maanantai 16. lokakuuta 2023

Yves Rocher joulukalenteri 2023 unboxing

 * sisältää mainoslinkkejäSPOILER ALERT!! ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE, JOS ET HALUA TIETÄÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ.

Sarjassamme joulukalentereiden unboxaus postaukset jatkuu ja tänään vuorossa Yves Rocherin kalenteri. Mulla on ollut YR kalenteri jo monta vuotta putkeen ja jostain syystä tähän on aina kiva palata uudestaan ja uudestaan. Tänä vuonna kalenterin ulkoasun on todella kaunis, pakko kyllä kehua! Kalenterin kuvat on kullattu kohokuvioilla ja pientä kimallustakin on joukossa. Laatikko on niin kaunis, ettei tätä halua heittää edes pahvinkeräykseen vaan kierrättää seuraavan vuoden kalenteriksi. 

Yves Rocherin kalenteri sisältää luonnollisesti vain heidän oman brändin tuotteita, mutta hyvin laajalla skaalalla erilaisia ja mukana on vuosittain ollut myös muutama kausituote ja uutuus, niin kuin tänäkin vuonna. YR tuotteissa on aivan ihastuttavat tuoksut ja tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia. Brändi on kohottanut minun silmissä arvoa viime vuosien aikana, sillä he tekevät paljon työtä luonnon eteen ja pyrkivät vähentämään jätteen määrää omassa tuotannossa. Tästä esimerkkinä vaikka suihkugeelit, joita tarvii vain tipan mutta jotka vaahtoavat yhtä paljon kuin normaalisti kämmenelle lorotettava suihkusaippuat. Muovipakkausten kokoa on pienennetty ja esimerkiksi tämän vuoden kalenteri on pakattu tukien vammaisten työelämään siitymistä. 

YR on sekin hyvä puoli, että tuotteet on erittäin laadukkaita, mutta kuitenkin suhteellisen edullisia. Kalenteri maksaa tänä vuonna 54€ ja sen arvo on 145€ eli lähes kolminkertainen. Kalenterissa on tuotteita kaikista kategorioista eli ihonhoitoa, hiustuotteita ja meikkejä. Kokonaisuus oli mielestäni hyvä tänäkin vuonna ja hintaan nähden kalenteri on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoinen! Pienen miinuksen annan siitä, että sisältö toistaa liikaa vuodesta toiseen, joten sellainen yllätyksellisyys puuttuu. Nimittäin joka vuosi kalenterista on tullut punainen kynsilakka ja huulipuna. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta 😂

Seuraavaksi kuvan kalenterin luukkujen sisällöstä. Luukut ei ole järjestyksessä.
Kalenterissa oli muutama ihan pikkuruinen puteeli. Näistä en ikinä ole kovin innoissani, sillä 7ml rasvatuubista ei kovin montaa testikertaa saa. Sen sijaan nämä 30-50ml pakkaukset on jo sen kokoisia, että viitsii testatakin. Kivasti oli mukana muutamia tämän joulun kausituotteita. Niitä on aina kiva päästä testaamaan. Meikkejä löytyi ripsiväri, kynsilakka, huulirasva ja huulipuna. Kivana lisänä tämän vuoden kalenterissa oli hajuvesi, mutta se ei ollut suihkepullossa vaan korkillisessa, joten sen käyttö on vähän haastavaa. Tuoksu itsessään kyllä miellytti aisteja, joten eiköhän se jotenkin tule käytettyä. Suihkutuotteet, käsirasvat ja ihonhoitotuotteet tulee käyttöön myös, mutta ikävä kyllä omalla kohdalla nämä vuodesta toiseen toistuvat huulipuna-kynsilakka kombot lähtee kyllä eteenpäin. Kalenterin hintaan nähden en kuitenkaan valita, sillä sisältö oli monipuolinen ja hyvä verrattuna moniin paljon paljon kalliimpiinkin kalentereihin. Huomaan kuitenkin tämän toistuvan kaavan nyt monen vuoden tilaamisen jälkeen, joten ehkä tämä jää omalla kohdallani nyt viimeiseksi YR joulukalenteriksi.

Kalenteri maksaa 54,90€ ja sen voi tilata TÄÄLTÄ*
Koodilla YR10 saat 10€ alennuksen myös joulukalenterin tilauksesta (kun tilauksen arvo on yli 39€), joten koodi kannattaa hyödyntää.
Pssst. Katso aikuisten joulukalenterit 2023 postaus täältä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti