆


Nordicfeel kalenteri oli jokunen vuosi sitten mulle uusi tuttavuus ja vei jalat alta. Siitä lähtien olen mielenkiinnolla vuosittain seurannut millainen kalenteri tulee ja tänä vuonna taas näyttäisi olevan varsin kovatasoinen setti eikä hinnaltaankaan yhtään huono. Kalenterissa on kiinnostavia brändejä, niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Selkeästi Barbie teemalla mennään ja kalenteri on pakattu kauniiseen vaaleanpunaiseen meikkilaukkuun, jota voi joulun jälkeenkin käyttää. Mukana on ihonhoitoa, hiustuotteita ja meikkejä. Sopivasti kaikkea! Suositus tälle. Tuotteiden arvo 340€.
Youty kalentereita on tämän pinkin lisäksi myös harmaa ja musta, joissa eri sisältö. Harmaan kalenterin unboxaus löytyy täältä.

Hinta: 89€
Osta täältä*


LUMENE


Kotimainen Lumene on varmasti monen valinta tämänkin joulun kalenteriksi. Kalenterissa on 18 ihonhoitotuotetta ja 6 meikkituotetta. Jos Lumene on brändinä mieluinen ja haluat saada vain yhden brändin tuotteita, niin tämä on varmasti hyvä kalenteri.
Hinta: 75,90€
Osta täältä*

Tänä vuonna myös Cocopanda on ensimmäistä kertaa tuonut oman joulukalenterinsa markkinoille. Sisältö vaikutti ensivilkaisulla aika kiinnostavalle, mutta toki hinta on tässä yllättävänkin korkea ottaen huomioon miten paljon joulukalentereissa on markkinoilla jo kilpailua. Ihan mielenkiintoinen vaihtoehto tämä silti on.

Hinta: 159,90€
Osta täältä*
L'occitanen tuotteet on aivan ihanan yleellisiä ja siksi tämä kalenteri on loistava tapa tutustua brändin tuotteisiin, jotka muuten ovat aika hintavia. Kalenteri ei ole kovin jouluinen, mutta sisältö ratkaisee.
Kalenteri on nyt pienessä alessa!
Hinta: 58,50€ (ale 46,80€)
Osta täältä*


Jos sheet maskit on intohimosi, niin tämä varsin edullinen kalenteri on must to buy hankinta tälle joululle. Tiettävästi ensimmäinen kalenteri, joka sisältää vain sheet maskeja eli kalenterissa on 24 erilaista naamiota. Kalenterin kangasnaamioissa on valikoimaa sekä kasvoilla, käsille että jaloille.
hinta: 49,90€ 
Osta täältä*Body shopilla taas tuttuun tapaan kolme erilaista joulukalenteria. Body shopin kalenterit ovat hintaluokassa 79€ - 149€ ja kaikista kalleimman kalenterin tuotteiden arvo on myös hintasuhteeltaan parhain. Jos tykkäät Body shopin tuotteista, niin kurkkaa myös kalenterit!12 PÄIVÄN JOULUKALENTERIT

Jos täysi 24 päivän joulukalenteri tuntuu vähän liialta, niin vaihtoehtona on myös 12 päivän joulukalenteri. Makeup Revolutionin kalenterissa on vain meikkejä ja tämä sopii hyvin vaikka teinille joulukalenteriksi. Aikuiseen makuun meikkien ulkoasu ja sävymaailma on ehkäpä hieman liian lapsekas.

Hinta: 60,95€, NYT TARJOUKSESSA 48,75€
Osta täältä*

Willy Wonka kosmetiikkakalenteri on yksi tämän joulun söpöimmistä! Kahdentoista luukun kalenteri sopii teinille, joka innostuu Willy Wonka teemasta ja plussaa kalenterin ajankohtaisuudesta. Onhan nyt pian tulossa elokuviin Willy Wonka suklaatehdas elokuvan remake. Kalenteri on meikkipainotteinen ja teema on huomioitu myös tuotteissa. Huulikiilto tuoksuu suklaalle ja luomiväripaletti näyttää suklaalevylle. Aivan tosi ihana!

Hinta: 60,95€
Osta täältä*MIESTEN JOULUKALENTERIT

Lykon miehille tehty "kauneus"kalenteri vaikutti oikein pätevältä kokonaisuudelta ja voisin hyvin ostaa tämän omalle miehelleni. Kalenterissa on miehille shampoota, sheivausgeeliä, kasvovoiteita ja partaöljyä. Kivan oloinen kokonaisuus ja hyödyllisiä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Ei hinnallakaan pilattu!

Hinta: 89,99€
Osta täältä LOPPUUNMYYTY
Coolstuff myy kalenteripohjan itse tehtävälle juomakalenterille. Luukkuihin voi sujauttaa alkoholillisia tai alkoholittomia juomia. Joka päivälle uusi juoma jouluun asti. Huom, kalenteri ei sisällä juomia.

Hinta: 19,95€
Osta täältä*SATISFYER🏆💥Tämä eroottinen kalenteri ei toki ole vain miehille, vaan sopii hyvin pariskunnalle yhteiseksi joulukalenteriksi. Kalenterissa on monenlaista kivaa jouluodotuksen jännittäviin hetkiin makuuhuoneen puolelle. Kalenterin tuotteiden arvo on huikeat 600€, joten tässä on kyllä hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan! 

Hinta: 110,50€
Osta täältä*


AMORELIE*


Amorelien eroottinen joulukalenteri tarjoaa 24 luukun verran kivaa +18 leikkeihin. Kalenteri on -25% alennuksessa 19.10 saakka! 

Hinta: 119,93€ alessa, norm. 159,90€
Osta täältä*

Jos ei miehelle mitään muuta kalenteria keksi, niin miten olisi työkaluja joulukuun joka päivälle. Kalenterista löytyy jos minkämoista jakoavainta ja ruuvimeisseliä. Rakentajalle ja remppailijalle varmasti ilahduttava yllätys.

Hinta: 89,95€
Osta täältä*

Miltä kuulostaisi pieni älypähkinä joulukuun jokaiselle päivälle. Tämä kalenteri on siitä hausta, että haasteeseen voi ottaa osaa vaikka koko perhe. Kuka ratkaisee metallipulman ensimmäisenä. Taatusti hauskaa, kutkuttavan jännittävää ja ehkä vähän myös hermoja raastavaa touhua.

Hinta: 37,90€
Osta täältä*

Pakohuonekalenteri on täydellinen sellaiselle, joka rakastaa ratkoa mysteereitä ja virittää aivonystyrät ongelmanratkaisu moodiin. Mielenkiintoinen kalenteri, sillä jokainen luukku vie lähemmäs loppuratkaisua, joka ratkeaa mahdollisesti jouluaattona.
Hinta: 64,95€HERKKUKALENTERITAh tämän joulun ehkä herkullisin kalenteri on kahvikalenteri, jonka luukuista paljastuu 30gramman pusseissa 24 erilaista kahvia ympäri maapalloa. Todellisen kahvinystävän maistelukalenteri piristää taatusti jokaisena aamuna ja saattaapa kalenterin kahveista hyvällä tuurilla löytyä vaikka uusi suosikki.
hinta: 42,95€
Osta tästä*
Yleellinset Whittard teet tulevat Britanniasta ja tämä luksus teekalenteri sisältää 96 teepussia jännittävillä makuyhdistelmillä. Kalenteri on ulkoasultaan niin kaunis, että sen voi hyvin säästää seuraavaan jouluun ja täyttää luukut uudelleen.
Hinta: 78,95€
Oletko enemmän suolaisen kuin makean ystävä? Sipsikalenteri voisi olla silloin sinun juttusi. Pringles kalenterissa on 24 luukullista sipsejä. Tosin vain neljää eri makua, eli samat maut toistuvat yhä uudelleen, mikä on minusta vähän tylsä.
Hinta: 59,95€
Täydellinen herkkukalenteri aikuisille! Kalenterissa on herkullisia suklaatryffeleitä Baileys täytteellä. Jouluaaton luukusta paljastuu kokonainen suklaalevy!
Hinta: 28,95€Joulun yleellisin herkkukalenteri lienee tämä lähes 400€ maksava Brittiläinen luksusherkkubrändin luomus. Kalenterissa on erilaisia kakkuja, marmeladeja, hilloja ja teemakuja sekä paljon muita herkkuja. Jokainen pakkaus on täysikokoinen ja kalenteri painaa huimat 4,5 kiloa!
Hinta: 390€Terveellisempi vaihtoehto perinteiselle suklaajoulukalenterille on tämä Foodinin raakasuklaa kalenteri. Tuotteet voivat sisältää pähkinöitä ja kuivahedelmiä.
Hinta: 25,90€
Osta täältä*

Katso vielä muut joulukalenterit alta linkeistä:

* Sephora kalenterit (Ruotsin Sephora toimittaa Suomeen)


Pssst. Postaus päivittyy koko syksyn ajan
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti