tiistai 29. joulukuuta 2020

Hypoallerginen ihonhoitosarja uskomattomalla hinta-laatusuhteella

 * tuotteet saatu



Sain joulukuun alussa aivan ihanan pr-paketin ja pääsin tutustumaan paremmin ranskalaiseen luonnonkosmetiikkaa valmistavaan Novexpertin tuotteisiin. Novexpert on minulle joksenkin tuttu, sillä olen heidän muutamaa tuotetta aikaisemminkin testannut ja todennut ne kaikki valtavan hyviksi. Nyt sain kuitenkin ihan kunnollisen mielipiteen muodostettua ja pakko sanoa, että se on yksi kiinnostavimmista brändeistä mitä hetkeen olen käyttänyt. 

Novexpertin tuotteet ovat vegaanisia, Ecosert-sertifioituja, hypoallergeenisia, säilöntäaineettomia ja unisex tuotteita. Monet tuotteet ovat myös anti-age vaikutteisia, mikä on ehdottomasti plussaa. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa ja Novexpertin patentoiman teknologian ansioista tuotteissa ei käytetä mitään synteettisiä säilöntäaineita. Kosmetiikka on siis puhdasta, mutta tehokasta. Novexpertin tuotteissa vaikuttavia käytettävien aineosien pitoisuudet ovat niin korkeat, että niille voidaan luvata jopa lääkkeenomainen teho, vaikka tuotteet eivät varsinaisesti kuitenkaan ole lääkkeitä. Tämä on kosmetiikalta melko harvinaista. 




Novexpert perhe koostuu viidestä eri tuotelinjasta, joita ovat:

Hyaluronihappolinja - Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle

C-vitamiinilinja - Sopii sekaiholle, samealle ja ikääntyvälle iholle sekä aknen/arpien hoitoon

Sinkkilinja - Sopii kaikenikäisille aknen/arpien hoitoon

Magnesiumlinja - Sopii herkälle ja ärsyyntyneelle iholle

Kollageenilinja - Sopii aikuiselle ja ikääntyvälle iholle parantamaan ihon kimmoisuutta


Parasta Novexpertin tuotteissa on se, että ne sopivat koko perheelle. Miedot ja raikkaat tuoksut ovat hypoallergeenisia ja puhtaiden raaka-aineiden ansiosta, jopa raskaana olevat voivat käyttää tuotteita turvallisesti. Näin laadukkaaksi kosmetiikaksi tuotteet ovat myös hyvin edullisia ja hinta-laatusuhde onkin ihan mykistävä suorastaan. Olisin hintoja katsomatta olettanut tuotteiden olevan paljon paljon kalliimpia.




Testailin Novexpertin magnesium- ja hyaluronihapposarjan tuotteita. Ennestään minulta löytyy sinkkilinjan kasvosuihke, joka on ihastuttava sekin.


Novexpert hyaluronic micellar water

Hyaluronihappoa sisältävä 3-in-1 misellivesi, joka hoitaa, puhdistaa ja poistaa meikin. Koska tuotetta ei huuhdella iholta, sen koostumuksesta on tehty erityisen hoitava ja kosteuttava. Tuote sopiikin meikinpoiston viimeiseksi tuotteeksi ennen hoitotuotteita, viimeistelemään ihonhoito. Sanoisin myös tämän olevan täydellinen tuote miesten ja teinien ihonhoitoon, sillä misellivedellä kostutetulla vanulapulla voi pyyhkiä kasvot aamuin illoin. 

Tuotteessa on ihana raikas mutta mieto unisex tuoksu ja se on todella helppokäyttöinen. Ihoa ei kiristele käytön jälkeen, joten tuote sopii täydellisesti myös herkälle ja erittäin kuivalle iholle. Inci on ihastuttavan lyhyt ja sisältää aidosti hoitavia ja kosteuttavia raaka-aineita.

Tuotetta saatavilla:
Hyvinvoinnin* (tarjouksessa 16,11€), Ruohonjuuri (16,95€), Jolie* (20€), Naturalgoodscompany* (tarjouksessa 16,92€) ja Sokos (19,90€).

INCI

Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Arginine, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lactobacillus Ferment, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid , Phytic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract*


Novexpert magnesium mist

Tämä ihanan hienojakoinen kasvosuihke on kaikista mieluisin ja oma suosikkini. En ole koskaan törmännyt näin hienojakoiseen kasvosuihkeeseen, joka leviää iholle tasaisena usvana ja sopiikin siksi myös meikin päälle suihkittavaksi vaikka kesken päivän. Tämä magnesium kasvosuihke kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Pullossa on jopa 1500 mg magnesiumia. Suihke auttaa palauttamaan ihon oman pH:n ja tasoittaa punoitusta ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Magnesium on myös anti-age raaka-aine, joten tuote sopii moneen vaivaan ja ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.

Iso pullo on riittoisa ja tuotetta helppo käyttää raikastamaan vaikka kesken päivän. Minulla on kasvosuihke myös sinkkisarjasta, ja se on aivan yhtä ihana kuin tämä magnesium suihke. Molemmissa pulloissa suihke on todella hienojakoista ja tulee ulos tasaisesti. Pullo on myös todella edullinen!

Tuotetta saatavilla: 
Hyvinvoinnin* (7,95€), House of organic* (7,90€), Ruohonjuuri (7,50€), Naturalgoodscompany* (6,72€) ja Sokos (5,90€).

INCI

Aqua (Water)*, Maris Sal (Sea Salt)*, Nitrogen*





Novexpert The repulp cream

Jos etsit täydellisen kosteuttavaa ja samettista kosteusvoidetta niin tässä! Tämä tuubi on täyttä kultaa. Ihanan pehmeä koostumus solahtaa ihoon hetkessä jättäen ihon pinnan pehmeäksi ja kuulaaksi. Sopii hyvin erittäin herkälle ja kuivalle iholle. Oma kuiva ihoni ei ole tuntunut enää lainkaan kuivalta ja meikki asettuu kosteutetun ihon pinnalle niin kauniisti. Voide sisältää kahta erilaista hyaluronihappoa ja se sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholle. Varsinainen monitoimituote siis ja siksi helppo myös miehille.Voide sisältää myös merilevää, jolla on kollageenituotantoa stimuloiva vaikutusta. Kiinteyttäviä tuloksia pitäisi näkyä jo kolmen viikon käytöllä.

Tuotetta saatavilla:
Hyvinvoinnin* (tarjouksessa 31,41€), Ruohonjuuri (34,95€), Naturalgoodscompany* (33,96€) ja Sokos (39,95€).

INCI

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Butylene Glycol, Coco-Caprylate/ Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sucrose Stearate, Trehalose, Parfum (Fragrance), Sucrose Distearate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Laminaria Ochroleuca Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Biosaccharide Gum-2, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Alaria Esculenta Extract, Citric Acid, Phytic Acid, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Silybum Marianum Extract




Novexpert Smoothing toning mist

Hyaluronihappolinjasta löytyy myös ihana kosteuttava kasvosuihke, joka sisältää jopa miljari hyaluronihappomolekyyliä. Suihke on kevyt ja hyvin imeytyvä. Siinä on myös mieto raikas hiukan hedelmäinen tuoksu. Sumu on lähes yhtä hienoa kuin magnesiumsuihkeen painepakkauksessa. Sitä on siis myös helppo suihkia kesken päivänkin meikin päälle. Suihketta voikin (ja kannattaa) levittää iholle suoraan ilman vanulappuja. Juuri nämä hienojakoiset kasvosuihkeet ovatkin todella mieluisia ja yksi iso syy miksi sarjaan rakastuin!

Tuotetta saatavilla:
Hyvinvoinnin* (tarjouksessa 16,96€), Ruohonjuuri (19,95€), Jolie* (23€), Naturalgoodscompany* (19,47€) ja Sokos (22,90€).

INCI

Aqua (Water), Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Ribose, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Adenosine, Phytic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid, Glycerin






Vinkkaanpa teille myös, että instagram tililläni @glitteriaddiktiofficial on menossa arvonta, jossa yksi voi voittaa testaamani neljän tuotteen Novexpert setin. Palkinnon arvo on 91 euroa! Kannattaa ottaa tili seurantaan ja käydä osallistumassa. Mikäli arpaonni ei suosi, niin suosittelen joka tapauksessa ostamaan itselle tuotteita testiin. Lupaan, ettet varmasti tule pettymään. Varmasti ihastut ja löydät näistä tuotteista suosikit loppu elämäksi.

Onko Novexpert sinulle tuttu brändi?
4 kommenttia on "Hypoallerginen ihonhoitosarja uskomattomalla hinta-laatusuhteella"
  1. Novexpert kuuluu suosikkibrändeihini ihonhoidon osalta <3 Lähinnä noita hyaluronihapposarjan tuotteita olen käyttänyt ja ne ovat kyllä tosi toimivia mun kuivalla iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin. Ei oikeastaan ole ollut mitään sarjan tuotetta, joka ei olisi toiminut. Kaikki on ihania <3

      Poista
  2. On tuttu ja tykkään tuotteista kovasti. :)

    VastaaPoista