maanantai 12. huhtikuuta 2021

Näin teet geelilakkaukset itse kotona - Bluesky geelilakoilla maailman upeimmat kynnet!

 * yhteistyössä KynsilakkataivasOlen vuosien ajan yrittänyt löytää ratkaisua kynsienkasvatusprojektiin, joka ei alkuponnisteluja pidemmälle ole koskaan päässyt. Kadehdin siskoni kynsiä, jotka kasvavat pitkiksi ja niitä voi mielin määrin vapaasti lakkailla. Itse en ole voinut kunnolla koskaan lakata kynsiäni, koska ne katkeilevat heti parin millin kasvun jälkeen ja liuskoittuvat kynnen pinnasta niin, ettei kynsi koskaan pääse vahvistumaan ja oikeasti kasvamaan. 

Lakkailua olen toisinaan kokeillut nysiin nakkisormiini ihan peruslakoilla, mutta hermohan siinäkin meni, kun monen tunnin kuivatteluprojektin jälkeen lakat alkaa murentua kynnen pinnasta jo parin päivän jälkeen ja koko rumba olisi taas aloitettava alusta.

Geelikynsiäkin kokeilin kerran, mutta otin erehdyksessäni aivan liian pitkät kynnet enkä osannut elää niiden kanssa ollenkaan. Kävin viikon jälkeen poistamassa itkien kaikki kynnet ja totesin, ettei mun kynsistä koskaan saa kauniita. 

Sitten löysin geelilakkaukset. Tämä postaus on rehellinen kirjoitus siitä, miten geelilakat oikeasti pelasti mun kynsiongelman. Enkä yhtään liioittele! Mulla on monia kavereita, jotka olen saanut kokeilemaan lakkoja ja kaikki ovat jääneet koukkuun. Tässä postauksessa helppojen kuvallisten ohjeiden kera kerron miten helposti saat upeat geelilakkaukset kotona. Itse tekemällä säästät vuositasolla myös valtavan summan rahaa, mitä kuluisi lakkausten huoltoihin ja uusiin lakkauksiin kauneussalongeissa. Itse jäin koukkuun ja sen myötä hävitin kaikki normilakat. Niihin en aio palata enää koskaan.
Kynsilakkataivaan kanssa yhteistyössä pääsin testaamaan lakkausta Bluesky starter kitillä (105€) ja lakoilla. Starter kit on loistava aloituspakkas, sillä se sisältää kaiken mitä geelilakkausten tekemiseen kotona tarvitsetkaan. Pakkauksesta löytyy:

led-lamppu
kynsiviilat
cleansing wipesit
3 värillistä lakkaa + base ja top coat


Erikseen voi pakettiin ostaa vielä metallisen kynsinauhatyökalun sekä remove wipesit, joilla lakat saa lopulta poistettua turvallisesti ilman kynnen pintaa vahingoittamatta. Myynnissä on myös pienempi matkaversio (tarjouksessa nyt 53,91€). Erivärisiä lakkoja on myynnissä useita satoja, joten varmasti löydät mieluiset sävyt ja koristelut kynsiin. 

Upeinta näissä geelilakoissa on huikea pysyvyys. Koska nämä pysyy kynsissä täydellisinä helposti kuukaudenkin. Oma kynsi pääsee lakan alla vahvistumaan ja kasvamaan. Eikä geelilakkausten kanssa tarvitse sitä normaali kynsilakkojen kanssa säätämistä joka kolmas päivä. Vuositasolla saat huomaamatta arkeesi vähän extra aikaa tämän helpotuksen myötä.

Bluesky lakat on muuten 7-free lakkoja (valmistettu ilman 7 haitallista kemikaalia), ympäristöystävällisiä, eläinkokeettomia ja lähes hajuttomia (omaan nenääni ei leijunut ollenkaan sitä lakoille ominaista katkua). Lisäksi nämä on omille kynsille täysin turvalliset ja käyttäjäystävälliset, eli oma kynsi ei käytössä pääse vahingoittumaan.

VAIHE 1

Levitä pöydälle pyyhe tai paperia, jotta lakat eivät vahingossa pääse sotkemaan pintoja. Sitten viilaile kynnet ensin karkealla viilalla sellaiseen muotoon ja pituuteen kuin ne haluat lakata.
VAIHE 2

Työnnä kynsinauhat pois kynnen pinnasta ja poista kuivuneet sekä repsottavat kynsinauhat pois, jotta lopputuloksesta tulee siisti, eikä kuivunut iho estä lakan kiinnittymistä kynnen pintaan.
VAIHE 3

Viilaa varovasti hienommalla kynsiviilalla kynnen pintaa. Karhea ja rosoinen pinta on otollisempi tarttumapinta lakalle ja pidentää näin lakan kestoa. Huom! Älä viilaa liian paljon kynnen pintaa, pieni ja kevyt rapsutus riittää.
VAIHE 4

Tämä vaihe on todella tärkeä muistaa tehdä! Puhdista kaikkien kynsien pinnat cleansing wipesilla. Näin varmistetaan ettei kynnen pinnassa ole likaa tai rasvoja, jotka haittaavat lakan kiinnittymistä. Yksi kertakäyttöliina riittää kaikkiin kynsiin. Viilaaminen on kuitenkin tehtävä ensin.
VAIHE 5

Levitä kynnen pintaan ohut kerros läpinäkyvää base coatia ja koveta se led-valon alla 30 sek. Älä koske kynnen pintaan tämän jälkeen, sillä pinta jää tahmeaksi ja hiukan märäksi. Näin kuuluu olla, sillä värilakka tarttuu näin base coatin pintaan. Itse lakkaan ensin yhden käden kaikki neljä sormea ja peukalon viimeisenä erikseen. 
VAIHE 6

Base coatin kovettamisen jälkeen voit lakata kynnen pinnan haluamallasi värillisellä lakalla. Levitä ohut kerros lakkaa kynnen pinnalle. Voit lakata kaikki neljä kynssä samalla ja pistää ne yhtä aikaa lampun alle kovettumaan 60 sekunniksi. Jos haluat intensiivisemmän värin ja kunnon peittävyyden niin levitä lakkaa kovettamisen jälkeen vielä toinen kerros ja koveta uudestaan 60 sekuntia. Jos haluat lakan pinnalle hileitä, koristeita tai kimallelakkaa niin nyt on hyvä hetki lisätä koristeet. Koveta aina sen jälkeen vielä valon alla uudelleen.

VAIHE 7

Kun olet tyytyväinen lakkauksiin. Lisää ohut kerros kirkasta top coatia ja koveta 60 sekuntia. Kun olet kovettanut kynnet, pyyhi ne uudella cleansing wipesilla. Tämä poistaa kynnen pinnasta tahmeuden ja kynnet on valmiina. Kova geeli kiiltelee kauniisti ja pysyy seuraavat viikot, jopa kuukauden.
Pakkauksen mukana tuli todella selkeät ohjeet ja niiden avulla ihan tällainen tavallinen pulliainen ja  ensikertalainen sai täydellisen kauniit geelilakkaukset. Minusta nämä näyttää ihan ammattilaisen tekemiltä ja toimii jopa näin lyhyissä kynsissä. Nyt pääsi oma kynsienkasvatusprojekti ihan uudelle tasolle. Ehkä parin kuukauden päästä mulla on ensimmäistä kertaa elämässä oikeasti pitkät kynnet! Ja tästä lakkauksesta innostuneena päätin myös hankkia lisää värejä ja kimallelakkoja testiin. Minusta nämä rokkaa peruslakat kyllä mennen tullen.

Koronan myötä kotona tehtävien geelilakkausten suosio on räjähtänyt käsiin, enkä yhtään ihmettele. Kyllähän nämä on helpot ja nopeat tehdä. Lopputulos on huoliteltu ja näyttävä. Ja juuri sinullekin, jos kärsit heikoista kynsistä kuten minä, niin tämä on viimekätinen pelastus saada kynnet kasvamaan. Suosittelen kokeilemaan.

Mitäs sanot lopputuloksesta? Vakuuttiko sinut?
2 kommenttia on "Näin teet geelilakkaukset itse kotona - Bluesky geelilakoilla maailman upeimmat kynnet!"
 1. Geelilakoissa ei olekaan sitä kynsilakkojen katkua, koska ne eivät kuivu ikinä ilman valoa :) Ostin juuri kynsiporan jolla saa helpotettua huoltoa. Päätin että kun vuoden on laittanut niin voin siihenkin panostaa. Viilohajan kuluu melko paljon kun vanhat pitää saada pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on ihan mahtava ominaisuus ettei nämä lakat haise! Välttyy päänsäryltäkin samalla :D
   Hei kiva, kynsipora helpottaakin hommaa varmasti paljon!

   Poista