torstai 15. heinäkuuta 2021

Glossybox heinäkuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä





Heinäkuun Glossybox saapui erikoiskuvitetussa kesäboksissa ja laatikko oli tällä kertaa erilainen kuin yleensä. Ensinnäkin kansi oli kiinni boksissa ja se kiinnittyi edestä magneetilla. Toiseksi laatikko oli tosiaan tätä boksia varten koristeltu simpukoilla, joten tästä jos mistä välittyi kyllä kesäfiilis. Boksi oli tällä kertaa kuitenkin tosi kevyt ja sai pahat aavistukset valtaansa jo ennen kuin olin ehtinyt kantta avata.




Heinäkuun boksin teemana oli beauty treasures ja tuotteiden piti johdatella minut hiekkarannoille sekä korostaa erityisesti päivettynyttä kesälookkia. Pari viimeistä Glossyboxia on olleet aika kivoja, mutta nyt on pakko jo heti alkuun sanoa, että itse petyin tämän boksin sisältöön pahemman kerran. En oikein saanut kiinni teemasta, koska mielestäni vain yksi tuote sopi varsinaisesti siihen tarkoitukseen, mutta katsotaanpa tarkemmin ennen kuin spoilaan enemmän.





Boksin ainoa teemaan sopiva tuote oli Bellapierren Ultra glow highlighting & bronzing palette ja sen kaveriksi pakattu Luxien mini countouring sivellin. Palettihan on siis todella pieni. En tiedä myydäänkö tällaista mini palettia oikeasti edes vai onko se vain vartavasten boksiin tehty näyteversio. Joka tapauksessa paletissa on yksi mattainen aurinkopuuteri ja loput kolme sävyä ovat shimmereitä. Mattasävy oli ainakin pikatestillä todella vähän pigmenttinen, joten sitä saa ainakin kerrostella ihan reippaastil. Shimmereitä en vielä testannut, mutta ainakin tuo tummin on aivan liian tumma highlighteriksi enkä itse välitä kimaltavista aurinkopuutereista. Myös pannut on tosi pienet ja siksi vähän epäkätevät isoille kasvosiveltimille.

Luxien sivellin on niin pieni, että se soveltuu korkeintaan highlighterin levitykseen. En nimittäin keksi oikein mitään keinoa, miten tällä voisi levittää aurinkopuuteria tai poskipunaa. Luxien siveltimet on kyllä muuten laadultaan aivan huippuja ja yksiä omia lemppareitani. Harmi vain, että boksista tuli tällainen vähän epäkäytännöllinen sivellin.




Tämä tuote oli tosi kiinnostava ja olin hetken aikaa todella innoissani. Kyseessä on Aura body fragrance mist eli vartalotuoksu, jossa on selkeä kookosveden tuoksu. Kookos tässä lähinnä tuoksuukin, vaikka tuoksusta pitäisi erottaa myös mango ja gardenia. Tämä ei ole makea, ennemminkin melko luonnollinen kookos. Tuoksu on kuitenkin niin mieto ja haihtuu iholta hyvin nopeasti, joten en itse koe tällaista tuotetta tarvitsemani. Ehkä tämä sopisi lapselle tai varhaisteinille tuoksuksi, koska se on mieto ja haihtuu nopeasti. Kesällä itse käytän voimakkaampia ja pysyvämpiä tuoksuja, jotka kestää myös hikoilua.




Boksin ainoa oikeasti käyttöön tuleva tuote on Feel free Antioxidant eye contour cream eli silmänympärysvoide, joka sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuote vähentää turvotusta ja tummuutta. Kesällä en niinkään näistä kärsi, joten taidan jättää tämän odottelemaan talven varalle. Kiva tuote ja iso pakkaus.




Sitten boksin viimeinen tuote oli Basic skin silicone exfoliating pad eli silikoninen kasvoharja. Tämä on vihoviimeinen turhake. Luin joskus jostain, että tälläinen silikoniharja ei oikeasti putsaa iholta mitään ja heitinkin omat harjat aikapäiviä sitten roskiin. Itse käytän niitä ladattavia Foreo kasvoharjoja, jossa hierovat nystyt ovat oikeasti hyvän kokoisia ja laitteen pyörivä voima putsaa tehokkaasti. Omat käsitehot ei kyllä tämän kanssa valitettavasti riitä kovin kummoisiin tuloksiin. Tämän arvoksi on ilmoitettu 12€ enkä todella tiedä ostaako joku näitä oikeasti tällä hinnalla...




Sellainen oli heinäkuun boksi. Ei todellakaan lempparini, sillä vain yksi tuote ylsi ihan käyttöön asti. Loput tuotteet ovat itselle turhia ja pääsevät eteenpäin parempiin koteihin. 

Jos Glossyboxin tilaaminen kiinnostaa, niin muista käyttää alekoodi ANSKU30, jolla saa ensimmäisestä boksista -30% alen. Tilaamaan pääset tästä*.
8 kommenttia on "Glossybox heinäkuu 2021"
  1. Luxie ja sy-voide olisi olleet mieluisimmat. Muuten ei iske ja tuo paletti on kyllä omituisen värinen…mullakin on joku tuollainen kasvoharja, ei oikein ole hyvä naaman pesuun mutta siveltimien pesussa oivallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siveltimien pesuun sellainen jätti silikonialusta nystyröineen joten en usko että käyttäisi tuota edes siveltimille. Menis ikä ja terveys alkaa yksitellen noin pieneen palaan niitä hinkaamaan.

      Poista
  2. Mun mielestä tää oli ihan ok, odotin pahempaa kun juteltiin tästä :D Mun mielestä toi paletti on tosi pieni ja toi käpälä on ihan naurettavan pieni. Käytän sitä käpälää minkä sain aiemmin itseasiassa siveltimien pesuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sulle oli mieluinen boksi :) mulle ei iskenyt ja kuten Tainalle jo sanoin niin tuo on siveltimien pesuun ihan naurettavan pieni. En ikinä jaksais alkaa yksitellen niitä tuolla pesemään :D

      Poista
  3. Osaatko sanoa mikä variaatio boxeista sinulle tuli? Tilasin just ja tiedoissani lukee,että mulle tulee variaatio 2.Mietin vaan saanko samatkuin sinulla on.Sama mielipide tuosta härpäkkeestä paitsi että noilla saa savinaamiot poistettua paremmin kuin käsillä,että kyllä niillä käyttöä on ja toki tuo siveltimien pesukin ,mutta älä hei roskiin heitä sentään,laita vaikka kylkiäisenä jollekin,kun myyt jotain,jos tuntuu että et rahaa kehtais moisesta pyytää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään hajua, en edes tiennyt että bokseja on ollut useampia liikkeellä. Mä poistan yleensä savinaamiot musliiniliinalla, kun ne tarttuu hyvin kankaaseen ja saa kuitenkin pestyä sitten sen jälkeen hyvin ja pesukoneessa. Mutta hyvä vinkki että voi myös tuollaiseen tarkoitukseen käyttää-

      Poista
  4. Boksi on itsessään tosi nätti, mutta sisältö kyllä tosi vaisu. Mä tykkään käyttää tollasia silikonisia kasvoharjoja joskus kakkosvaiheen putsarin kanssa, niin tulee ainakin rauhassa ja kunnolla hierottua sitä putsaria kasvoille :D En siis usko, että toi itsessään sen kummemmin parantaa sitä puhdistustehoa, mutta kun oon välillä kunnon hätähousu kasvoputsarien kanssa niin ton kanssa tulee ainakin käytyä kunnolla kasvot läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla löytyy niitä väriseviä kasvoharjoja, Foreota ja joskus tuli Boxycharmista myös sellainen paristoilla toimiva. Ne on tosi kivoja kasvojen putsauseen ja tehokkaampia kuin käsillä hierottuna nuo silikoniharjat :)

      Poista