perjantai 22. maaliskuuta 2019

Maaliskuun shoppailusatoa


Tässä maaliskuun aikana olen tehnyt muutamia kosmetiikka ostoksia ja halusin esitellä teille nämä uudet hankinnat. Tässä erässä esittelen tuotteet jotka tilasin Cocopanda.fi verkkokaupasta sekä Beautybay.comista (kaikki tuotteet hankittu itse). Mukana on muutamia tuotteita, joista olen haaveillut jo pidempään mutta ylläytyshullu kun olen niin heräteostoksia tarttui myös matkaan. Kicksiltä tilasin myös muutaman tuotteen, mutta tilaus on vielä jossain matkalla, joten esittelen ne ostokset sitten myöhemmin.




Konjac sieni on ollut mulla hankintalistalla jo pitkään ja nyt vihdoin tilasin sellaisen itselleni testiin. Sieni on lähtöisin japanista ja se on luonnonmukainen ja tehokas apuväline kasvojen putsaukseen. Sieni on paketista otettaessa kova, mutta se on aina ennen käyttöä kasteltava, jotta sieni pehmenee. Ylimääräinen vesi puristetaan sienestä pois ja sitten on tarkoitus hieroa sienellä kasvoja pyörivällä liikkeellä. Sientä voi käyttää sellaisenaan tai puhdistusaineen kanssa. Käytön jälkeen sen voi ripustaa narusta kuivumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Tämän pitäisi kuoria hellästi ihoa ja soveltuvan erityisen hyvin myös herkille ihoalueille kuten silmänympärys iholle. Mikä parasta, sieni on vegaaninen ja täysin luonnonmukainen, joten tämän tullessa tiensä päähän sen voi kompostoida. Tämä tilaamani punasavi sieni soveltuu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Konjac sieniä on saatavilla useita erilaisia.


Madara on brändinä kiinnostanut minua kovasti ja halusin ostaa testiin merkin kasvoveden. Kasvovesi sisältää mm. ruiskukan ja ruusun kukkaisvettä sekä kamomillauutetta. 99% tuotteen ainesosista on luonnollisia ja pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Madaran tuotteet ovat saaneet ecocert merkinnän, mikä tarkoittaa sitä että tuotteessa käytetyt aineosat todella ovat luonnollisia ja valmistuksessa on otettu huomioon ympäristötekijät. Tämän kasvoveden pitäisi rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa. Pullo on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja riittoisa.


The Ordinary on merkkinä ollut viime aikoina pinnalla paljon enkä ihmettele. Heillä on nimittäin tarjolla todella huokeaan hintaan laadukkaita ihonhoito tuotteita ja joitakin meikkejäkin merkiltä löytyy. Pakkausten ulkoasu ei minusta ole mitenkään kovin kaunis. Niistä tulee ennemminkin mieleen lääkepurkit 😃 Mutta kenties se on tarkoituskin, herättää kuluttajassa tunne että tuotteet ovat tehokkaita ja laadukkaita.

Tilasin merkiltä Granactive Retinoid 2% emulsion seerumin, joka sisältää retinoidihappoa. Retinoidit ennaltaehkäisevät tutkitusti ihon vanhentumista ja näitä pienellä happopitoisuudella valmistettuja tuotteita on saatavilla ilman reseptiä. Vahvemmat retinoidi annokset täytyy hakea apteekista sitten ihan reseptiä vastaan. Tätä seerumia voi käyttää yhdessä vesipohjaisen seerumin kanssa ja levityksen jälkeen voi normaaliin tapaan lisätä kosteusvoiteen ja tehdä muut ihonhoitorutiinit. Tämän koostumus on hiukan maitomaista vaaleaa nestettä. Täytyy ottaa hetimmiten testiin ja raportoida tuloksista teille myöhemmin.

Toinen Ordinaryn tuote oli Full coverage foundation eli peittävä meikkivoide. Tilasin itselleni sävyn light yellow undertones (1,2Y). Olisin mieluiten ottanut vaalean neutraalin, mutta se oli loppunut joten kokeillaan tällä. Meikkivoiteen levittyvyys oli varsin hyvä ja peittävyys pienellä testillä osoittautui myös kiitettäväksi. Pullossa on kätevä pumppumekanismi, joka helpottaa annostelua.


Sitten pari huulituotetta. EOS huulirasva tuli maaliskuun lookfantasticin mukana ja mun oli heti pakko saada merkiltä myös toinen. Tämä on passion hedelmän tuoksuinen ja saanut lisäksi Ecosert merkinnän luonnonmukaisista ainesosistaan. Näissä EOS huulirasvoissa on ihanan pehmeä koostumus ja se jättää huulet kevyen tuntuisiksi eli ei siis vahvasti rasvaisiksi niin kuin monet markettihuulirasvat. Tykkään näistä ihan valtavasti!

Anastasia Bevery Hillsin huuliprimeri tuli napattua ostoskoriin koska olen viimeaikoina innostunut taas uudestaan huulipunista eikä mulla ole varastoissa tähän tarkoitukseen sopivaa tuotetta. En ole tätä vielä testannut, mutta kunhan selätän flunssan ja pääsen taas punien kimppuun niin pääsen tätä testaamaan.


Voih, mun sydän sulaa tämän pullon edessä ❤ Katsokaa nyt miten nätti! Pretty Vulgar tunnetaan kauniista tyttömäisistä pakkauksista, eikä tämä meikinkiinnityssuihke tee siinä poikkeusta. Pullo on kaunis vaaleanpunainen ja sen korkissa on koristeena tuollainen pumppu, jota voi nähdä joissakin hajuvesipulloissa. Pumppu tosin on siis vain koriste, mutta tosi kaunis ja persoonallinen. Suihke jättää ihon mattaiseksi, mutta kosteuttaa samalla. Ja tämä sisältää vaniljaa ja laventelia, joten oletan tämän myös tuoksuvan hyvälle. Nyt en ikävä kyllä pääse tätä tuoksuttelemaan, koska nenä on niin tukossa, mutta jahka tervehdyn niin tulen varmasti kertomaan teille millainen tämä suihke on käytössä.


Elf heleyttävä silmänympärys peitevoide häivyttää tummat silmänaluset ja laskee turvotusta. Voide sisältää kurkkua, jojobaa ja E-vitamiinia, jotka rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Tuotetta voi levittää myös silmäluomelle ja tätä voi käyttää aamuin illoin. Purkki on erityisen kaunis vaikka pieni onkin.





Olen ollut tosi harmissani sen marraskuisen Boxycharmin katoamisesta, sillä boksissa olisi ollut tämä kyseinen paletti ja pari muutakin tosi kiinnostavaa tuotetta. Noh ei voi mitään, paketti jäi maailmalle mutta kun näin tämän paletin myynnissä, en voinut vastustaa kiusausta ostaa tämä omaksi. Ace Beaute Grandiose paletin ulkoasu on tosi nätti kultainen ja muistuttaa vähän itämaista teemaa. Pannut ovat melko suuret, joten tämä ei ihan pian tule loppumaan. Sävyissä on neljä mattaa, kolme shimmeriä ja tuo Rose näyttää vähän metalliselta. Sävymaailma on kaunis ruskean, punaisen ja kultaisen yhdistelmä. Näin kevään tehdessä tuloaan tuo sävy Clove näyttää oikein ihastuttavalta persikalta ja sen kanssa yhdistettynä tuo Jasmine, joka on vaalean kultainen, ovat varmasti hyvä match. Odotankin nyt suurella jännityksellä tämän käyttöön ottoa, koska tämä vaan on niin kaunis!


Alama Professional smoothing memory spray for smooth and silky hair tuli napattua mukaan ihan summan mutikassa, sillä eihän hiuksiakaan sovi jättää huomiotta. Tämä hoitosuihke hyödyntää erityistä tekonologiaa, joka vähentää hiusten pörröisyyttä tehden hiuksista pehmetä ja kiiltävät. Suihketta voi käyttää myös suojaamaan hiuksia hiustenkuivaajan ja suoristuslaitteen lämmöltä käsittelyn aikana. Suihke ei sisällä väriaineita eikä parabeeneja.






Viimeisenä esittelyvuorossa on kauan himoitsemani paletti! Kyseessä on Juvia's Place The Nubian paletti, jossa on 12 maanläheistä ruskeaa sävyä. Olen kuullut niin paljon hyvää Juvia'sin paleteista, että pakkohan se oli vihdoin hankkia sellainen omaksi. Näissä pitäisi olla huikean hyvä pigmentti ja helppo levittyvyys. Ainakin sävyt näyttävät monipuolisilta ja näteiltä, joten näillä saa monipuolisia silmämeikkejä tehtyä niin arkeen kuin juhlaankin. Ja mikä parasta, paletin ulkoasu on persoonallinen ja kaunis. Kannessa on vahvasti meikattu egyptiläis nainen, joka herättää minussa heti kiinnostuksen koska Egyptin historia ja tuon aikakauden tapahtumat muutenkin kiinnostavat minua äärettömän paljon.

Paljon tuli uusia tuotteita kerta heitolla ja kaikki eivät varmasti pääse välittömästi testiin, koska purkkeja on nyt niin paljon auki muutenkin. Mutta tulen varmasti kirjoittelemaan käyttökokemuksia näistä jossain vaiheessa bloginkin puolelle. Jos joku tuote teitä erityisesti kiinnostaa niin laittakaa kommenttia. Voin tässä tapauksessa ottaa tuotteen testiin pikaisesti ja kirjoittaa siitä kokemuksia blogiin jo ihan piankin. Erityisen kovasti odotan itse tuon Konjac sienen käyttöä sekä tietysti uusien luomiväripalettien testausta 💛

Oliko tuttuja tuotteita ostosten joukossa?
4 kommenttia on "Maaliskuun shoppailusatoa "
  1. Monta tuttua tuotetta löytyi :) mulla on tuo Nubian -paletti ja tykkään tosi paljon :) muutamassa matassa hieman huonompi pigmentti, mutta muuten loistava. Ja tuo Madaran kasvovesi on tosi hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla että olet tykännyt Nubian paletista sekä Madaran kasvovedestä. Tässä ostospostauksessa olikin mukana useita tuotteita, joista olen itsekin muista blogeista lukenut, joten suosittuja tuotteita taitaa olla :)

      Poista
  2. Kivoja tuotteita ja tuo paletti on tosi jees. Granactive Retinoid 2% käytän itsekin, tosin vasta vähän aikaa mutta ensivaikutelma on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukenut monien kehuneen Ordinadyn Retinoid 2% seerumia. Varmasti vaikutukset eivät näy ihan parissa päivässä mutta uskon että pidempiaikaisella käytöllä myös vaikutuksia huomaa.

      Poista