lauantai 28. elokuuta 2021

Glossybox 10 vuotis juhlaboksi

 * sisältää mainoslinkkejä



Elokuussa Glossybox juhlisti 10-vuotiasta taivaltaan erikoiskuvitetulla synttäriboksilla. En tiedä missä oma boksini jumitti, mutta sain sen vasta aivan kuun lopuilla. Olin jo ehtinytkin sen sisällöstä spoilaantua, joten varsinaisena yllätyksenä ei tämä boksi siis tullut.

Ihan aluksi pakko sanoa, että harmitti vähän ettei boksista löytynytkään tuotekortissa ollut luomiväripalettia. Se olisi ollut itselle todella mieluinen ja aika erikoista, ettei se lopulta sitten boksiin päätynytkään, jos se on sinne suunniteltu laitettavaksi ja tuotekorttiinkin asti painettu. Kuulin mutkien kautta, että ilmeisesti tämä paletti lähetetään seuraavassa boksissa, koska paletin saatavuuden kanssa on ollut ongelmia. Minusta vähän tympeää ja laski kyllä fiilistä tästä synttäriboksista, koska kyllä boksit tulisi suunnitella niin hyvissä ajoin, että kaikki siihen suunnitellut tuotteet boksiin ehtivät. Paletin puuttuminen olikin sitten korvattu boksissa toisella tuotteella.





Boksissa tuttuun tapaan viisi tuotetta ja kovasti yritystä ainakin oli tässä boksissa, sillä varsinkin kiinnostavia brändejä tähän oli löytynyt. Luomiväripaletin korvaava tuote oli ripsiseerumi. Joten kuitenkin kokonaisuus jäi vähän vaisuksi, kun ehdin jo innostua siitä luomiväripaletista. Ehkä mun on nyt kuitenkin päästävä siitä yli, koska lopulta boksin tuotteet osoittautui kuitenkin varsin kivoiksi. Alla esittelyt tuotteista ja postauksen lopussa vielä alekoodi.




Boksin isoin tuote oli Ecooking cleansing gel ihan täysikokoisena pullona! Tämä puhdistusgeeli on vegaaninen ja cruelty free. Putsari sisältää auringonkukkaöljyä, kurkku-uutetta ja E-vitamiinia. Se sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Mä olen itse asiassa joskus tämän tuotteen käyttänyt loppuun ja tykkäsin valtavasti. Geeliputsariksi tämä ei kuivata, joten voin suositella.




Tämä ripsiseerumi oli tosiaan sen luomiväripaletin korvaava tuote, eikä sitä löytynyt edes tuotekortista. Ripsiseerumit sinällään tosi kiinnostavia tuotteita, koska niillä saa ihan oikeasti pituutta ja tuuheutta ripsenkasvuun. En olekaan hetkeen käyttänyt, joten nyt hyvä syy ottaa testiin. Mulla onkin ripset tällä hetkellä tosi huonossa kunnossa, joten toivoisin että tästä olisi apua. Ripsiseerumeita täytyy vain muistaa käyttää säännöllisesti vähän kuuriluontoisesti, muuten niistä ei ole mitään hyötyä.




Elemiksen pro-colladen marine cream on kulttituote ja brändin yksi myydyimmistä tuotteista. Ihanan yleellinen kasvovoide syväkosteuttaa ja se sisältää merellisiä aktiivisia ainesosia mm. erilaisia leviä. Levät onkin iholle tosi loistavia anti-age raaka-aineita ja erityisesti ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Tämän voiteen on tutkitusti todistettu lisäävän ihon kiinteyttä jo 15 päivän käytöllä. Olen itse käyttänyt vastaavaa voidetta jo useamman purkillisen ja tykkään. Kiva, että tämä tuli boksista vaikkakin matkakokoisena versiona. Tämähän on täysikokoisena aivan jäätävän kallis!




Boksista löytyi söpön korallinen poskipuna Lottie Londonilta. Sävy on tosi kaunis ja pigmenttiä tästä irtoaa. On myös helppo häivyttää. Ehdottomasti kuitenkin sanoisin tämän olevan kesäposkipuna, joten harmi että se tulee näin syksyn kynnyksellä. Taitaa muuten olla minun ensikosketus kyseiseen brändiin.




Hassua tai ei, niin eniten innoissani olin lopulta tästä ModelCon valkoisesta rajauskynästä. Luulin siis ensin että tämä on taas niitä perinteisiä mustia rajauskyniä, mutta mikä ylläri kun avasin korkin ja kynä olikin valkoinen. Mulla ei itse asiassa ole hyvää valkoista rajauskynää, joten tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tämä koostumus on geelimäinen ja helposti liukuva vaikka onkin kynä. Laatu yllätti siis heti kättelyssä. Valkoinen rajauskynä on muuten tosi kiva silmän alla vesirajassa. Se avaa katsetta ja suurentaa silmään. Kannattaa kokeilla ja yllättyä, miten kiva lopputuloksesta oikeasti tulee!




Nyt jos innostuit tästä juhlajulkaisusta niin vielä ehtii parin päivän ajan tilata ennen kuin kuukausi vaihtuu. Alekoodilla ANSKU30 saa ensimmäisen boksin -30% alennuksella. Tilaamaan pääset tästä*. 

Mitä ajatuksia heräsi Glossyboxin synttäriboksista?
5 kommenttia on "Glossybox 10 vuotis juhlaboksi"
  1. "Tämän voiteen on tutkitusti todistettu lisäävän ihon kiinteyttä jo 15 päivän käytöllä." Kiinnostavaa. Laitatko linkin tutkimukseen, ja mikä lienee n-määrä? Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä lisätä, että tuon ripsiseerumin tehoista kuulisin mielelläni myöhemmin, kun sen käytät. Mikäköhän siinä lienee tehoaine?

      Poista
    2. Tuo tutkimus on mainittu Elemiksen sivuilla täällä
      https://uk.elemis.com/pro-collagen-marine-cream.html
      Voit sieltä käydä lukemassa lisää jos asia kiinnostaa 😊

      Poista
  2. Ihan kiva sisältö, paletti olisi kyllä kruunannut kaiken :) jotain ripsiseerumia kyllä kiinnostaisi kokeilla etenkin näin pidennysten jäljiltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, harmi ettei se paletti ehtinyt tähän. Itse olen rakastunut tuohon valkoiseen rajauskynään <3

      Poista