keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Kolme tapaa laittaa kauniit joulukynnet

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejäTänään puhutaan kynsistä oikein urakalla, koska haluan suositella teille kolmea erilaista tapaa laittaa upeat joulukynnet ihan kotona. Tiedän, että monet käyvät juuri ennen pyhiä laittamassa kynnet ihan ammattilaisen luona. Nyt on kuitenkin mahdollista saada ammattilaisjälkeä ihan itse kotona ja melko helpostikin vielä. Vaikka kannustankin kaikkia näinä vaikeina aikoina tukemaan paikallista ja käyttämään ammattilaisten palveluita, on ihan pakko sanoa, että nyt on löytänyt todellisia haastajia myös ammattipalveluille...
Dashing Diva geelikynsitarrat* ovat vihdoin saapuneet Suomeen. Kynsitarrat on olleet mun insta tilillä esillä jo useaan otteeseen ja olen aivan myyty näistä. Tarrat on helppo asentaa ja kynnet on kuosissa alle 10 minuutissa. Parasta näissä on se, ettei kynsien kuivumista tarvi odotella. Tarra asetetaan kynnen päälle, ylimenevä osa tarrasta viilataan pois paketin mukana tulevalla viilalla ja voilá. Kynnet ovat valmiit. Tämän helpommaksi ei oikeasti kynsien laittaminen voi tulla. Ja nämä kestävät hyvinä kynsissä jopa sen kaksi viikkoa, joillakin jopa yli kaksi viikkoa.

Oma arkeni on aika aktiivista ja treenaan paljon. Kynnet joutuvat kovalle kulutukselle, mutta jopa minulla kynnet pysyi sen kaksi viikkoa hyvän näköisinä. Tarrat saa helposti poistettua vetämällä sen kynnen päältä ja apuna voi käyttää öljyä. Paketissa on 30 eri kokoista tarraa, joita sovittelemalla löytää oikean kokoisen omiin kynsiin. Yleensä paketin tarroista riittää kahteen käyttökertaan eli kynnet koko kuukaudeksi. Tarrat ovat kauniin kiiltävät ja niin aidon näköiset, ettei niitä erota oikeasta lakkauksesta. Itse suosin näitä myös kynsien kasvatuksessa apuvälineenä, sillä ilman lakkausta kynnet ovat todella hauraat ja katkeilevat helposti. Tarrat suojaavat kynttä ja se saa rauhassa kasvaa. Kahden viikon ainana kynsissä näkyykin lähinnä kynnen kasvuraja ja viimeisinä päivinä tarra voi hiukan repsotella kynsien kärjestä, mutta muuten ne eivät lohkeile ja kulu kuten normaali lakka.

Dashing Diva kynsitarroja Suomessa myy Nobe*, jossa kynnet maksavat 9,90€/ paketti. Huikea diili, jos miettii että paketista saa kynnet kahteen käyttökertaan. Yksille kynsille tulee siis hintaa alle 5 euroa ja jälki on samanlainen, kuin olisi käynyt ammattilaisella geelilakkauksessa! Noben valikoimissa on kahdeksan erilaista sävyä, joista kaksi on glitterisiä. Värejä voi myös miksailla eli ostamalla useamman paketin, voi tehdä mattaisia ja glitterikynsiä samaan aikaan. 

Suomessa valikoimat on vielä melko suppeat. Toivottavasti jossain vaiheessa saataisiin vähän lisää sävyjä valikoimiin. Itse tilasin black fridaynä USA:sta Dashing Divan omilta sivuilta lisää näitä kynsitarroja monissa eri sävyissä. Jos siis et pelkää ulkomailta tilailua, niin kannattaa tsekata myös tuolta valikoimaa. Siellä oli upeita sävyjä ja koristuksia kynsille. USA:sta tilaaville suosittelen luomaan oman varasto-osoitteen Jenkkilään esimerkiksi Planet Expressin kautta täältä. Monet firmat USA:sta eivät lähetä suoraan Suomeen, joten noiden välitysfirmojen kautta lähetys onnistuu helposti. Tilaat siis tuotteet ensin tuonne omaan varasto-osoitteeseen ja paketin saapuessa sinne, lähetätä sen Suomeen. Näin avautuu ihan uudet shoppailumahdollisuudet 😉

Marraskuussa kävin yhteistyön tiimoilta Naantalin kylpylän* Bellezza kauneushoitolassa kynsi- ja käsihoidossa. Kädet kuorittiin ja rasvailtiin, koska käsidesin ahkeralla käytöllä onkin ollut aika näkyvät seuraukset tänä vuonna. Hoito teki kyllä niin hyvää ja kosteutti ihanasti rutikuivia sormia. Hoidon jälkeen laitettiin vielä kynnet Alessandron laadukkailla uv-kovetteisilla Striplac lakoilla.

Kuvissa näkyy lähtötilanne ja lopputulos. Mulla on hankalat kynnet, kun ne liuskoittuu ja katkeilee tosi helposti. Pelkäsin aluksi saako näin lyhyisiin kynsiin edes nättiä lakkausta, mutta lopputulos oli todella kaunis ja näyttää hyvältä jopa lyhyissä kynsissä. Lakkauksella kynnet saa pysymään kauniin kaksi viikkoa eikä uv-valolla kovetettu lakka kulut tai lohkeile kuten normaalit lakat. Noin kahden viikon kuluttua lakan reuna alkaa vähän repsottaa, jolloin sen saakin helposti rullattua irti. Instan puolella jo teille havainnollistinkin, miten lakkaus toimii, mutta se on äärettömän helppoa. Aluksi pohjalle levitetään läpinäkyvä kerros, jonka päälle kaksi kerrosta haluamaasi sävyä. Lopuksi vielä kirkasta kerros päälle tuomaan kynteen kiiltoa. Jokaisen kerroksen välissä kynnet kovetetaan uv-valolla noin minuutin verran. Kynsi on kovettamisen jälkeen heti kuiva, joten sitä ei tarvitse erikseen kuivatella. 

Innostuin Striplac lakkauksesta niin paljon, että ostin heti itselle starter kitin ja muutamia eri sävyjä testiin. Pakettiin kuuluu itsessään kirkas lakka, punainen lakka ja kynsiuuni. Lisää sävyjä voi ostaa erikseen ja niitä löytyykin reilusti. Kokeilin kotona itse tällä lakkaamista ja onnistuin heti ensimmäisellä kerralla. Lakkaus ja laitteen käyttö on helppoa. Lopputulos on kuin ammattilaisen tekemä ja pysyy kauniina sen kaksi viikkoa. Laitetta myy Spashop täällä ja myynnistä löytyy laitteen lisäksi reilusti eri sävyisiä lakkoja. Tässä aivan loistava lahjaidea! Spashopissa myynnissä lakkojen lisäksi myös glittereitä kynsien koristeluun, joten taiteilijasielut todella pääsevät koristelemaan kynsiä. Tykkään Striplac lakkauksessa siitä, että se ei vahingoita omaa kynttä ollenkaan vaan oma kynsi pääsee kasvamaan ja vahvistumaan kovan geelilakkauksen alla.


Jos ihan perinteisen lakat on enemmän sun juttu, niin suosittelen itse lämpimästi Mavalan lakkoja. Mavalan lakat on mielestäni parhaimpia markkinoilla olevia perus lakkoja, sillä ne peittoaa pysyvyydellään monet muut lakat mennen tullen. Tämän syksyn/talven Mavala lakkakokoelmiin kuuluu charming color kokoelma kauniin punaisen ja syksyn ruskan sävyillä sekä talvinen viileä twist & shine kokoelma upeilla glitterisillä sävyillä. Kaikki Mavalan lakat ovat vegaanisia ja todella pigmenttisiä ja uskomattoman hyvin pysyviä. Minun ei tarvinnut näitä lakkoja levittää kynnelle kuin yksi kerros. Lakat pysyivät moitteettomina 3-4 päivää, siinä missä normaalisti lakat pysyvät minulla kynsissä juuri ja juuri siedettävänä 1-2 päivää. Näillä sai siis tuplasti pidemmän pysyvyyden.

Alla esitelty kuvissa kaikkien lakkojen sävyt. Mavalan uutuus lakkoja on myynnissä mm. Stockmanneilla, Sokos emotioneissa, Kicks myymäilöissä, Cittareissa, Prismoissa ja Tokmanneilla kautta maan. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä yhden pullon hinta on noin 5 euroa.

Tässäpä tällä kertaa esiteltyinä kolme huikeaa kynsituotetta, joilla loihtii sädehtivät kynnet joulun juhlapöytään ja uuden vuoden rientoihin. Kiinnostaisi kuulla, mikä näistä kolmesta kolahti eniten tai oletko jopa testannut jotain näistä? Tai voit vaikka kommentoida mikä näistä Mavalan kynsilakka sävyistä eniten sopisi sinulle.
4 kommenttia on "Kolme tapaa laittaa kauniit joulukynnet"
 1. Kivoja tuotteita, kuten jo todettiin, Mavalan lakat on ainakin omia suosikkeja kätevän pienen koon puolesta. Noita kynsitarroja en jotenkaan voisi kokeilla, sillä ne ei antaisi toivomiani ominaisuuksia kynnelle. teen itse geelilakat, joskus teen ohuet, mutta nyt kun kynnet ovat pidemmät teen kynsiin useamman kerroksen ja ne ovat vähän geelilakan ja rakennekynnen väliltä. Kynnet ovat näin todella vahvat eivätkä katkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin just, Mavala on kyllä huippu ja ne pullot just sopivan kokoisia <3
   Se on totta, geelilakat suojaa kynttä ja varsinkin, jos lakkauksesta tekee vähän paksumman. Pääsee oma kynsi rauhassa siellä alla kasvamaan ja vahvistumaan :)

   Poista
 2. Mä varmaan kokeilisin näistä tarroja! Kuulostaa just sopivan helpolta omaan arkeen. ❤️��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan uskomattoman helpot ja tosi kauniit. Plussaa vielä siitä että näyttää oikeasti aidoilta geelilakkauksilta!

   Poista