tiistai 10. lokakuuta 2023

Skincity joulukalenteri unboxaus 2023

 * sisältää mainoslinkkejäJihii, tästä lähtee tämän vuoden joulukalentereiden unboxaukset käyntiin. Instagramin puolella julkaisinkin jo tiiserin, että täällä odottelee neljä erilaista kalenteria unboxausta ja lisää on vielä tulossa. Unboxaukset on olleet todella suosittuja aikaisempina vuosina. Yllättävän moni haluaa kuitenkin nähdä kalenterin sisällön ennen ostopäätöstä, ja ymmärtäähän tuon. Kalliin kalenterin sokkona ostaminen voi jännittää, ja toisaalta sisällön ehtii kyllä ostopäätöksen jälkeen unohtaa, joten joulukuussa pääsee kyllä varmasti yllättymään uudelleen vaikka sisällön näkisin. Varoitan kuitenkin, että tämä postaus sisältää kuvia kalenterin tuotteista, joten älä lue pidemmälle, jos et halua tietää mitä kalenteri sisältää.
Skincityn kalenteri on tänä vuonna pakattu upeaan nahkaa jäljittelevään laatikoon. Boksia voi hyvin käyttää kalenterin jälkeen meikkien säilömiseen, joten sille keksii kyllä varmasti käyttöä. Tuotteet on pakattu yksittäisiin numeroituihin pusseihin ja ne oli laatikkoon onneksi ladottu numerojärjestyksessä niin, että oikean luukun löytäminen oli varsin helppoa. Punaiset pussukat sopivat jouluun. Pussien materiaali itsessään tuntuu halvalta ja osasta niistä jo langatkin irtoili, joten kovin monen joulun uusiokäyttöä ne tuskin kestävät. Itse laatikko oli onneksi kuitekin tukevan ja kestävän oloinen.


Kalenterissa on 25 numeroitua pussia, joten joulupäivällekin löytyy vielä oma luukkunsa. Kalenterin hinta on 149€ ja sen sisällä olevien tuotteiden arvo luvattu olevan yli 700€. Aika huikea hinta-arvo suhde siis tässä kalenterissa! Skincityn kalenterissa on tunnetusti laadukkaita brändejä heidän valikoimistaan, joten odotukset kalenterin suhteen on oikeasti todella korkealla. Kalenterissa yhdeksän tuotetta on täysikokoisia, loput matkakokoisia tuotteita. Pakko kuitenkin sanoa, että moni matkakokoinenkin tuote oli varsin ruhtinaallisen kokoinen, joten tuotteet ei kyllä ihan heti lopu kesken.

JOS ET HALUA NÄHDÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN...


No wau mikä sisältö! Ihonhoitoa rakastavalle tämä kalenteri tarjoaa loistavan kattauksen laadukkaita tuotteita ja mielenkiintoisia brändejä. Osa brändeistä oli itsellekin tuntemattomia, mutta kalenterin kautta pääsee tutustumaan uusiin, mikä on tosi kiva! Lisäksi Skincity myy vain laadukkaita ihonhoidollisesti tehokkaita tuotteita, joten uskon ettei mikään näistä varmasti ole huono. 

Kiinnostukseni herätti seerumit, Baborin ampullit, kasvoöljy ja AHA kasvoputsari. Lisäksi kalenterissa oli myös yksi lempi tuotteeni. Nimittäin Clarins vartalovoide, joka on aivan huippu tuote ja yksi harvoja vartalorasvoja mitä edes suostun käyttämään.

Meikkituotteita kalenterissa oli vain sävytetty kulmageeli Hourglassilta sekä Makethemake huulia pullistava kiilto, joka antaa jokaiselle käyttäjälle uniikin sävyn. Mielenkiintoinen tuote ja innolla testaan mikä väri tästä itselle tulee.

Yksi hassu sattumus kalenterini kanssa muuten sattui. Minulle oli pakattu luukku 15 mukaan kaksi kertaa. Eli kaksi kertaa sama luukku täysin samalla tuotteella. Toivottavasti luukku ei puutu jonkun toisen kalenterista. Pelkäsin myös tämän huomattuani, että itseltäni puuttuu jokin luukku, vaan ei puuttunut. Kaikki luukut oli mukana, tuo yksi vain oli tuplana.

Skincityn kalenteri on joka vuosi myyty loppuun melko nopeasti, joten jos haluat tämän hankkia, toimi nopeasti. Kalenterin sivuille pääset TÄSTÄ*

Ajatuksia kalenterista? Tykkäisitkö sisällöstä?

Pssst. Katso aikuisten joulukalenterit 2023 postaus täältä.
2 kommenttia on "Skincity joulukalenteri unboxaus 2023"
  1. Ompa paljon kaikkea :) Toki tässä on paljon brändejä jotka ei ole niin tunnettuja Suomen markkinoilla, Siihen nähden laskennallinen arvo ei tunnu todelliselta, mutta onneksi ostohinta ei ole niin suuri sitten siihen nähden. Kuitenkin on Elemistä ja Filorgaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yli puolet kalenterin brändeistä on sellaisia mitkä tiedän, mutta toki muutama vähän vieraampi mukana. Minusta se on myös kiva, koska pääsee samalla tutustumaan vaivattomasti ja "pienellä riskillä" sellaisiin merkkeihin mitä ei tunne. Muutenhan ei riskillä tulisikaan sellaisia ostettua. Skincityllä myös luotan siihen, että tuotteet on oikeasti hyviä, kun tekeävät myös ihokonsultaatiota ja myyvät hyviä tuotteita. Mutta toki arvo kuluttajalle syntyy aina tunnettavuudesta, joten siinä olet oikeassa.

      Poista