maanantai 25. lokakuuta 2021

Sinful classic joulukalenterin 2021 unboxaus

 * kaupallinen yhteistyö Sinful.fi / sisältää mainoslinkkejäJoulukalentereiden unboxaukset jatkuu ja tänään on vuorossa jotain muuta kuin kosmetiikkaa. Sain nimittäin Sinfulilta tämän vuoden Classic kalenterin, joka on limited edition 2021 julkaisu. Kaikki kalenterin tuotteet on tehty vain tätä kalenteria varten, joten niitä ei pysty ilmeisesti erikseen sellaisenaan ostamaan.

Sinfulin kalenteri on mahtava tapa viettää vähän erilainen joulukuu luukkuja availlen, sillä tämä aikuisten joulukalenteri sopii erinomaisesti pariskunnille yhteiseksi lahjaksi. Luukkujen takaa paljastuu tyylikkäitä mustia leluja makuuhuoneen puolelle ja itse kalenterin unboxattuani voin sanoa, että oli kyllä erinomaisen laadukasta tavaraa. Ei mitään turhuuksia tai halpoja täytetuotteita vaan ihan oikeasti varsin laadukkaita välineitä moneen makuun. 

Kalentereita on saatavilla kahden laisia, Classic ja Deluxe versio. Classic kalenterin hinta on 99€ (arvo 330€) ja Deluxe versio maksaa 169€ (arvo 490€). Deluxe kalenterin sisältöä en tiedä, mutta muutaman sneak peekin nähtyäni huomasin, että osa tuotteista oli samoja, mutta väriteemana on pelkän mustan sijaan musta & kulta. Joka tapauksessa molemmissa kalentereissa aivan huikea hinta - arvosuhde, joten jos olet tätä ikinä miettinyt, niin suosittelen ostamaan nyt ja oikeasti kokeilemaan!

Classic kalenteri täältä*
Deluxe kalenteri täältä*
Kalenterin mukana tulee tuotevihkonen, jossa kaikki tuotteet on esitelty ja kerrottu miten niitä käytetään. Vihko tulikin ihan tarpeeseen, sillä osa leluista näytti niin ufoilta, etten olisi kyllä itse välttämättä keksinyt mitä niillä pitäisi tehdä. Vihko oli myös fiksusti tehty kalenterin tapaan luukkuihin, joiden taakse näki vasta luukun auki repimällä, joten vahingossakaan ei tule kiusausta lähteä kurkkimaan ennen joulukuuta. Vihkon tekstit on englanniksi, mutta kalenterin sisällä joka luukussa tulee myös erillinen ohje jokaiselle tuotteelle ja tässä ohjeessa tekstit löytyy myös suomeksi.
Itse kalenteri oli vahvaa tekoa, joten pahvi ei vahingossa tule kyllä hajoamaan, mikä on minusta vain hyvä. Luukkujen availuun sai käyttää jopa vähän voimaa, joten ei voi partneri pistää vahingon piikkiin, jos osa luukuista vähän repsottelee jo ennen kuin kalenteriin on lupa joulukuussa koskea 😉 Myös ulkoasu oli erittäin tyylikäs ja musta väri sopii kyllä tässä kontekstissa kalenterin väriksi täydellisesti.

Tästä eteenpäin näet kalenterin sisällön, joten jos et halua nähdä mitä tuotteita kalenterista löytyy, lopeta lukeminen tähän!

Sinful Multispeed vibrator egg
Sinful Dice and hourglass fantasy games
Sinful Deluxe soft satin blindfold
Sinful Lipstick vibrator
Sinful Explosive handjob
Sinful Rechargable power bullet
Sinful Couples teaser sleeve
Sinful Soft silicone cock ring set
Sinful Mini wand vibrator
Sinful Sailor puff plug
Sinful Adjustable cuffs
Sinful clitoris stimulator sleeve
Sinful Kegel play ball
Sinful Exotic feather tickler
Sinful Super soft couple's cockring sleeve
Sinful Silk boundage rope
Sinful mini G-spot vibrator
Sinful Lucky position spinner game
Sinful Couple's love sleeve
Sinful massager
Sinful open masturbation sleeve
Sinful Deluxe paddle
Sinful Anal drops sleeve
Sinful Bunny rabbit vibrator
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti