keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Oikeaoppinen kasvojenkuorinta ja Maybeauty alekoodi

 * tuote saatuHaluaisitko sinäkin kauniin heleänä hehkuvan ihon, jonka päälle meikki asettuu kuin unelma? Se on mahdollista ihan kaikille oikea oppisella ihonhoidolla. Minulla on talvisin kuivuva iho, joka hilseilee ellei sitä kosteuta tarpeeksi. Muutamia vuosia sitten kamppailin tuskaisena meikkivoiteiden kanssa joka ikinen aamu, koska ne vain eivät tahtoneet asettua ihon pinnalle. Kas vain, ongelma johtui siitä, ettei kuorinut ihoa tarpeeksi enkä kosteuttanut sitä riittävästi. Kun nämä kaksi asiaa sain balanssiin, niin muuttui ihokin pitkäjänteisellä hoidolla tasaiseksi ja kuulaaksi. Poissa oli karheus ja hilseilevä iho.
Iho on hyvä kuoria ihotyypin mukaan 1-2 kertaa viikossa. Liiallinen kuorinta aiheuttaa vain ongelmia enkä missään nimessä suosittele jynssäämään kasvoja millään kovilla rakeisilla kuorinnoilla. Kuollut ihosolukko on ihon pinnalla syystä. Se estää kosteutta haihtumasta ihosta. Mikäli tämä suojamuuri raastetaan pois, iho on alttiimpi kuivumaan ja jopa epäpuhtauksia voi syntyä herkemmin. Älä siis missään nimessä käytä kuorintoja kahta kertaa viikossa enempää. Mikäli ihosi on herkkä, yksikin kerta riittää!

Kuorinnan hyötyinä näen ehdottomasti sen, että ihon pinnalla oleva epämääräinen "tekstuuri" poistuu, jolloin ihosta tulee tasainen ja pehmeä. Se on vastaanottavaisempi ihonhoitotuotteille ja meikki näyttää iholla paremmalta. Huomaan itse myös eron, jos pidän ihon kuorinnasta viikkojen tauon. Ihon pinta muuttuu sameaksi ja hehku katoaa. Siksi pidänkin nykyään huolta säännöllisestä kuorinnasta. 
Testailin Maybeautyn uutuus kasvokuorintaa, joka sisältää kahvia ja ravitsevaa kylmäpuristettua kookosöljyä. Kuorinnan ainesosien teho perustuu sekä kuorintaan että kosteutukseen. Iho jääkin aivan uskomattoman pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Siksi voin suositella tätä yleellistä kuorintaa jopa kaikkein herkimmälle iholle. Kuorinta tuoksuu herkulliselle kahvin ja kookoksen yhdistelmälle. Aivan ihastuttava tuote todellisille kahvin ystäville! Kuorinnan rakeet eivät ole raapivia eikä niitä ole massassa liikaa. Roheudeltaan se onkin juuri herkälle kasvojen iholle sopiva, mutta samalla tehokas. Tuubipakkaus on kätevä ja siitä riittääkin useaksi käyttökerraksi. Tahnaa voi puristaa pakkauksestaan haluamansa määrän ja loput säilyy hyvänä seuraaviin kertoihin.
Nykyään rakastan kaikenlaisia kasvo- ja vartalokuorintoja. Etenkin sellaiset kuorinnat ovat mun mieleen, jotka jättävät iholle hiukan voidemaisen kermaisen tunteen. Aina ei tarvitse edes rasvata ihoa tuhdin voidemaisen kuorinnan jälkeen, sillä iho on jo valmiiksi pehmeä ja rasvainen. Maybeautyn Face scrubissa on juuri tällainen ihanan täyteläinen koostumus, joka jättää iholle kivan pehmeän voidemaisen tunteen huuhtelunkin jälkeen. Ja katsokaa miten kauniin heleältä iho näyttää!

ALEKOODI

Sain teille myös alekoodin, joka käy koko Maybeauty valikoimaan. Koodilla glitterifs (klikkaamalla koodia, se aktivoituu kassalla automaattisesti) saatte 25.12.2020 saakka koko Maybeauty valikoiman -30%. Esimerkiksi esittelemäni face scrub normaalihinta on 26€ ja alennuksen jälkeen 18,20€. Yli 30€ tilauksiin ilmainen postitus ja Maybeauty lupaa vielä 60 päivän tyytyväisyystakuun. Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen tuotteisiin. 

Nyt kannattaa ehdottomasti hankkia ihania joululahjoja edullisesti ja suosittelen erityisen lämpimästi tätä kahvikuorintaa ja ikisuosikkejani Bio-cellulose face maskeja ja pore strip mustapääliuskoja. Löydät blogistani hakusanalla Maybeauty aikaisempia tuotetestailuita ja mielipiteitä. Kannattaa käydä lukemassa ja inspiroitumassa. Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti