perjantai 4. joulukuuta 2020

Hairlust ja täydellinen hiuspäivä + joululahjavinkit

 * kaupallinen yhteistyö Hairlust




Hei ihana! 
Juuri sinä siellä ruudun toisella puolella. Oletko koskaan miettinyt, miten merkittävä rooli hiustesi hyvinvoinnilla on kokonaisvaltaisesti kauneuteen, itsetuntoon ja hyvinvointiin. Se miltä hiukset näyttää ja tuntuu onkin lähes jokaiselle tärkeä juttu. Eihän suotta puhuta huonoista hiuspäivistä. Hiustenhoidon ei kuitenkaan tarvitse olla niin vakavaa tai monimutkaista. Esittelenkin teille tänään tanskalaisen hiustuoteperheen, Hairlustin, jonka suloisen värikkäät pullot ja puteelit varastavat huomion kylpyhuoneessa. Nämä ei kuitenkaan ole vain söpöjä, vaan tuotteilla saa oikeasti ihmeitä aikaan. 

Soiler alert!!! Hairlust tuotteet ovat täydellinen joululahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea (ja miehille). Lue siis sillä silmällä. Ehkä löydät tästä ihanat tuotteet kuusen alle 😉






Oletteko ennen kuulleet hiuksia kasvattavista karkeista? Sellaisia löytyy ja vielä huippu tehokkaita! Terveet ja hyvinvoivat hiukset kasvavat sisältäpäin. Siksi ei ole oikein laiminlyödä hiusten sisäistä hoitoa ulkoisen hoidon kustannuksella. Hiusten kasvua tukee riittävien vitamiinien ja mineraalien saanti. Näissä herkullisen makuisissa hiuskarkeissa on reilu annos hiuksien kasvua tukevia aineita kuten biotiinia, foolihappoa, C-vitamiinia ja sinkkiä. Hiuskarkit sopivat kaikille, jotka haluavat boostata hiusten kasvua ja saada hiuksista terveemmät ja tuuheammat. Erityisesti suosittelen kuitenkin kokeilemaan, jos sinulta lähtee paljon hiusta, hiuksesi ovat ohuet ja hauraat tai hiuksille, jotka ovat vaurioituneet esimerkiksi hiustenpidennyksistä tai muotoilulaitteiden ahkerasta käytöstä.

Hiuskarkkeja nautitaan kolme päivässä ja yhdestä purkista riittää kuukauden tarpeisiin. Karkit sopivat vegaaneille ja myös ruoka-allergikoille. Niissä on käytetty vain luonnollista väriä porkkanoista ja luonnollista makuaromia aidoista mansikoista. Ei siis lisättyä sokeria tai turhia kaloreita. Karkeista on saatavilla myös kapseliversio, mutta itse kyllä suosin näitä karkkeja, koska ne on niin hyviä, ettei varmasti unohdu päivittäisen vitamiiniannoksen ottaminen.

Käytin itse yhden purkin näitä herkkuja jo alkusyksystä ja huomasin eron kuukaudessa. Hiukset kasvoi vauhdilla ja tuuheutuivat. Ne myös selvästi tuntuivat vahvemmilta ja kiilsivät kauniisti. Netti on myös pullollaan ennen-jälkeen kuvia ja tuhansien ihmisten positiivisia suosituksia. Nämä oikeasti toimii! Tässä on myös oiva tuote miehille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai ohuista hiuksista. Suosittelen kokeilemaan, koukutut varmasti.





Kokenut kauneusbloggaajakin törmää aina toisinaan uusiin mielenkiintoisiin tuotteisiin. Itse kuulin tämän yhteistyön myötä ensimmäistä kertaa pre-shampoosta, jota käytetään kuiviin hiuksiin ennen varsinaista hiusten pesua. Tämä hiuksia hellivä tehohoito on suunnattu erittäin kuiville hiuksille, jotka tarvitsevat tehokosteutusta. Pre-shampoo on tahnamaista, joka sulaa öljyksi käsin välissä. Öljy hierotaan ennen hiusten pesua kuivien hiusten latvoihin ja pituuksiin, missä sen annetaan vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Super kuiville hiuksille naamion voi jättää vaikuttamaan vaikka yön yli. Hiukset pestään sen jälkeen normaalisti.

Tehohoito on valmistettu ihanista hiuksia hoitavista öljyistä (sheavoi, oliiviöljy ja jojobaöljy). Öljy pehmentää, suojaa, kosteuttaa ja hoitaa kuivia ja pörröisiä hiuksia. Teho perustuu öljyjen pehmentävään vaikutukseen, joka on tehokkaampi kuin vedellä laimennettavien hiusnaamioiden käyttö märkiin hiuksiin. Pre-shampoo suojaa myös kovan veden mineraalien kertymiseltä hiuksiin pesun yhteydessä. Kerran viikossa käyttö riittää pitämään hiukset pehmeinä, kiiltävinä ja vahvoina.

Testasin tätä itse ja ihastuin heti! Yön yli nukuttuakin hiukset eivät pörröttyneet lainkaan, mitä normaalisti tapahtuu aina. Lisäksi latvat ovat sileät, eikä hius tunnu yhtään kuivalta! Mikä parasta, hiuksia silittäessä tuntee niiden pehmeyden. Yleensä mulla ei ikinä ole pehmeät hiukset. Mulla on luonnostaan paksu hius, joka kuivana tuntuu varsin karhealta ja takkuuntuu helposti. Pre-shampoon käytön aloittamisen jälkeen kaikki vanhat ongelmat kuivien ja karheiden hiusten osalta on poissa. Tilalla on silkkiset, helposti kammattavat ja kosteutetut hiukset, wow.





Kerroinkin instan puolella (@glitteriaddiktiofficial) kuinka käytin muutama vuosi sitten vain perus markettishampoita. Siihen aikaan multa lähti ihan valtavasti hiusta ja ne katkeilivat muutenkin koko ajan. Myös kaksihaaraisia löytyi ihan jatkuvalla syötöllä ja hiusten kunto ei ollut mitenkään kehuttava. Nykyään käytän hiuksilleni vain laadukkaita ja hoitavia pesutuotteita. Nyt uutena suosikkina lisään listalle nämä Hairlustin kosteuttavat ja korjaavat hiustenkasvua edistävät pesuaineet. 

Shampoo on todella kosteuttava ja heti incin toisena ainesosana löytyykin aloe vera (ja hiukan myöhemmin glyseriini). Aloe veran lisäksi tuotteista löytyy myös kosteuttava mustikka- ja mangouute, jotka suojaavat hiuksia myös vapailta radikaaleilta. Näissä pesuaineissa on myös runsaasti vegaanisia mikroproteiineja, jotka tukevat hiusten kasvua ja vahvistavat niitä kerros kerrokselta. Tutkimusten mukaan tämä shampoo + hoitoaine yhdistelmä korjaa kaksihaaraisia jopa 20% tehokkaammin. 

Shampoo vaahtosi todella hyvin ja hoitoaine oli tuhtia ja kosteuttavaa. Pesun jälkeen sen tunsi välittömästi. Hiukset eivät olleen narskuvat, kuten monesti halvoilla marketti aineilla pestessä. Seuraavana aamuna pesusta hiukset tuntuvat ilmavilta, silkkisiltä ja ne näyttävät kevyiltä. Latteat ja raskaana roikkuvat hiukset on historiaa! Nämä oli kerta kaikkiaan ihanat. Pieni miinus tulee ainoastaan hoitoainepullon huonosta pumppumekanismista, mutta korkin voi aina avata ja tuotteen kaataa suoraan kämmenelle.






Kaikki hiusnaamioiden ystävät nyt kuulolle! Talvi on suomalaisten hiuksille ja päänahalle raskasta aikaa. Lämpötilojen vaihtelut, pipokausi ja kuiva sisäilma kuivattavat päänahkaa ja voivat saada kesällä oireettoman ihon hilseilemään. Päänahka voi hilseillä ihan ympäri vuodenkin. Hilseellä ja kuivan päänahan hilseilyllä on eronsa, joten myös niiden hoito eroaa toisistaan. Käy lukemassa super hyvä blogipostaus kuivan ja kutisevan päänahkan syistä ja hoidosta.

Kuivan hiuspohjan hoidossa tärkeää on riittävä kosteutus. Lisäksi hiuspohja kannattaa kuoria säännöllisesti, sillä muotoilutuotteiden jämät voivat tukkia ihohuokosia ja kerääntyä hiusten ja ihon pinnalle. Kuorinta poistaa myös kuivunutta ihosolukkoa, jolloin hilseily vähenee. Tykästyin itse Hairlustin hair & scalp detox scrub kuorintaan, joka on virkistävä ja raikkaan mintun tuoksuinen. Se on koostumuksetaan kermainen, mutta voide sisältää pieniä kuorivia rakeita, jotka irrottavat kuivan ihon ja tuote jämät hiuksista. Ihana tuote, joka tekee hiuksista ilmavat ja tukee hyvinvoivaa hiuspohjaa.

Hairlust valikoimassa on myös muutama erilainen hiusnaamio, jotka syväkosteuttavat ja hoitavat hiusta. Hiusnaamion voi ottaa käyttöön hoitoaineen tilalla kerran viikossa tukemaan tervettä kasvua, hiusten kiiltoa ja antamaan lisäkosteutusta.





Jos et vielä käytä hiusöljyä, niin otahan viimeistään nyt käyttöön! Olen itse käyttänyt hiusöljyä säännöllisesti vuoden ajan ja eron huomaa selkeästi. Ennen niin herkästi takkuuntuvat ja katkeilevat latvat ovat historiaa. Nykyään multa ei juurikaan taida kaksihaaraisia edes löytyä, eikä hius katkeile läheskään samaan malliin. Öljyllä saa kuiviin latvoihin eloa ja kiiltoa. Öljy myös tekee hiuksista helposti kammattavat ja ne näyttävät terveiltä, mikä ainakin hiuksia auki pidettäessä tuo selvän eron öljyttömiin hiuksiin. 

Hairlust hiusöljy sisältää lukuisia hoitavia öljyjä (kookosöljy, arganöljy, aprikoosiyhdinöljy), jotka eivät latista hiusta. Öljy suojaa ja hoitaa sekä palauttaa hiuspohjan kosteustasapainon. Ota pari tippaa öljyä käsiin, hiero kädet yhteen ja puristele tai levitä hiusten latvoihin. Harjaa lopuksi hiukset ja näet eron. Kannattaa välttää öljyn käyttämistä päänahkaan, sillä öljy voi tukkia ihohuokoset. Silloin tällöin ennen hiusten pesua öljyä voi levittää hiuspohjaan ja antaa vaikuttaa hetken, mutta pese silloin hiuspohja hyvin.




Hairlust tuotteet olivat ihanan positiivinen yllätys. En keksi mistään tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, sillä ne kaikki toimivat kuten luvattiin ja ylittivät odotukset moninkertaisesti. Tuotteissa on hyvin miedot hedelmäiset tuoksut, joihin ei äkkiseltään edes kiinnitä huomiota mikäli asiaa ei sen tarkemmin mieti. Sopii siis myös sellaisille, jotka ei voimakkaista hajusteita pidä. Tykästyin myös siihen, että näissä salonkikelpoisissa hiustuotteissa pieni määrä riittää eikä esimerkiksi shampoolla tarvitse läträtä ihan vallattomasti toisin kuin edullisissa markettituotteissa. Hairlust taitaa kokonaisvaltaisen hiustenhoidon ja valikoima on laaja. Kannattaa pistää hyvissä ajoin tilaus menemään, jotta tuotteet ehtivät vielä jouluksi. Nämä ovat ihastuttava lahjaidea. 

Psst. saatavilla on myös Hairlust lahjakortteja ❤

Oletko sä käyttänyt Hairlust tuotteita? Mikä on suosikkisi?
4 kommenttia on "Hairlust ja täydellinen hiuspäivä + joululahjavinkit"