perjantai 1. tammikuuta 2021

Joulukuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Ihanaa uutta vuotta kaikille lukijoilleni, seuraajille ja yhteistyökumppaneille!

Tänään käydään läpi mun joulukuun kosmetiikkasuosikit. Valinta oli tällä kertaa hyvin helppo vaikka joulukuussa tuli testattua ihan valtava määrä uusia tuotteita. Kyseiset viisi tuotetta ovat olleet kovalla käytöllä ja ihastuin kaikkiin heti ensi kokeilulta. Joulukuun suosikit voisikin olla nimeltään rakkautta ensi silmäyksellä.



BBIA Final shadow palette Trot star


Uusin luomiväritulokkaani on korealaisen BBIA älyttömän kaunis luomiväripaletti Final shadow palette Trot star. Paletti on kestävä ja tukeva. Sisällä ei ole peiliä, mutta se ei itseäni ainakaan haittaa yhtään. Kompaktin kokonsa ansiosta tämä on ihan täydellinen vaikka käsilaukkuunkin. Värit ovat älyttömän monikäyttöisiä, helposti työstettäviä ja kerrostettavissa. Pigmenttiä riittää! Paletin upeat kimaltavat sävyt ovat kuin karkkia silmille. Mattasävyissä erikoisuutena on se, etteivät ne pöllyä lainkaan. Kokonaisuutena tykkään tästä tosi paljon ja yksikään paletin sävyistä ei ole sekundaa. Paletti on vieläpä laatuun nähden melko huokea hinnaltaan, normaalihinta nimittäin 26€ ja nyt tarjouksessa 22€.


BBIA Final shadow palette Trot star


havu cosmetics huulipuna Hanami


Toinen tämän hetken lemppari meikkituote on kotimaisen Havu cosmeticsin luonnolliset huulipunat. Sain Nobelta testiin sävyn Hanami, joka on aivan upean sävyinen persikkainen nudepuna. Pakkaus on valmistettu kotimaisesta puusta, joten se on 100% kierrätettävä. Huulipuna itsessään sisältää vain luonnollisia vahoja, öljyjä ja pigmenttejä, joten sekin on täysin luonnonmukainen. Koostumus on niin kermainen ja kosteuttava. Puna näyttää hyvältä jopa kuivilla huulilla, mikä on ihan loisto juttu. Itsellä kun talvisin huulet kuivuu vaikka mitä tekisi ja yleensä punat jäävätkin talveksi kaappiin odottelemaan kevättä. Havun punat sopivat kuitenkin myös talvikäyttöön ja sävyjä on saatavilla useita. Yleellinen puinen pakkaus on myös tosi kiva ja erilainen normaaleihin muovipakkauksiin.

Myynnissä:
Nobe* 30,40€ (norm. 38€)


TED Baker W for her


Hyvin harvoin innostun uusista tuoksuista, mutta tämä Ted Baker W for her* tuoksu sykähdytti heti, kun suihkautin tätä testiksi iholle. Pehmeän tyttömäinen ja makea pionin, orkidean, vaniljan ja vadelman yhdistelmä tekee tästä kevyen, mutta aivan ihastuttavan tuoksun. Tuoksusta tulee mieleen kesä ja kukat, mutta kyllä sitä aivan hyvin näin talvellakin käyttää. Tuoksu viipyilee iholle pitkään, vielä muutaman tunninkin kuluttua. Tykkään pakkauksesta ja siitä, että tuoksu on edullinen ja helposti saatavilla. Tätä myydään ihan Cittareissa ja pullon hinta on noin 25€. Näyttipä Kärkkäiselläkin olevan vielä muutama kappale myynnissä hintaan 19€.




Tuskailetko sinäkin deodoranttien kanssa? Ei tahdo löytyä hyvää, joka pitäisi hajut poissa koko päivän. Mä olen deodoranttien kanssa hyvin nirso ja Rimitan deo on ainoa tähän asti, joka oikeasti ansaitsee kehuja. Rimita sai kuitenkin nyt haastajan sillä Löwengrip Count on me deodorantti* on aivan huikea! Siis tämä deodorantti pitää hajut poissa vielä treeninkin jälkeen, imeytyy nopeasti ja tuoksuu miedosti raikkaalta, mutta ei ärsytä hajusteherkkienkään nenää. Pakkaus on myös jännä tuubi, jossa on kuitenkin deodorantille ominainen pyöriviä pallolevitin. Koostumus, tuoksu ja kaikki on tässä aivan täydellistä. Kainalot pysyy kuivina ja raikkaina koko päivän. Rakastan! Suosittelen ostamaan, peittoaa nimittäin kaikki muut dödöt ihan 100-0.

Myynnissä:
Nobe* 10,42€ (norm. 13,90€)




Elemiksen tuotteet on huippuja vaikkakaan en kovin usein ole niitä täällä blogissa esille nostanut. Nyt kuitenkin nostan uuden ihanan löydökseni, sillä tämän violetti marjanaamio on täydellinen juuri nyt talvi-iholle! Elemiksen superfood berry boost mask tuoksuu herkulliselta marja-vaniljajälkiruualta ja on koostumukseltaan paksuhkoa ja väriltään violettia. Naamio on syväpuhdistava, kuoriva ja jättää ihon mattapintaiseksi. Sopiikin siis hyvin rasvoittuvalle ja sekoiholle. Naamio on paras nyt talveen, sillä monien muiden savipohjaisten naamioiden tapaan tämä ei kuivata lainkaan. Iho on pesun jälkeen todella sileä ja pehmoinen, eikä kiristele ollenkaan.

Naamio on täynnä herkullisia laadukkaita raaka-aineita, kuten brasilialaista savea, joka imee iholta epäpuhtaudet. Lisäksi sieltä löytyy omega-rasvahappoja sisältävää superberry-yhdistettä, antioksidanttina tunnettua ja ihoa kirkastavaa mustaa teetä ja mustaherukka siemenöljy sekä mustikkauute tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote on vegaaninen.

Myynnissä:
Skincity* (40€), Eleven* (35,67€), Bangerhead* (35€), Cocopanda* (alessa nyt 29,90€) ja Lookfantastic* (33,95€ - muista hyödyntää alekoodi GATALVI tammikuun loppuun ja saat -30% alen jolloin hinta 26,21€)




Uusi vuosi pärähti käyntiin ja kuukauden suosikkipostauksen jatkuu tänäkin vuonna. Mitäs tuumitte joulukuun suosikeista. Oliko tuttuja, yllättäjiä tai heräsikö kiinnostus erityisesti jotain tuotetta kohtaan?
4 kommenttia on "Joulukuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Ai Ted Bakeria myydään ihan Cittareissaa? Onpa kiva juttu kun olen luullut sitä joksikin Stockmannin merkiksi. Nuo Havun huulipunat on tosi nättejä ja kivat suosikit muutenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni näin on, en itse ole käynyt katsastamassa mutta infolehtisen mukana sain tällaisen tiedon. Ihana myös, että hajuvedeksi kohtuu hintainen. Yleensä kun hyvistä parfyymeistä saa pulittaa itsensä kipeäksi :D

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja, vain tedin jotkut toiset tuoksut on tuttuja. Kiva että tedin tuoksut helposti saatavilla, mutta tuo brändäys tekeekin siitä ns halpamerkin siinä mitä tigille kävi aikanaan heidän hiustuotteiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä olen muutenkin itsekin pohtinut että kärsiikö nimi ja maine, kun tulee myyntiin perusmarketteihin. Toisaalta olen kyllä tykännyt uudistuksesta että cittareista saa nykyään vähän kaikkia brändejä meikeissä ja kosmetiikassa ylipäänsä. Saa samalla kauppareissulla kaikki kerralla ja tuleekin usein heräteostosteltua jotain testiin ;)

      Poista