torstai 10. syyskuuta 2020

Mitä ihmettä, ihonhoitoa puikoista??

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä


Nykyajan trendi vähän kaikessa on uuden kehittäminen ja innovointi. Niinpä myös kauneusala on jatkuvassa muutoksessa ja uusia keksintöjä ja ihonhoitoratkaisuja tulee markkinoilla tiuhaa tahtia. Osa jää jatkuvan muutoksen jalkoihin eikä koskaan nouse mahtavaksi megatrendiksi, mutta toiset taas ponnistavat kaikkien huulille. Yksi vallan kiinnostava keksintö on puikkomuotoiset ihonhoitotuotteet, joita on viime aikoina näkynyt entistä enemmän. Ainakin deodorantteja ja aurinkosuojia on jo löytynyt stick versioina, mutta nyt markkinoille on tullut myös seerumeita, kasvovesiä ja meikinpoistoaineita, jotka on pakattu puikkomuotoon.




Puikkomalliset ihonhoitotuotteet on varsin käteviä matkustaessa. Pieni puikko mahtuu kätevästi vaikka taskuun ja koska se ei sisällä nesteitä, se sopii myös lentomatkoille. Nyt tietysti ei lennellä yhtään mihinkään, mutta onhan tuo stick kätevä, kun ei tarvitse pelätä ohivuotoja tai raahata meikkipussissa isoja ja painavia nestemäisiä pulloja. Puikkoon pakattu kiinteä tuote myös kestää käytössä pitkään ja puikkoja käyttäessä edes käsien sotkeminen ei ole välttämätöntä. Senkus avaa korkin ja pyöräyttää pari kertaa kasvoille niin on päivän ihonhoito tehty. Helppoa kuin mikä!




Skincity on lanseerannut oman Skincity Essentials sarjan, johon kuuluu mm. nämä neljä stickiä ja näkyipä markkinoilla olevan myös pari muuta puikkotuotetta, joita ei tässä minulla itselläni ole. Testailin näitä uutuuksia ja kerron jokaisesta tuotteesta oman arvioni. Yllättäen eräs puikkotuote on tullut mulla jokapäiväiseen kasvojenhoitoon ihan pysyvästi. Arvaatko mikä?

Parastahan näissä puikoissa on myös se, että ne ovat hyvin edullisia ja todella riittoisia. Söpöt pastelliset pakkaukset on kaunis näky kylpyhuoneessa tai meikkipöydällä, joten kyllä näissä silmä lepää.





Öljymäinen meikinpuhdistuspuikko poistaa meikin ihoa kuivattamatta. Puikko sulaa iholla öljymäiseksi ja puhdistaa meikin kyllä tehokkaasti. Puikko sisältää yrttiöljyjä ja vahoja, jotka sulattavat meikin iholta sekä jättävät ihon pehmeän joustavaksi. Stickin sisältämä bisabolol rauhoittaa ihoa. 

Tämä puikko oli omasta mielestäni setin huonoin. Tuote jättää iholle todella öljyisen ja kalvoisen vahamaisen pinnan, joka ei lähde pelkällä mihinkään. Meikin se poistaa kyllä tehokkaasti, mutta tämä vaatii aina jonkun toisen kasvoputsarin, jotta vahapinnan saa kasvoilta pois. Tämä on tietysti monissa öljyputsareissa ongelma, sillä öljy ei veteen liukene ja näin ollen vaatii yleensä kaksoispuhdistuksen. Jos kuitenkin joka tapauksessa tekee kaksoispuhdistuksen, niin tämä on ihan hyvä tuote varsinkin kuivalle iholle. Vahamainen puikko nimittäin oikeasti pehmittää ihoa eikä kuivata lainkaan.






Hiiltä sisältävä puikko on todella tehokas kasvojen tehopuhdistaja. Käytän tätä itse yleensä pari kertaa viikossa tarkempaan puhdistamiseen. Hiilen tehtävä on puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti ja sen tämä tekeekin. Puikossa on myös pantenolia sekä kookosta, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Puikko sisältää myös pienen pieniä kuorivia rakeita, jotka tuntuvat ihanalta puikkoa kasvoille hierottaessa. Tämä muuten tuoksuu todella hyvältä! Mietin pitkään mikä kumma tuo tuoksu on ja lopulta keksin. Erehdyttävän paljon se nimittäin muistuttaa sukulakun tuoksua, tai jotain muuta karkkia.

Ainoa pieni miinus tuotteelle tulee siitä, että tämä tosiaan puhdistaa todella tehokkaasti ja jättää ihon pinnan jopa hieman narskuvaksi, joten todella kuivaihoisille en tätä välttämättä suosittelisi. Tai ainakin käytön jälkeen on huolehdittava riittävästä ihon kosteutuksesta. Ehdottomasti kuitenkin yksi miellyttävämpiä käyttämiäni kasvokuorintoja ja tuoksu on aivan mahtava.






Tämä ihoa viilentävä ja rauhoittava kasvovesipuikko on oma suosikkini! Se on ollut kesästä saakka käytössä aivan päivittäin ja rakastan tämän tuotteen nerokkuutta. Käytän kasvovesiä aina ennen ihonhoitotuotteita, mutta tässä puikkomuodossa olevassa kasvovedessä on erikoinen ominaisuus. Se nimittäin viilentää samalla. Tämä oli aivan ihana tunne varsinkin kesällä, mutta tuntuu rauhoittavalta myös kuuman suihkun tai saunan jälkeen. Puikko tasapainoittaa ihon pH-arvon ja auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään nopeammin ja paremmin ihoon. Iso peukku tälle, mahtava tuote ja riittoisa, sillä olen käyttänyt tätä nyt yli 3 kuukautta ja puikkoa on vieläkin reilusti jäljellä.







Tämä söpö vaaleanpunainen puikko kätkee sisäänsä ihanan kosteuttavan seerumin, siis puikkomuodossa tietenkin. Seerumi rauhoittaa, vähentää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Puikko sisältää kuivaöljyä, joka ei tuki ihohuokosia. 

Harvoin käytän öljyseerumeita päivisin, sillä en tykkää että iho jää öljyiseksi. Yöllä tämä ei haittaa, mutta mielestäni meikki pysyy paremmin, jos kasvoilla ei ole öljyä. Tätä puikkoa voin kuitenkin käyttää myös meikin alla, sillä öljy imeytyy hyvin ja vaikka puikko öljyä sisältääkin, se ei jätä ihoa läheskään niin öljyiseksi kuin normaalisti öljytuotteet tekevät. Ihana hoitava seerumi ja tehokas kosteuttaja etenkin nyt talvea ajatellen. Pistä vinkki mieleen tai nappaa heti ostoskoriin, ettei unohdu 😉





Olen yllättynyt miten kätevä näillä puikkotuotteilla olikaan jokapäiväisessä ihonhoidossa toimia. Usein aamuisin varsinkin saatan oikaista jotain vaiheita, sillä kiireessä en ehdi odotella monen nestekerroksen kuivumista ja jatkuva käsienpesu jokaisen tuotteen levityksen välissä hidastaa ja kuivattaa käsiä sekin. Puikot ovat helppoja, sillä sormin ei tarvitse levittää mitään (paitsi meikinpoistoaine ja kuorinta halutessaan) ja ihonhoitorutiinit ovat tätä myöden nopeutuneet ihan valtavasti. 

Jatkan ainakin omien suosikkien käyttämistä ja ehkä jossain välissä testaan vielä jotain muutakin. Saatavilla nimittäin on vielä kahvikuorinta sekä aurinkosuojapuikko. Jos haluat ostaa testiin kaikki kuusi saatavilla olevaa puikkoa, niin myynnissä on myös stick collection* joka sisältää nuo kaikki kuusi myynnissä olevaa stickiä. Tämä kokoelma maksaa 66,40€ (normaalisti yksittäin tuotteet yhteensä 83€) joten koko setin ostamalla säästää 17 euroa!

Mitä ajatuksia herättää puikkomuodossa olevat ihonhoitotuotteet? Kiinnostaisiko testata?
4 kommenttia on "Mitä ihmettä, ihonhoitoa puikoista??"
  1. Nää on kyllä tosi mielenkiintoisia! Ja tosi käteviä reissatessa, kun ei tarvitse pelätä nesteiden vuotamista tai lasipullojen rikkoutumista. Mulla on yksi toisenmerkkinen voidepuikko, joka on tosi kätevä :) Mulla on myös yksi tällainen Skincityn seerumipuikko odottamassa käyttöä kun säästelin sitä tän kesän reissuja varten, joita ei sitten sattuneesta syystä tapahtunutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah joo tiedän tunteen. Tän kesän reissut jäi reissaamatta. Mutta on nuo puikot kivoja ja käteviä ihan kotioloissakin ;)

      Poista
  2. Tosi ihanan näköisiä, joten ulkomuodon puolesta olisi ehdottomasti ilo näitä joskus kokeilla :) Mutta tosi tahmaiset/öljyset tuotteet ei ole kyllä mun mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä tosi söpöjä, myönnetään. Luulen että tuo öljyputsari ei sulle sopisi mutta öljyseerumi sen sijaan on ihana eikä jätä ihoa kovinkaan öljyiseksi :) Kannattaa testata

      Poista