keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Twistbe beautybox sisällön paljastus

 * boksi saatu




Tammikuussa kerroin teille Suomessa uudesta lanseeratusta kauneusboksista eli Twistbe luonnonkosmetiikkaa sisältävästä beautyboxista. Boksi oli hitti ja myytiinkin loppuun nopeasti. Nyt, kun kaikki halukkaat ovat jo oman boksinsa käsiinsä saaneet, voin myös unboxata oman boksini täällä blogin puolella. 

Boksin tuotteiden arvo oli huikeat 117€ ja boksin sai alekoodilla itselleen 59€:lla. Hyvä diili mielestäni ja kaikki boksin tuotteet oli kiinnotavia sekä huolella valittuja juuri talven ihonhoidon tarpeisiin. Muutama tuote oli omaan makuuni turhan pieniä, mutta kokonaisuudessaan boksi oli erittäin onnistunut ja odotankin jo innolla Twistbe:n seuraavaa boksia, joka julkaistaan kevään aikana. Pysykää siis kuulolla, jos boksin tilaaminen jatkossa kiinnostaa.





Ensimmäinen Twistbe box oli täysin ihonhoitopainotteinen ja mukana oli tuttuja brändejä ja laadukkaita tuotteita. Hienoa oli myös se, että boksiin oli saatu jopa uutuus tuote, jota ei vielä markkinoillakaan ollut boksin julkaisuajankohtana. Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksissa oli myös muutama näytetuote.




Yksi boksin näytteistä oli suomalaisen Luonkosin Innocent mini vartalokakku. Rakastan Luonkosin kakkuja ja multa taitaakin löytyä itseltä melkein kaikki heidän tuotteet. Tämä Innocent vartalokakku on itse asiassa yksi niistä muutamasta Luonkosin tuotteesta, jota en vielä ole päässyt testaamaan. Pakkauksessa oli aivan älyttömän söpö mini kakku. Olisin tietysti toivonut kakun olevan vähän isompi, mutta onhan se syötävän suloinen tuollaisena pienenäkin palana. 

Innocent vartalokakku sopii koko vartalon kosteutukseen. Kakun lukuisat luonnolliset öljyt ja vahat kosteuttavat ja hoitavat iho erityisesti näin talvella. Siksi vartalokakkunäyte olikin osuva valinta talviseen ihonhoitoboksiin. Kakkua hierotaan käsien väliin, jolloin öljy sulaa ja se on helppo hieroa ihoon. Vaikka voisi luulla, että iho jää kovinkin öljyiseksi, niin nämä vartalokakut kyllä imeytyvät melko nopeasti ihoon niin, ettei vaatteet jää ihan lähmäiseksi. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, jos et vielä ole löytänyt Luonkosin tuotteita.





Tämä Fiini Naturallyn kaura-kamomilla hoitovesi oli boksiin valittu uutuus-tuote. Fiini naturallyn tuotteet on ihania ja luonnollisia kotimaisia ihonhoitotuotteita. Siksi olinkin tästä tuotteesta kovinkin mielissäni. Hoitovesi on rauhoittava ja hellä sopien ihan kaikille ihotyypeille. Se auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon sekä antaa iholle sen kaipaamaa hehkua. Hoitovettä kaadetaan hiukan kämmenelle tai vanulle ja taputellaan sitten hellästi kasvoille. Kerrostaminen ei tämän tuhdin ja kosteuttavan hoitoveden kohdalla ole tarpeellista.




Laponie of skandinavia tuotteet on hehkutettuja, mutta olen itse jostain syystä onnistunut välttämään näiden testaamisen ihan tyystin. Nyt sain siis ensimmäisen brändin tuotteen testiin, joka oli all-around balm eli monitoimivoide. Voide on vedetön ja hoitava. Se sisältää ihoa korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä ja rauhoittavaa bisabololia. Voide sopii myös meikin alle ja koska nimensä mukaisesti se on monitoimivoide, sopii se käytettäväksi huulille, kynsinauhoille, kuiviin kohtiin kasvoille ja missä ikinä tarvisetkaan hoitavaa ja suojaavaa voidetta. Mielenkiintoinen tuote!




Sitten ehdottomasti yksi oma suosikki brändini eli Bybi beauty ja boksista saimme merkin silmänympärysvoiteen. Bybi eye plump on sy-ihoa tasoittava ja kiinteyttävä tehovoide, jota suositellaan käytettäväksi yöisin. Vaikutukset huomaa jo lyhyen ajan kuluttua! Tämän voiteen kohdalla ihan pieni määrä riittää, joten tuubi kestää pitkään. 




Tämä oli boksin ainoa tuotemerkki, josta en ole koskaan ennen kuullut. Antipodes Aura manuka honey mask on syväkosteuttava ja epäpuhtauksiin pureutuva hunajainen kasvonaamio. Se rauhoittaa ja antaa iholle syväkosteutetun tunteen. Naamiota levitetään runsas kerros iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Sen jälkeen kasvot huuhdotaan lämpimällä vedellä tai kevyesti kostutetulla liinalla pyyhkien, jolloin iholle jää ohut suojaava kerros naamiota. 




Tämä oli yksi boksin oma suosikkini eli Flow cosmeticsin hyaluronihappo & probiootti seerumi, joka on etenkin juuri nyt talvi-iholle täydellinen kosteuspommi. Seerumi kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita. Seerumi sopii myös ikääntyvälle iholle ja se sisältää mm. kahta eri hyaluronihappoyhdistettä, probiootteja sekä kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä. Itse suosin päivittäin juuri hualuronihappo tuotteita, joten tämä tuli todella tarpeeseen.




Boksista löytyi vielä pari näytettä, joista toinen oli Nuori vital facial cream eli täyteläinen, mutta kevyt kasvovoide. Voide sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa, mikä auttaa palauttamaan ihon elinvoimaisuuden.

Toinen näyte oli Dhyvana Intense overnight repair ampulli, mikä tasapainottaa ihon sävyä ja virkistää silmänalusihon verenkiertoa. Seerumi on hyvin antioksidanttista, mikä korjaa mm. ihovaurioita ja suojaa ihon immuunijärjestelmää. 


Omasta mielestäni boksi oli oikein onnistunut ja sisälsi hyödyllisiä laatutuotteita. Mitään turhaa tai huonoa ei boksissa ollut, päinvastoin kaikki tuotteet juuri ajankohtaisia ja talveen sopivia. Iloinen yllätys oli myös se, että tuotteet ovat hyvin monenlaisille ihotyypeille sopivia, jolloin melko hintavan boksin tuotteet eivät mene hukkaan vaan todennäköisesti kaikki päätyvät käyttöön. Jos haluat lukea lisää tuotteista Twistbe:n sivuilta tai ostaa tuotteita yksittäin niin klikkaa Twistbe:n boksin esittelyyn*.

Mitä ajatuksia Twistben luonnonkosmetiikka boksi sinussa herätti? Tilasitko tai aiotko tilata seuraavan?
6 kommenttia on "Twistbe beautybox sisällön paljastus"
  1. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta ilmeisesti kaikki on matka/näytekokoisia lukuunottamatta silmänympärysvoidetta? Boksi on sen verran arvokas, että olisin ollut pettynyt sisältöön juuri tuotteiden pakkauskokojen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sissi! Vastaan täältä Twistbeltä kun satuin juuri lukemaan postauksen ja näin sun kommentin <3 Boksin tuotteista 3 oli täysikokoisia: BYBI silmänympärysvoide, Laponien balsami sekä Fiinin kasvovesi (se oli asiakkaiden bokseissa 100ml kokoinen, se tuli boksiin niin suoraan linjastosta että näihin vaikuttajien boxeihin saatiin vasta tuo pienempi) :)

      Mahtavaa palautetta olemme saaneet boxista ja innolla ryhdymme seuraavaa valmistelemaan :)

      Poista
  2. Pakko yhtyä Sissin kommentiin, itse olisin kyllä ollut pettynyt jos boksista olisin maksanut. Jos Luonkosin vartalokakku olis ollut täysikokoinen niin olisi ollut kyllä ihan hyvä, sillä se on tän boksin mielenkiintoisin tuote minun silmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita näytteitä ei ilmeisesti ole laskettu boksin arvoon muutenkaan, joten Luonkosin minikakkua ja paria muutakaan näytettä en itse ainakaan laske boksin varsinaiseen arvoon. Sen sijaan pari noista muista tuotteista oli ihan huippuja, mutta toki ymmärrän pettymyksen, koska melko pieniähän nuo pakkauskoot oli.

      Poista
  3. Tosi kiva sisältö, melkein kaikki tuotteet ovat itselleni tuttuja. Hunajanaamio ja seerumi ovat todellisia helmiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olisit tykännyt :) Seerumista olen kyllä tykännyt kun olen sitä testaillut <3

      Poista